ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ


 ΓΚΡΙΖΟΙ (GREYS ή κατ' άλλους GRAYS)

Μικρά ανθρωπόμορφα νεο-σαυροειδή. Προέρχονται απο τον αστερισμό Zeta Reticuli. Τρέφονται με ανθρώπινα κ ζωικά ζωτικά υγρά. Ο εγκέφαλος τους καταλαμβάνει διπλάσιο όγκο απο τον ανθρώπινο. Είναι τηλεπαθητικά όντα. Δεν έχουν αναπαραγωγικό σύστημα, ο τρόπος που πολλαπλασιάζονται είναι η κλωνοποίηση. Η γενικευμένη κλωνοποίηση τους έκανε αδύναμους και εκείνοι προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους για να διαιωνίσουν το είδος τους.
Έχουν διαδραματίσει ρόλο στην διαφοροποίηση της ανθρώπινης γενετικής σε βάθος χιλιάδων χρόνων. Φαίνεται ότι ίσως προσπαθούν να διασταυρώσουν το είδος τους με το ανθρώπινο με στόχο να κατασκευάσουν μια "μεικτή φυλή". Εμφανίζονται χωρίς συναισθήματα (άλλο site τους παρουσιάζει χωρίς ψυχή). Οι γκρίζοι είναι υπηρέτες ενός ανωτέρου είδους, εκείνου των...

Ερπετοειδών (Reptillians), στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Δρακονιανοί.

Συμφώνα με αναφορά της κυβέρνησης των ΗΠΑ μεταξύ άλλων αναφέρονται:
Οι Γκρίζοι παρουσιάζονται ως τυχοδιώκτες προσφέροντας την ανεπτυγμένη τους τεχνολογία με αντάλλαγμα πράγματα που απαιτούν.
1. Ότι οι Γκρίζοι διατηρούν υπόγεια βάση στη Σελήνη
2. Ότι η τεχνολογία εξελίχτηκε αστραπιαία κυρίως στην κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών μετά απο τα ταξίδια του ανθρώπου στη Σελήνη
Είναι ειδικοί στην χειραγώγηση του ανθρώπινου σώματος και μυαλού. Χρειάζονται αίμα κ άλλα βιολογικά υγρά για να επιβιώσουν.
Απαγάγουν ανθρώπους κ ζώα με στόχο να μελετήσουν τη γενετική τους ή να αποκτήσουν αυτά τα υγρά.

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ (REPTILIANS, DRAKONIANS, ALPHA-DRACONIANS)
Προέρχονται απο το άστρο Alpha Draconis (ή κ απο άλλους αστερισμούς). Με γενετική παρόμοια με εκείνη των ερπετών, είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένες οντότητες άλλα θεωρούνται εχθρικές και επικίνδυνες αφού θεωρούν τους ανθρώπους σαν ένα εξ' ολοκλήρου κατώτερο είδος. Μας αντιλαμβάνονται όπως εμείς παρατηρούμε ένα κοπάδι βοοειδή. Τα ερπετοειδή είναι σαρκοφάγα ως προς το ανθρώπινο είδος. Οι γκρίζοι εργάζονται εκ μέρους τους καθώς δεν επιθυμούν να φανερωθούν.

Ανθρωπινοί Τύποι εξωγήινων (HUMAN TYPE ALIENS)
Τύπος Α. Έχουν γενετική βάση παρεμφερή με την ανθρώπινη. Αυτές οι οντότητες έχουν απαχτεί απο τους Γκρίζους ή είναι απόγονοι των απαχθέντων και έχουν εκπαιδευτεί ως υπηρέτες τους.
Τύπος Β. PLEIDEANS (ή PLEADIANS ή PLEADEANS PLEIADIANS PLEIADEANS ή PLEDIANS).
Και εκείνοι έχουν παρόμοια γενετική. Προέρχονται απο τις Πλειάδες και είναι ξανθοί ή σε μερικές περιπτώσεις καστανοί με λευκόχρωμο δέρμα. Αποκαλούνται και Nordics, λόγω της ομοιότητας τους με τους κατοίκους των Σκανδιναβικών χωρών.

Προέρχονται απο τον πλανήτη Taygeta του αστερισμού των Πλειάδων και άλλων αστρικών συστημάτων όπως των Hyades και του Vega, τα οποία αποίκησαν ως πρόσφυγες εκδιωκόμενοι απο τον τόπο καταγωγής τους τον αστερισμό Lyra. Εκδιώχτηκαν αφού δεχτήκαν επίθεση απο τα ερπετοειδή στους περίφημους Lyran Wars.

Oι Pleiadeans είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένοι, πνευματικοί, καλοπροαίρετοι και έχοντας συγγένεια αίματος με τους ανθρώπους. Κάποια στιγμή είχαν προσφέρει την βοήθεια τους στους ηγέτες της γης άλλα υπορράφθηκε έτσι είναι κάπως πιο αποστασιοποιημένοι τώρα. Αυτοί οι εξωγήινοι λέγεται ότι είναι οι πρόγονοι της ανθρωπότητας.
Επισημαίνεται ότι η περιοχή του αστερισμού Lyra, αποτελεί και εκείνη πεδίο μάχης μεταξύ των ερπετοειδών, των Γκρίζων και των ανθρώπων.

Τύπος C. Πολύ λίγα είναι γνωστά για αυτούς. Εικάζεται ότι είναι άλλο ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο, πνευματικό και καλοπροαίρετο είδος προς το ανθρώπινο. Προέρχονται απο τον Σείριο (αν ανατρέξετε στις εκπομπές του Λυκόπουλου θα δείτε ορισμένα βιβλία που αναφέρουν ότι οι Έλληνες προέρχονται απο τον Σείριο). Δεν φαίνεται να είναι αναμεμειγμένοι με τα συμβάντα στη γη αυτόν τον καιρό εκτός απο το ότι ενδιαφέρονται για το Σενάριο των Γκρίζων. Ίσως επιθυμούν να βοηθήσουν το ανθρώπινο γένος.
Υπάρχουν και άλλοι τύποι ανθρώπινων εξωγήινων πνευματικά ανεπτυγμένοι που είναι σε γνώση της κατάστασης στη γη και εξετάζουν μεθόδους δράσης. Εκείνοι προέρχονται απο τους αστερισμούς του Αρκτούρου και του Vega.
Συμφώνα με άλλο άρθρο στο ίδιο site οι τύποι οριοθετούνται με βάση την αποικία, του Σειρίου, των Πλειάδων και του Ωρίωνα. Τους χωρίζει βάσει των χρωμάτων μαλλιών τους, σε ξανθούς (απο τις Πλειάδες), κοκκινομάλληδες (απο τον Ωρίωνα) και μελαχρινούς (απο τον Σείριο!).

ΕΛΣ (ELS)
Γίγαντες, γνωστοί κ ως Τιτάνες. Μπορεί να προέρχονται απο τον αστερισμό του Ωρίωνα...
Το "Βιβλίο του Ενώχ" απο τους πάπυρους της νεκρής θάλασσας περιγράφει πως εκείνοι παντρεύτηκαν γήινες γυναίκες οι όποιες γέννησαν γίγαντες 1500 μέτρων ύψους. Μπορεί να βοήθησαν για να χτιστού οι πυραμίδες..
Γίνεται αναφορά στην μάχη των Ολυμπίων θέων με τους Els, δίνεται ως πρωτεύουσα των διαβολικών αυτών πλασμάτων μια πόλη της Σκωτίας..
Σχετίζει τις πρώτες πρακτικές της Μασονίας με τους απογόνους τους...
Επισημαίνει τη δυνατότητα τους με κάποιες τελετουργίες να μεταμορφώνονται σε ζώα (shapeshifter)..
Έχοντας συντριβεί αυτοί οι "διάβολοι" όπως τους αναφέρει φυλακιστήκαν υπόγεια στη Thule της Σκωτίας. Η Σκωτία ήταν γνωστή ως η γη των νεκρών ή του Άδη.
Οι "Fallen" αναδιοργανώνονται και ετοιμάζουν την επίθεση τους..

H θερμοκρασία του σώματος τους είναι χαμηλή, έτσι τα όπλα "φωτιάς" μπορεί να φάνουν πολύ αποτελεσματικά κ θανάσιμα για αυτό το είδος κάτω απο συνθήκες μάχης. Ζουν κρυμμένοι μέσα στη γη σε μεγάλες σπηλιές.

Η Κληρονομία Αίματος των Ερπετοειδών (THE REPTILIAN BLOOD LEGACY)
Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί τον όρο "σατανικά όντα" περιγράφοντας ένα σύστημα τελετουργίας και βασανιστηρίων. Αυτά τα όντα πίνουν το αίμα της εμμηνόρροιας των γυναικών [smilie=shockedwhite.gif] επειδή χρειάζονται αίμα για να μπορέσουν να επιβιώσουν σε αυτή τη διάσταση και επειδή πίνουν τη ζωτική ενέργεια (life-force) του ατόμου. Ο γυναικείος εμμηνορροϊκός κύκλος λέει ότι κυβερνάται απο τους κύκλους της Σελήνης και ότι το αίμα περιέχει αυτήν την ενέργεια. Τα συστατικά του υποτίθεται ότι προσφέρουν μακροζωία. Στην Ινδία αποκαλείται σάμα και στην Ελλάδα αμβροσία.

Στη συνέχεια συνδέει τις σαφηνιστικές τελετές με αυτά τα όντα λέγοντας ότι αυτές οι αηδιαστικές τελετές αφορούν τη χειραγώγηση της ενέργειας και της συνείδησης. Δημιουργούν ένα ενεργειακό πεδίο, μια συχνότητα δόνησης που συνδέει τη συνείδηση των συμμετεχόντων, με τα ερπετοειδή και άλλα όντα της κατώτερης 4ης διάστασης. Αυτή είναι γνωστή ως κατώτερο αστρικό σε πολλούς ανθρώπους, αντιστοιχώντας σε αισθήματα χαμηλής δονητικής συχνότητας όπως φόβος, τύψεις, μισός κ.ο.κ. Η αφετηρία των τελετουργικών αυτών τοποθετείται στα αρχαία χρόνια και όταν συμβαίνει λέγεται ότι επηρεάζεται το μαγνητικό πεδίο της γης.

Λέει ότι οι σατανιστές ίσως είναι ερπετοειδή με μανδύα ανθρώπινης μορφής. Θέλουν να λατρεύουν κ να συνδέονται με τους κυριάρχους των ερπετών, να πίνουν τη ζωτική ενέργεια των θυμάτων τους και να παρέχουν ενέργεια στα ερπετοειδή τα οποία εμφανίζεται να "τρέφονται" απο τα ανθρώπινα συναισθήματα και κυρίως το φόβο. Για τις τελετές προτιμούν τη νύχτα γιατί τότε το μαγνητικό πεδίο είναι περισσότερο σταθερό. Γενικότερα, περισσότερο σταθερό φαίνεται να είναι στις ολικές εκλείψεις.

-τους ΓΚΡΙΖΟΥΣ:
Αναφέρεται ότι έχουν συνάψει μυστική συμφωνία με την κυβέρνηση των Η.Π.Α.

-τους PLEIADEANS:
Ισχυρίζονται ότι η τεχνολογία τους ξεπέρνα την ανθρώπινη κατά 3000 χρόνια.

ΖΟΜΠΥ (ZOMBIES)
Άνθρωποι με εξωγήινες εμφυτεύσεις εγκεφάλου προγραμματισμένοι να βοηθήσουν στην εξόντωση της ανθρωπότητας στο ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.

ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ (ARCTURIANS)
Είναι ένας απο τους περισσότερο εξελιγμένους εξωγήινους πολιτισμούς του γαλαξία μας. Είναι 5ης διάστασης πολιτισμός ο οποίος στην πραγματικότητα είναι το πρότυπο της γης του μέλλοντος. Η ενέργεια του δρα σαν συναισθηματική, διανοητική κ πνευματική θεραπεία της ανθρωπότητας. Αποτελεί επίσης μια ενεργειακή πύλη την οποία διαβαίνουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του θανάτου κ της μετενσάρκωσης. Οι αρκτούριοι διδάσκουν ότι το καθοριστικό στοιχείο για να μπορέσει να ζήσει κάποιος στην 5η διάσταση είναι η αγάπη. Ταξιδεύουν με τα ιστιοπλοΐα τους στο σύμπαν, διαθέτουν μερικά απο τα πιο εξελιγμένα σε ολόκληρο το γαλαξία. Ένας απο τους λογούς για το ότι στη γη δεν έχουν επιτεθεί πολεμοχαρείς αρνητικοί εξωγήινοι είναι ότι φοβούνται αυτά τα υπερεξοπλισμένα ιστιοπλοΐα των αρκτουρίων. Αναφέρεται επίσης ότι ένα απο τα ιστιοπλοΐα τα οποία είναι σε τροχιά γύρω απο τη γη, ονομάζεται Αθηνά (Starship Athena), έχοντας το όνομα της ελληνίδας θέας.
Η κοινωνία των αρκτουρίων κυβερνάται απο τους πρεσβύτερους (elders).

Η υπερανεπτυγμένη πνευματική τους φύση τους βοηθά να μην γερνούν, έχοντας την ικανότητα να μην υπακούουν στους κανόνες του χωροχρόνου. Τερματίζουν τη ζωή όταν το συμβόλαιο που είχε κανονιστεί, λήξει. Δεν υπάρχει καμία ασθένεια στον Αρκτούρο, έχουν εξαφανιστεί όλες αιώνες πριν.

CETIANS (ή TAU CETIANS)
Μια ανθρώπινη φυλή έγχρωμων ανθρώπων. Ζουν στον Tau Ceti και στο Epsilon Eridani, λέγεται ότι είναι σύμμαχοι των Pleiadeans (οι οποίοι συμφώνα με αυτούς που έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους έχουν σχηματίσει Συνομοσπονδία μαζί με τους Vegans, τους Ummites και άλλους). Η συμμαχία των ανωτέρω φυλών βασίζεται στην επιθυμία τους για κοινή άμυνα απέναντι στην επιδρομή των ερπετοειδών.


CHAMELEON
Ερπετοειδή γενετικά τροποποιημένα ώστε να εμφανίζονται ως άνθρωποι. Επίσης, λιγότερο ανθρωπόμορφες οντότητες οι όποιες χρησιμοποιούν ένα είδος μοριακού shapeshifting ή ολογράμματα λέιζερ αποκτώντας ανθρώπινη εμφάνιση.

LYRAN
Οι Lyrans ήταν οι αυθεντικοί πρόγονοι της γαλαξιακής μας οικογένειας. Πολλές χιλιάδες χρόνια πριν ο πολιτισμός τους είχε φτάσει σε πολύ υψηλό τεχνολογικό επίπεδο, όμως υπήρχαν εμφύλιες διαφωνίες κ τελικά προέκυψε πόλεμος ο οποίος κατέστρεψε ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας τους. Πολλοί έφυγαν με τα ιστιοπλοΐα τους και αποίκισαν τις Πλειάδες, τις Hyades και τον Vega. Κάποιοι απο αυτούς τους προγόνους μας ήρθαν στη γη την περίοδο της Λεμουρίας κ της Ατλαντίδος. Τώρα τον Lyra αποικούν μαζί με τους Lyrans και ερπετοειδή τα οποία εισέβαλαν στους Lyran Wars. Ο τομέας αυτός, όπως κ το δικό μας αστρικό σύστημα αποτελεί ακόμα ένα "πεδίο μάχης" μεταξύ των σαυροειδών Γκρίζων και των ανθρώπων.

ORIONS
Αμφιλεγόμενος πολιτισμός. Αναφέρει πολλά στοιχεία κ υπήρχε δυσκολία στη μετάφραση, εγώ θα πω μονό ότι οι ταινίες "Gr Wars" λέγεται ότι άντλησαν τη θεματολογία τους απο τη διαμάχη που συνέβη στον αστερισμό του Ωρίωνα...

PROCYONIANS
Ένας απο τους περισσότερο θετικούς εξωγήινους πολιτισμούς, προέρχονται απο ένα ηλιακό σύστημα του Προκύωνα. Αναφέρονται ως Σουηδοί (Swedes). Είναι ανθρωποειδή με ξανθά μαλλιά. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ενδιαφέρθηκε να επικοινωνήσει μαζί τους γιατί δεν τους παρέχουν νέα οπλικά συστήματα. Προσπαθούν να μας προστατέψουν απο τις διαβολικές δραστηριότητες των Γκρίζων κ των Ερπετοειδών. Είναι ικανοί να ταξιδεύουν στο χρόνο κ σε διαστάσεις της πραγματικότητας (παρατήρηση: παράλληλα σύμπαντα).

UMMITES
Άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι κατάγονται απο την γενική περιοχή του Wolf 424, πιθανότατα έχουν αρχαίους δεσμούς με τις αποικίες των Lyran's. Το όνομα τους πηγάζει απο τον πλανήτη Ummo. Εργάζονται μαζί με τους Vegans. Είναι εξαιρετικά τηλεπαθητικοί. Πιστεύουν στην ύπαρξη της ψυχής και του Δημιουργού Θεού. Κάνουν πρακτική χρήση 10 διαστάσεων της πραγματικότητας. Μπορούν να στρεβλώσουν το χωρόχρονο.

VEGANS
Σχετικά φιλειρηνικοί και ευγενικοί άνθρωποι πρόσφυγες απο τους Lyran Wars, τώρα ζουν στις Πλειάδες, στο Wolf 424 και αλλού. Συχνά περιγράφονται παρόμοια με τους κατοίκους της Ινδίας. Η τεχνολογία τους είναι 250 έτη μπροστά απο εκείνη των Pleiadians. Όλοι αυτοί οι πολιτισμοί καθοδηγούνται απο μη φυσικά όντα του Συμβούλιου της Ανδρομέδας (Andromeda Council). Έχουν στόχο να ενισχύσουν την εμπλοκή των Lyran στην ανάπτυξη της γης

Το Οργουελικό μέλλον πλησιάζει…Με την εξάπλωση των «έξυπνων συσκευών» (smart gadgets), η παρακολούθηση των πολιτών θα γίνει ακόμη πιο εύκολη υπόθεση.

Μάλιστα, ο διευθυντής της CIA David Petraeus, παραδέχτηκε ότι οι Αμερικανοί κατασκοπεύουν μόνοι τους πλέον τους εαυτούς τους, διευκολύνοντας έτσι το έργο των μυστικών υπηρεσιών.

Μιλώντας σε συνέδριο της In-Q-Tel, που αποτελεί ιδιωτική επιχείρηση της CIA, ο Petraeus σημείωσε πως οι νέες έξυπνες συσκευές που συνδέουν τις παλιές «χαζές» οικιακές συσκευές, όπως είναι τα ψυγεία, οι φούρνοι, και τα φωτιστικά συστήματα, με το διαδίκτυο, «θα αλλάξουν για πάντα την έννοια της μυστικότητας».

Όπως είπε, «αυτά που μας ενδιαφέρουν θα αναγνωρίζονται, θα επιτηρούνται, και θα ελέγχονται εκ του μακρόθεν, μέσα από τεχνολογίες όπως είναι οι ραδιοσυχνότητες, τα δίκτυα αισθητήρων, οι μικροσκοπικοί σέρβερς, και οι θεριστές ενέργειας… όλα συνδεδεμένα με το διαδίκτυο της επόμενης γενιάς, που θα εκμεταλλεύεται άφθονη, φτηνή, και υψηλής έντασης υπολογιστική ικανότητα».

Και συμπλήρωσε πως « οδεύουμε προς το cloud computingσε μερικούς τομείς σε ακόμη περισσότερο supercomputingκαι τελικά θα καταλήξουμε στο  quantum computing…».

Εν τω μεταξύ, η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής μικροτσίπ στον κόσμο, η ARM, παρουσίασε νέους επεξεργαστές που θα μπορούν να εμφυτευθούν σε οποιαδήποτε οικιακή συσκευή, και να την συνδέσουν με το διαδίκτυο, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχεται από μακριά, σε συνδυασμό με άλλες συσκευές. Η εταιρία περιγράφει αυτήν την εξέλιξη ως το «Internet of things».

Παράλληλα, η περίφημη National Security Agency (NSA) άρχισε ήδη να κατασκευάζει έναν τεράστιο υπέρ-υπολογιστή, που θα επεξεργάζεται τις νέες εξίσου τεράστιες ποσότητες πληροφοριών.

Πρόκειται για μια εγκατάσταση στην πολιτεία Utah, αξίας $2 δισεκατομμυρίων, που θα μπορεί να επεξεργάζεται τα λεγόμενα yottabytes, δηλαδή ένα τετρακισεκατομμύριο gigabytes, σύμφωνα πάντα με τον ιστότοπο της τεχνολογίας, Gizmondo. 

Η εν λόγω εγκατάσταση θα αποτελεί τον πυρήνα του νέου παγκόσμιου δικτύου πληροφοριών, που αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2013.

Όλα αυτά κατατείνουν σε ένα  μέλλον βγαλμένο από τα βιβλία του Orwell, με τις τηλεοράσεις να κατασκοπεύουν τους θεατές τους, και τα κρεβάτια να καταγράφουν τα όνειρα όσων κοιμούνται επάνω τους.

Ίσως, αυτού του είδους οι πληροφορίες να αποστέλλονται στη συνέχεια στον υπερ-υπολογιστή της Utah, ο  οποίος και θα αξιολογεί το συγκεκριμένο άτομο. Και αν παρεμπιπτόντως ο υπολογιστής αυτός κρίνει ότι το άτομο μπορεί να διαπράξει κάποιο έγκλημα, τότε ίσως να υπάρξει και φυλάκιση, για ένα έγκλημα που ακόμη δεν έγινε!

Ήδη σήμερα, βλέπουμε να γίνονται συλλήψεις ατόμων, για αναρτήσεις στο διαδίκτυο ή για το πάτημα κάποιου λάθους πλήκτρου, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Μάλιστα, ένας Βρετανός έφηβος δικάζεται αυτές τις ημέρες, κατηγορούμενος ότι ανάρτησε ρατσιστικά σχόλια στο διαδίκτυο, με αφορμή τον θάνατο έξι Βρετανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν. 

Το θανατηφόρο κτύπημα από τον Ήλιο (3 VIDEO) (Ελληνικοί υπότιτλοι)Ο απόστρατος ταγματάρχης Ed Dames δημιουργός του τεχνικού μέρους της μεθόδου εκμετάλλευσης των τηλεπαθητικών ικανοτήτων ορισμένων ατόμων, για την πρόβλεψη γεγονότων ή για την παρακολούθηση αντιπάλων στρατιωτικών ενεργειών και σχεδίων, τώρα που αποστρατεύτηκε, αποκαλύπτει ότι εκείνα τα άτομα που είχαν επιστρατευθεί για αντικατασκοπία και  προέβλεψαν πληθώρα γεγονότων, προέβλεψαν ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.


Πάνω από 100 χώρες, σύμφωνα με τον Ed Dames συμμετέχουν σε προγράμματα κατασκευής υπόγειων καταφυγίων σε ΗΠΑ, Ευρώπη και για την Ρωσία, σας έχουμε ήδη πει για το Γιαμαντάου.

Στο βίντεο του το οποίο μοιράζει δωρεάν, όπως έκανα και εγώ μιλάει για την καταστροφή της ηλεκτρικής τεχνολογίας.

Έτσι δεν γνωρίζουν, ή δεν θέλουν να πιστέψουν, όσοι γνωρίζουν αυτό που λέει η Αποκάλυψη για το άνοιγμα των πυλών της Αβύσσου και τους Νεφελίμ που θα βγουν και πάλι "επί το πλάτος της Γης".

Σαν άνθρωπος ωστόσο, έχω ένα παράπονο. Δεν θα μπορώ να δω τα μούτρα εκείνων, που τόσα χρόνια κοροϊδεύουν αυτά που λέω, όταν δουν μπροστά τους τους λεγόμενους αρχαίους θεούς.

Δείτε τα βίντεο: 

Το σενάριο είναι φρικιαστικό…όμως θα το πολεμήσουμε μέχρι εσχάτων!


Τελικά η Τρόικα πέτυχε αυτό που ήθελε. Και παρουσιάστηκε ότι μας έκανε τη μεγαλύτερη χάρη στον κόσμο για την οποίαν πρέπει να την προσκυνήσουμε και να την ευχαριστούμε μέχρι το αιώνα τον άπαντα, και πλήρωσε τις Ελληνικές μεταχρονολογημένες επιταγές που είχαν στα χέρια τους και κινδύνευαν χάσουν τα λεφτά τους, και τους τόκους πήραν, και ανέλαβαν τη Διαχείριση της Ελλάδας, όπως μπαίνει στην εταιρεία σου η Τράπεζα, όταν σου κατάσχει την επιχείρηση! Και η Ελλάδα, το 2020 πάλι θα είναι καταχρεωμένη στου ίδιους τοκογλύφους, με το ίδιο ποσοστό χρέους επί του τζίρου της, δηλαδή θα χρωστάει πάλι το 120% του ΑΕΠ. Εν τω μεταξύ θα έχουν αποσπάσει με όλα τα νόμιμα μέσα που οι ίδιοι έχουν σχεδιάσει, ολόκληρο τον πλούτο της Ελλάδας! Πρόκειται για μια σκέτη «Φρίκη», μια «Αδικία» και μια «Προδοσία» που θα μας… βρυκολακιάζει μέχρι να πεθάνουμε, αν δε μας πεθάνει πριν την ώρα μας…
Εκτός, βέβαια, αν πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας! Το Μήνυμα απευθύνεται στους Έλληνες που ακόμα δυσπιστούν και δε δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο κίνημά μας! Θα είναι ασυγχώρητοι γιατί αδράνησαν, γιατί δε τόλμησαν, γιατί δεν έκανα κάτι! Δεν έκαναν τίποτα. Μη σπαταλάτε το μοναδικό όπλο μας. Το «Κλικ-Μέλους» στη «Σιωπηλή Πλειοψηφία» Είναι ο μόνος τρόπος να μεταλλαχτούμε σε μια Πανίσχυρη «Ηχηρή και Βροντερή Πλειοψηφία» και να τους αλλάξουμε τα σχέδια! Τα ΜΑΤ δεν μπορούμε να τα πολεμήσουμε. Το εκλογικό τους σύστημα, όμως μπορούμε…Στείλτε το «Δωδεκάλογο της Δημοκρατίας» σε όλους τους γνωστούς σας. Τα λέει όλα. Ποια είναι η Ρίζα του προβλήματος και Ποια η Μοναδική Λύση του. Διαβάστε παρακάτω για να πειστείτε ότι πρέπει να δράσουμε αμέσως…
Οι Τραπεζίτες, εξασφάλισαν την αυτοδυναμία τους με τα 30 δις του PSI, τους τόκους θα τους πληρώσουμε…εμείς…τα μόνιμα θύματα…για να μη τα πληρώσουν οι ίδιοι και για να συνεχίσουν να θησαυρίζουν, στέλνοντας τα εκατομμύρια των Ελλήνων στη δυστυχία της δεκαετίας του 1950!


Και ακόμα χειρότερο. Η Τρόικα, Εξασφαλίζει τα κλοπιμαία του Κομματικού Κράτους των Στελεχών των Δύο Κομμάτων Εξουσίας και ορισμένων άλλων μικρών Κομμάτων που συμμετέχουν στο φαγοπότι, ώστε ο Στρατός τους που είναι φυτεμένος παντού, (και οι Πολιτικοί υπάγονται στα Golden Boys) για να συνεχίζει η Τρόικα, να συνεργάζεται μαζί τους δίνοντας τους όλες τις δουλειές του Κράτους, μέχρι βέβαια να μπουν για καλά στο τέρμα του λαβύρινθου της Κομματικής Διείσδυσης της Δημόσιας Διοίκησης. Μόλις ανακαλύψουν όλες τις τρύπες της διαρροής του Δημόσιου Χρήματος που έχουν δημιουργήσει τα Κομματικά Στελέχη των δύο Συμμοριών που υπάρχουν στα πιο απίθανα σημεία του Κράτους, τότε, να είστε σίγουροι ότι θα τους πετάξουν με μια κλωτσιά από το παράθυρο, θα βάλουν και αρκετούς στη φυλακή, έτσι για τα μάτια του κόσμου και να παραμείνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της Ελλάδας, να συνεχίσουν να μας αρμέγουν με το δικό τους πλέον τρόπο και Μεθόδους των Αγορών, (Hedge Funds, Μόχλευση, CDS και ότι άλλο υπάρχει στο καζάνι των Χρηματοπιστωτικών και Επενδυτικών Παιγνιδιών). Με τον απόλυτο έλεγχο ορισμένων Ευρωπαικών Κρατών όπως είναι η Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, πιθανόν και Ιταλία και Βαλκανικές χώρες, η χειραγώγηση των Επενδύσεων και των Στοιχημάτων, θα είναι πολύ πιο εύκολη, πέρα από τα απίθανα Κέρδη που θα αντλούν από τα αυτά τα Κράτη, διοικώντας τα με τη γνωστή Οργάνωση και Παραγωγικότητα που τους διακρίνει, έχοντας εξασφαλίσει, βέβαια τους τριτοκοσμικούς μισθούς που φρόντισαν έγκαιρα! Αυτός είναι ο τελικός στόχος της Σχέδιου Κυριαρχίας των Ισχυρών, που το δοκιμάζουν στην Ελλάδα για να το συνεχίσουν και σε άλλα Κράτη.


Ποιο απλά, εκμεταλλεύονται με τον πιο Αισχρό και Απάνθρωπο τρόπο όλους τους «Καταπληκτικούς Μηχανισμούς της Παραγωγικής Διακυβέρνησης (Διοίκησης) που διαθέτουν, αδιαφορώντας τελείως για τη δυστυχία που προκαλούν σε εκατομμύρια Ανθρώπους!


Θέλουν να εξασφαλίσουν εκ του ασφαλούς και τα δύο είδη των Παγκόσμιων Κερδών του Καπιταλισμού: Και τα Εύκολα των «Αγορών» και τα Δύσκολα «Οργανικά» των Πολυεθνικών, εξαφανίζοντας παράλληλα όποιο Ανταγωνισμό τους απειλεί!


Γκρεμίζουν, με δυο λόγια την ευημερία που απόλαυσαν εκατομμύρια πολίτες της Δύσης για να τους επαναφέρουν στα προηγούμενα επίπεδα της δυστυχίας και της μιζέριας, λέγοντας μας κατάμουτρα:


Δεν αξίζετε αυτά που σας δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα τα εξασφαλίσουμε μόνον για τους δικούς μας Πολίτες, που είναι Πολιτισμένοι, Πειθαρχημένοι, Συνεπείς, και Αξιόπιστοι! Σας δώσαμε την ευκαιριά και Εσείς δε τα καταφέρατε!


Δε λένε, όμως, οι Αχρείοι, ότι ουδέποτε μας έδωσαν το πολύτιμο “Know-How” της Παραγωγικής και Δίκαιης Διακυβέρνησης που διέθεταν. Αντίθετα, μας έδιναν με μεγάλη ευκολία τα Θαλασσοδάνεια, στοχεύοντας στην Απόλυτη Κυριαρχία τους στο Κράτος μας.


Όταν ο Δανειστής Δανείζει ένα Κράτος ή έναν Πολίτη,γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμήριο να εξοφλήσει τα Δανεικά, δε στοχεύει στην πλήρη Εξαγορά του και στην πλήρη Κυριαρχία του;


Αυτό ακριβώς έκαναν με τη πλήρη συνεργασία των Πολιτικών των δύο Κομμάτων Εξουσίας τους οποίους, βέβαια, έχουν στο χέρι, μιας και μόλις του έδωσαν από τα 130 δις του PSI, €6 δισεκατομμύρια για να πληρωθούν οι Εταιρείες τους που προμηθεύουν το Κράτος από καρφίτσες μέχρι υποβρύχια! Γιατί νομίζετε ότι υπόγραψαν οι 199 βουλευτές το PSI. Για να σωθεί η Ελλάδα;


Το ερώτημα είναι: Θα τα καταφέρουν! Ούτε οι ίδιοι το γνωρίζουν, Κάνουν ότι πρέπει να κάνουν σταθερά, αμείλικτα, απόλυτα σκληρά και αμετάκλητα. Δεν γνωρίζουν πώς θα αντιδράσουν οι Πολίτες και η Κοινωνία γενικότερα. Για αυτό προσπαθούν να γκρεμίσουν και το τελευταίο αμυντικό Μηχανισμό της Ελεύθερης Επικοινωνίας που έχει η Κοινωνία, το Διαδίκτυο! Βέβαια, αυτό το σχέδιο, δεν είναι μοναδικό. Σε όλα τα σχέδια τους, έχουν και Σχέδιο (Β) και (Γ) και (Δ) Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη! Αν δε τα καταφέρουν, κάτι που φαίνεται πολύ δύσκολο, έχουν εναλλακτικά σχέδια εκπλήρωσης των Στόχων τους. Για αυτό, αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα από ότι ήταν στο πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Ο Οικονομικός Παγκόσμιος Πόλεμος του 2010, θα καταστρέψει όλη αυτή την ευημερία που απολαύσαμε τα τελευταία 50 χρόνια, και θα οδηγήσει τα παιδιά μας σε χειρότερες μέρες από αυτές που έζησαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας!


Ξεκίνησαν με τα Αραβικά Κράτη της Μεσογείου, γιατί δεν έλεγχαν απόλυτα τις Κεντρικές τους Τράπεζες, όπως ελέγχουν απόλυτα όλες τις Ευρωπαικές και τις υπόλοιπες των τριτοκομσικών χωρών, με εξαίρεση το ΙΡΑΝ, τον Τσάβες και ελάχιστους άλλους. Το ΙΡΑΚ το διέλυσαν τελείως, το τσάκισαν, ώστε να εξαφανίσουν κάθε μελλοντική προσπάθεια να επανέλθει και να τους δημιουργεί προβλήματα. Τώρα, οι Αμερικανικές Εταιρείες το ξαναχτίζουν από την αρχή, μονοπωλώντας όλα τα έργα ανοικοδόμησης του κράτους. Οι Ιρακινοί δουλεύουν με καλούς μισθούς που τους πλήρωσαν…με αίμα και η ζωή συνεχίζεται…και…επαναλαμβάνεται…


Είναι τρομερά επικίνδυνοι, δεν υπολογίζουν την Ανθρώπινη Ζωή. Η γενιά μας…γλίστρησε από την κατακτητική μανία τους και ζήσαμε 50 χρόνια στον παράδεισο…Ήμασταν τυχεροί…τα παιδιά μας…θα είναι το ίδιο τυχερά να ζήσουν τη ζωή τους χωρίς τη φρίκη της δυστυχίας που καταδυναστεύει τα 6 από τα 7 δισεκατομμύρια του πλανήτη..που ζουν σε ζωώδεις συνθήκες διαβίωσης με μέσο όρο ζωής τα 30 και το 40 χρόνια;


Είναι απίστευτο, πώς χειρίζονται τη δύναμη που έχουν και τα άπειρα εναλλακτικά σενάρια που μπορούν να σχεδιάσουν με το δημιουργικό Οικονομικό Σχεδιασμό τους.


Η απόδειξη των φόβων μας είναι ότι εξασφάλισαν τα χαμηλά ημερομίσθια που ήθελαν στο επίπεδο των βαλκανικών χωρών, των 200-300 ευρώ το μήνα ως βασικό μισθό, ώστε, όταν θα λειτουργούν ως τα απόλυτα αφεντικά όλων των Επιχειρήσεων και των ΔΕΚΟ και ολόκληρου του Ορυκτού Πλούτου της χώρας, συν την απόλυτη εκμετάλλευση του Τουρισμού της Ελλάδας, να εξασφαλίσουν ακόμα μεγαλύτερα Κέρδη, από τις ήδη τρομερά κερδοφόρες ΔΕΚΟ!


Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες, ότι μόνον η ΔΕΗ μπορεί να παράγει δισεκατομμύρια σε Καθαρά Κέρδη κάθε χρόνο, με το ίδιο προσωπικό, Καθαρά Κέρδη, τα οποία και θα εξοφλούσαμε τα χρέη μας και αποκτούσαμε την αυτοκυριαρχία μας.
Οι Υπουργοί και οι Συνδικαλιστές της χώρας, όμως, των τελευταίων 37 χρόνων, δεν περιορίζονταν σε κάποιες μίζες…της τάξης του 10% ή 20%, αλλά, της τάξης του 1000%. Αυτό είναι το ποσοστό της υπερτιμολόγησης των Προμηθειών ενός Οργανισμού όταν ανέβαζαν τις τιμές 10 φορές επάνω…Όχι μόνον άρπαζαν τα φυσιολογικά Κέρδη της χρυσοφόρας ΔΕΗ και των άλλων ΔΕΚΟ, αλλά τις φόρτωναν με απίστευτα χρέη για να τα τσεπώνουν και αυτά…Η Απληστία τους δε περιγράφεται, η καταστροφική Μανία τους θυμίζει τα σμήνη των ακρίδων που δεν αφήνουν τίποτα στο πέρασμά τους!


Πρόκειται για ένα συνολικό πλαίσιο που θα έχει ασύλληπτο κοινωνικό κόστος, την ίδια ώρα που οι επιπτώσεις του στην μείωση του δημόσιου χρέους, όπως αναφέραμε πιο πάνω, θα είναι από μηδαμινές μέχρι ελάχιστες και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να οδηγήσουν το χρέος στο 120% του ΑΕΠ το 2020! Το χρέος θα συνεχίσει να κινείται σε ανεξέλεγκτη πορεία και το μόνο που καταφέρνει η συμφωνία ανταλλαγής είναι να μεταθέσει χρονικά την χρεοκοπία για μετά από λίγους μήνες ή έναν χρόνο, στην καλύτερη περίπτωση.


Τα συμφέροντα των δανειστών θα αποκτήσουν με οργανικό τρόπο σταθερό προβάδισμα έναντι των κοινωνικών αναγκών μέσω του ειδικού κλειστού λογαριασμού που θα δημιουργηθεί, όπως με σαφήνεια αποφασίστηκε στο συμβούλιο των υπουργών. Πρώτα θα μπαίνουν σε αυτό τον λογαριασμό τα έξοδα εξυπηρέτησης του χρέους και μετά θα πληρώνονται μισθοί, συντάξεις και έξοδα των νοσοκομείων! Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι κατ’ αυτό τον τρόπο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα απολύονται κατά χιλιάδες κάθε φορά που δεν βγαίνει ο λογαριασμός για την Ντόιτσε Μπανκ! Προκειμένου μάλιστα να εφαρμοστεί απαρέγκλιτα αυτός ο κανόνας θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα στελέχη της Τρόικας (50 σύμφωνα με δημοσιεύματα), επιφορτισμένα με τον εξονυχιστικό έλεγχο των δημόσιων δαπανών.


H μυστική έκθεση της Τρόικας που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους βρετανικούς Φαϊνάνσιαλ Τάιμς, αναφέρεται ότι με βάση τα δικά τους σενάρια το 2020 το χρέος θα βρίσκεται στο 160% του ΑΕΠ (στο σημείο δηλαδή που βρίσκεται και σήμερα) και πως μέχρι τότε θα χρειασθεί ένα επιπλέον, τρίτο μνημόνιο αξίας 110 δις. ευρώ για να μειωθεί το χρέος στο 117% το 2030!!!


Εν ολίγοις, καθεστώς μπανανίας και πλήρους παράδοσης στους γκαουλάιτερ των Βρυξελλών δέχθηκε να επιβληθεί στην Ελλάδα η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.