ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ. ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΟΥ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ

 ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ
Θεωρούμε ως υπεύθυνους ΌΛΩΝ των δινών της ανθρωπότητας τους Εβραίους. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν κάποιοι που τραβούν τα νήματα για χιλιάδες χρόνια τωρα υπόγεια και σε πλήρη ΑΦΆΝΕΙΑ....

Τα πραγματικά αφεντικά στον κόσμο είναι οι Κινέζοι και όχι οι εβραίοι ή το Ισραήλ. Οι

400 εκατομμυρίων ετών "Μηχανή" βρέθηκε στη Ρωσία

Στην απομακρυσμένη χερσόνησο Καμτσάτκα (παρακάτω χάρτης), 200 χλμ. από το Tigil, του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα περίεργο "σύνολο" ορυκτών. Η αυθεντικότητα του ευρήματος έχει πιστοποιηθεί. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Γιούρι Golubev, εμφανίζεται ότι, στην περίπτωση αυτή η ανακάλυψη εξέπληξε τους επιστήμονες από τη φύση, τουλάχιστον του ασυνήθιστου,και μπορεί να αλλάξει την ιστορία (ή προ-ιστορία)
  

Δεν είναι η πρώτη φορά που είναι ένα κατασκεύασμα, ένα αρχαίο αντικείμενο, κάτι σαν αυτό βρίσκεται στην περιοχή αυτή. Αλλά, η περίεργος συνηρημένη, ή συγκεκριμένο τεχνούργημα είναι - με την πρώτη ματιά , ένθετη σε βράχο (το οποίο όπως είναι κατανοητό, δεδομένου ότι η χερσόνησος αυτή είναι η πατρίδα πολλών ηφαιστείων). Υποβλήθηκαν σε ανάλυση, και η συζυγία έδειξε να είναι κατασκευασμένη από μεταλλικά μέρη που φαίνεται να αποτελούν ένα μηχανισμό, ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να είναι ένα είδος κάποιας μηχανής ή υπολογιστής. Το εκπληκτικό είναι ότι όλα τα κομμάτια της χρονολογούνται 400 εκατομμυρίων ετών!

Ο Yury Gobulev σχολίασε:

Πήραμε μια κλήση από το Νομό της Tigil. Μας είπαν ότι πεζοπόροι βρήκαν τα ερείπια στο βράχο. Πήγαμε στον τόπο που υποδεικνύεται, και αρχικά δεν καταλαβαίναμε τι είδαμε. Υπήρχαν - εκατοντάδες οδοντωτού κυλίνδρων που φαίνεται να είναι μέρη μιας μηχανής.

Ήταν σε άριστη κατάσταση διατήρησης, σαν να είχαν παγώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν απαραίτητος ο έλεγχος της περιοχής, γιατί σύντομα η περιέργεια μεγάλωσε και άνθρωποι άρχισαν να εμφανίζονται σε μεγάλους αριθμούς. Άλλοι επιστήμονες, και συγκεκριμένα οι Αμερικανοί γεωλόγοι, ορίζουν το κομμάτι ως ένα καταπληκτικό και μυστηριώδη τεχνούργημα.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι 400 εκατομμύρια χρόνια θα μπορούσε να υπάρξει οτιδήποτε στη Γη,( πόσα ακόμα περισσότερο μια μηχανή).Η διαπίστωση, (απλά) - υποδηλώνει σαφώς την ύπαρξη νοημόνων όντων ικανών αυτής της τεχνολογίας. Βεβαίως, τέτοια όντα θα είχαν έρθει από άλλους πλανήτες. Είναι πιθανό ότι ένα διαστημόπλοιο μπορεί να είχε καταστραφεί εκεί (ή να υπήρχε ένα ατύχημα) και εγκαταλείφθηκε στη θέση του.kamchatka00russia 400 Million Year Old Machine Found in Russia

Διαπιστώθηκε επίσης ότι τα μέρη έχουν φθάσει στην κατάσταση απολιθώματος σε μια χρονική περίοδο (historicaly) γεωλογικά  σύντομη. Ενδεχομένως, η "μηχανή" να έπεσε σε βάλτο. Παρά τα ευρήματα, οι επιστήμονες είναι επιφυλακτικοί και προτιμούν να θεωρούν ότι τα στοιχεία δεν είναι οριστικά - ακόμα. Και συλλογίζεται ο Gobulev: Αν αρνηθεί την ύπαρξη της τεχνολογίας [ακόμα και στο παρελθόν ] είναι ένα σοβαρό λάθος, διότι η εξέλιξη δεν είναι γραμμική.

Ελλάδα: Μυστικά του παρελθόντος (Ντοκιμαντέρ Ελληνικοί υπότιτλοι)


Πάμπολλοι λαοί διέπρεψαν στις τέχνες και τις επιστήμες ανά τους αιώνες. Μόνο οι Έλληνες όμως μετέτρεψαν αυτόν τον πνευματικό πλούτο σε κοινή πανανθρώπινη κληρονομιά..
Δείτε το ...

ΠΗΓΗ

Ανεξήγητη έκρηξη φωτός σε live σύνδεση (VIDEO)


Μια περίεργη έκρηξη φωτός, που διήρκεσε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό του καναλιού Fox 10, στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Η μυστηριώδης έκρηξη συνέβη την ώρα που η δημοσιογράφος Άντρεα Ρόμπινσον μιλούσε για τη κίνηση στους δρόμους του Φοίνιξ. Κατά τη διάρκεια live σύνδεσης από αυτοκινητόδρομο, μια τεράστια έκλυση φωτός σημειώνεται στο βάθος της εικόνας, πάνω από το κεφάλι της δημοσιογράφου.

Πανικοβλημένοι τηλεθεατές άρχισαν να τηλεφωνούν για σταθμό για να μάθουν την αιτία της έκρηξης. Οι δημοσιογράφοι άρχισαν αν ερευνούν το περιστατικό, για το οποίο αρχικά πίστευαν ότι προκλήθηκε από έκρηξη μετασχηματιστή.

Επικοινωνώντας όμως με τις τοπικές αρχές, έμαθαν έκπληκτοι ότι κανένας μετασχηματιστής δεν είχε εκραγεί ούτε είχαν λάβει αναφορές για κάποιο άλλο περιστατικό.

Γρήγορα, οι σκέψεις στράφηκαν στα UFO. Άλλωστε, η Αριζόνα φημίζεται για τις θεάσειςαγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων.

Μάλιστα, συνέδεσαν την ανεξήγητη έκρηξη φωτός με την 15 επέτειο από μια διάσημη εμφάνιση UFO στο Φοίνιξ.

Τον Μάρτιο του 1997, εμφανίστηκαν φωτεινές τροχιές στον ουρανό, που κινούνταν σε σχηματισμό V. Το περίεργο φαινόμενο έμεινε γνωστό ως τα «φώτα του Φοίνιξ»