Αλκοολικός ο Harry Potter (pics)


Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε ο, ο Harry Potter, δηλαδή ο ηθοποιός Daniel Radcliffe είχε τεράστιο θέμα με τον...
αλκοολισμό. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Τα τελευταία τρία χρόνια, κάθε φορά που έπινα πάθαινα black out. Ζούσα σε ένα διαρκή φόβο για το ποιον μπορεί να είχα συναντήσει, τι του είχα πει, τι είχα κάνει μαζί τους. Γι’ αυτό έμενα στο διαμέρισμά μου για μέρες και τα έπινα μόνος μου. Η κατάσταση ήταν απελπιστική, δεν ήμουν ο εαυτός μου. Είμαι ένας διασκεδαστικός, ευγενικός άνθρωπος και είχα γίνει αγενής και βαρετός» δήλωσε σε συνέντευξή του.

Τρία ολόκληρα χρόνια έπινε ασταμάτητα ο 22χρονός ηθοποιός. Ευτυχώς πριν λίγους μήνες αποφάσισε να το κόψει. Πάντως ένα παιδί που έζησε υπο αυτές τις συνθήκες υπερπροβολής της προσωπικής του ζωής είναι φυσιολογικό να καταλήξει σε αυτή την κατάσταση.

Δείτε πως είναι σήμερα η τηλεοπτική «Ζήνα»!


Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους κοιλιακούς και την «άγρια» ομορφιά της...
τηλεοπτικής πολεμίστριας Ζήνα κατά κόσμων Lucy Lowles !... Στην σειρά με τίτλο Xena: Warrior Princess που αρχικά μεταδόθηκε στις 1995 και διακόπηκε στις 2003 η Lucy Lawless πρωταγωνίστησε ως ο χαρακτήρας που περιγράφεται στον τίτλο. Ωστόσο μετά το τέλος της σειράς, δεν την είδαμε σε κάποια άλλη ταινία. Δείτε πως είναι σήμερα... η πρώην μελαχρινή καλλονή:
Ταξιδιώτης του χρόνου, ο οποίος επέστρεψε μετά από 74 έτη, πέθανε σε ηλικία 31 ετών


 Rudolf FenzSenior εξαφανίστηκε το 1876.

Παρά την έντονη αναζήτηση από την αστυνομία,ο  Fenz δεν βρέθηκε ποτέ. Ωστόσο, η οικογένειά του κατέχει πάντα την ελπίδα ότι θα επέστρεφε. Περίμεναν χρόνια, τελικά πέθαιναν ένας-προς-ένα ακόμα με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος τους Rudolf μπορεί να έρθει πίσω.

Για όλους τους συγγενείς του που ζούσαν ,ο Rudolf Fenz είχε πεθάνει ,αλλά τελικά επέστρεψε. Και επέστρεψε με τον πιο απίστευτο τρόπο που είναι δυνατόν.
 Ο Rudolf Fenz ξαφνικά εμφανίστηκε τον Ιούνιο του 1950 στο κέντρο  μιας πολυσύχναστης πόλης, στο κέντρο του Μανχάταν στη Fifth Avenue 74 χρόνια μετά.
Δευτερόλεπτα μετά που εμφανίστηκε στη μέση της Fifth Avenue ,λόγο μεγάλης κίνησης χτυπήθηκε  και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο.

Ο χρόνος είχε παίξει ένα σκληρό τέχνασμα για τον Fenz, που προωθείται για  τρία τέταρτα του αιώνα στο μέλλον, μόνο για να τον πετάξει μπροστά σε ένα αυτοκίνητο.

Από την έναρξη της έρευνας τους στον περίεργο θάνατο ενός παράξενα ντυμένου ανθρώπου, η αστυνομία της Νέας Υόρκης γνώριζε την υπόθεση ότι δεν θα ήταν καθόλου τυπική.

Ο οδηγός ο οποίος χτύπησε και σκότωσε τον παράξενο πεζό κατέθεσε ότι ο άνθρωπος έμοιαζε σαν να ήταν από αλλού, και ορκίστηκε ο άνθρωπος εμφανίστηκε κυριολεκτικά χωρίς  προειδοποίηση μπροστά του .

Το ίδιο το πτώμα ήταν ένα αίνιγμα.

Παρά το γεγονός ότι ο αποθανών ντυμένος άψογα και από τα ρούχα που εξέτασαν, η αστυνομική έρευνα επιβεβαίωσε ότι ο άνθρωπος μυστήριο φορούσε ρούχα σχεδόν έναν αιώνα πριν από σήμερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία και τα αρχεία-που γράφτηκαν από την έρευνα αξιωματικών στον τόπο του ατυχήματος, ο νεκρός φορούσε ένα μαύρο παλτό, ένα καπέλο με πλατύ γείσο, παντελόνια και  περίεργα παπούτσια που δένουν με τον, 19ος αιώνα,και πόρπες μεγάλου μεγέθους. Αυτός φαίνεται να είναι στα τριάντα του.

Η Αστυνομία ακόμη βρήκε νομίσματα στο πορτοφόλι του  και χαρτονομίσματα των ΗΠΑ με ημερομηνίες πριν από τη δεκαετία του 1870 και τηλεκάρτες με χαραγμένο το όνομα "Rudolf Fenz, Senior."

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης μια απόδειξη για την επιβίβαση αλόγων και την αποθήκευση μίας μεταφοράς μεταξύ των αποτελεσμάτων της έρευνας του ανθρώπου.

Ανίκανος να προσδιοριστεί ο τόπος όπου Rudolf Fenz, Senior ζούσε-ή να εντοπίσει οποιαδήποτε πλησιέστερος συγγενής, έτσι λοιπόν η αστυνομία παρέδωσε την υπόθεση σε έναν από τους ανακριτές για αγνοούμενους,τον  Hubert Rihn. Με τους πόρους του Γραφείου Αγνοουμένων Ατόμων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης,ο Rihn σε επαφή με τους ομολόγους του από τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας και της Γερμανίας, σε μια προσπάθεια να βρει οποιοδήποτε υπάρχον συγγενή του θύματος.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η έρευνα Rihn του έτρεξε σε αδιέξοδα.

Τέλος, σχεδόν σε μια πράξη απελπισίας,ο Rihn ψάχνει ένα αντίγραφο ενός παλιού τηλεφωνικού κατάλογου από το 1939 της Νέας Υόρκης . Εκεί, οι επίμονοι ερευνητής διαπίστωσαν μια σημαντική ένδειξη: στον κατάλογο που παρατίθεται υπάρχει ένα άτομο που ονομάζετε Rudolf Fenz, Junior.

Αυτή η ανακάλυψη, που ακολουθείται από πολύ επίπονο έργο της αστυνομίας, οδήγησε τον Rihn σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, τη χήρα του Rudolf Fenz, Junior.

Εδώ η υπόθεση παίρνει πιο ασυνήθιστη και περίεργη τροπή με τη σειρά της. Τα γεγονότα που προέκυψαν έκαναν τους αξιωματικούς της αστυνομίας της Νέας Υόρκης να ζαλιστούν.Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συνέντευξης με τον κ. Rudolf Fenz, νεώτερο, είπε στους ανακριτές ότι ο πατέρας του Rudolf Fenz, Senior, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής βόλτας του. Εκείνη την εποχή, ο γιος του και αργότερα-ο σύζυγός της ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Αναφορές έγιναν από την οικογένεια και μια έρευνα που διεξήχθη από τις αρχές, αλλά κανένα ίχνος του αγνοούμενου πατέρα δεν ήρθε ποτέ στην επιφάνεια.

Το έτος  1876 ο Rudolf Fenz, ήταν τότε 31 ετών.

Έτσι ο Rihn έψαξε σε αρχεία του 19ου αιώνα από ανεξιχνίαστες περιπτώσεις αγνοουμένων που καταγράφηκαν από το Γραφείο Αγνοουμένων Ατόμων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Εκεί, προς έκπληξή του, είδε τον Rudolf Fenz, Senior, που τον ανέφεραν από την οικογένειά του ως αγνοούμενο.

Μια παλιά φωτογραφία του Rudolf Fenz, (η φωτογραφία ήταν η ακριβής ομοιότητα του ανθρώπου θανατώθηκε στην πολυσύχναστη οδό της Νέας Υόρκης )

Αποκαλυπτικό video:


To video που θα παρακολουθήσετε είναι συρραφή πραγματικών και αυθεντικών video της NASA (Εθνική Υπηρεσία Διαστήματος των ΗΠΑ)
από τις αποστολές της στο διάστημα και τη Σελήνη. Το video αναρτήθηκε στο YouTube από τον χρήστη LunaCognita και το έχουν δει μέχρι στιγμής περίπου 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι!

Στο video παρουσιάζονται και οι απόψεις του Doctor Edgar Mitchell, αστροναύτη και πιλότου του Apollo 14. Αναφέρει καθαρά την ύπαρξη εξωγήινων και τη συγκάληψη από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ.

Ποιος πρέπει να δει το video; Όλοι όσοι αναρωτούνται αν… υπάρχουν εξωγήινοι!


ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ MEGA!


Πες μας Σκαρμούτσο...προσκυνάς τον Σατανά;


Καμαρώστε τον αλητήριο που τολμά να εμφανίζεται με τον Διάβολο "ζωγραφισμένο" σε εκπομπή που έχει θέμα της "μικρούς σεφ" (τι στο καλό, όλη η αντεθνική και σιωνιστική προπαγάνδα σε...εκπομπές μαγειρικής γίνεται;)!
Βέβαια, μερικά γιδοπρόβατα που
κοιμούνται όρθια, θα θεωρήσουν κι αυτή την αμφίεση...τυχαία και όσους αντιδρούν "σκοταδιστές" και "θρησκόληπτους"!

Ε λοιπόν...καλύτερα "θρησκόληπτος" παρά ΣΑΤΑΝΟΠΛΗΚΤΟΣ!

Κι αν δεν είσαι τέτοιος Σκαρμούτσο, σε προκαλούμε: Ζήτα συγνώμη για τον...τράγο και φόρα, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ, μπλούζα με Χριστιανικό Σταυρό!


Υ.Γ. Τι θα γίνει ρε αποβλακωμένοι 'Έλληνες γονείς"; Θα ξυπνήσετε επιτέλους, μπας και προστατέψετε ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ από την έντεχνη εβραιοσατανιστική προπαγάνδα; Ή θα συνεχίσετε να τα...καμαρώνετε δίπλα στους οπαδούς του Μπαφομέτ;