Οι που@@ες


Το είδος "αυξάνεται" δραματικά.

Ορισμός: Ο όρος "πουτάνα" έχει τις ρίζες της από το λατινικό putidus, που σημαίνει: σάπιος, ρυπαρός και δύσοσμος. Θεωρητικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα δύο φύλα. Πρακτικά όμως, ως επί το πλείστον έχει καθιερωθεί για το γυναικείο. "Πουτάνες" λοιπόν είναι οι "βρωμιάρες", δηλαδή όσες γουστάρουν να πηγαίνουν με πάρα πολλούς άντρες. Το επίθετο δεν πρέπει να συγχέεται με το συγγενικό "καριόλα" (που στα ιταλικά σημαίνει "πουτάνα", "κρεβάτι" αλλά και "καροτσάκι"), καθώς καριόλα είναι αυτή η οποία έχει πηδηχτεί με πολλούς εκτός από αυτόν που την προσφωνίζει έτσι (κοινώς είναι καριόλα μόνο για τον ίδιο, άρα ο όρος είναι αδόκιμος).

Οι πουτάνες, όπως έχει καθιερωθεί η έκφραση απ' τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

α)Όσες κερατώνουν τον γκόμενό τους κτλ. Κοινώς, τα έχει με κάποιον ή είναι αρραβωνιασμένη/παντρεμένη κτλ. και άνευ γνώσης του πηγαίνει και με άλλους. Εδώ εξαιρείται η υποκατηγορία "ελεύθερη σχέση". Δηλαδή άμα πεις σε κάποια ότι "προτιμώ ελεύθερες σχέσεις" και μετά από κάνα μήνα σου πηδηχτεί με άλλον, μην της ζητήσεις τα ρέστα. Έπαιξε "καθαρά" με τους κανόνες που έθεσες και όχι "βρώμικα".

β)Όσες πάνε με πολλούς μαζί
Εδώ ακριβώς κολλάει η έκφραση "Ρε την καριολίτσα, έχει πάρει την μισή Πάντειο" (κι εσύ μαλάκα είσαι στην άλλη μισή). Τα συγκεκριμένα γκομενάκια είναι τα χειρότερα, καθ' ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο λούτσος. Ανεξαρτήτως μεγέθους. Θέλουν να τον τρώνε διαρκώς, να δοκιμάζουν νέα πράγματα, να ζούνε την ζωή τους και βέβαια μοτό τους είναι το "Μωρό μου δε παντρεύομαι πριν από τα 30".

Χαρακτηριστικά έχω μια φίλη στα 19 η οποία είναι πολύ καλό νέτο κι όπου βρει παλούκι το καβαλάει. Κυριολεκτικά όμως. Δηλαδή σε φάση όποιος της ζητήσει να κάνουν κάτι αυτή κατά 80% του λέει "Ναι". Υπό την προϋπόθεση ότι θα γνωρίσει τον άλλο σε normal συνθήκες, π.χ. από παρέα. Το να την κάνεις add απ' το Facebook και να της πεις "Πότε θα σου..." δε στέκει. Είπαμε, η πουτάνα πουτάνα, αλλά επιλεκτική!

γ)Οι πουτάνες στο επάγγελμα
Όσες δουλεύουν επαγγελματικά ως πουτάνες. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και όσες χορεύουν στα στριπτιτζάδικα. Στην συγκεκριμένη κατηγορία δεν θα αναφερθούμε γιατί δεν έχω (κυριολεκτικά) προσωπική επαφή. Για την ακρίβεια, είχα πάει δυο φορές σε κωλάδικο κι ούτε χορό δεν πήρα. Κόμεντς αρ γουέλκαμ χίαρ.

Η πουτανιά
Ξέρετε πολύ καλά ότι τα τελευταία χρόνια η μάστιγα εξαπλώνεται...γάμα τα. Οι περισσότερες από τις πιτσιρίκες (ηλικίες κυρίως 15-22) περνάνε από τις κατηγορίες α, β ή και από τις δύο μαζί. Οι λόγοι είναι πολλοί και ξεκινούν από το Γυμνάσιο. Όλα τα παιδάκια σήμερα θέλουνε να μεγαλώσουν γρήγορα. Να φιληθούνε γρήγορα, να φασωθούνε γρήγορα, να καπνίσουν (ορισμένα) γρήγορα κτλ. Αφού τα κάνουν όλα πιο γρήγορα απ' ότι κάποτε, πλέον η όλη διαδικασία γίνεται σε καθημερινή βάση, χάνεται ο ρομαντισμός οπότε παθαίνουν...ανοσία. Άσε που επειδή θέλουν να ζήσουν την ζώη τους από μικρά δεν αρκούνται σε λίγα και τα θέλουν όλα.

Η ισορροπία με τα αγοράκια και τα κοριτσάκια χαλάει όταν στο Facebook τα πιπίνια αρχίζουν να πετάνε κώλο και βυζί από τα 15-16, όταν τα Likes και τα Comments πέφτουνε κατά δεκάδες. Είναι η στιγμή που λέμε "το μουνάκι ωρίμασε" και τότε οι μικρές αρχίζουν να "τσιμπάνε" και να πιάνουν ένα άλλο νόημα. Ότι μπορούν να έχουν όποιον θέλουνε. Κι αφού μπορούνε, ε γιατί όχι να μην αρχίζουν να τους... δοκιμάζουν; Έτσι, η πάστα χαλάει και το γυρίζουνε στην "πουτανιά".

Υπάρχει όμως και κάτι πιο μεγάλο και έντονο το οποίο "τα γαμάει" όλα αυτά πατώκορφα. Είναι η δύναμη της εικόνας! Μία σημερινή 30άρα όταν μεγάλωνε δεν είχε από κούνια όλο αυτό το βομβαρδισμό πληροφοριών και εικόνων από την τηλεόραση και από το Internet που έχει η σημερινή πιτσιρίκα. Όταν το Youtube έχει 60 και 70 εκατομμύρια views στα R&B τραγούδια που λένε "Κοίτα πόσο γαμάτη είμαι" ή "Θέλω την τέλεια αγάπη" κι άλλες τέτοιες παπαριές (που είναι γαμάτες όταν τις χορεύουμε στα club αλλά όσο να 'ναι τον εγκέφαλο τον πειράζουν), στο τέλος η κάθε φαντασιόπληκτη ψωνάρα φυτεύει όσα ακούει στον εγκέφαλό της και τέλος.

Κάποτε μεγαλώναμε με Ace of Base που είχαν ρομαντικά κομμάτια. Τώρα πουλάει η Katy Perry με τα: "I Kissed a girl", "Teenage dream", "Not like the movies" και τ' α@@ μου κουνιούνται. Ή η Lady Gaga με τα "Telephone" και "Bad Romance". Δηλαδή τα ψωνάκια και τα πουτανάκια στις δόξες τους. Άρα, τι συμπεραίνουμε; Ότι το κάθε νέτο μαθαίνει να τα μιμείται, να κουνάει τον κώλο του, να χορεύει στα clubs και να ψάχνει τον τέλειο γκόμενο. Κι επειδή τέλειος δεν υπάρχει, καταλήγει να στραβώνει τα παλούκια κατά δεκάδες.

Γι' αυτό σήμερα δεν θα πετύχεις με την καμία γκόμενα στα 18-20 να σου λέει "Έχω σοβαρή σχέση κι έχουμε κλείσει χρόνο". Είναι fail η κατάσταση, πραγματικά δεν υπάρχει. Ούτε 1 στις 10 και με το ζόρι. Μετά τα 25 ψιλοσοβαρεύουν και πάλι δεν είναι σίγουρο.

Άρα...που καταλήγουμε; Θα διορθωθεί ποτέ αυτό; Χλωμό. Οι απογραφές λένε ότι από 11.3 εκατομμύρια πέρυσι φέτος είμαστε στα 10.7 εκατομμύρια, άρα οι γάμοι λιγοστεύουν. Γιατί δε νομίζω να φύγανε ξαφνικά τόσοι μετανάστες ούτε να ξέσπασε εμφύλιος. Προφανώς κάποιες ψάχνουν τον τέλειο άντρα, με ιδανική διαφορά ηλικίας, εμφάνιση, αμάξι, σπίτι, λεφτά κτλ. Και μέχρι να τον βρούνε (σχεδόν ποτέ δηλαδή) λένε να ρίξουν κάνα λούτσο να περάσει η ώρα. Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω.

"Είμαι σε ανοιχτή σχέση"


Τελευταία βλέπω τον κόσμο να μαλακίζεται ασύστολα και χωρίς λόγο.

Ρωτάς μια γκόμενα σε τι φάση είναι και σου λέει "Ε δε ξέρω, κάπως μπερδεμένα είναι τα πράγματα". Όπα κάτσε κοπελιά, τι μπερδεμένα? Ξεμπέρδεψέ τα να ησυχάσεις.

Η κύρια αιτία για τις σχέσεις κατηγορίας "απλά πηδιόμαστε" είναι οι άντρες. Ναι, εμείς φταίμε. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι τώρα έχουμε βάλει πολλές γυναίκες στο ίδιο τριπάκι κι αυτές...υπέκυψαν.

Ο άντρας ήταν από την φύση του πολυγαμικός. Σκέφτεται με το κάτω κεφάλι είναι η αλήθεια. Γιατί όταν είμαστε καυλωμένοι κάτι φουσκώνει χαμηλά και μας ενοχλεί. Είναι κάτι ανάλογο και με το κατούρημα ένα πράγμα. Θες να "τον αδειάσεις" επιτόπου. Η γυναίκα δεν το έχει αυτό, είναι πιο συγκρατημένη. Παρόλα αυτά στις μέρες μας, στο sex αρχίζουν κι οι γυναίκες να μας μοιάζουν σε κάποια σημεία.

Που ευθύνονται λοιπόν; Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι. Την ευθύνη την έχουν όσες θεωρούνται "ελεύθερες" αλλά πολύ απλά μαλακίζονται γενικώς και μετά παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν άντρες. Για παράδειγμα, έχω μια φίλη που είναι εδώ και ενάμιση χρόνο με κάποιον και βρίσκονται μόνο για σεξ μια φορά στις 2 εβδομάδες. Και δεν βάζει κανέναν άλλο στη ζωή της. Μια άλλη φίλη μου είναι ένα χρόνο με κάποιον. Στο ενδιάμεσο είχε και δεύτερο (ο οποίος είχε επίσης μια πρώτη γκόμενα), τον έστειλε, συνέχισε με τον πρώτο και τώρα βλέπει ότι "δεν της βγαίνει", "δεν την καλύπτει" κτλ. Και αποφασίσανε να το κάνουνε σε στυλ "ανοιχτή σχέση". 

Τι ανοιχτή σχέση ρε γαμώτο κέρατό μου; Ανοιχτή; Είναι Session στο Nero και την έχεις αφήσει ανοιχτή; Γιατί δεν υπάρχει μία φορά που να πείτε "Αυτόν θέλω και γουστάρω να είμαι μαζί του;"

Στους άντρες πάει αλλιώς. Ένας άντρας μπορεί να αγαπάει μία και να πάει να κερατώσει για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Μετά όμως θα γυρίσει πίσω. Αν τον ανακαλύψει καλά θα κάνει να τον χωρίσει. Αν δεν τον ανακαλύψει έχει καλώς. Ο άντρας όμως ξέρει τι θέλει.

Αντίθετα, η γυναίκα αν κερατώσει τότε έχεις σοβαρές πιθανότητες να την χάσεις. Βλέπε περίπτωση Ο Billys ο φλου. Και καλά θα μας πούνε ότι σκέφτονται πιο συναισθηματικά και μπορεί να κολλήσουν με τον...δεύτερο. Το θέμα όμως είναι γιατί δεν σκέφτονται το ίδιο συναισθηματικά με τον πρώτο; Κορίτσια, άλλο να ξέρεις τι θέλεις κι άλλο να είσαι..."μπερδεμένη". Έχετε ακούσει κανέναν να λέει ότι είναι "μπερδεμένος";

Το θέμα όμως είναι ένα. Πρώτον, όταν είσαι με κάποιον και "δεν ξέρεις τι έχεις" μόλις βρεις κάποιον σοβαρό που να γουστάρετε ο ένας τον άλλο κάντε επιτέλους μια σχέση. Η γενικά όταν είσαι μόνη σου, μην πας και τρέχεις πίσω από τον κάθε μαλάκα, που μπορεί να είναι δεσμευμένος, αρραβωνιασμένος , παντρεμένος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Σοβαρευτείτε λίγο.

Έχω μία φίλη που είναι κλασική περίπτωση αυτό που λέμε "πουτανάκι". Τα έχει με τρεις μαζί κι απλά πηδιέται. Ελεύθερη σχέση ρε παιδί μου (sorry ρε κορίτσια, το ξέρω ότι η έκφραση σας πονάει, αλλά το αντίστοιχο σε άντρα, το "πουτάνα" δηλαδή, δεν υπάρχει ως έκφραση). Και μάλιστα μου λέει χαρακτηριστικά "Εγώ άμα δεν πάω 30-35 δεν παντρεύομαι".

Ρωτάω λοιπόν εγώ. Θέλετε να συνεχίσετε να χάνετε χρόνο από την ζωή σας ή θέλετε να κάνετε κάτι σοβαρό; Για ψαχτείτε λίγο και θα την βρείτε την απάντηση.


πηγη