Το FBI επιβεβαιώνει την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη (VIDEO)


Έχει ήδη γίνει μέρος των κυβερνητικών αποκαλύψεων για τους εξωγήινους, αλλά δεν είναι ευρύτερα γνωστό γιατί δεν έγινε προώθηση αυτών των πληροφοριών στα ΜΜΕ.


Το σχέδιο των Ιlluminati για το 2012 (video)


Δείτε προσεκτικά αυτό το βίντεο, περισσότερες από μία φορές αν χρειαστεί… Και μην πάρετε αψήφιστα το περιεχόμενο του…

Μυστικά Όπλα Καιρού, Μπορούν να Σκοτώσουν Εκατομμύρια ανθρώπους δεν ειναι ψέμα

 Κορυφαίος Ρώσος πολιτικός, προκάλεσε σοκ σε τηλεοπτική συνέντευξη, όταν προειδοποίησε οτι η Ρωσία θα μπορούσε να αναπτύξει ένα οπλοστάσιο νέας τεχνολογίας και να καταστρέψει οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, σκοτώνοντας πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπων, χρησιμοποιώντας μυστικά καιρικά όπλα, αν οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ο.Η.Ε ή η Γεωργία, προσπαθήσουν να σταματήσουν την είσοδο της Ρωσίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (WTO)Ο Vladimir Zhirinovsky είναι αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας ( LDPR ), το πρώτο επίσημα εγκεκριμένο κόμμα της αντιπολίτευσης μετά την πτώση κομμουνισμού.


Το LDPR έχει βαθιές σχέσης με την πρώην KGB και το Κομμουνιστικό Κόμμα και έχει καταστεί μία σημαντική δύναμη στη ρωσική πολιτική, παρά το γεγονός ότι ο Zhirinovsky έχει στιγματιστεί ως ένας “μαχητικός νεοφασίστας”.

Σύμφωνα με τη μετάφραση που προέρχεται από μία ρωσίδα ομιλήτρια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Zhirinovsky φέρθηκε περίεργα όταν ρωτήθηκε για το, πώς η Ρωσία θα αντιμετωπίσει χώρες όπως τη Γεωργία και τις Ηνωμένες Πολιτείες αν εμποδίσουν την ένταξή της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου.

Λέγοντας ότι, η Αμερικανική κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον, “δεν έχει μέλλον” και “θα καταρρεύσει”, ο Zhirinovsky τόνισε την υπεροχή της Ρωσίας στο διάστημα και ότι η χώρα του “έχει μεγάλους οικονομικούς πόρους” καθώς και “νέα όπλα που κανείς δεν ξέρει”.

“Με αυτά, θα καταστρέψουμε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη μέσα σε 15 λεπτά” προειδοποίησε.

“Όχι με μία έκρηξη, ούτε με έκρηξη ακτίνων, ούτε με κάποιο είδος λέιζερ, ούτε με κεραυνό αλλά, με ένα ήσυχο και γαλήνιο όπλο” πρόσθεσε, προειδοποιώντας οτι “ολόκληρες ήπειροι θα τεθούν σε παντοτινό ύπνο” και οτι, “120 εκατομμύρια θα πεθάνουν” αν κάποιος παρενέβαινε στη διεκδίκηση της Ρωσίας για τα νησιά Kuril, τα οποία είναι το αντικείμενο της εδαφικής διαφοράς της με την Ιαπωνία. 

Η παρουσιάστρια του προγράμματος γέλασε καθώς έκανε τα σχόλια αλλά, ο Zhirinovsky μόνο πρόσχαρος δεν ήταν.
Ο Zhirinovsky έκανε αναφορά στο πρόσφατο τσουνάμι στην Ιαπωνία, λέγοντας ότι τα «νέα όπλα» στα οποία αναφέρεται, έχουν σχέση με την τεχνολογία καιρικού ελέγχου η οποία έχει μελετηθεί έντονα και από τις ΗΠΑ και από τη Ρωσία από 1950 και χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα.
Απειλώντας να προσαρτήσει τη Γεωργία, ο Zhirinovsy προειδοποίησε:
“και τότε θα υπάρξει ένα άλλο τσουνάμι, στην άλλη πλευρά του πλανήτη, στον Καύκασο”.
 
 

Η αναφορά του Zhirinovsky στα νησιά Kuril σε σχέση με το καταστροφικό τσουνάμι που χτύπησε την Ιαπωνία το Μάρτιο, δεν είναι μια τόσο λεπτή υπόθεση ότι, η Ρωσία είχε σχέση με την πρόκληση της φυσικής καταστροφής που σκότωσε χιλιάδες, οδήγησε σε κρίση την Φουκουσίμα και απείλησε να εκτροχιάσει την οικονομική κατάσταση της Ιαπωνίας.
 

Ο Zhirinovsky προειδοποίησε επίσης για έναν επερχόμενο «3ο Παγκόσμιο Πόλεμο» που θα προκύψει από την τρέχουσα αναταραχή στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, η οποία θα οδηγήσει στην κατάρρευση των παγκοσμίων θεσμών, όπως η Ε.Ε και ο ΠΟΕ και, την άνοδο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης υπό την ηγεσία της Ρωσίας.
 

Η Μόσχα, έχει ασχοληθεί συστηματικά με την τεχνολογία του καιρικού ελέγχου με «cloud seeding» επί δεκαετίες, για να εξασφαλίσει ηλιόλουστο ουρανό κατά τη διάρκεια παρελάσεων στις εθνικές εορτές αλλά, το να μετατρέψει τον καιρό σε ένα καταστροφικό όπλο που θα χρησιμοποιηθεί σε πόλεμο, είναι μία τρομακτική προοπτική.
 

Ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν τεκμηριωθεί οι αποκαλύψεις του ειδικού στην τροποποίηση του καιρού, Ben Liningston, ο οποίος είναι πρώην Φυσικός του Ναυτικού, ο οποίος ενημέρωσε τον Πρόεδρο Lyndon B. Johnson σχετικά με την αποτελεσματικότητα του ελέγχου του καιρού πίσω στη δεκαετία του 60 κατά την εποχή του Βιετνάμ, ήδη οι ΗΠΑ από τις αρχές του 50, οι ΗΠΑ διοχέτευαν χρήματα σε προγράμματα που σκοπό είχαν τη χρήση του καιρού ως όπλο κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου.
2
 
 

Θα ήταν αφελές να πιστεύουμε οτι οι Ρώσοι δεν είχαν ασχοληθεί με παρόμοιες έρευνες.
 

Επιπλέον, σε μία ομιλία του τον Απρίλιο του 1997 στο πανεπιστήμιο της Georgia, ο τότε αμερικανός υπουργός άμυνας, William Cohen, μίλησε για την απειλή ενός“οικολογικού τύπου τρομοκρατίας, ο οποίος μπορεί να μεταβάλλει το κλίμα, να προκαλέσει σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων από απόσταση μέσω της χρήσης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων”. 
 

Για πολλά χρόνια, υπάρχουν υποψίες ότι το HAARP, ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραμμα , χρηματοδοτείται από κοινού από την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, το αμερικανικό Ναυτικό, το Πανεπιστήμιο της Αλάσκα και τη DAPRA.
Στο bestseller του, «οι Άγγελοι δεν παίζουν αυτή την Άρπα ( HAARP ), ο Nick Begich, συνοψίζει όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι το HAARP εμπλέκεται στον καιρικό έλεγχο για φαύλους σκοπούς.
 

Οι επιστήμονες της NASA, ανακάλυψαν τη «στενή σχέση μεταξύ των ηλεκτρικών διαταραχών στην άκρη της ατμόσφαιρας με τους επικείμενους σεισμούς κάτω στο έδαφος», κάτι το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι, οι σεισμοί προκαλούνται τεχνητά μέσω του HAARP ως μία μορφή σύγχρονου πολέμου. 
 

Η τεχνολογία στην οποία αναφέρεται ο Zhirinovsky, κινείται ταχύτατα έξω από το χώρο της επιστημονικής φαντασίας, προς το χώρο του επιστημονικού γεγονότος καθώς προχωράμε περαιτέρω στον 21ο αιώνα.
 

Παρά το γεγονός ότι ο Zhirinovsky είναι ένας αμφιλεγόμενος χαρακτήρας στη Ρωσία, παραμένει ένας σημαντικός πολιτικός παράγοντας. Παρά το γεγονός ότι έχει απορριφθεί ως «κλόουν» και έχει κάνει πολλά περίεργα σχόλια στο παρελθόν, θα ήταν αφελές να τον βάλουμε στο περιθώριο.
 

Εκτός του ότι είναι αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και ηγέτης της LDPR, είναι και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. 


Τα σχόλιά του δεν υπήρξαν λιγότερο αμφιλεγόμενα κατά το παρελθόν.Κάποτε υποστήριξε οτι, στον Ατλαντικό Ωκεανό πέφτουν πυρηνικές βόμβες για να πλημμυρίσει η Μεγάλη Βρετανία.
 

Τι να συμπεράνουμε από αυτά τα αξιόλογα σχόλια του Zhirinovsky?
Είναι απλά ένας απατεώνας, ή καταδεικνύει πραγματικά την πρόθεση της Ρωσίας να εξαπολύσει ένα οπλοστάσιο ενός καιρικού πολέμου ώστε να κυριαρχήσει στη Γη? 


Οι Αμερικάνοι ‘Preppers’ ετοιμάζονται για την κατάρρευση της κοινωνίας

Reuters / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Όταν η Patty Tegeler κοιτάει έξω από το παράθυρο του σπιτιού της με θέα τα Απαλάχια όρη στη νοτιοδυτική Βιρτζίνια και βλέπει πρόβλημα στον ορίζοντα.

Ονομάζουν τους εαυτούς τους 
«preppers» και προετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε.

Η Tegeler είναι ανάμεσα σε μια αυξανόμενη υποκουλτούρα Αμερικανών που ανεπίσημα αποκαλούν τους εαυτούς τους ‘preppers’. Μερικοί οδηγούνται από το φόβο της επικείμενης κατάρρευση της κοινωνίας, ενώ άλλοι ανησυχούν για την τρομοκρατία, και πολλοί έχουν μια αόριστη ανησυχία ότι μια κλιμακούμενη σειρά από φυσικές καταστροφές θα οδηγήσει σε κάποιου είδους περιβαλλοντικό κατακλυσμό.

"Σε μια στιγμή, όλα μπορούν να συμβούν", δήλωσε στο Reuters. «Και πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι».

Ακολουθούν τα βήματα των χίπις της δεκαετίας του 1960 που έστησαν κοινότητες προκειμένου να διαχωριστούν από αυτό που οι ίδιοι έβλεπαν ως μια υλιστική κοινωνία, και των survivalists της δεκαετίας του 1990 που έλπιζαν ότι θα ξεφύγουν από τις επιταγές μίας - όπως το αισθάνονταν - όλο και πιο κοσμικής και καταπιεστικής κυβέρνησης.

Και οι Preppers ανησυχούν για την κυβέρνηση.

Η 57χρονη Tegeler έχει μετατρέψει το σπίτι της στην αγροτική Βιρτζίνια σε ένα "κέντρο της επιβίωσης," πλήρες, με μια μεγάλη γεννήτρια, φορητές θερμάστρες, δεξαμενές νερού, και προμήθειες δύο χρόνων με κατεψυγμένα τρόφιμα που της έδωσε πρόσφατα η αδελφή της, σαν δώρο γενεθλίων. Λέει ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα μπορούσε να επιβιώσει επ’ αόριστον στο σπίτι της. Και πιστεύει ότι αυτή η έκτακτη ανάγκη έρχεται σύντομα.

«Νομίζω ότι αυτή η οικονομία είναι έτοιμη να καταρρεύσει», είπε. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που πωλούνται μόνο σε preppers, κυρίως από online αγορές. Πωλούν τα πάντα, από δεξαμενές νερού μέχρι όπλα και δεξιότητες επιβίωσης. Ο συντηρητικός ραδιοπαρουσιαστής Glenn Beck φαίνεται να μεταδίδει το μήνυμα των preppers λέγοντας στους ακροατές:" Ποτέ δεν είναι αργά για να προετοιμαστούμε για το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε. "

«Δυστυχώς, λόγω της αυξανόμενης πολυπλοκότητας και της αστάθειας της σύγχρονης τεχνολογικής κοινωνίας μας, οι πιθανότητες να υπάρξει πλήρης κατάρρευση της κοινωνίας αυξάνεται χρόνο με το χρόνο», λέει ο συγγραφέας James Wesley Rawles, του οποίου το blog ‘Survival Blog’ θεωρείται το κατευθυντήριο φως του κινήματος των preppers.

Πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών του στρατού, ο Rawles έχει γράψει μυθιστορήματα και μη επιστημονικής φαντασίας βιβλία για το τέλος του πολιτισμού, συμπεριλαμβανομένων του "Πώς να επιβιώσετε στο τέλος του κόσμου όπως το γνωρίζουμε," (“How to Survive the End of the World as We Know It”) που είναι επίσης γνωστό ως Βίβλος των preppers. (Σχ. ΚΟ: Το βιβλίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά ως «ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ», εκδόσεις Eurobooks)

"Θα μπορούσαμε να δούμε έναν καταρράκτη υψηλότερων επιτοκίων, κάλυψη περιθωρίων, αποθεματική κατάρρευση της αγοράς, κατάρρευση τραπεζών, νομισματικές ανατιμήσεις μαζικές διαδηλώσεις και ταραχές», δήλωσε στο Reuters. "Το χειρότερο τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, μαζικός πληθωρισμός, νομισματική κατάρρευση και μακροχρόνια κατάρρευση στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας."

Μία αίσθηση της «παθών και φόβου» βρίσκεται συνήθως στη βάση αυτού του είδους της σκέψης, σύμφωνα με την Cathy Gutierrez, εμπειρογνώμονα στις πεποιθήσεις περί εσχάτων καιρών στο Sweet Briar College στη Βιρτζίνια. Τέτοια συναισθήματα δεν είναι αφύσικα σε μια εποχή οικονομικής ύφεσης και ανησυχίας για το αυξανόμενο δημόσιο χρέος, είπε.

"Έτσι όπως είμαστε εξαρτημένοι από τα πάντα, από το ηλεκτρικό δίκτυο μέχρι το Διαδίκτυο, πράγματα στα οποία οι άνθρωποι δεν έχουν τον απόλυτο έλεγχο, υπάρχει η αίσθηση ότι εύκολα μπορεί να προκύψει ένα σενάριο κατάρρευσης, με την πεποίθηση ότι το τέλος έρχεται, και είναι όλα έξω από τον έλεγχο του ανθρώπου", είπε στο Reuters.

Σύγκρινε τις σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις της τελευταίας δεκαετίας με τη βιομηχανική επανάσταση του 1830 και του 1840, η οποία οδήγησε στην αύξηση των ‘Millerites’, (Μιλλερίτες) των ισοδύναμων με τους preppers, του 19ου αιώνα. Αυτοί ήταν οπαδοί του χαρισματικού ιεροκήρυκα William Miller, και πολλοί πούλησαν τα πάντα το 1844 γιατί πίστευαν ότι θα γινόταν η δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού.

Πολλοί από τους σημερινούς preppers εμπνέονται από το Internet, καταβροχθίζοντας πληροφορίες που δημοσιεύονται σε ιστοτόπους όπως αυτή που διευθύνεται από τον δικηγόρο Michael T. Snider, ο οποίος γράφει στο blog The Economic Collapse (Η Οικονομική Κατάρρευση) από το σπίτι του στο βόρειο Idaho.

«Οι σύγχρονοι preppers είναι πολύ διαφορετικοί από τους survivalists των παλιών ημερών», είπε. "Θα μπορούσατε να ζείτε δίπλα σε έναν prepper και να μην το ξέρετε ακόμη. Πολλοί που ζουν στα προάστια μετατρέπουν τα πλεονάζοντα δωμάτια σε αποθήκες τροφίμων και πηγαίνουν για εκπαίδευση επιβίωσης τα Σαββατοκύριακα ».

Όπως και άλλοι preppers, ο Snider ανησυχεί για το τέλος της οικονομίας των ΗΠΑ. Επισημαίνει ότι δέκα εκατομμύρια Αμερικάνοι ζουν με κουπόνια τροφίμων και ότι πολλά παιδιά στις ΗΠΑ ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα συναίσθημα ότι κάτι πάει τρομερά λάθος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει», είπε. "Πολλοί Αμερικανοί διαισθάνονται ότι μια τεράστια καταιγίδα έρχεται και θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για αυτό."

Έτσι, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει η κατάρρευση της κοινωνίας – που οι preppers αποκαλούν «uncivilization» (από-πολιτισμός) - ποιο είναι το μέλλον των preppers;

Η Gutierrez δήλωσε ότι σε αντίθεση με τους Millerites - ή με τους οπαδούς του ραδιοφωνικού ιεροκήρυκα Harold Camping, ο οποίος προέβλεψε ότι ο κόσμος θα τελείωνε το περασμένο έτος – οι preppers δεν έχουν ορίσει ημερομηνία για την επόμενη καταστροφή. Το Ημερολόγιο των Μάγιας προβλέπει το Τέλος αυτό το Δεκέμβριο.

«Από τη στιγμή που ορίζεις ημερομηνία, φλερτάρεις με την παραπληροφόρηση», είπε.

Η Tegeler, η οποία θυμάται ότι το σπίτι της στη νοτιοδυτική Βιρτζίνια επλήγη από τυφώνες και πλημμύρες, λέει ότι κανένα από τα προϊόντα του "κέντρου επιβίωσής" της δεν θα πάει χαμένο.

«Νομίζω ότι είναι ανόητο να μην προετοιμάζεσαι», είπε. "Άλλωστε, όλα μπορούν να συμβούν».Πολλές ταινίες του Hollywood έχουν «προφητικά» αναφερθεί σε μία τέτοια εποχή.
Μία τέτοια ταινία είναι η ‘The Postman’ (‘Ο Ταχυδρόμος’), του 1997, με τον Kevin Costner, όπου σε μία μετά-αποκαλυπτική Αμερική εν έτει 2013 (!!!) χωρίς ηλεκτρισμό και καύσιμα, όπου βασιλεύει το χάος, η αναρχία και ο τρόμος και κάθε ίχνος νομιμότητας και κάθε έννοια κράτους και πατρίδας έχει χαθεί, ένας «ταχυδρόμος» θα ξυπνήσει τα πατριωτικά αισθήματα των καταπιεσμένων ανθρώπων να αντισταθούν στην βαρβαρότητα των οπλισμένων ‘α-πάτριδων’ συμμοριών...

Μια άλλη πιο πρόσφατη και πιο «μαύρη» είναι «Ο Δρόμος» (‘The Road’) του 2009, με τους Viggo Mortensen και Charlize Theron. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς και φτάνουν σε σημεία ανθρωποφαγίας. Ένας πατέρας έχει ένα πιστόλι και 3 μόνο σφαίρες για να προστατέψει τον γιό του.