Σερφάροντας... προς το τέλος του κόσμου!


Βίντεο της καταστροφής με τα μάτια ενός σέρφερ.
Αν πιστέψουμε το ημερολόγιο των Μάγια, τότε θα πρέπει να μετράμε αντίστροφα για τη συντέλεια του κόσμου, η οποία σύμφωνα με τις προφητείες θα έρθει στις 20 Δεκεμβρίου του 2012.
Ένας «ατρόμητος» σέρφερ δημιούργησε το δικό του σενάριο για το πώς θα μπορούσε να είναι το τέλος του κόσμου.
Με τη βοήθεια οπτικών εφέ, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο, και το οποίο φέρνει τον κόσμο σε ένα «φλογερό» τέλος πάνω στα κύματα.
 
Απολαύστε το:


Ο πόλεμος στο ίντερνετ ξεκίνησε...
Η περίφημη ομάδα χάκερς με το όνομα «Anοnymous» έκανε πράξη αυτό που «απειλούσε» καιρό πως θα κάνει και έφερε τα πάνω-κάτω στον κόσμο του διαδικτύου για πολλές ώρες.


Το βράδυ της Πέμπτης στις ΗΠΑ (σε ζώνη prime time), οι «Anonymous» χτύπησαν τις ιστοσελίδες του FBI, του Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, καθώς και πολλές ιστοσελίδες της βιομηχανίας του θεάματος  όπως είναι η Ένωση Κινηματογραφικών εταιριών mpaa.org, η Ένωση Δισκογραφικών εταιριών (δηλαδή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας) riaa.com και η Universal Music.

Αιτία αυτής της επίθεσης, που είναι το κλείσιμο της ιστοσελίδας η οποία διαχειρίζεται και διαμοιράζει αρχεία, το megaupload.com καθώς και η σύλληψη της υπεύθυνης του site στη Νέα Ζηλανδία.

ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΡΙΟΎΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΠΑΊΔΩΝ

και παίζουν ταβλακι!! μετα απο τα ατομα που μπενουν εκεί που δεν έχουν τι να κάνουν και λένε διαφορά ( δλδ οτι τους κατεβεί)  και τιο θεμα δεν ειναι αυτο αλλα αντι να πανε στα αντιστοιχα ρουμ αφου θελουν να μιλήσουν ( και καλα! ) το κανουν σε αλλα ρουμ μονο πχ στο ταβλι κ δεν εχουν καμια σχεση αυτα που λενε με το τάβλι μονο κ μονο να πουν κατι το τραγικό στην υπόθεση ειναι οτι εκει παιζουν και 10 χρονών η ακομα κ πιο μικρα! τι χαρακτηρα θα διαμορφώσουν μετα αυτα??θα μου πειςεδω στο facebook 13 βαζουν φωτο με το βυζί απο εξω κ δεν μιλάει κανείς το περνουν κ πανω τους κιολας  αυτα ειναι τα χαλια της κοινωνίας   ακομα κ vodafon στης διαφημηση που ειδα πριν λιγο γραφει με greekeglis  για να κανει τα παιδακια οτι ειναι πιο κοντα τους αρε χαλια!!! ωραια προτυπα μπραβο σε ολους λοιπον που ανέχονται τετοια πραγματα αλλα θα μου πεις στην ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΙ αλλου τουλαχιστον υπαρχει λιγο αξιοκρατία και στον δρομο σε σταματουν κ ας εισαι διασημος εισαι ιδιος με τους αλλους , η βουλευτης οχι εδω που την εχουν δει καποιοι και απο πανω τους εχετε στα όπα όπα αυτα τα χαλια εχετε!! μετα απο τους μεταναστες μου τους περνατε στης δουλειες σας γιατι ηταν πιο φθηνοί, σας βαζουν να πληρώνεται για αλλους που τα εβαγαν και να κανουν πλουσια ζωη τι χαλια ειναι αυτα???