Οι εξωγήινοι έσωσαν τη Γη από τον μετεωρίτη Tunguska..σύμφωνα με Ρώσο επιστήμονα


Οι εξωγήινοι έσωσαν τη Γη από την καταστροφή πριν από εκατό και πάνω χρόνια. Η υπόθεση αυτή εκφράστηκε από τον Γιούρι Λάυμπιν, επιστήμονα της Σιβηρίας.

Όταν ένας τεράστιος κομήτης πλησίαζε πολύ κοντά τον πλανήτη μας, ένα εξωγήινο διαστημικό όχημα-καμικάζι.........

του κατάφερε συντριπτικό εξ’ επαφής χτύπημα με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια έκρηξη, τα θραύσματα του κομήτη να διασκορπιστούν σε όλη τη Σιβηρία, και το μεγαλύτερο από αυτά να ονομαστεί μετεωρίτης Tunguska (Τουγκούσκα), θεωρεί ο επιστήμονας Λάυμπιν.


Τα κίνητρα τέτοιας ηρωϊκής συμπεριφοράς των εξωγήινων παραμένουν ακόμα άγνωστα. Ίσως προσπαθούσαν να σώσουν τη Γη. Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή, είχε θέση μία μοιραία τυχαία σύμπτωση. Ο επιστήμονας Γιούρι Λάυμπιν, επικεφαλής του κοινωνικού Ιδρύματος «Φαινόμενο Τουγκούσκα» σε συνέντευξή του στο ΡΣ "Η Φωνή της Ρωσίας" διηγήθηκε:

-«Ήταν ένα σκάφος-καμικάζι. Το οποίο προφανώς, έμεινε χωρίς ενέργεια. Η μάζα του ήταν τόσο μεγάλη, που προσέκρουσε τυχαία με τον κομήτη, ο οποίος διασπάστηκε. Τα θραύσματα του κομήτη, τα βρίσκουμε σε όλη τη Σιβηρία. Κάτω από τον τόπο έκρηξης στην περιοχή του Κρασνογιάρσκ (Ανατολική Σιβηρία) ανακαλύψαμε έναν κρατήρα διαμέτρου 500 μέτρων και γύρω του μερικά μικρά κρατήρια διαμέτρου 100-150 μέτρων.

Βρέθηκαν επίσης και μερικά θραύσματα του εξωγήινου διαστημοπλοίου. Η χημική ανάλυσή τους έδειξε ότι το υλικό (ένα ειδικό κράμα πυριτίου και σιδήρου), από το οποίο είναι κατασκευασμένα, δεν μπορεί να παραχθεί στη Γη.


Στις 30 Ιουνίου του 1908 πάνω από τη σιβηρική τάιγκα, είχε σημειωθεί έκρηξη ισχύος 50 εκατομμυρίων τόνων σε τροτύλη. Η έκρηξη αυτή ισοδυναμούσε με όλες τις εκρήξεις του Μεγάλου Πατριωτικου πολέμου και ήταν κατά 2-3000 φορές ισχυρότερη από τις βόμβες που ρίχτηκαν από τους Αμερικανούς στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.


Παρόμοια έκρηξη είχε θέση στη Νέα Γη (Αρκτική) όταν η Σοβιετική Ένωση δοκίμαζε την υδρογονική βόμβα. Αυτή η έκρηξη, που δεν είχε θεση ούτε στη Γη, ούτε και στο Διάστημα, αλλά κάπου στην ατμόσφαιρα, καταγράφτηκε από τους σεισμολόγους όλου του κόσμου.


Απ’ όλες τις υποθέσεις που υποβλήθηκαν στα περασμένα 100 και πάνω χρόνια, μία μόνο είναι βάσιμη - η συμμετοχή των εξωγήινων πολιτισμών.

Η συμμετοχή των εξωγήινων υπολογίζεται σε 99%. Διότι μαζί με την καταγραφή του σεισμικού κύματος καταγράφτηκε ταυτόχρονα και μία μαγνητική θύελλα. Τέτοια θύελλα μπορεί να εμφανιστεί μόνο κατά την έκρηξη κάποιου τεχνικού μηχανισμού στην ατμόσφαιρα».
Ο Γιούρι Λάυμπιν βρήκε μία άλλη απόδειξη της εξωγήινης θεωρίας του- μικρές πέτρες με την απεικόνιση ρόμβων και τετραγώνων.

-«Είναι κρύσταλλα χαλαζία, τα οποία ως προς την σκληρότητά, υστερούν μόνο από το διαμάντι. Για τη χάραξη τέτοιων σχεδίων, απαιτείται ειδική τεχνολογία. Αποφασίσαμε να διευκρινίσουμε με τι μπορούν να χαραχθούν τέτοιες εικόνες. Απευθυνθήκαμε στο Ινστιτούτο Φυσικής, όπου υπάρχει εγκατάσταση λέιζερ. Το λέιζερ όμως μπορούσε να κάνει μόνο ελάχιστες χαραξιές παρ’ όλο που τέτοια εγκατάσταση κόβει το ατσάλι όπως το βούτυρο. Όταν δείξαμε ένα κρύσταλλο στους γεωλόγους, μας είπαν ότι η πέτρα αυτή είναι εξωγήινης προέλευσης.

Δεν αποκλείεται ότι οι κρύσταλλοι αυτοί μπορεί να φανούν πληροφοριακοί φορείς. Η αποκρυπτογράφηση των αινιγματικών σχεδίων μπορεί όχι μόνο να αποκαλύψει σε μεγάλο βαθμό τα μυστικά του μετεωρίτη Τουγκούσκα, αλλά και να διηγηθεί πολλά για το Σύμπαν και νοήμονα του όντα»,- παρατήρησε συμπεραίνοντας ο σιβηρικός επιστήμονας Γιούρι Λάυμπιν.

Οι χαμογελαστοί εχθροί


Στον καιρό μας βγήκανε πολλές νέες θρησκείες, θρησκείες, που τις πρεσβεύουνε οι άπιστοι κι οι άθεοι. Μια απ’ αυτές είναι κι ο τουρισμός, που τον γέννησε η κούφια και χασομέρικη περιέργεια του ανθρώπου που θέλει να σκαλίζει και να μαθαίνει χωρίς να δίνει καμμιά σημασία σ’ εκείνο που βλέπει κι ακούει. Οι περισσότεροι τουρίστες βαριούνται τη ζωή τους και θέλουνε να περάσουνε την ώρα τους, χωρίς να σκοτίζουνται μήτε για τα μνημεία, μήτε για τα ιστορικά που τους λένε οι ξεναγοί, που μοιάζουνε σαν να περιποιούνται σ’ ένα τραπέζι κάποιους ανθρώπους που έχουνε ανορεξία. Όσα λένε, από τόνα τ’ αυτί τους μπαίνουν κι από τ’ άλλο βγαίνουν.


Ωστόσο, ποιός έχει το θάρρος να μιλήσει με ασέβεια γι’ αυτή την καινούρια θεότητα, την τουριστική ψυχαγωγία, που φέρνει μαζί της και πολλά προικιά; Γιατί, στην εποχή μας, είναι ιερά και όσια όσα πράγματα φέρνουν λεφτά. Που να τολμήσεις να πεις τίποτα γι’ αυτά! Έβρισες τον Μωάμεθ, έβρισες τον Μαμωνά.


Και δεν έφταξε το ότι ο τουρισμός γέμισε τα μουσεία από ένα πλήθος από ανθρώπους κάθε φυλής, που χαζεύουνε μ’ ένα φυλλάδιο στο χέρι και με μία φωτογραφική μηχανή κρεμασμένη στον ώμο τους, δεν έφταξε το ότι κάθε ερημικό βουνό που έχει απάνω του δυο κατατσακισμένες κολόνες είτε ένα σκαλιστό μάρμαρο, πατήθηκε, δεν έφταξε το ότι δεν απόμεινε κανένα μυστήριο του αρχαίου κόσμου κρυμμένο, μήτε τάφος που να μην ανοίχθηκε για να κυττάξουνε μέσα οι νυσταγμένοι περιηγητές, αλλά μπαίνουνε και μέσα στις εκκλησιές και στα ρημοκκλήσια, που τα προσκυνά ο λαός μας, και στέκουνται δίχως να κάνουνε τον σταυρό τους, με τα χέρια πίσω, αδιάφοροι οι δυστυχείς κι ανύποπτοι για το που πατάνε και που βρίσκουνται.


Ο τουρισμός τα εξουσίασε όλα. Μπροστά στην αφεντιά του ανοίξανε όλες οι πόρτες για να τον υποδεχτούνε, καστρόπορτες άπαρτες από πολέμαρχους, μοναστηρόπορτες χιλιαμπαρωμένες, κελλιά και σπηλιές και ερημητήρια που ζήσανε κρυμμένοι κάποιοι αγιασμένοι άνθρωποι. Βγήκανε στα φανερά Αγιες Τράπεζες, αρτοφόρια, δισκοπότηρα, λειψανοθήκες μ’ άγια λείψανα, για να τα δούνε οι περιηγητές.
Στο τέλος παραδόθηκε στον τουρισμό και το μεγάλο κάστρο της Ορθοδοξίας, τ’ Αγιον Όρος. Σ’ αυτό το περιβόλι της Παναγίας, που, κατά το θέλημά της, δεν το πάτησε θηλυκό ποδάρι, είτε από άνθρωπο είτε από ζωντανό, μπαινοβγαίνουνε τώρα χιλιάδες άνθρωποι από κάθε φυλή, άλλοι με πίπες στο στόμα, άλλοι με κοντά βρακιά, άλλοι μισόγυμνοι, με κουβέντες, με γέλια, αφού πηγαίνουνε για να διασκεδάσουνε, όπως είναι κουρασμένοι από τις δουλειές τους, από τις επιχειρήσεις τους, από τις μηχανές, από τα τραίνα, από τ’ αεροπλάνα, από τα παπόρια, από τ’ αυτοκίνητα, από τα θέατρα, από τα λουτρά, από τα ξενοδοχεία, κι από όλα τα άλλα που καταγίνουνται στην πατρίδα τους. Αλλά, κι εδώ που έρχουνται, κουβαλάνε μαζί τους τη μυρουδιά απ’ όλα αυτά, και γι’ αυτό δεν είναι σε θέση να νοιώσουνε τίποτα κι είναι ακατάνυκτοι, ολότελα ξένοι στα προαιώνια μυστήρια που κλείνει μέσα του τ’ Αγιον Όρος.
Γιατί, πώς είναι τρόπος να μεταδοθεί εκείνη η πνευματική ευωδία σε ανθρώπους που δεν έχουνε πνευματική όσφρηση; Πώς να νοιώσουνε όσα βλέπουνε κι ακούνε, αφού αυτά είναι καρποί υπερούσιοι κι αποκαλυπτικοί της ευσέβειας, της προσευχής, της υψηλής θεωρίας; Δεν φταίγουν αυτοί οι άνθρωποι, που κάποιοι απ’ αυτούς είναι αγαθοί και ταπεινοί, αλλά βρίσκουνται ολότελα μακρυά από την κατάσταση που πρέπει να βρίσκεται όποιος γνωρίζει πως εκείνο το μέρος δεν είναι τόπος για αναψυχή, ή για περίπατο, ή για διασκέδαση, ή και ακόμα για μάθηση, αλλά έχει γραμμένη απάνω του τούτη την επιγραφή :«Ως φοβερός ο τόπος ούτος! Ουκ έστιν άλλο, ειμή οίκος Θεού και αύτη η πύλη του ουρανού». Δεν γνωρίζουνε, οι δυστυχείς, πως αυτά που βλέπουν και που ακούγουν, δεν καταλαβαίνουνται με τον νου. Που να υποθέσουνε πως μήτε εκείνοι οι ίδιοι που τους οδηγούνε δεν είναι σε θέση να νοιώσουνε την αληθινή σημασία τους, παρά πως η γνώση που έχουνε απ’ εκείνα τα ιερά πράγματα, είναι γνώση εξωτερική, μηχανική, ξώπετση, γιατί «η προς Θεόν σχέσις γίγνεται δια της ψυχικής μνήμης και των δεήσεων της προσευχής και ολοκαυτώσεως».
Εδώ δεν είναι τόπος που να βρίσκει απάντηση η αμαρτωλή περιέργεια του ανθρώπου, αλλά είναι τόπος που άνθρωποι που αρνηθήκανε τον κόσμο, αγωνίζουνται στους πνευματικούς αγώνες, με κακοπάθηση του κορμιού, με εγκατάλειψη στον Κύριο, με νηστεία, με χέρια σηκωμένα κατά τον ουρανό, με στόμα κλεισμένο επί χρόνια, με καρδιά σφαλισμένη σε κάθε εξωτερική συνάφεια. Κατά λάθος πήρατε αυτόν τον δρόμο. Σεις ζητάτε να ευχαριστήσετε τις αισθήσεις σας και το σώμα σας, ενώ εδώ που σας φέρανε είναι ο τόπος του χαροποιού πένθους κι όσοι ζήσανε και ζούνε εδώ πέρα, δεν θα σας χαροποιήσουν, γιατί ζούνε με τον πόνο της καρδίας, και τους ζεσταίνει ο ζήλος για τη σωτηρία της ψυχής τους. Πώς λοιπόν ήρθατε εδώ, σαν να είναι τράπεζα στρωμένη και γάμος, ενώ είναι καθημερινή θύμηση του θανάτου κι αναστεναγμός και κράξιμο λυπητερό προς τον Θεό;
Οι σημερινοί εχθροί της θρησκείας και του έθνους είναι πιο επικίνδυνοι από τους παλιούς, γιατί μας παραπλανούνε με την ήμερη όψη τους και μας φαίνουνται άβλαβοι, ακίνδυνοι. Τέτοια είναι τα λεγόμενα «αγαθά του πολιτισμού», οι ευκολίες της ζωής που είναι παγίδες φαρμακωμένες, τα θεάματα, οι ψυχαγωγίες, οι τουρισμοί κ.τ.α. Τούτοι οι εχθροί φαίνουνται άκακοι κι ανίκανοι να μας κάνουνε κακό, γιατί δεν είναι άγριοι και φανεροί, αλλά ύπουλοι και κρυφοδαγκανιάρηδες. Από τους πρώτους προφυλάγεσαι, μα από τους δεύτερους όχι, ως που να σε καταπιούνε, όπως φαίνεται από έναν θαλασσινών μύθο που θα σας πω:
Κάθεται η χταπόδα με το χταποδάκι στον πάτο της θάλασσας. Όπου, με την απόχη πιάνουνε το χταποδάκι, και τ’ ανεβάζουνε απάνω. Το μικρό φωνάζει στη μάνα του: «Με πιάσανε, μάνα!». Εκείνη τ’ αποκρίνεται: «Μη φοβάσαι, παιδί μου!». Το χταποδάκι φωνάζει πάλι: Με βγάλανε από το νερό, μάνα! «Μη φοβάσαι, παιδί μου!». - «Με σγουρίζουνε, μάνα!» - «Μη φοβάσαι, παιδί μου!» - «Με κόβουνε με το μαχαίρι!» - «Μη φοβάσαι!» - «Με βράζουνε στο τσουκάλι!» - «Μη φοβάσαι!» - «Με τρώνε, με μασάνε!» - «Μη φοβάσαι, παιδί μου!» - «Με καταπίνουνε!» - «Μη φοβάσαι!» - «Πίνουνε κρασί, μάνα!» - «Αχ! Σ’ έχασα, παιδί μου!».


Ο μύθος θέλει να πει πως όλα τα σκληρά παιδέματα που κάνανε στο χταποδάκι, δεν ήτανε για θάνατο, μήτε το πιάσιμο, μήτε το σγούρισμα, μήτε το μαχαίρι, μήτε το βράσιμο, μήτε το μάσημα. Μα σαν άκουσε η μάνα του πως πίνανε κρασί εκείνοι που το φάγανε, για να το χωνέψουνε, φώναξε: «Σ’ έχασα, παιδί μου!». Το κρασί, που φαίνεται το πιο ήμερο πράγμα μπροστά στο μαχαίρι και στο μάσημα, στο βάθος είναι για το χταπόδι ο πιο μεγάλος οχτρός.
Έτσι και για μας τους Έλληνες. Περάσανε από την πλάτη μας άγριες ανεμοζάλες κάθε λογής, αγριάνθρωποι σκληροί, φονιάδες με σπαθιά, με κοντάρια και μ’ άρματα κάθε λογής, Πέρσες, Αλαμάνοι, Φράγκοι, Αραπάδες, Τούρκοι κι άλλοι. Μας σφάζανε, μας κομματιάζανε, μας κρεμάζανε, μας σουβλίζανε, μα δεν πεθάναμε, γιατί μας ατσάλωνε ο αγώνας, δίναμε φωτιά στη φωτιά, είχαμε να κάνουμε με οχτρούς φανερούς και σκληρούς.
Τώρα όμως, στον σημερινό καιρό, οι εχθροί αλλάξανε όψη, γινήκανε κρυφοδαγκανιάρηδες, με το χαμόγελο στα χείλια, φίλοι δολεροί, που φαίνουνται άβλαβοι, μάλιστα κι ευεργέτες και καλόβολοι. Τέτοιοι είναι τα αγαθά που έρχουνται με τις μηχανές και με τις άλλες ευκολίες, τα ηλεκτρικά πλυντήρια, τ’ αεροπλάνα, ο κινηματογράφος, το ραδιόφωνο, η γύμνια και τα μπαιν-μιξτ, και τ’ άλλα που θα μας ξεπαραλύσουν και θα μας αφήσουνε χωρίς θρησκεία, χωρίς παράδοση, χωρίς οικογένεια, χωρίς τίποτα δικό μας.
Ένα απ’ αυτά τα πονηρά, αγαθά είναι κι ο τουρισμός, που είναι το αθώο το κρασί που σκοτώνει το χταπόδι, ενώ δεν το σκότωσαν μήτε το μαχαίρι, μήτε τα δόντια.


(Απόσπασμα από το βιβλίο «Μυστικά Ανθη», Εκδόσεις: Αστήρ – Παπαδημητρίου)

Τι είναι αυτό πάνω απο τα κεφάλια μας;;;το εχει δει κάποιος?


Μάλλον ποντάρουνε στο ότι δεν κοιτάμε πια ψηλά...

Αλλιώς δεν εξηγείται! Εδώ και 
πάνω απο χρόνο, ψηλα στον ουρανό ένα "αστέρι" φέγγει πολύ περισσότερο απο τα υπόλοιπα. Δεν είναι ο Διας, δεν είναι η Αφροδίτη (γιατί το έψαξα προσωπικά στο αστεροσκοπίο και στο WWTelescope). Απο το καλοκαίρι μέχρι τώρα έχει σχεδόν διπλασιάσει την φωτεινότητα του και κανένας δεν λέει τίποτα!
Τι μας ψεκάζουνε τελικά και είμαστε τόσο χάπακες; Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και video χθεσινά (17/1/2012) τραβηγμένα με τρίποδο. Η λήψη έγινε στο Πέραμα, κοιτώντας ΝΔ, πάνω απο τη Σαλαμίνα. Εγώ δεν έβγαλα άκρη... Πείτε μου τη γνώμη σας! και αν το εχει δει κανεις απο εσαςΔείτε το video:

«Εγκατέλειψα την κόρη μου και δεν την θέλω πίσω»


Άφησε την 6χρονη κόρη της ολομόναχη στο σπίτι για πέντε μέρες

Η 28χρονη Natalie Terry θα εκτίσει ποινή φυλάκισης18 μηνών γιατί άφησε την 6χρονη κόρη της μόνη της για πέντε ολόκληρες μέρες σε ένα παγωμένο σπίτι χωρίς το παιδί να έχει τίποτα να φάει.

Το κορίτσι κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα και να χτυπήσει την πόρτα ενός γείτονα στην περιοχή Dartord στο Kent για να ζητήσει βοήθεια. «Το παιδί έτρεμε και με αναφιλητά, μας είπε ότι έχει να δει τη μητέρα του πέντε μέρες» είπαν οι γείτονες.

Η αστυνομία εντόπισε τη μητέρα. Η ίδια δεν αρνήθηκε τίποτα: «Εγκατέλειψα την κόρη μου. Τέλος. Δεν θα την πάρω πίσω» είπε στους αστυνομικούς.

Στο δωμάτιο που βρισκόταν το παιδί υπήρχαν μέχρι και κόπρανα γάτας ενώ η κουζίνα ήταν βρώμικη. Η μόνη «πολυτέλεια» ήταν μία οθόνη τηλεόρασης. 

Στο δικαστήριο η μητέρα προσπάθησε αρχικά να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας λόγω της νυχτερινής δουλειάς της δεν προλάβαινε να επιστρέψει στο σπίτι πριν το παιδί ξυπνήσει. «Κάνω ότι μπορώ για να βγάζω χρήματα και να κρατήσω τη δουλειά μου» είπε. 

Το 6χρονο κορίτσι είπε ότι κάθε μέρα ξυπνούσε και ετοιμαζόταν για το σχολείο. Όμως η μαμά του δεν επέτρεφε ποτέ κι έτσι μην έχοντας άλλη επιλογή καθόταν και έβλεπε τηλεόραση. 

Τις πέντε ημέρες που έμεινε ολομόναχη, το μόνο που βρήκε να φάει είναι κάτι πατατάκια και γιαούρτι. 

Το παιδί τώρα βρίσκεται υπό την κηδεμονία των παππούδων του. 

Το πρωΐ γραμματέας σε Καθολικό σχολείο και το βράδυ bisexual πόρνη!


Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η όμορφη και σεμνή γραμματέας του καθολικού σχολείου Τρίνιτι στο Γουάργουικσάιρ της Βρετανίας, τα βράδια δούλευε προσφέροντας ερωτικές υπηρεσίες σε άντρες και γυναίκες!

Την αποκάλυψη της διπλής της ταυτότητας έκανε ο γονιός ενός μαθητή στο καθολικό σχολείο, που είδε τη γραμματέα να ποζάρει στο σε ιστοσελίδα ενηλίκων, στο οποίο «ψαρεύε» πελάτες ανεξαρτήτως φύλου, με το όνομα Κέρι Ανν, χρεώνοντας 150 λίρες την ώρα.

Στο προφίλ της στην ιστοσελίδα με το ερωτικό περιεχόμενο ποζάρει γυμνή και υπόσχεται «μοναδική γυναικεία εμπειρία. Αγαπώ αυτό που κάνω, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου σε άντρες, γυναίκες και ζευγάρια!» 

Το «νυχτοκάματο» της γραμματέως έφτανε τις 800 λίρες όπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα Sun, δημοσιογράφος της οποίας υποδήθηκε τον πελάτη και συνάντησε την 40χρονη σε ξενοδοχείο, έξω από το οποίο την περίμενε ο προαγωγός της.
«Δουλεύω σε σχολείο γι' αυτό το κάνω αυτό. Για να ξεφεύγω από τα παιδιά» δήλωσε η «άτακτη» γραμματέας στον δημοσιογράφο.

Εργοδότης είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στις γυναικείες τουαλέτες


Κάθε φορά που κάποια εργαζόμενη σε εταιρία ενοικιάσεως εξοπλισμού για πάρτι πήγαινε στην τουαλέτα, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κλειδωνόταν στο γραφείο του. Όπως και να το κάνουμε, αυτή είναι μια κίνηση που προκαλεί ερωτηματικά.
Την ύποπτη συμπεριφορά του 40χρονου αφεντικού της παρατήρησε μια κοπέλα που εργαζόταν στην επιχείρηση και αποφάσισε να ερευνήσει τι συμβαίνει. Έτσι, μια μέρα που ο άντρας κλείστηκε στο γραφείο του, εκείνη μπήκε χωρίς να χτυπήσει και τον έπιασε να παρακολουθεί στην οθόνη του κομπιούτερ του τι γινόταν στις γυναικείες τουαλέτες.
Η γυναίκα ενημέρωσε αμέσως τις υπόλοιπες συναδέλφους της και στη συνέχεια τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Ο άντρας συνελήφθη και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έκανε όχι για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις, αλλά επειδή βαριόταν στο γραφείο.

Facebook: Ανακοίνωσε νέες αλλαγές


Σε μια ημέρα κατά την οποία πολλοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν για ένα νομοσχέδιο που θα μπορούσε να περιορίσει το περιεχόμενο του Διαδικτύου

το Facebook προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές με τις οποίες ελπίζει ότι θα αυξήσει το χρόνο παραμονής των χρηστών του, στο κοινωνικό δίκτυο.

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Σαν Φρανσίσκο, ο διευθυντής προγράμματος του Facebook, Karl Sjogreen παρουσίασε 60 νέες εφαρμογές για την πλατφόρμα Open Graph, μερικές εκ των οποίων χρησιμοποιείτε ήδη όσοι έχετε περάσει στο προφίλ Facebook Timeline.

Ουσιαστικά πρόκειται για εφαρμογές που θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την Timeline σας! ( ωραια !! ποσο χρονο καθοσαστε  στο facebook ?? ο κοσμος του pc ....! 

Η προφητεία για το 2012, του Ιησουΐτη μοναχού Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι!Ο Ιησουΐτης μοναχός Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι για το 2012

Η προφητεία για το 2012 δεν είναι καινούργια. ΄Εχει πάνω κάτω ηλικία 800 ετών και εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κάποιο κείμενο που έγραψε ο Ιησουΐτης μοναχός Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι, σε κάποιο μεσαιωνικό μοναστήρι της Ιταλίας. Τι λέει όμως αυτή η περίφημη «Προφητεία 2012»;

Η «Προφητεία 2012» αρχίζει με την ημερομηνία 30 Απριλίου 1945. Είναι τότε που κατά τον Φιπονάτσι θα πεθάνει το «Θηρίο». ΄Όπως πιθανόν να θυμάστε στις 30 Απριλίου του 1945, αυτοκτόνησε ο Αδόλφος Χίτλερ. Ο Φιμπονάτσι συνδέει τη ημερομηνία του θανάτου του «Θηρίου» με την ημερομηνία της σύλληψης του «Άλλου», όπως το αποκαλεί. Αν το «Άλλο» και γενιά του «συνελήφθη» στις 30 Απριλίου 1945, τότε αυτός ο «Άλλος», αν επρόκειτο για άνθρωπο και η κύηση ήταν κανονική, θα πρέπει να γεννήθηκε, από τα τέλη Δεκεμβρίου του 1945, μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 1946.

Η «βασιλεία» του «Άλλου» μέσα από πολλές καταστροφές που προβλέπονται με μεγάλη ακρίβεια, όπως αυτή του «Άψινθου», δηλαδή του Τσέρνομπιλ, το1986, διαρκεί μέχρι τα τέλη του αιώνα, δηλαδή μέχρι το τέλος του 1999, οπότε ο «Άλλος» παραδίδει τα σκήπτρα στη γενιά του. Ο Φιμπονάτσι δεν διευκρινίζει αν ο «Άλλος» είναι «καλός» ή «κακός», ούτε τι ακριβώς ρόλο θα παίξει πέρα από τη «πάλη με τον Χρόνο», και το ότι θα δημιουργήσει μια στρατιά Αγγέλων που θα πολεμήσουν με τους Δαίμονες, ανθρώπους που θα ζουν ανάμεσά μας, αλλά που στην πραγματικότητα θα είναι κάτι άλλο, πέρα από αυτό που βλέπουν τα μάτια μας. Άγγελοι και Δαίμονες, με τη μορφή καθημερινών ανθρώπων, που θα πάρουν μέρος στον Τελευταίο Πόλεμο, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Για το 2008, ο Φιμπονάτσι προφητεύει τη «Μεγάλη Καταστροφή», που θα σημαδευτεί με την έλευση του «Μαύρου» στην ηγεσία της «Νέας Ρώμης». Αν η «Μεγάλη Καταστροφή» είναι το οικονομικό τσουνάμι, που έχει πλήξει ολόκληρο τον κόσμο και αν ο «Μαύρος» δεν είναι άλλος από τον Μπαράκ Ομπάμα, τότε ο Φιμπονάτσι θα έχει κάνει πάλι διάνα. Ούτε για τον «Μαύρο» ο Φιμπονάτσι διευκρινίζει αν θα είναι «καλός» ή «κακός» και τι ρόλο θα παίξει στην έκβαση του Τελευταίου Πολέμου.

Για το 2012 ο Φιμπονάτσι δεν προβλέπει το Τέλος του Κόσμου. Προβλέπει όμως την αρχή της περιόδου της Αποκάλυψης, που η έναρξή της θα σημαδευτεί με ένα μεγάλο γεγονός. Κατά τον Φιμπονάτσι, από το έτος 2012, θα μπούμε στην «βασιλεία» του Ιωάννη, δηλαδή, κατά πολλούς, στο βιβλίο της Αποκάλυψης. Ο κόσμος δεν θα καταστραφεί, αλλά, για να το πούμε πιο λαϊκά, θα έρθουν τα πάνω-κάτω.

Για το τέλος της «προφητείας» του ο Φιμπονάτσι παραθέτει αυτούσιο το τέλος της Αποκάλυψης του Ιωάννη.


Η Αστρική Δίνη του Αντεν: Ένα Μυστήριο σε ΕξέλιξηΤους τελευταίους μήνες γίναμε μάρτυρες του απηνούς διωγμού του Τζούλιαν Ασάνζ, δημιουργού του ισοτόπου WikiLeaks, ο οποίος δημοσιεύει απόρρητα έγγραφα διάφορων κυβερνήσεων και μυστικών υπηρεσιών. Εκείνο όμως που φαίνεται να «καίει» πραγματικά είναι ένα αρχείο που φέρεται να έχει ακόμα στην κατοχή του ο Mr WikiLeaks και αφορά σ’ ένα μυστηριώδες φαινόμενο στον Κόλπο του Άντεν. Για το φαινόμενο αυτό υποτίθεται ότι έχει στηθεί μια γιγαντιαία μυστική επιχείρηση, στην οποία και συμμετέχουν 27 χώρες.

Είναι δυνατόν η μεγαλύτερη διεθνής ναυτική δύναμη που έχει συγκροτηθεί ποτέ να έχει αναπτυχθεί στον Κόλπο του Άντεν, στα ανατολικά της Αφρικής, «σαρώνοντας» όλη την περιοχή μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει τους Σομαλούς πειρατές οι οποίοι συχνά κάνουν ρεσάλτο στα διερχόμενα εμπορικά πλοία; Σύμφωνα με μια άποψη, το υπαρκτό πρόβλημα δεν δικαιολογεί την ανάπτυξη μιας τόσο μεγάλης δύναμης, συνεπώς κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει στα ανοιχτά της Υεμένης. Κάτι το οποίο πρέπει να παρακολουθείται στενά, αποτελώντας παράλληλα και ένα επτασφράγιστο μυστικό.

Η Ανεξήγητη Μαγνητική Δίνη
Το έγγραφο που φέρεται να έχει στην κατοχή του ο Ασάνζ δεν το έχει δει κανείς, παρ’ όλα αυτά το περιεχόμενό του υποτίθεται ότι έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί, τον Νοέμβριο του 2000 ο διοικητής του ρωσικού στόλου της Βόρειας Θάλασσας, ναύαρχος Νικολάι Μαξίμοφ, έστειλε απόρρητη αναφορά στον τότε πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, για μια μαγνητική δίνη που είχε δημιουργηθεί στον Κόλπο του Αντεν, ανοιχτά της Σομαλίας.

Στην αναφορά αυτή γίνεται λόγος για συντονισμένες με τις ΗΠΑ και την Κίνα προσπάθειες να μελετηθεί και να περιοριστεί η δίνη, που φαίνεται να αψηφά όλους τους νόμους της φυσικής. Θεωρητικά η μαγνητική δίνη είναι μια τρύπα στην ατμόσφαιρα, η οποία τραβά ενέργεια στο εσωτερικό της. Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, πρόκειται για ένα φαινόμενο με το οποίο δεν έχουμε έρθει ξανά σε επαφή…

Στα τέλη του 2008, σύμφωνα πάντα με το απόρρητο έγγραφο, οι τρεις μεγάλες δυνάμεις διαπίστωσαν ότι η μαγνητική δίνη σταδιακά μεγάλωνε και ως εκ τούτου αναγκάστηκαν να ενημερώσουν τα μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Μέλη των τελευταίων έσπευσαν να συνδράμουν στην προσπάθεια μελέτης και περιορισμού του φαινομένου, στέλνοντας δυνάμεις στην περιοχή. Και ως πρόσχημα για την παρουσία των πολεμικών πλοίων εκεί προβλήθηκε η αντιμετώπιση των Σομαλών πειρατών.

Στο πλαίσιο αυτό, τέθηκαν σε εφαρμογή τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις, οι Ocean Shield (ΝΑΤΟ), Atalanta (E.E.), Combined Task Force 151 (ΗΠΑ), ενώ πραγματοποιούνται μέχρι και σήμερα μεμονωμένες αποστολές πολεμικών σκαφών από την Ινδία, τη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν και τη Μαλαισία. Στις κοινές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. συμμετέχουν οι ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Βρετανία, Αυστραλία, Καναδάς, Δανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ινδία, Ιράν, Ιαπωνία, Νότιος Κορέα, Μαλαισία, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη και Τουρκία.

Στα τέλη του 2010 σημειώθηκε στον κόλπο μια ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα η οποία, σύμφωνα με όσους υποστηρίζουν τη θεωρία, οδήγησε στη διεύρυνσή της μαγνητικής δίνης. Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι η αστάθεια των μετεωρολογικών φαινομένων είναι επίσης ένα από τα αποτελέσματα της εμφάνισης της δίνης.

Σ’ αυτή, λοιπόν, αποδίδονται το κύμα ψύχους που έπληξε πρόσφατα την Ευρώπη (σε Βρετανία, Σουηδία και Νορβηγία καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 100 ετών) και τις ΗΠΑ, αλλά και οι πλημμύρες σε διάφορες χώρες του πλανήτη μας. Επιπλέον, κυκλοφορεί ευρέως μια δεύτερη θεωρία που έρχεται να ρίξει νερό στο μύλο της πρώτης και η οποία κάνει λόγο για μια αστρική πύλη που έχει ανοίξει από τις 5 Ιανουαρίου 2010.

Το Φαινόμενο της Νορβηγίας
Το όλο θέμα, όμως, δεν τελειώνει εδώ καθώς η δίνη που υποτίθεται ότι εντοπίστηκε στον Κόλπο του Άντεν συνδέεται και με το παράξενο σπειροειδές φαινόμενο της Νορβηγίας, που εκδηλώθηκε στις 9 Δεκεμβρίου του 2009. Το συγκεκριμένο φαινόμενο έγινε ορατό σε χιλιάδες μάρτυρες όταν ένα μπλε φως αναδύθηκε πίσω από ένα βουνό στα βόρεια της χώρας. Το φως σταμάτησε στη μέση του ουρανού και στη συνέχεια άρχισε να διαγράφει σπειροειδή πορεία καλύπτοντας σταδιακά όλο τον ουρανό στην περιοχή. Αμέσως μετά, από το κέντρο του βγήκε μια ακτίνα κυανοπράσινου χρώματος, η οποία κράτησε περίπου 12 λεπτά. Οι αυτόπτες μάρτυρες τότε έκαναν λόγο για μια μεγάλη πύρινη σφαίρα που περιβαλλόταν από έντονο φως και ακολουθούσε σπειροειδή τροχιά.

Το φαινόμενο της Νορβηγίας θεωρήθηκε ως προπομπός εκείνου του Αντεν. Επίσημα χείλη δικαιολόγησαν το μπλε φως στον ουρανό της Νορβηγίας αποδίδοντάς το στην αντανάκλαση του ήλιου στα αέρια καύσης του νέου ρωσικού διηπειρωτικού πυραύλου «Bulava», το οποίο δοκιμάστηκε εκείνη την ημέρα ανεπιτυχώς. Η Ρωσία, πάντως, δεν παραδέχθηκε ότι πραγματοποίησε δοκιμή εκείνη τη στιγμή…

Λίγες ημέρες αργότερα, οι ρωσικές εφημερίδες «Kommersant» και «Vedomosti» ανέφεραν σε δημοσιεύματά τους ότι επρόκειτο όντως για δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου «Bulava», που έγινε από το πυρηνικό υποβρύχιο «Ντμίτρι Ντοσκόι» στη Λευκή Θάλασσα. Όπως ανέφεραν οι εφημερίδες, η δοκιμή του συγκεκριμένου πυραύλου (προορίζεται για τον εξοπλισμό των πυρηνικών υποβρυχίων τέταρτης γενιάς) είναι η δέκατη τρίτη μέσα σε έξι χρόνια. Από τις δοκιμές αυτές οι εννέα ήταν αποτυχημένες και μία από αυτές ήταν εκείνη που προκάλεσε την αναστάτωση στη Νορβηγία.

Εδώ η θεωρία έρχεται να επικαλεστεί και πάλι έγγραφο του WikiLeaks, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, ενημερώθηκε από τη ρωσική υπηρεσία αντικατασκοπίας GRU ότι μόλις εμφανίστηκε το φαινόμενο στη Νορβηγία, ο πρόεδρος και ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ κατέφυγαν προληπτικά σε μυστική τοποθεσία. Προφανώς είχε τεθεί σε εφαρμογή κάποιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης που επέβαλε την άμεση διάσωση του προέδρου και του υπουργού του για να είναι σε θέση να δώσουν εντολές μετά το πέρας του φαινομένου και την αποτίμηση της επίδρασής του.

Το Κυνήγι του Ασάνζ
Δεδομένης, λοιπόν, της σημασίας των εγγράφων που υποτίθεται πως διαθέτει ο Ασάνζ και που δεν έχει ακόμα δημοσιεύσει, η θεωρία εξηγεί τον απηνή διωγμό στον οποίο υπόκειται ο Αυστραλός δημοσιογράφος και προγραμματιστής. Αν τα υποτιθέμενα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την παραπάνω υπόθεση όντως υπάρχουν και βγουν στη δημοσιότητα, τα όσα μέχρι σήμερα έχει αποκαλύψει ο Ασάνζ θα φαντάζουν ασήμαντα. Ετσι υποτίθεται πως γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια εδώ και μήνες, ώστε να τον περιορίσουν και να προλάβουν πιθανές διαρροές αυτών των εγγράφων στο μέλλον.

Πριν από μερικές ημέρες, βρετανικό δικαστήριο έδωσε το πράσινο φως για την έκδοση του Ασάνζ στη Σουηδία, όπου -ως γνωστόν- αντιμετωπίζει κατηγορίες για το βιασμό δύο γυναικών. Όπως υποστηρίζουν ο ίδιος και οι συνήγοροί του, αν εκδοθεί στη Σουηδία, ίσως δεν θα έχει δίκαιη δίκη. Ακόμα χειρότερα, ίσως εκδοθεί στις ΗΠΑ, οι υπηρεσίες των οποίων είναι εξοργισμένες με τη δραστηριότητά του. Ο μεγαλύτερος φόβος του Ασάνζ είναι πως αν καταλήξει σε αμερικανική φυλακή, δεν θα ζήσει για πολύ…Τελικά τι Συμβαίνει;

Ανεξάρτητα από το αν η παραπάνω θεωρία ισχύει ή έχει έστω μια κάποια βάση, η αλήθεια είναι πως η συγκέντρωση μιας τόσο μεγάλης ναυτικής δύναμης στον Κόλπο του Αντεν δύσκολα δικαιολογείται μόνο από την παρουσία και τη δράση των Σομαλών πειρατών στην περιοχή. Ασφαλώς πρόκειται για μια στρατηγικού ενδιαφέροντος περιοχή και η όλη δραστηριότητα σαφέστατα σχετίζεται και με γεωπολιτικά παιχνίδια. Άλλωστε, οι εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων στη Βόρεια Αφρική και τα υπόλοιπα αραβικά κράτη μας προϊδεάζουν για το τι θα ακολουθήσει…

Ο,τι και αν συμβαίνει είτε στο μουσουλμανικό τόξο της Βορείου Αφρικής είτε στη Μέση Ανατολή είτε, όπως στην προκειμένη περίπτωση, στην Αραβική Χερσόνησο, αφορά και επηρεάζει άμεσα τους πάντες σε αυτόν τον πλανήτη. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η τεράστια δύναμη που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή ασχολείται με τη μελέτη ανεξήγητων φαινομένων, όπως οι αστρικές πύλες και οι μαγνητικές δίνες. Ή μήπως όχι;

*Το κείμενο αναδημοσιεύεται από το περιοδικό “Φαινόμενα” του Ελεύθερου Τύπου.