Το Ιράν κατασκεύασε το πρώτο ιπτάμενο δίσκο

Το  πρακτορείο ειδήσεων Fars της Τεχεράνη αναφέρει ότι το Ιράν έχει λύσει  το  μυστήριο των UFO που όντως υπάρχουν και είναι κατασκευασμένα στην  ιρανική πρωτεύουσα τη Τεχεράνη.  
Η αναφορά γίνεται στην ιστοσελίδα του πρακτορείο ειδήσεων Fars  ότι έχει κατασκευαστεί ένας ιπτάμενος "δίσκος" που λέγεται Zohal ή  Κρόνος  στα αγγλικά  και είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο διαστημόπλοιο? που  αποσκοπεί στη εναέρια παρακολούθηση αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και  για...
"διάφορες άλλες αποστολές". Τα επίσημα μέσα ενημέρωσης του Ιράν  ενθουσίασαν. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν την Τρίτη, όταν το Ιράν ανάφερε  επίσης ότι έστειλε ένα νέο πύραυλο σε τροχιά με μια κάψουλα δοκιμής που  μπορούσε να μεταφέρει έναν πίθηκο στο διάστημα.  
Το πρακτορείο  ειδήσεων Fars δεν έχει μια επίσημη φωτογραφία του ιπταμένου οχήματος  τύπου "δίσκου" αλλά έχει μια φωτογραφία ενός UFO δίσκου να πλανάται πάνω  από δασώδεις λόφους.  
Η ιρανική εκθέσει δεν έδωσε καμία ένδειξη  για το μέγεθος του ιπταμένου οχήματος αλλά αναφέρει ότι το Zohal είναι  μικρό και μπορεί να πετάξει και σε εσωτερικούς χώρους, χωρίς να εξηγεί  με ποιο τρόπο θα πετά και την ικανότητα ελιγμών του. "Εύκολη μεταφορά  και εκτόξευση και θα πετά κάνοντας τον λιγότερο θόρυβο είναι μερικά από  τα πλεονεκτήματα της συσκευής", ανάφερε το ISNA, στο πρακτορείο ειδήσεων  του Ιράν. "Η συσκευή ανήκει στη νέα γενιά των κάθετων flyers είναι  σχεδιασμένο για αεροφωτογράφιση"  πρόσθεσε το ISNA.  "Είναι εξοπλισμένο  με αυτόματο πιλότο, σταθεροποιητή εικόνας και GPS και έχει ένα ξεχωριστό  σύστημα για εναέρια καταγραφή με ποιότητα HD.  
Το αυτόνομο  κατασκοπευτικό "πιατάκι" ειπώθηκε ότι έχει παρουσιαστεί σε μια έκθεση  της για τις στρατηγικές τεχνολογίες και παρακολούθησαν την πτήση ο  ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.  
Το φιλόδοξο  διαστημικό πρόγραμμα της Τεχεράνης έχει σημάνει τον συναγερμό της Δύσης,  διότι η ίδια τεχνολογία τον εμπορικών πυραύλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί  για την κατασκευή διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων, ικανών να φθάσουν  στη Ευρώπη. Η Τεχεράνη αναφέρει ότι θα είναι σε θέση να στείλει έναν  άνθρωπο στο διάστημα μέχρι το 2020.
---------------------------------------------------------------------------
Αναζητώντας περισσότερα για το Ιράν στα αρχεία του HUFORC εντοπιστήκαν οι εξής αναφορές: 
26/12/2004
  Ιρανοί αξιωματούχοι  παραπονέθηκαν για ανεξήγητα ιπτάμενα αντικείμενα  που πετούν χαμηλά  γύρω από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στη  χώρα. Αρκετοί ισχυρίζονται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν άριστα  δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης  και ως εκ τούτου δεν χρειάζονται τα  μυστηριώδη  αεροπλάνα  χαμηλού ύψους για να ελέγχουν τις δραστηριότητες  των  ιρακινών .Η ιρανική Πολεμική Αεροπορία νομίζοντας ότι τα άγνωστα  αντικείμενα είναι των αμερικανών προσπάθησε να καταρρίψει αυτά τα  αντικείμενα αλλά μάταια όπως αναφέρουν τα τοπικά πρακτορεία ειδήσεων. 
12/1/2005 Η  Ρωσία και το Ιράν συμφώνησαν να ενώσουν τις προσπάθειες να μελετήσουν  το μυστήριο φαινόμενο των UFO. Τα UFOs αποτελούν μεγάλη απειλή για το  Ιράν σχετικά με την αυξανόμενη πυρηνική δυνατότητά που αποκτά. Τα UFO  εμφανίζονται στον ουρανό επάνω από το Ιράν και τα αντιαεροπορικά  συστήματα αδυνατούν να τα εντοπίσουν. Τα άγνωστα αντικείμενα συνεχίζουν  της εμφανίσεις τους στο ανατολικό ημισφαίριο της γης χωρίς κανένας να  ξέρει τι να κάνει με το φαινόμενο. Η Ρωσία και το Ιράν συμφώνησαν να  ενώσουν τις προσπάθειες να μελετήσουν το μυστήριο φαινόμενο. 

Η Πολεμικής Αεροπορία της Τεχεράνης έχει δόση πρόσφατα  μια διαταγή που αναφέρει την κατάρριψη οποιοδήποτε άγνωστου ή ύποπτου  ιπταμένου αντικειμένου, δυστυχώς οι προσπάθειες καταδίωξης από αεροσκάφη  της πολεμικής αεροπορίας απέτυχαν .
πρόσφατα μια διαταγή που  αναφέρει την κατάρριψη οποιοδήποτε άγνωστου ή ύποπτου ιπταμένου  αντικειμένου, δυστυχώς οι προσπάθειες καταδίωξης από αεροσκάφη της  πολεμικής αεροπορίας απέτυχαν .

Τα ιρανικά μέσα μαζικής επικοινωνίας εν τω μεταξύ, διαδίδουν όλο και περισσότερες πληροφορίες για "εξωγήινες" απειλές  στα πυρηνικά εργοστάσια του έθνους. Οι πτήσεις των άγνωστων  αντικειμένων  έχουν γίνει συχνά πρωτοσέλιδα στης εφημερίδες, πρόσφατα η  Resalat έγραψε " ασυνήθιστα φωτεινά αντικείμενα επισημάνθηκαν επάνω από  Busher και το Natanza, όπου βρίσκονται οι πυρηνικές εγκαταστάσεις ενα  από τα αντικείμενα εξερράγη στον ουρανό. Οι ιρανοί προσπαθούν να  κατευνάσουν των πληθυσμό λέγοντας. "Έχουμε αναπτύξει  σχέδια για να  προστατεύσουμε τα πυρηνικά εργοστάσια από οποιοδήποτε κίνδυνο. Η ιρανική  Πολεμική Αεροπορία είναι άγρυπνη και έτοιμη να εκπληρώσει το καθήκον  δήλωσε ο στρατηγός Qarim Gavani .  
Η κρατική τηλεόραση του Ιράν έδωσε στη δημοσιότητα ένα Video ενός λαμπυρίζοντος άσπρου δίσκου  επάνω από την Τεχεράνη. Το IRNA υπέβαλε έκθεση για  πολύχρωμα  αντικείμενα με  πράσινες, κόκκινες, μπλε και ιώδεις ακτίνες που φάνηκαν  επάνω από τις πόλεις του Ταμπρίζ και Ardebil και επάνω από την επαρχία  Golestan στην  περιοχή της Κασπίας θάλασσας. Η Ρωσία υποσχέθηκε να  βοηθήσει το Ιράν στην προσπάθεια της με τα UFOs. 
Η Ρωσία  μπόρεσε  και έλεγξε το πρόβλημα στην αρχή της δεκαετίας του '90, με τα UFO  όταν ο  ολόκληρος ο πληθυσμός της Σοβιετικής Ένωσης έβλεπε παράξενα ιπτάμενα   αντικείμενα. Οι ρώσοι και ιρανικοί  υπογραμμίζουν το γεγονός της  επέκτασης της διμερούς συνεργασίας, ιδιαίτερα στον τομέα της διαστημικής  εξερεύνησης και της ανάπτυξης των δορυφόρων. Εκτός από τις UFO   συμβάσεις η Ρωσία και το Ιράν εργάζονται στις λεπτομέρειες της συμφωνίας  για να προωθήσουν το δορυφόρο Zohreh

Σας έχει τύχει ποτέ να ξυπνήσετε και να νοιώσετε ένα αίσθημα “παράλυσης”;


Σας έχει τύχει ποτέ να ξυπνήσετε και να νοιώσετε έντονα οτι κάτι σας εμποδίζει να κάνετε την παραμικρή κίνηση, ένα συναίσθημα “παράλυσης”, συνοδευόμενο απο την αίσθηση οτι κάτι σας πνίγει, ή οτι κάποιος ή κάτι βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί σας, ακούγοντας παράλληλα περίεργους ήχους; Αν ναί, τότε ξεχάστε τις φήμες για νεράιδες, δαιμόνια,φαντάσματα και οτιδήποτε ακούγατε ή πιστεύατε μέχρι τώρα. Και αυτό γιατί πρόκεται πολύ απλά για μια κοινή διαταραχή του ύπνου η οποία παρουσιάζεται στο 50% των ανθρώπων ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

Παράλυση ύπνου, ή υπνοπαράλυση. Ο όρος περιγράφει πλήρως το φαινόμενο. Πρόκεται για....
μια μικρή χρονική περίοδο, στα αρχικά στάδιατου ύπνου (predormital) ή μετά το ξύπνημα (postdormital), κατα την οποία αδυναμούμε να εκτελέσουμε οποιαδήποτε μυική κίνηση και ομιλία. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα σταδιακής αλλα πολύ αργής κίνησηςτων άκρων, ματιών και του στόματος, ενώ άλλα συμπτώματα περιλαμβάνουν:

Λανθασμένη αίσθηση ασφυξίας
Περίεργους ήχους ή φωνές, μέσα ή έξω απο το δωμάτιο
Έντονη αίσθηση κάποιας παρουσίας δίπλα σας ή κάπουστο δωμάτιο
Έντονο μυικό τρέμουλο ή/καί έντονο βουητό(χτύπημα)στα αυτιά

Η υπνοπαράλυση συχνά συνδέεται με την ναρκοληψία,μια νευρολογική πάθηση η οποία προκαλεί ανεξέλεγκτη υπνηλία, ομως υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι βιώνουν υπνοπαραλύσεις χωρίς να παρουσιάζουν συμπτώματα ναρκοληψίας. Δεν είναι επιβλαβής, αν και οι περισσότεροι τρελαίνονται κυριολεκτικά απο φόβο λόγω του ότι δεν είναι σε θέση να καταλάβουν εκείνη τη στιγμή τι συμβαίνει, και δέν γνωρίζουν οτι μέσα στα επόμενα λεπτά, βαθμιαία ή απότομα θα είναι σε θέση να κινηθούν και πάλι.

Πρόκεται για διαταραχή η οποία προξενεί γνήσιο και δικαιολογημένο φόβο, όμως η εξήγηση του φαινομένου είναι απλή:

Όταν κοιμόμαστε, ο εγκέφαλός μας σταματάει να στέλνει σήματα στους μυς και στα άκρα μας, ωστε να μήν αντιδρούμε σωματικά όπως στα όνειρά μας. Σε περίπτωση π.χ. που ονειρευόμαστε οτι τρέχουμε, ο εγκέφαλός μας αποκλείει τα σήματα που στέλνονται στα κάτω άκρα, επομένως αυτά δένεκτελούν κίνηση αντίστοιχη του τρεξίματος. Τώρα, στην υπνοπαράλυση, ο άνθρωπος που την βιώνει ανακτά τις αισθήσεις του απο τον ύπνο, λιγο πρίν ο εγκέφαλος ξεκινήσει και πάλι να στέλνει σήματα στο σώμα μας, βιώνοντας μια εικονική παράλυση, η διάρκεια της οποίας είναι συνήθως 20 με 30 δευτερόλεπτα, ενώ πολλές φορές φτάνει και τα 2 λεπτά.

Τα πιό πιθανά αίτια αυτής της διαταραχής είναι ηέλλειψη ύπνου, κακές διατροφικές συνήθειες πρίν απο τον ύπνο, και υπερβολικό άγχος. Χωρίζεται σε ελαφριά παράλυση: οπου μπορείτε να κουνήσετε τα μάτια, το στόμα (δέν μπορείτε να φωνάξετε όμως) και τα δάχτυλα των χεριών σας,και σεβαριά παράλυση, η οποία συνοδεύεται απο ένα δυνατό βουητό και τρέμουλο:σε αυτήν την περίπτωση δέν μπορείτε να κινηθείτε καθόλου. (σσ: τα συμπτώματα αυτά μερικοί τα παρομοιάζουν με συμπτώματα που εμφανίζονται στα αρχικά στάδια μιάς αστρικής προβολής. Εντούτοις χρειάζεται υπερβολική προσπάθεια προκειμένου κάποιος να επιτύχει κάτι τέτοιο, και η υπνοπαράλυση είναι αυθόρμητη,οπότε ηεξήγηση της αστρικής προβολής μάλλον αποκλείεται)

Πολύ συχνά, οι παθόντες νομίζουν ότι κάποιος βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί τους, ενώ άλλοι έχουν την αίσθηση ότικάποιος ή κάτικάθεται στο στήθος τους και τους προκαλεί ασφυξία. Πρόκεται για υπναγωγικές παραισθήσεις οι οποίες σχετίζονται με τον φυσικό κύκλο των ονείρων.Αυτές οι παραισθήσεις, γνωστές και ώς “hag phenomena” προέρχονται απο τονεγκέφαλό μας και δέν προξενούν καμία απολύτως σωματική ζημιά. Πιθανότατα πρόκεται για όνειρα που βλέπουμε εκείνη τη στιγμή, μέρος των οποίων διαφεύγουν απο το υποσυνείδητο. Κατα την διάρκεια της υπνοπαράλυσης λίγα μπορούν να γίνουνγια να διακοπεί συντομότερα, θεωρώντας σαν δεδομένο οτι δέν μπορείτε να κουνηθείτε. Αν πρόκεται για ελαφριά μορφή όμως, μπορείτε να κάνετε μερικά πράγματα για να την διακόψετε. Για παράδειγμα η επίμονη προσπάθεια ομιλίας (σσ:ουρλιαχτού καλύτερα!) ή κίνησης των δαχτύλων σας θα την διακόψει μετάαπο λίγα δευτερόλεπτα.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία κατα την οποία αρχικά εκδηλώνεται. Προσωπικά θυμάμαι να την είχα βιώσει πρώτη φορά όταν ήμουν 8 χρονών, ενώ η συχνότητα της διαταραχής διαφέρει ανάλογα με το άτομο,απο δύο με τρείς φορές στην διάρκεια της ζωής του, μέχρι πολλαπλές φορές το ίδιο βράδυ.Στην τελευταία περίπτωση, και εάν η διαταραχή εξελιχθεί σε κρίση, ίσως να χρειαστείνα συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Αν και είναι απόλυτα φυσιολογικό ένας άνθρωπος ναβιώσει υπνοπαράλυση μερικές φορές στην ζωή του, πρόκεται για διαταραχήτουύπνου, κάτι που σημαίνει οτι μπορεί να προληφθεί. Μερικοί τρόποι για νααποφύγετε εμφανίσεις υπνοπαράλυσης, ή για να τις ελαττώσετε εάν βιώνετεαυτήντην περίοδο, είναι να διατηρείτε ένα φυσιολογικό πρόγραμμα όσον αφοράτον ύπνο,να τρέφεστε σωστά, και να κοιμάστε αρκετά, περίπου 7-9 ώρες ημερησίως.

facebook ....!! Δεν θα παράσχει οποιαδήποτε ψευδή προσωπικά στοιχεία στο Facebook


εσύ έβαλες

ολες της βασικές πληροφορίες?? για οσους δεν εχουν καταλαβει το facebook  θελει να βαλεις τα παντα για σενα αυτο και μονο του ειναι υποπτο  και ενημερωτικά  εχω πληροφορίες
οτι μπορεις να καταγραψεις την συνομιλία ενος ατομου χωρις να το ξέρει και πολλα άτομα παρακολουθούνται οσοι νομιζουν οτι οταν μιλουν ειναι μονο μεταξυ 2 ατόμων κάνουν μεγα λάθος!!


 οροί που μάλλον κανείς δεν έχει διαβάσει!  απευθείας μετάφραση.. προσεχτε αυτα με τα κόκκινα • Απόρρητο

  ιδιωτικής ζωής σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σχεδιάσαμε μας Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να προβούν σε σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook για να μοιραστεί με τους άλλους και πώς συλλέγουμε και να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο και τις πληροφορίες σας. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και να τα χρησιμοποιήσει για να κάνουν συνειδητές αποφάσεις.
   

 • Κοινή χρήση περιεχομένου και των πληροφοριών σας

  Μπορείτε δικό όλο το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που δημοσιεύετε στο Facebook, και μπορείτε να ελέγξετε την κατανομή του μέσω της σας ιδιωτικής ζωής και των ρυθμίσεων εφαρμογής . Επιπλέον:

  1. Για το περιεχόμενο που καλύπτεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως φωτογραφίες και βίντεο (IP περιεχόμενο), που εσείς μας δώσετε την ακόλουθη άδεια, με την επιφύλαξη σας προστασία της ιδιωτικής ζωήςκαι των ρυθμίσεων εφαρμογής : μας παρέχετε μια μη αποκλειστική, μεταβιβάσιμη, περαιτέρω αδειοδότησης, δικαιωμάτων -δωρεάν, παγκόσμια άδεια να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε IP περιεχόμενο που τοποθετείτε σε ή σε σχέση με το Facebook (IP License). Αυτή η IP License τελειώνει όταν διαγράφετε IP περιεχόμενό σας ή το λογαριασμό σας, εκτός και αν το περιεχόμενό σας έχει από κοινού με άλλους, και δεν έχουν διαγραφεί.
  2. Όταν διαγράφετε IP περιεχόμενο, διαγράφεται με τρόπο παρόμοιο με το άδειασμα του κάδου ανακύκλωσης σε έναν υπολογιστή. Όμως, καταλαβαίνετε ότι απομακρύνεται το περιεχόμενο μπορεί να παραμείνει στην αντιγράφων ασφαλείας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα (αλλά δεν θα είναι διαθέσιμες σε άλλους).


 • αρα δεν σβηνει τιποτα!  απλα δεν τα βλεπετε 

  1. Όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή, το περιεχόμενο και τις πληροφορίες σας από κοινού με την αίτηση. Ζητούμε εφαρμογές σεβασμού της ιδιωτικής ζωής σας, και τη συμφωνία σας με το ότι η εφαρμογή θα ελέγχει πώς η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιεί, να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε αυτό το περιεχόμενο και τις πληροφορίες.(Για να μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα, διαβάστε μας Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καιPage Platform .)
  2. Όταν δημοσιεύετε περιεχόμενο ή πληροφορίες χρησιμοποιώντας το δημόσιο χώρο, αυτό σημαίνει ότι είστε επιτρέποντας στον καθένα, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων εκτός του Facebook, να έχουν πρόσβαση και χρησιμοποιούν τις πληροφορίες αυτές, και να το συνδέουν με σας (δηλαδή, το όνομά σας και την φωτογραφία του προφίλ).
  3. Εκτιμούμε πάντα τα σχόλιά σας ή άλλες προτάσεις σχετικά με το Facebook, αλλά καταλαβαίνετε ότι θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν χωρίς καμία υποχρέωση να σας αποζημιώσει για τους (όπως ακριβώς δεν έχετε καμία υποχρέωση να τους προσφέρει).
    
 • Ασφάλεια

  Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει Facebook ασφαλή, αλλά δεν μπορούμε να το εγγυηθεί.Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να γίνει αυτό, το οποίο περιλαμβάνει τις ακόλουθες δεσμεύσεις:
  1. Δεν θα στείλει ή άλλως μετά την μη εξουσιοδοτημένη εμπορική επικοινωνιών (όπως το spam) στο Facebook.
  2. Δεν θα συλλέγουν το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες των χρηστών, ή με άλλο τρόπο την πρόσβαση στο Facebook, χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένες διαδικασίες (όπως η συγκομιδή bots, ρομπότ, αράχνες, ή ξύστες)αυτα ειναι  ψιλα γραμματα για πολλους και για οσους δεν εχουν ιδεα απο τετοια θεματα  οποιος θελει μαθενει τι ειναι αυτα ..  χωρίς την άδειά μας.
  3. Δεν θα την ενασχόληση με παράνομες πολυ-επίπεδο μάρκετινγκ, όπως μια πυραμίδα, στο Facebook.
  4. Δεν θα ανεβάσετε ιούς ή άλλο κακόβουλο κώδικα.
  5. Δεν θα ζητήσει πληροφορίες σύνδεσης ή πρόσβαση σε έναν λογαριασμό που ανήκει σε κάποιον άλλο.
  6. Δεν θα φοβερίζει, εκφοβίζουν ή παρενοχλούν κάθε χρήστη.
  7. Δεν θα δημοσιεύσετε περιεχόμενο που: είναι απεχθές, απειλητικό, πορνογραφικό ή? Υποκινεί τη βία? Ή περιέχει γυμνό ή το γραφικό ή σκηνές άσκοπης βίας.
  8. Δεν θα αναπτύξει ή να χειρίζεστε εφαρμογές τρίτων που περιέχουν οινόπνευμα ή άλλα ώριμα περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων), χωρίς την κατάλληλη με βάση την ηλικία τους περιορισμούς.
  9. Θα ακολουθήσετε μας Προσφορές κατευθυντήριων γραμμών και όλους τους ισχύοντες νόμους, αν δημοσιοποιήσει ή να προσφέρει οποιοδήποτε διαγωνισμό, giveaway, ή κληρώσεις ("προώθηση") στο Facebook.
  10. Δεν θα χρησιμοποιήσετε το Facebook να κάνει κάτι παράνομο, παραπλανητικό, κακόβουλο ή διακρίσεις.
  11. Δεν θα κάνει τίποτα που θα μπορούσε να απενεργοποιήσει, ή να βλάψει την καλή λειτουργία του Facebook, όπως η άρνηση της επίθεσης υπηρεσιών.
  12. Δεν θα διευκολύνει ή να ενθαρρύνει οποιαδήποτε παραβίαση αυτής της δήλωσης.
    

 • Εγγραφή και λογαριασμός ασφάλειας

  των χρηστών του Facebook παρέχουν πραγματικά ονόματα και τις πληροφορίες τους, και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση. Εδώ είναι μερικά δεσμεύσεις που κάνετε για να μας σχετικά με την εγγραφή και τη διατήρηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας: 
  1. Δεν θα παράσχει οποιαδήποτε ψευδή προσωπικά στοιχεία στο Facebook, ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον εαυτό σας χωρίς άδεια.
  2. Δεν θα δημιουργήσουν περισσότερα από ένα προσωπικό προφίλ.
  3. Εάν απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, δεν θα δημιουργήσει ένα άλλο χωρίς την άδειά μας.
  4. Δεν θα χρησιμοποιήσετε το προσωπικό σας προφίλ για τα δικά τους εμπορικά κέρδος σας (όπως η πώληση ενημέρωση της κατάστασής σας σε ένα διαφημιστή).
  5. Δεν θα χρησιμοποιήσετε το Facebook, εάν είστε κάτω από 13.
  6. Δεν θα χρησιμοποιήσετε το Facebook, εάν είστε κατάδικος σεξ.
  7. Θα κρατήσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας ακριβείς και ενημερωμένες.
  8. Δεν θα μοιράζονται τον κωδικό σας, (ή, στην περίπτωση των προγραμματιστών, μυστικό κλειδί σας), αφήνετε κανέναν άλλο πρόσβαση στο λογαριασμό σας, ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του λογαριασμού σας.
  9. Δεν θα μεταφέρει το λογαριασμό σας (συμπεριλαμβανομένης κάθε σελίδα ή εφαρμογή που διαχειρίζεται) σε οποιονδήποτε, χωρίς προηγουμένως να πάρει την έγγραφη άδεια μας.
  10. Εάν επιλέξετε ένα όνομα χρήστη για το λογαριασμό σας, διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουν ή να διεκδικήσουν, εάν πιστεύουμε ότι ενδείκνυται (π.χ. όταν ένας ιδιοκτήτης εμπορικού σήματος διαμαρτύρεται για ένα όνομα χρήστη που δεν σχετίζονται στο πραγματικό όνομα του χρήστη).
    

 • Προστασία των δικαιωμάτων άλλων ανθρώπων

  Σεβόμαστε τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων, και αναμένουμε από εσάς να κάνετε το ίδιο.
  1. Δεν θα δημοσιεύσετε περιεχόμενο ή να αναλάβουν δράση στο Facebook που παραβιάζει ή παραβαίνει κάποιον άλλο για τα ανθρώπινα δικαιώματα ή με άλλο τρόπο παραβιάζει το νόμο.
  2. Μπορούμε να αφαιρέσει οποιοδήποτε περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που δημοσιεύετε στο Facebook, αν πιστεύουμε ότι παραβιάζει την παρούσα δήλωση.
  3. Εμείς θα σας παρέχει τα εργαλεία για να σας βοηθήσει να προστατεύσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σας. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε μας Πώς να Έκθεση παραβάσεις δικαιωμάτων της πνευματικής ιδιοκτησίας σελίδα.
  4. Αν καταργήσουμε το περιεχόμενό σας για την προσβολή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας κάποιου άλλου, και πιστεύετε ότι θα καταργήσει κατά λάθος, εμείς θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ασκήσει έφεση.
  5. Αν παραβιάζουν επανειλημμένα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων ανθρώπων, θα απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας όταν χρειάζεται.
  6. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή τα εμπορικά σήματα (συμπεριλαμβανομένων των Facebook, το Facebook και το F Λόγος, FB, Face, Poke, Wall και 32665), ή οποιαδήποτε συγκεχυμένα παρόμοια σήματα, χωρίς την έγγραφη άδειά μας.
  7. Αν συλλέγει πληροφορίες από τους χρήστες, θα: λάβει τη συγκατάθεσή τους, καθιστούν σαφές εσείς (και όχι του Facebook), είναι η μία συλλογή πληροφοριών τους, και μετά μια πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής που εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και πώς θα το χρησιμοποιήσετε.
  8. Δεν θα την τοποθέτηση έγγραφα ταυτότητας κανενός και ευαίσθητες οικονομικές πληροφορίες στο Facebook.
  9. Δεν θα tag οι χρήστες ή να στείλετε e-mail προσκλήσεις σε μη χρήστες χωρίς τη συγκατάθεσή τους.