ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑΣ ΣΑΣ!! "ΤΡΙΚΥΜΙΑ" ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.


ΜΗΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙΡΟΥ;

 

Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι της Αλαμπάμα την περασμένη Παρασκευή όταν στον ουρανό σχηματίστηκε ένα ιδιόμορφο και πανέμορφο κύμα από σύννεφα!
Το απόγευμα της Παρασκευής οι κάτοικοι της πόλης Μπίρμινγκχαμ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο που φέρει το όνομα Kelvin–Helmholtz instability.
Το εν λόγω φαινόμενο εμφανίζεται συνήθως σε περιοχές με...


απέραντες πεδιάδες, όπου οι άνεμοι αλλάζουν γρήγορα ταχύτητα και δημιουργούν αναταράξεις. Τότε τα σύννεφα με μικρή πυκνότητα που κινούνται γρήγορα «γλιστρούν» πάνω από από εκείνα που κινούνται πιο αργά γιατί έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα, δημιουργώντας το φαινόμενο του «κύματος».Προειδοποίηση πυρηνικού χτυπήματος από Ρωσία προς ΗΠΑ μέσω Pravda


Ο ψυχρός πόλεμος είναι εδώ και επίσημα, με την Ρωσική εφημερίδα Pravda να περιγράφει με ένα σοκαριστικό σενάριο καταστροφής των ΗΠΑ, ενώ ήδη με την...
αποστολή στόλου στις βάσεις της στην Συρία στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι παρών και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εμπλακεί εκεί.


Το άρθρο της Pravda με τον τίτλο «Ένα εφιαλτικό σενάριο για την Αμερική» λέει τα εξής:


Φανταστείτε μια μέρα που ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που έχουν οικοδομηθεί μετά τη δεκαετία του 1970 κάθε όχημα να μην μπορεί να κινηθεί, δεν θα υπάρχουν τρένα , αεροπλάνα και λεωφορεία. Μόνο οι μυς θα είναι σε θέση να δώσουν κίνηση σε ότι μπορεί να κινηθεί σε στεριά και θάλασσα.

Δεν θα υπάρχει καμία ηλεκτρική ενέργεια, δεν θα είναι δυνατόν να κρατήσουν το φαγητό στο ψυγείο, δεν θα υπάρχει θερμότητα χωρίς κλιματισμό, δεν θα υπάρχουν ηλεκτρικά εργαλεία η συσκευές εργασίας, δεν θα υπάρχει και η δυνατότητα άντλησης νερού για το σπίτι.

Φανταστείτε ότι δεν θα υπάρχει καμία τηλεφωνική υπηρεσία οποιουδήποτε είδους, κανείς δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν παρά μόνο όσοι είναι σε απόσταση που μπορείς να πας με τα πόδια. Αυτό σημαίνει πως χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπάρχουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δεν υπάρχει διαδίκτυο, δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, iPod, τηλεόραση και ραδιόφωνο.Ο Κόσμος είναι σιωπηλώς εκτός από τιτιβίσματα πουλιών και γαβγίσματα σκύλων και αυτά δεν θα κρατήσουν για πολύ χωρίς τροφή. Θα μπορούσαν να υπάρχουν μόνο ανθρώπινες κραυγές πείνας και απελπισίας. 
Η Χώρα θα έχει μεταφερθεί πίσω στην Λίθινη εποχή. Η δυνατότητα να βρείτε τροφή θα είναι περιορισμένη γιατί δεν έχετε πρόσβαση σε σπόρους, ενώ θα εξαρτάστε από την βροχή. 

Υπάρχουν ταραχές στις πόλεις. Οι μόνοι που θα έχουν πρόσβαση σε φρέσκα τρόφιμα είναι εκείνοι που θα έχουν όπλα που μπορούν να κυνηγήσουν η θα ζουν κοντά σε θάλασσα και ξέρουν να αλιεύσουν βρώσιμα ψάρια. 

Οι κονσέρβες θα τελειώσουν γρήγορα μια και δεν θα μπορούν να μαγειρευτούν αλλά και τα εργοστάσια δεν θα μπορούν να παράγουν νέες να αντικαταστήσουν όσες θα καταναλώνεται. 

Μήπως αυτό σας φαντάζει σαν επιστημονική φαντασία; Δεν είναι. Στην πραγματικότητα αρκεί ένα πυρηνικό όπλο που θα ενεργοποιηθεί στην ατμόσφαιρα 300 μίλια πάνω από την χώρα, θα καλύψει ολόκληρη την ήπειρο και θα περιλαμβάνει ακόμα και τμήματα του Μεξικό και του Καναδά. 

Δεν μπορεί αυτό το όπλο να το αποτρέψει καμία αντιπυραυλική άμυνα. Το κοινώς γνωστό ως Ε.Μ.Ρ. ήηλεκτρομαγνητική έκρηξη παλμού απελευθερώνει τέτοια ενέργεια που αλληλεπιδρά με το μαγνητικό πεδίο της Γης και παράγει μια εξαιρετικά γρήγορη και ισχυρή ηλεκτρομαγνητική έκρηξη που τρέχει προς το έδαφος με το 94% της ταχύτητας του φωτός, χτυπάει τα πάντα στο έδαφος με δύναμη ίση με 50.000 βολτ ανά τετραγωνικό. 

Είναι δεδομένο ότι κάποια εξουσία η ομάδα ανθρώπων μου θεωρείτε εξοργισμένη με την συμπεριφορά των ΗΠΑ μπορεί να αποφασίσει να προβεί σε ένα τέτοιο χτύπημα ακόμα και αν δεν έχει πυρηνικά υπάρχουν συστήματα που παράγουν Ε.Μ.Ρ. 

Αν οι Αμερικανοί γνώριζαν για αυτή την πολύ πραγματική πιθανότητα θα τους καταλάμβανε πανικός. Είναι στο χέρι τους να κάνουν την Κυβέρνηση τους να εξαγριώνει τους άλλους και να τους πούνε να κοιτάξουν τα του εσωτερικού τους ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται και να παρεμβαίνουν σε ολόκληρη την υδρόγειο. Κανείς δεν πιστεύει πια ότι τα στρατεύματα των ΗΠΑ στο εξωτερικό είναι για την «υπεράσπιση της ελευθερίας» η υπερασπίζονται την χώρα τους. Θα κατανοήσουμε ότι υπερασπίζουν την χώρα σας μόνο αν είναι στο έδαφος της η πολύ κοντά σε αυτό, αλλά όχι έναν ωκεανό μακριά δήθεν για την καταπολέμηση της Τρομοκρατίας. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο δεν καταπολεμάτε την Τρομοκρατία αλλά δημιουργήσατε συνθήκες που γεννούν περισσότερους !

Ίσως θα έπρεπε να κλείσουν οι βάσεις να διαλυθεί το ΝΑΤΟ και να γυρίσουν όλα τα στρατεύματα εκεί που ανήκουν, πριν φτάσουμε στο σημείο να μην υπάρχει τρόπος να γυρίσουν εκεί όπου ανήκουν. 
UFO-Περίεργη μπάλα έπεσε από τον ουρανό


Οι τοπικές αρχές είναι σε αμηχανία σχετικά με το τι έχουν ανακαλύψει στις απομακρυσμένες χορτολιβαδικές εκτάσεις στη Ναμίμπια. Μια μεγάλη μπάλα, κατασκευασμένη από κράμα μετάλλου  που έχει πέσει από ψηλά γεγονός που οδήγησε τις τοπικές αρχές για να ζητήσουν βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος και τη NASA.

Εμπειρογνώμονας των ιατροδικαστικών ο Παύλος Ludik είπε ότι η μεταλλική μπάλα με 1,1 περιφέρεια μέτρα ανακαλύφθηκε στο βόρειο τμήμα του Γουίντχουκ πρωτεύουσα της χώρας.

Ο Ludik έλαβε αναφορές από τους ντόπιους που άκουσαν ήχους από εκρήξεις ημέρες πριν από την ανακάλυψη. Περιέγραψε ότι η μεταλλική μπάλα με 35 εκατοστά σε διάμετρο και τραχιά επιφάνεια  εμφανίζεται σαν ένα στρογγυλό αντικείμενο που χωρίζεται στη μέση και συγκολλημένα μεταξύ τους. Επισήμανε επίσης, ότι η μπάλα έχει συνολικό βάρος των έξη χιλιογράμμων.

Η μπάλα που έπεσε δημιούργησε μια τρύπα που ήταν 33 εκατοστά και 3,8 μέτρα πλάτος και ανακαλύφθηκε 18 μέτρα από την περιοχή προσγείωσης της.

Οι αρχές ανακάλυψαν μέσα από το διαδίκτυο ότι παρόμοιες μπάλες έχουν πέσει σε διαφορετικές ηπείρους όπως η Λατινική Αμερική, Αφρική και  Αυστραλία.
Για το UFO-σαν μπάλα οι αρχές δεν αποκάλυψαν την ανακάλυψη πριν από την εξέταση τους προσεκτικά.

Υψηλή κατάταξη της αστυνομίας επίσημη της Vilho Hifindaka διαβεβαίωσε το κοινό ότι τα UFO-σαν αντικείμενο δεν είναι μια απειλή για κάθε ζωή δεδομένου ότι ήταν ένα κοίλο αντικείμενο και όχι ένα εκρηκτικό. Ωστόσο, οι ειδικοί και αξιωματούχοι της αστυνομίας έχουν αποφασίσει να προβούν σε περαιτέρω ελέγχους σχετικά με το αντικείμενο μόνο για να βεβαιωθούνε ότι δεν είναι επιβλαβές για τη ζωή στη Γη.