Την απάτησε και αυτή τον πλάκωσε στο ξύλο μέσα στο τραίνο (Video)


Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα απίστευτο βίντεο που τραβήχτηκε στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, όπου μια κοπέλα σε έξαλλη κατάσταση δέρνει τον φίλο της μέσα στο τραίνο επειδή την απάτησε.
Όπως θα διαπιστώσετε, η νεαρή κοπέλα βρισκόταν εκτός εαυτού και δεν χαρίστηκε στον μπερμπάντη φίλο της παρότι βρίσκονταν μέσα στο τραίνο σε δημόσια θέα. Αρχικά τον σπρώχνει και τον βρίζει και στη συνέχει του ρίχνει κλωτσιές, γροθιές και χαστούκια ενώ του φωνάζει για τα δύο «γαμη..να χρόνια» που πέρασε μαζί της πριν την απατήσει. Όλη αυτήν την ώρα, ο κύριος υπομένει στωικά το ξύλο και η κατάληξη είναι η παρέμβαση της αστυνομίας η οποία συνέλαβε την προδομένη κοπέλα.Οι Mythbusters κανονιοβόλησαν σπίτι κατά λάθος!


Οι συντελεστές της γνωστής τηλεοπτικής σειράς Mythbusters έκαναν πειράματα για να αποδείξουν αν μια θεωρία ισχύει ή όχι, χρησιμοποιώντας ένα κανόνι, το βλήμα του οποίου θεωρητικά έπρεπε να περάσει μέσα από βαρέλια με νερό και ένα ξύλινο τοίχο, πριν προσγειωθεί σε ένα λόφο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν...

Σύμφωνα με τον διοικητή της αστυνομίας της Αλαμέντα στο Δουβλίνο, όπου γινόταν το πείραμα, το βλήμα αντί να κάνει όλα τα παραπάνω και να προσγειωθεί στον απέναντι λόφο, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε ένα παρακείμενο σπίτι, διαπερνώντας το από τοίχο σε τοίχο και καταστρέφοντας ότι έβρισκε στο διάβα του. Τελικά, βγαίνοντας από την άλλη μεριά του σπιτιού, προσγειώθηκε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, προκαλώντας του σοβαρές ζημιές.

Τα μέλη της ομάδας της σειράς στο παρελθόν έχουν ξαναδοκιμάσει πάνω από 50 βολές στο ίδιο σημείο και με το ίδιο κανόνι, το οποίο κατασκεύασαν μόνοι τους, χωρίς ωστόσο να συμβεί κάτι μη αναμενόμενο.

ΣΟΚ-Βαρέθηκε τη σύντροφό του κι αντί να τη χωρίσει την έθαψε ζωντανή


Από το χειρότερό της εφιάλτη επέζησε μια γυναίκα, την οποία ο σύντροφός της ακινητοποίησε με ηλεκτρικό όπλο (taser), την έδεσε με μονωτική ταινία, την έβαλε μέσα σε ένα χαρτόκουτο και την έθαψε ζωντανή, επειδή δεν ήταν τόσο ωραία, όσο οι γυναίκες στο γυμναστήριο που επισκεπτόταν.

Σύμφωνα με το BBC, το περιστατικό συνέβη στο Λιντς της Αγγλίας τον περασμένο Μάιο. Ο σύντροφος της 27χρονης Μικελίνα Λεβάντοβσκα και πατέρας του παιδιού της, την αναισθητοποίησε και στη συνέχεια την έθαψε σε δάσος της περιοχής, με τη βοήθεια ενός φίλου του, τοποθετώντας ένα μεγάλο κορμό πάνω από το σημείο, ώστε να είναι σίγουρος ότι η γυναίκα θα μείνει θαμμένη.

Όπως ανέφερε η ίδια στην κατάθεσή της στη δίκη του 25χρονου συντρόφου της που βρίσκεται σε εξέλιξη, όταν συνήλθε πανικοβλήθηκε, αλλά στη συνέχεια με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε και απελευθερώθηκε, σκίζοντας το χαρτόκουτο και σκάβοντας με τα χέρια της το έδαφος.

Η ίδια ανέφερε ότι για αρκετό καιρό πριν το περιστατικό, ο νεαρός της έλεγε ότι την είχε βαρεθεί, ότι έβγαινε με άλλες γυναίκες και ότι προτιμούσε να περνάει χρόνο με τους φίλους του, παρά με την ίδια, γιατί δεν ήταν τόσο ωραία όσο οι άλλες γυναίκες που έβλεπε στο γυμναστήριο του.