Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου


Οι γνωριμίες είναι σαν το σαφάρι –μόνο που σε αυτό έχεις έμπειρους οδηγούς που ξέρουν τα κατατόπια και τους κινδύνους. Στον κόσμο των σχέσεων, ο μόνος οδηγός σου βρίσκεται κρυμμένος μέσα στο παντελόνι σου και σίγουρα θα σε οδηγήσει στη λάθος κατεύθυνση.
Είτε είναι τρελή, της προσκολλήσεως, ριψοκίνδυνη ή νυμφομανής …με τους άλλους, δε σε νοιάζει γιατί είναι σκέτη κόλαση.
Πριν πέσεις στο λάκκο που σου σκάβει, μάθε ποιες είναι οι δέκα πιο επικίνδυνες γυναίκες που μπορεί να σε τραβήξουν μαζί τους στο βούρκο.

Aρ. 10 : Η γκόμενα βαρύμαγκας

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου (2)
Αυτό το επικίνδυνο αρπακτικό καταδιώκει οτιδήποτε περπατά και είναι πάντα τέρας σε ό,τι κι αν κάνει. Πίνει πολύ, παίρνει ναρκωτικά και μπλέκεται σε καυγάδες. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι «ξύνει τα νύχια της» για τσαμπουκά και παρασύρει κι εσένα με την άσχημη συμπεριφορά της. Θα προσέξεις ότι τα ραντεβού μαζί της ξεκινούν καλά και καταλήγουν απαίσια. Η ένταση θα κλιμακώνεται όσο εκείνη θα φωνάζει στο σερβιτόρο, θα πίνει μέχρι να κάνει εμετό και θα προσβάλλει τον πιο ηλικιωμένο άνθρωπο που υπάρχει στο μαγαζί ρωτώντας «Τι στο διάολο κοιτάς;» Είναι πολύ εύκολο να βρεις μια τέτοια γυναίκα, δύσκολο όμως να την ξεφορτωθείς.

Aρ. 9 : Το τέρας της ζήλειας

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου (3)
Αυτό το μανιώδες τέρας έχει πράσινα μάτια κι αποκαλύπτει το χρώμα τους όταν ένα άλλο θηλυκό βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Πεθαίνεις για τους τρόπους και το σώμα της, αλλά το επόμενο πράγμα που καταλαβαίνεις είναι ότι σε κατηγορεί ότι φλερτάρεις με το κορίτσι που βρίσκεται στην ίδια παρέα με τη δική σας (και είναι η αδερφή σου), την ταμία στο super market (σου έδωσε τα ρέστα στο χέρι) και τη γυναίκα που σε γνώριζε με το όνομά σου στην τράπεζα (στην οποία δουλεύεις κι έχεις ταμπελάκι με το ονοματεπώνυμό σου). Το τέρας της ζήλειας δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει σκηνή, την ίδια στιγμή που θα σε κατηγορεί για πολύ περισσότερα πράγματα, τα οποία δεν έχεις κάνει ποτέ. Πρόσεχε τον τρόπο με τον οποίο σου απολογείται, καθώς ξεκινά από το τηλέφωνο και ολοκληρώνεται στην κρεβατοκάμαρα.

Aρ. 8 : Η γκόμενα της …προσκολλήσεως

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου (4)
Όπως ο βόας στη ζούγκλα, έτσι και η γκόμενα «Uhu» θα ξεκινήσει ήσυχα και παραπλανητικά. Στην αρχή, σου παρουσιάζει τον καλύτερό της εαυτό. Έρχεται κοντά σου, σε φλερτάρει και γίνει αγριόγατα στο κρεβάτι, μέχρι να μην της τηλεφωνήσεις την επόμενη μέρα. Θα θέλει να είναι κοντά σου τόσο πολύ που θα νιώθεις να ασφυκτιάς. Δες τα σημάδια όταν η ευγενική της φύση μετατρέπεται σε κτητικότητα και έλεγχο. Ένα one night stand ήθελες να κάνεις και κοίτα που έφτασες. Όταν προσπαθήσεις να την αντιμετωπίσεις θα μετατραπεί και πάλι στο ευγενικό κορίτσι, μόνο και μόνο για να αρχίσει τα ίδια όταν καταλάβει ότι δεν της τηλεφωνείς κάθε μία ώρα.

Aρ. 7 : Το πορνίδιο

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου (5)
Σίγουρα έχει πολλές σεξουαλικές ικανότητες και όλο το λεκανοπέδιο το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Πιθανόν να τις εξασκεί και σε άλλους εκτός από εσένα. Η τσουλίτσα είναι ο χαμαιλέοντας της επικίνδυνης γυναίκας. Είναι ικανή να αλλάξει τους τρόπους της μόνο και μόνο για να σε παραπλανήσει στο ψέμα της. Τα σημάδια της αρχίζουν να γίνονται ορατά όταν οι ιστορίες που σου τσαμπουνάει είναι ανακόλουθες. Αναβάλλει τα ραντεβού σας γιατί θέλει να μείνει στο σπίτι ή το γραφείο, παρόλα αυτά δεν απαντά όταν της τηλεφωνείς. Με το πρώτο δείγμα τρέξε όσο πιο μακριά μπορείς γιατί είναι αρκετά ικανή να σε κρατήσει κοντά της.

Aρ. 6 : Η ιεραπόστολος

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου (6)
Αυτό το επικίνδυνο είδος σκοπό έχει να σε μεταλλάξει και να σε βάλει κάτω από την «ομπρέλα» της διαφώτισης. Έχει βρει τον πιο πρόσφατο και καλύτερο τρόπο για να τρώει, την καλύτερη θρησκεία για να πιστεύει και τον νεότερο τύπο MP 3 player. Και φυσικά θέλει να ακολουθήσεις κι εσύ τα νέα της πιστεύω. Είναι οξυδερκής, επίμονη και μπορεί να μεμψιμοιρεί και να παρακαλάει για να κάνεις κάτι. Οι ικανότητές της δεν είναι αναπόφευκτες παρόλα αυτά. Να έχεις στο μυαλό σου ότι είναι πρόκειται για έναν ιεραπόστολο που θέλει να σε αλλάξει και που προφανώς η μόνη στάση που θα γνωρίζει στο κρεβάτι θα είναι η ιεραποστολική.

Aρ. 5 : Η γκόμενα «ελεγκτής»

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου (7)
Θα εισχωρήσει σε κάθε πτυχή της ζωής σου με μόνο σκοπό να σου πει ότι αυτό που κάνεις, το κάνεις λάθος και θα πρέπει να ακολουθήσεις τη δική της μέθοδο. Είναι το λεγόμενο control freak. Σύντομα, θα πρέπει να οδηγήσεις με την ταχύτητα που θέλει εκείνη, να τρως ό,τι σου λέει εκείνη και να ντύνεσαι με ρούχα της επιλογής της. Τη στιγμή που είσαι έτοιμος να της πεις με ποιο τρόπο να πάει στον αγύριστο, κουδουνίζει τα λάφυρά της και σε δείχνει ότι πλέον είσαι αγκιστρωμένος. Η γκόμενα «ελεγκτής» ξεκινά κάνοντας διαφόρων ειδών προτάσεις και λίγο μετά, μαθαίνεις να υπακούς στις εντολές της και χάνεις τον έλεγχο.

Aρ. 4 : Η απελπισμένη

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου (8)
Λίγα είναι, ευτυχώς, τα πλάσματα εκείνα, στον κόσμο των σχέσεων, που μπορούν να θεωρηθούν απελπισμένα. Αυτός ο τύπος γυναίκας καταρρέει και παρασύρει κι εσένα μαζί της. Θα κάνει τα πάντα για να είναι σε σχέση. αλλά τίποτα δε θα είναι σωστό ώστε να καταφέρει να στεριώσει σε κάποια καλή. Η συγκεκριμένη βρίσκεται σχεδόν πάντα σε σχέση, προσπαθώντας όσο περισσότερο μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και νιώθει να ξεκουφαίνεται από το βιολογικό της ρολόι που χτυπά ασταμάτητα. Πρόσεχε γιατί θα κάνει αρκετές προσπάθειες να σε πείσει πόσο καλή ιδέα είναι μια εγκυμοσύνη, δίνοντάς σου στην ουσία το νόημα της τιποτένιας ζωής της. Τα σημάδια του αρπακτικού θα γίνουν ορατά όταν θα ακούσεις φράσεις όπως: «Δε χρειαζόμαστε προφυλακτικό» και «Μην ανησυχείς, έχω πάρει χάπι.»

Aρ. 3 : Η κυνηγός θησαυρού

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου (9)
Παρόλο που τα περισσότερα «αρπακτικά» κυνηγούν εσένα, ο χρυσοθήρας προτιμά να κυνηγά το πορτοφόλι σου. Αυτό το πανούργο πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τα γυναικεία στοιχεία της για σε δελεάσει, να σε σύρει στην έδρα της και να σου …ρουφήξει το μεδούλι. Όταν λοιπόν θα βρεθείς στο κρεβάτι της, μοιραία κάποια στιγμή θα σου ζητήσει να πληρώνεις γι’ αυτό. Ξεκινά με το πληρώνεις κάθε δείπνο ή βραδινή σας έξοδο και συνεχίζει ζητώντας σου να συμμετέχεις στα έξοδα του δικού της σπιτιού που, σπάνια, περνάς τα βράδια σου. Θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι το κάνει για να δείχνει όμορφη στα μάτια σου (έχοντας ρεύμα και καλοριφέρ) κι όλα θα ξεκινήσουν από εκεί. Το πρώτο σημάδι θα έρθει μαζί με ένα φουσκωμένο λογαριασμό που θα σε βάλει να της πληρώσεις.

Aρ. 2 : Το κορίτσι δεν είναι του μπαμπά

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου (10)
Κανένα ταξίδι στον κόσμο των σχέσεων δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αν δεν περνούσε από τη ζωή σου αυτό το πλάσμα. Είναι γεμάτη μίσος και προσβλητικότητα εξαιτίας ενός άλλου άντρα: του πατέρα της. Μπορεί να φταίνε τα σχόλιά του για τον τρόπο ζωής της. Μπορεί να φταίει η αγκαλιά που δεν είχε ποτέ από εκείνον. Υπάρχει κάτι σχετικά με τον πατέρα της που μπορεί να την οδηγήσει στην τρέλα, ειδικά αν βρει κάτι σε σένα που να της τον θυμίζει. Μπορεί να γίνει σεξουαλικά επιθετική απέναντί σου ή υπερβολικά ερωτική. Δε θα το δεις να έρχεται και δε θα καταλάβεις το λόγο –αλλά θα γίνεις η συμπάθεια του μπαμπά και η παράνοια της κόρης.

Aρ. 1 : Η γκόμενα «κακό σπυρί»

Οι πιο επικίνδυνες γυναίκες στη ζωή σου (11)
Αν και είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου, θα σε θέλξει με τα σεξουαλικά της τερτίπια και το θανατηφόρο κορμί της. Μπορεί να κατάφερες να τη “ρίξεις”, όμως πρόκειται για πολύ επικίνδυνη γυναίκα. Η σεξουαλικότητά της σε σαγηνεύει αλλά τα θέματα που έχει σε προκαλούν να κάνεις πίσω. Μπορεί να είναι τρελή, που προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο της εαυτό. Αλλά όταν αρχίσεις να βαριέσαι με τις βλακείες της, εμφανίζεται με ένα μικρό μαύρο φόρεμα ή και εντελώς γυμνή, με αποτέλεσμα να σε τουμπάρει και πάλι. Αυτή, θα σε κάνει να μετανιώσεις που ζεις, αλλά πάντα θα βρίσκει τρόπο να σε «ρίχνει» με τα καμώματά της. Είναι μία χίμαιρα. Η ομορφιά της θα σε κάνει να χάσεις την κοινή αίσθηση και να μην ακούς τίποτα άλλο εκτός από το κάλεσμα της Σειρήνας.

Τρομακτική και "παράνομη" διαφήμιση που προωθεί την απιστία


Μια διαφήμιση με εμφανώς ρατσιστικό χαρακτήρα δημοσίευσε μια αμερικανική ιστοσελίδα γνωριμιών ώστε να διαφημίσει και τις υπηρεσίες της και να τραβήξει την προσοχή. Κάτι που κατάφερε μεν, με λάθος τρόπο δε. (pic)
Η εταιρία Ashley Madison χρησιμοποίησε τη φωτογραφία ενός παχύσαρκου μοντέλου - χωρίς την έγκρισή του -, με τη λεζάντα: Μήπως η γυναίκα σου σε τρόμαξε χθες βράδυ;
Όπως υποστηρίζει η  Ζακλίν, σταρ της διαδικτυακής πορνογραφίας (juicyjackie.com), η εν λόγω φωτογραφία είχε τραβηχθεί πριν από αρκετά χρόνια και πωλήθηκε - χωρίς την έγκρισή της- σε διάφορα πρακτορεία. Τελικά κατέληξε στην  Ashley Madison και έγινε διαφήμιση, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στην εφημερίδα New York Metro.
"Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα σε αυτό τον κόσμο αναφορικά με το γυναικείο σώμα και όχι μόνο απέναντι στις παχύσαρκες γυναίκες, αλλά σε όλες" έγραψε η Ζακλίν στο Jezebel.com. Η ίδια κατήγγειλε την εταιρία για διαπόμπευση και προώθηση της απιστίας,  σύμφωνα με την ιστοσελίδα dailymail.
Σύμφωνα με την Ζακλίν,  η χρήση της φωτογραφίας της για τη συγκεκριμένη διαφήμιση  "συνεισφέρει στην ενίσχυση της κατάθλιψης, περνώντας ξεκάθαρα το μήνυμα ότι οι παχύσαρκοι άνθρωποι δεν δικαιούνται αγάπη και πίστη", συμπληρώνοντας: "Βρίσκω απαίσια την ιδέα ότι υπάρχει μια επιχείρηση που βασίζεται αποκλειστικά στη διευκόλυνση της απιστίας. Το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι προτείνουν ότι εάν ο σύντροφος κάποιου δεν ανταποκρίνεται στο ιδανικό βάρος και σχήμα σώματος, τότε αυτός έχει το δικαίωμα να τον απατήσει, είναι αηδιαστικό".
Τι λέει όμως για όλα αυτά η εταιρία;
Απαντώντας στις επικρίσεις της Ζακλίν, η διαφημιστική Ashley Madison ανέφερε: "το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί σε αυτή τη γυναίκα είναι το ότι τη χρησιμοποιήσαμε για τη διαφήμισή μας. Η ίδια υπέγραψε για τη δημοσιοποίηση αυτών των φωτογραφιών, γνωρίζοντας ότι δεν προορίζονταν μόνο για προσωπική χρήση".

Οι άνδρες πιο επιρρεπείς σε απάτες στο Facebook


Οι άνδρες σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήχθη με περισσότερα από 1500 άτομα σε ΗΠΑ και Βρετανία, απέδειξε ότι οι άντρες την «πατάνε» πιο εύκολο απ' ότι οι γυναίκες σε απατές σχετικές με τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι οι γυναίκες είναι από τη φύση τους πιο προσεκτικές, σε ότι αφορά την διαφύλαξη των προσωπικών τους στοιχείων, αλλά και σε έναν άλλο παράγοντα τον σεξουαλικό.

Την μελέτη διεξήγαγε η εταιρεία λογισμικού ασφαλείας Bitdefender, η οποία αποφάνθηκε ότι οι άντρες είναι ας πούμε λίγο πιο δεκτικοί στο να θαμπωθούν από μία όμορφη παρουσία που θα τους προσθέσει ως φίλο. Έτσι μόλις οι ίδιοι, πια δεχθούν να γίνουν φίλοι, τότε απλόχερα προσφέρουν τις προσωπικές τους πληροφορίες τους, αφήνοντας τους εαυτούς εκτεθειμένους.

Μελετώντας 1614 άντρες και γυναίκες σε Αγγλία και Αμερική, αποκαλύφθηκε ότι οι άντρες ήταν πιο πιθανό να αποδεχθούν φιλίες, ανακοινώσουν την τοποθεσία τους, αγνοήσουν τις ρυθμίσεις απορρήτου, αφήσουν τον λογαριασμό τους ανοιχτό για όλους και να μην διαβάσουν την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων οποιασδήποτε σελίδας κοινωνικού περιεχομένου.

Διαφορές υπήρξαν και σε ότι αφορά και τις ενέργειας στις οποίες προέβαιναν σχετικά με τους άλλους χρήστες του διαδικτύου. Η μελέτη έδειξε ότι το 64.2% των γυναικών απόρριπταν τα αιτήματα φιλίας από αγνώστους, ενώ μόλις το 55.4% των αντρών.
Επιπλέον οι Αμερικανοί φάνηκαν πιο ριψοκίνδυνοι από ότι οι Βρετανοί στην διαδικτυακή κοινωνική συμπεριφορά τους.

Ζήτησε από τη γυναίκα του να κάνουν τρίο και μετά την έδειρε γιατί ζήλεψε!


Άσχημη εξέλιξη είχε για ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα η απόφαση τους να κάνουν ένα τρίο με μια άλλη κοπέλα, καθώς αυτός κατέληξε στη φυλακή κι αυτή στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στη αστυνομία η σύζυγος του 22χρονου Χόρχε Ντάνιελ Σίλβα, ο άντρας της, της ζήτησε ως δώρο για τα γενέθλιά του να κάνουν σεξ με μια άλλη γυναίκα και αυτή δέχτηκε. Όταν όμως άρχισε να φιλιέται με το «τρίτο πρόσωπο», όπως ο ίδιος τους είπε να κάνουν, αυτός φρίκαρε και άρχισε να τη χτυπάει.
Μετά τις σφαλιάρες, άρχισε να τη μαστιγώνει με τη ζώνη του και στη συνέχεια της πέταξε όχι μία, αλλά δύο τηλεοράσεις, η μία εκ των οποίων τη βρήκε στο κεφάλι. Έντρομες οι δύο γυναίκες, κλειδώθηκαν στο μπάνιο, αλλά ο μαινόμενος Σίλβα έσπασε την πόρτα και συνέχισε να γρονθοκοπεί τη σύζυγό του.
Η άλλη γυναίκα προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά το μόνο που πέτυχε ήταν να φάει κι αυτή δυο ξεγυρισμένες μπουνιές. Τότε, κάλεσε τους αστυνομικούς που έφτασαν άμεσα στο σπίτι και βρήκαν τη σύζυγο μέσα στα αίματα και με σπασμένη μύτη, την ερωμένη με μαυρισμένο μάτι, και συνέλαβαν το δράστη.

Αυτός από την πλευρά του, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ζήλεψε επειδή η γυναίκα του φιλιόταν με την άλλη γυναίκα, αλλά δεν τον άφηναν να συμμετέχει στο «παιχνίδι» τους, ενώ για την πόρτα του μπάνιου είπε ότι την έσπασε γιατί νόμιζε ότι οι γυναίκες είχαν κλειδωθεί μέσα και έκαναν σεξ χωρίς αυτόν.