ΔΕΙΤΕ: Τα 9 σταδια της μεταβασης στον αλλο κοσμο!!!
Ο Raymond Moody, είναι ο άνθρωπος που πρώτος

ανακάλυψε και έκανε έρευνες στον τομέα των επιθανάτιων εμπειριών.
Μίλησε για τις επιθανάτιες εμπειρίες (NDE) , τον Πλάτωνα, τα 9 στάδια του “ταξιδιού στον άλλον κόσμο” και για το πώς είναι “η ζωή μετά τη ζωή”!

 
Ο.Τ.: Σύμφωνα με την έρευνά σας υπάρχουν εννιά στοιχεία τα οποία είναι κοινά σε όλες τις επιθανάτιες εμπειρίες. Θα ήθελα να μας εξηγήσετε αυτά τα στάδια και να μας περιγράψετε τι συμβαίνει στο κάθε ένα.”Το πρώτο στάδιο σύμφωνα με τους ασθενείς μας που έχουν έρθει κοντά στο θάνατο είναι πως όταν σταμάτησε να χτυπά η καρδιά τους, «εγκατέλειψαν» το φυσικό τους σώμα, ανυψώθηκαν, και έβλεπαν πλέον το σώμα τους να κείτεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ή στο δωμάτιο του νοσοκομείου.Στο δεύτερο στάδιο, περιγράφουν πως διασχίζουν ένα στενόμακρο τούνελ, και φτάνουν στην άκρη του ακολουθώντας ένα απίστευτο φως που τους γεννά όμορφα συναισθήματα.
Και μέσα σε αυτό το φως, που είναι ό,τι πιο φωτεινό έχουν δει ποτέ, φτάνουν στο τρίτο στάδιο και βλέπουν τα πνεύματα συγγενών και φίλων τους που δεν είναι στη ζωή, αλλά έχουν πάει εκεί προκειμένου να τους συναντήσουν.Ακολουθεί το τέταρτο στάδιο, όπου βρίσκουν τον εαυτό τους μέσα σε μία φαντασμαγορία. Όταν όμως καλούνται να περιγράψουν ό,τι συμβαίνει εκεί με μία χρονική συνέχεια, τότε λένε ότι ο χρόνος παύει να ισχύει έτσι όπως τον καταλαβαίνω εγώ και εσείς, αλλά είναι σαν να συμβαίνουν όλα μέσα σε μια στιγμή.
Στο πέμπτο στάδιο, περνά από μπροστά τους ολόκληρη η ζωή τους, με κάθε λεπτομέρεια, σαν να μην υπάρχει χρόνος.
Στο έκτο στάδιο, ενώ εξελίσσεται η ανασκόπησης της ζωής τους, νιώθουν ότι τους συνοδεύει κάποια οντότητα η οποία έχει τη μορφή φωτός.
Από τους ανθρώπους που πήρα συνεντεύξεις και που ήταν χριστιανοί στο θρήσκευμα, στην πλειοψηφία τους είπαν πως αναγνώρισαν σε αυτό το φως τον Χριστό, και αυτό γιατί ήταν μία παρουσία απόλυτης αγάπης και συμπόνιας που τους βοήθησε να κάνουν ανασκόπηση της ζωής τους και να δουν όλα αυτά που είχαν κάνει, σαν να γίνονταν από ένα διαφορετικό άτομο.
Αφηγούνται πως όταν ξαναβιώνουν αυτά τα γεγονότα τα βλέπουν από μία εντελώς διαφορετική προοπτική από αυτή που είχαν ενώ τα βίωναν στη ζωή τους, με αποτέλεσμα πλέον να νιώθουν την επιρροή ή τις συνέπειες που είχαν αυτές οι πράξεις τους στη ζωή των συνανθρώπων τους.
Αν για παράδειγμα σε αυτή την ανασκόπηση κάποιος δει τον εαυτό του να κάνει κακό ή κάτι επίπονο σε κάποιον συνάνθρωπό του, τότε και ο ίδιος νιώθει τα άσχημα συναισθήματα που βίωναν οι άλλοι εξαιτίας των πράξεών του. Ή στην άλλη περίπτωση, αν δουν τον εαυτό τους να κάνει μία καλή πράξη, τότε νιώθουν τα καλά συναισθήματα που είχαν προκαλέσει στη ζωή των συνανθρώπων τους.
Έπειτα, φτάνουμε στο έβδομο στάδιο , όπου πρέπει να επιστρέψουν. Από εδώ και πέρα έχουμε δύο στάδια: ορισμένοι ισχυρίζονται πως δεν έχουν ιδέα για το πώς επέστρεψαν! Στο όγδοο στάδιο δηλαδή, τη μία στιγμή βρίσκονταν μέσα σε αυτό το φως, και την άλλη στιγμή βρίσκονταν μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου μέσα στο φυσικό τους σώμα!
Άλλοι υποστηρίζουν πως στο ένατο στάδιο πλέον αυτή η “αχτίδα φωτός” τους λέει ότι δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα τους και πρέπει να επιστρέψουν γιατί έχουν κάτι σημαντικό να ολοκληρώσουν.”
Ο.Τ.: Έχω πάρει αρκετές συνεντεύξεις από ανθρώπους που βρέθηκαν σε αυτό το κρίσιμο σημείο για το οποίο συζητάμε, βρέθηκαν δηλαδή κυριολεκτικά μεταξύ ζωής και θανάτου, και πολλοί από αυτούς μου είπαν ότι ήθελαν να παραμείνουν εκεί που βρίσκονταν, και παρά το γεγονός ότι υπήρχε κάποιος που τους πίεζε να γυρίσουν πίσω, εκείνοι αρνούνταν πεισματικά να επιστρέψουν.
“Σωστά! Πολλοί από αυτούς που επέστρεψαν υποστηρίζουν ακριβώς αυτό: ότι σαφώς θα προτιμούσαν για τους ίδιους να είχαν μείνει σε αυτό το φως, αλλά συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να γυρίσουν πίσω. Στις περισσότερες δε περιπτώσεις, ο λόγος ήταν για να φροντίσουν τα μικρά παιδιά τους.
Όταν πια επιστρέφουν, πλέον εμείς είμαστε θέση να κατανοήσουμε πώς επηρέασε τη ζωή τους στη συνέχεια αυτή η εμπειρία. Για παράδειγμα, μας λένε πως ό,τι και αν ήταν αυτό που «κυνηγούσαν» προηγουμένως, γνώση (αυτό είναι που «κυνηγάω» εγώ), φήμη, δύναμη, χρήματα ή οτιδήποτε άλλο, μετά από αυτή την εμπειρία συνειδητοποιούν πως το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε ως άνθρωποι ενώ είμαστε στη ζωή, είναι να μάθουμε πώς να αγαπούμε. Πώς να αγαπούμε τους άλλους έτσι όπως αγαπούμε τον εαυτό μας.
Παράλληλα, μας αναφέρουν πως μετά από αυτή την εμπειρία, ο θάνατος πλέον δεν τους προκαλεί καθόλου φόβο. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη εμπειρία για τους ίδιους αποτελεί πειστήριο ότι αυτό που αποκαλούμε θάνατο: είναι απλώς μία μετάβαση σε μία άλλη κατάσταση. Και φυσικά αυτό ακριβώς μας είπε και ο Πλάτωνας πριν από 2.300 χρόνια.”

Μας ταίζουν με φόβο και ανασφάλεια για να παραμένουν στην εξουσίαΤο μόνο που πρέπει να φοβούμαστε σε καταστάσεις ανελευθερίας είναι τον ίδιο το φόβο μας.Ούτε ο Διάβολος μπορεί να κάνει τίποτε σε κάποιον που δεν τον φοβάται. Οι δικτάτορες στηρίζονται στο φόβο. Όταν κανείς δεν τους φοβάται τα μαζεύουν και φεύγουν νύχτα,για να μην τους πάρουν είδηση. Ο φόβος έλκει αυτό που φοβούμαστε.
Αν π.χ. αρχίσουμε να φοβούμαστε έναν... Αμίν Νταντά, θα φέρουμε έναν Αμίν Νταντά να μας κυβερνήσει. Ο Αμίν Νταντά δεν σκότωνε απλώς τους υπηκόους του,τους έτρωγε κιόλας!

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς γιατρός για να ξέρει ότι ο τρόμος και η ανησυχία που πλήττει το αίσθημα ασφαλείας του ανθρώπου επιβαρύνει όλες τις αρρώστιες , αν δεν τις προκαλεί κιόλας. Ο τρόμος και η ανησυχία που νιώθει κανείς είναι εκδηλώσεις απώλειας του ηθικού. Ο κλονισμός του ηθικού πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού και τον αφήνει ευάλωτο σε όλες τις αρρώστιες.

Έχει ειπωθεί ότι τον τελευταίο καιρό οι καρδιοπάθειες, τα εγκεφαλικά και οι καρκινοπάθειες π.χ. παρουσίασαν τρομερή αύξηση. Τα ποσοστά είναι τόσο μεγάλα που δυσκολεύεται κανείς να το πιστέψει. Ανάλογη αύξηση σημείωσαν και οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες αυτές επαναλαμβάνουμε ότι δεν είναι εξακριβωμένες, αλλά δεν είναι και απίθανες υπό τις γνωστές συνθήκες της οικονομικής τρομοκρατίας τις οποίες ζούμε η μέγιστη πλειονότητα των Ελλήνων.

Η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη αν λάβουμε υπόψη ότι ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται ύστερα από μακρά και επίμονη πλύση εγκεφάλου σε κατάσταση παθητικότητας. Τί μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, αναρωτιέται καθένας από εμάς, γιατί μας έπεισαν ότι μόνο σαν μάζα υπό την προστασία των πολιτικών κομμάτων μπορούμε ίσως κάτι να κάνουμε για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας.

Αν καθένας από μας βγει από την παθητικότητα, το ίδιο θα κάνουν κι οι άλλοι και θα αποκτήσουμε την ποθητή ενότητα. Τις αληθινές ενώσεις τις δημιουργεί ο αγώνας με τον εαυτό μας και με τα πάθη μας, δηλαδή η αγάπη του καλού. Όλοι οι άνθρωποι αγαπούν το καλό.

Η νομοθεσία μας αναλώνεται κυρίως γύρω από τα περιουσιακά δίκαια. Τα δίκαια του ανθρώπου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Ένα παράδειγμα. Αν έρχεται καπνός στο παράθυρό σου από το διπλανό διαμέρισμα μπορείς να ζητήσεις δικαστική προστασία και να υποχρεωθεί αυτός που διαταράσσει την νομή του διαμερίσματός σου να πάψει τη διατάραξη.

Αν κάποιος διαταράσσει τη λειτουργία της ζωής σου, δεν ξέρω αν μπορείς να ζητήσεις από αυτόν που προκαλεί την διατάραξη, να υποχρεωθεί να πάψει τη διατάραξη. Αυτό στην πολιτική διαδικασία. Στην ποινική όμως υπάρχει η προστασία η οποία προβλέπεται π.χ. από το άρθρο 331 του Ποινικού Κώδικος το οποίο σε προστατεύει από την πρόκληση τρόμου και ανησυχίας, συναισθήματα τα οποία αν συνεχιστούν μπορούν να αποβούν μοιραία για την υγεία και για τη ζωή του θύματος.

Κάποια στιγμή νομίζω ότι πρέπει να ζητήσουμε δικαστικώς να μπει κάποιο φρένο στην κάθε είδους τρομοκρατία, πότε με τις αγελάδες, πότε με τους χοίρους, και πότε με τα πτηνά, τα τρία βασικά είδη διατροφής των πολιτών.
Μπορούμε να ζητήσουμε να πάψει η απειλή εναντίον του πολίτη.Η απειλή είναι έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου.
Το άρθρο της απειλής ορίζει τα εξής: Όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη τιμωρείται κλπ. Τα συστατικά στοιχεία του εγκλήματος είναι η πρόκληση σε άλλον τρόμου και ανησυχίας και η απειλή βίας ή άλλης παράνομης πράξης. Ανησυχία είναι η ταραχή ή αγωνία σε σχέση με το αίσθημα ασφαλείας.

Η απειλή διώκεται κατ΄έγκλησιν δηλαδή ύστερα από μήνυση του παθόντος. Δεν διώκεται αυτεπαγγέλτως.
Θα μπορούσε κάθε Έλληνας πολίτης, αν δεν απέφευγε τις "πόρτες αυτές" ,όπως αποκαλεί ο απλός πολίτης τα δικαστήρια, να καταθέσει μήνυσηκατά των υπευθύνων της κυβέρνησης για απειλή.
Διότι κάθε πολίτης υφίστασται την απειλή κατά του δικαιώματος της προσωπικής ελευθερίας (ηλεκτρονικό φακέλλωμα) και κατά του δικαιώματος επί της συντάξεως ή του μισθού και γενικά του ελευθέρως συναλάσσεσθαι, πράξεις οι οποίες είναι παράνομες και προκαλούν τρόμο και ανυσυχία για την υγεία του και για την ίδια τη ζωή του.

Οι πιστοί στον Κύριον ημών Ιησού Χριστό δεν έχουμε ανάγκη από δικαστική προστασία.
Στο Κεφάλαιο της Αγίας Γραφής για τον προφήτη Ελισαίε, τον μαθητή του μεγάλου προφήτη Ηλία, υπάρχουν αυτά τα λόγια: "Μη φοβάσαι, γιατί εκείνοι που είναι μαζί μας, είναι περισσότεροι από εκείνους που είναι με αυτούς", εννοεί αυτούς που τους απειλούσαν.Η ζωή του πιστού είναι η ζωή του ανθρώπου που περιμένει ένα θαύμα.

Στο Ευαγγέλιο, στην τελευταία επιστολή, την πιο μικρή από όλες την επιστολή του Ιούδα o Απόστολος μας εκμυστηρεύεται ότι νιώθει ανυπομονησία να μας γράψει για την κοινή σωτηρία, νιώθει την ανάγκη να μας γράψει και να μας παρακαλέσει να αγωνιστούμε για την πίστη που μας παρέδωσαν οι πατέρες μας.

"Θα εμφανιστούν άνθρωποι που θα σας εμπαίζουν και θα ζουν σύμφωνα με τις αμαρτωλές επιθυμίες τους. Αυτοί είναι που προκαλούν τις διαιρέσεις. Κυριαρχούνται από τις φυσικές επιθυμίες κι όχι από το Πνεύμα του Θεού. Εσείς όμως, αγαπητοί μου, συνεχίστε να προοδεύετε στεριωμένοι πάνω στο θεμέλιο της παναγίας πίστης σας και προσεύχεστε με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος. Διατηρήστε τον εαυτό σας στην αγάπη του Θεού, προσμένοντας το έλεος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, που θα μας χαρίσει την αιώνια ζωή".

O ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Γερμανός συγγραφέας John Von Helsing, ένα εξωγήινο σκάφος που συνετρίβει το 1936 σε ένα δάσος κοντά στο Φράιμπουργκ, περισυλλέχθηκε από τους Ναζί με τους εξωγήινους επιβάτες του!

Πολλοί ερευνητές διαφωνούν με τον τόπο της συντριβής και ισχυρίζονται ότι έγινε στη Γερμανική Czernica, (σήμερα έδαφος της Πολωνίας) το καλοκαίρι του 1937, όμως όλοι συμφωνούν με τους τρείς εξωγήινους που βρέθηκαν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ναζιστικό συγκρότημα ‘’Der Riese" στα βουνά Gory sowie (τώρα στη νοτιοδυτική Πολωνία), που υπήρχε ένα εκτενές δίκτυο υπόγειων υπόστεγων, που συνδεόταν με σήραγγες.

Τα τρία περίεργα όντα είχαν ύψος ένα μέτρο, γκριζωπό δέρμα, τέσσερα δάχτυλα σε κάθε χέρι, άτριχο κεφάλι και σχιστά μαύρα μάτια. Το ένα ήταν ήδη νεκρό, το άλλο πέθανε μόλις έπεσε στα χέρια των Ναζί, ενώ το τρίτο απεβίωσε από άγνωστη αρρώστια 1,5 μήνα μετά, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γερμανοί επιστήμονες να το κρατήσουν εν ζωή. Η διαφορετικότητα της βιολογικής δομής του σώματός του εξωγήινου δεν μπορούσε να κατανοηθεί από τους ιατρούς ώστε το παράξενο πλάσμα να εγχειριστεί και να διατηρηθεί ζωντανό, όμως οι Ναζί ακόμα κι αν το γιάτρευαν δεν σκόπευαν να το απελευθερώσουν.

Τον ενάμιση μήνα που ο αιχμάλωτος εξωγήινος έζησε τραυματισμένος στη μυστική βάση, ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Οι Ναζί ήθελαν να τον βοηθήσουν. Ο μόνος λόγος για να του αποσπάσουν τις πληροφορίες που χρειάζονταν… από πού ερχόταν και πως θα έφτιαχναν αντίγραφα αυτού του τεχνολογικά ανώτερου σκάφους. Ένα σκάφος, που θα τους έκανε ανίκητους!
Το εξωγήινο όν, αποκάλυψε ότι προερχόταν από το διπλό σύστημα αστέρων RA (γνωστό στη Γη ως μ-1) που βρίσκεται στον αστερισμό του Κύκνου, 73.1 έτη φωτός σε απόσταση. Ερχόταν όμως, από τις κρυφές υπόγειες βάσεις που είχε κατασκευάσει ο λαός του στην πολική περιοχή του καναδικού Baffin Island.

Η επικοινωνία ήταν αρκετά δύσκολή. Σε τεχνικά ζητήματα για την κατανόηση του ιπτάμενου δίσκου, ακατανόητη! Εκτός και αν το εξωγήινο ον δεν ήθελε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.
Όσο η άγνωστη ασθένεια, που προερχόταν μάλλον από τον τραυματισμό, προχωρούσε και η κατάσταση του αιχμαλώτου χειροτέρευε, ταυτόχρονα μεγάλωνε και η πίεση των Ναζί για περισσότερες πληροφορίες. Όμως εκτός από την αποκάλυψη ότι η συντριβή του σκάφους προκλήθηκε από κάποιο είδος τεχνικής δυσλειτουργίας, δεν υπήρξε κάποια άλλη κατανοητή πληροφορία.

Ο αλλοδαπός κρατήθηκε και ανακρίθηκε στην ίδια υπόγεια εγκατάσταση με το δίσκο, ο οποίος ήταν εξαιρετικά περίπλοκος για να επισκευαστεί ή για να δημιουργηθεί πλήρη αντίγραφο. Μετά το θάνατο του εξωγήινου και για αρκετά χρόνια, ο Χίτλερ και η επιστημονική του ομάδα στην τοποθεσία ‘’Base 211’’, προσπάθησαν να κατασκευάσουν ανθρώπινα αντίγραφα του κατεστραμμένου σκάφους. Επί σειρά ετών, τα δισκοειδή ιπτάμενα οχήματα Vril και Haunebu που κατασκευάστηκαν, μπόρεσαν να πετάξουν αλλά δεν μπήκαν ποτέ στην παραγωγή… λόγο αρκετών δυσλειτουργιών!

Λίγο πριν καταλάβουν τη περιοχή τα σοβιετικά στρατεύματα, το υπόγειο συγκρότημα ανατινάχτηκε και ο δίσκος με τα εξωγήινα πτώματα, θάφτηκαν σε μία από τις υπόγειες σήραγγες, που σφραγίστηκε με πολλούς τεράστιους βράχους. Τα εξωγήινα ευρήματα εξακολουθούν να υπάρχουν εκεί μέχρι σήμερα, εν αγνοία της πολωνικής κυβέρνησης.

YouTube Space Lab: Πειράματα στο Διάστημα μέσω του YouTube

Νεαροί επίδοξοι επιστήμονες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν (έστω και έμμεσα) πειράματα στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, χάρη στο YouTube Space Lab: μία ιδέα της δημοφιλούς υπηρεσίας σε συνεργασία με την κινεζική Lenovo και τις διαστημικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Ιαπωνίας.

Συγκεκριμένα, η Google (ιδιοκτήτρια του YouTube) απηύθυνε πρόσκληση σε νέους από όλο τον κόσμο να σχεδιάσουν πειράματα, τα οποία θα διεξαχθούν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, και θα μεταδοθούν σε stream στο YouTube.

Στόχος, όπως είπε ο Ζαχαάν Μπαρμάλ επικεφαλής μάρκετινγκ της Google για Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή, είναι να ενθαρρυνθούν οι νέοι να ασχοληθούν με τις επιστήμες: «η Google ιδρύθηκε από επιστήμονες, οπότε και είναι πολύ σημαντικό για μας να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά επιστημόνων».

Η ιδέα του Μπαρμάλ ήταν να ζητηθεί από μαθητές σκεφτούν πειράματα που θα μπορούσαν να γίνουν σε συνθήκες μηδενικής/ χαμηλής βαρύτητας. Από το σύνολο θα επιλεγούν τα πιο ενδιαφέροντα, τα οποία και θα διεξαχθούν στον Σταθμό. «Θα πάρουμε τα δύο καλύτερα πειράματα, θα τα φορτώσουμε σε έναν πύραυλο και θα τα στείλουμε στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ελπίζουμε ότι το live stream στο YouTube θα εξελιχθεί στη μεγαλύτερη και καλύτερη αίθουσα διδασκαλίας στον κόσμο» είπε σχετικά.

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχει ο διάσημος φυσικός και κοσμολόγος Στίβεν Χόκινγκ, καθώς και στελέχη και αστροναύτες των διαστημικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και της Ευρώπης. Τα πειράματα που θα προταθούν θα πρέπει να εμπίπτουν στις ευρύτερες κατηγορίες της Φυσικής και της Βιολογίας. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για άτομα ηλικίας 14-18 ετών.

Τα πειράματα τα οποία θα επιλεγούν θα αποσταλούν μέσα στο επόμενο έτος στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με ιαπωνικό πύραυλο, θα διεξαχθούν με τη βοήθεια υπολογιστών της Lenovo και θα μεταδοθούν σε live stream στο YouTube από τη NASA. Οι μαθητές στους οποίους θα ανήκουν τα πειράματα που θα επιλεγούν θα έχουν να διαλέξουν μεταξύ της παρουσίας τους στο χώρο εκτόξευσης και μίας επίσκεψης στο κέντρο εκπαίδευσης κοσμοναυτών στη Ρωσία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις ιδέες τους μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, και οι νικητές θα ανακοινωθούν το Μάρτιο. Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να παρουσιάσει μέχρι τρεις ιδέες σε βίντεο διάρκειας δύο λεπτών το καθένα, είτε ατομικά είτε ως μέλος ομάδας μέχρι και τριών ατόμων. Στις παρουσιάσεις πρέπει να περιλαμβάνονται το Επιστημονικό Ερώτημα, η Υπόθεση, η Μέθοδος και το Αναμενόμενο Αποτέλεσμα.

Θα επιλεγούν έξι φιναλίστ, οι οποίοι και θα έχουν κερδίσει θέση σε πτήση εκπαίδευσης σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (γνωστή στη αργκό της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας ως «vomit comet- κομήτης εμετός»), καθώς και από ένα Lenovo IdeaPad.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν εδώγια περισσότερες πληροφορίες.