SEX / Οι γυναίκες αποκαλύπτουν τι τους ξενερώνει στο σεξ (ανω τον 18 λεμέ τώρα λες και δεν ξέρουν! απο τα 13 το κανουν πια)


asses050
Πόσα πράγματα που εσύ τα θεωρείς σέξι, ενώ εκείνη την ξενερώνουν. Άλλα τα κάνεις από αμέλεια, άλλα γιατί απλά ποτέ δεν σου είπε ότι δεν της αρέσουν. Όπως και να ‘χει, ήρθε η ώρα να τα μάθεις και να τα αλλάξεις.
Ευκαιρία αγόρια μου να διορθώσετε τα λάθη σας. Τα κορίτσια μου τ’ αποκάλυψαν όλα. Οφείλω να ομολογήσω ότι σε μερικά απογοητεύτηκα μετά από όλα αυτά που σας έχω πει και μάθει, όποτε διαβάστε προσεχτικά.
“Με το που πάω ν’ αρχίσω, εκείνος τελειώνει. Νιώθω ότι δεν μπορούμε να συγχρονιστούμε με τίποτα.” Ντροπή και αίσχος. Μα καλά πόσες φορές πρέπει να σας πω ότι πρώτα θα τελειώνει αυτή και μετά εσείς; Ακόμα κι αν δεν τα πας καλά με τις ασκήσεις για διάρκεια που έχω πει, χάρισέ της τουλάχιστον ένα δεύτερο γύρο.
“Όταν θέλει να του κάνω στοματικό μου πιέζει το κεφάλι με το χέρι προς τα κάτω.” Το λέει και το σαβουάρ βίβρ. Οι χειρονομίες δεν είναι ευγενικές. Αν θες να το δείξεις κάντο διακριτικά τουλάχιστον, ή μάλλον καλύτερα ζήτα το. Με ωραίο τρόπο πάντα κι όχι μπρουτάλ.
“Όταν του κάνω στοματικό τελειώνει στο στόμα μου χωρίς να με ρωτήσει ή να με προειδοποιήσει.” Το γεγονός ότι το καλό σου το κορίτσι θέλει να σου χαρίσει κάποιες στιγμές απόλαυσης, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι μπορείς να τελειώσεις όπου θέλεις. Μιας και σ’ έχει στο «χέρι», προειδοποίησε την όταν πλησιάζει η ώρα και θα το αναλάβει εκείνη το που.
“Το χειρότερο ήταν όταν μια φορά με αποκάλεσε με λάθος όνομα, σε λάθος στιγμή.” Τώρα εδώ τι να πω. Είπαμε οκ με τις φαντασιώσεις αλλά όχι κι έτσι. Σκέψου ότι θες αλλά πρόσεχε τι λες.
“Μου την δίνει όταν πάει να μπει από την πίσω πόρτα και καλά κατά λάθος.” Είπαμε βρε αγόρι μου, δεν είναι καμιά χαζή. Λες και θα πιστέψει ότι δεν ξέρεις που να το βάλεις. Άσε που χωρίς προεργασία το ξέρεις καλά ότι δεν πάει πουθενά.
“Ασχολείται με το στήθος μου και το τραβά δυνατά κι ατσούμπαλα.” Στήθος είναι βρε αγόρι μου, όχι από καουτσούκ. Εσένα δηλαδή θα σ’ άρεσε να σου τραβά τα α*&^%α; Ε;
“Υπάρχουν στιγμές που μου μιλά τόσο πρόστυχα στο κρεβάτι που ξενερώνω.” Όλα έχουν τα όρια τους. Αν βλέπεις ότι λες και λες κι απάντηση δεν παίρνεις, άστο μην συνεχίζεις. Πολλές φορές μπορεί να νιώθει ότι την μειώνεις χωρίς καν να το καταλάβεις.
“Μου κάνει πιπιλίες και σημάδια λες και είμαστε 15 χρονών.”
Απαράδεκτο. Ήθελα να ξέρα τα λεφτά που χαλάει για μακιγιάζ να τα καλύπτει(μην γίνει ρόμπα στη δουλειά) τις τα πληρώνεις; Μεγάλωσες βρε, δεν χρειάζεσαι σημάδια για να πείσεις τι έκανες χτες το βράδυ.
“Μετά το σεξ πετάει το προφυλακτικό στο πάτωμα.” Αφού είμαι σίγουρη ότι θα σηκωθείς να πας στο μπάνιο, τόσο δύσκολο είναι να το πετάξεις εκεί; Σκέψου ότι αντί να κάτσει να χαλαρώσει πρέπει να σηκώνεται και να μαζεύει από πίσω σου.
“Ξέρει να μου κάνει παρατηρήσεις για την αποτρίχωσή μου αλλά τη δική του την ξεχνά.” Έχε στο μυαλό σου ότι όσο εκνευριστικές είναι οι δικές της τρίχες, άλλο τόσο είναι και οι δικές σου. Ισότητα βλέπεις.
“Μόλις τελειώσουμε γυρίζει πλευρό και κοιμάται.” Άντε να δεχτώ ότι κουράστηκες και νύσταξες. Τουλάχιστον πάρε την μια αγκαλιά να κοιμηθείτε
μαζί. Όχι να γυρίζεις και πλευρό.
“Δαγκώνει το αυτί μου γιατί νομίζει πως είναι σέξι.” Ότι βλέπεις στις ταινίες και στις τσόντες δεν χρειάζεται να το αντιγράφεις. Υπάρχουν πολλές και πιο ενδιαφέροντες ερωτογενείς ζώνες από το αυτί της.
“Όταν μου κάνει στοματικό, ασχολείται μόνο με την κλειτορίδα μου.” Μέγα λάθος. Αφού ξέρεις πολύ καλά ότι μπορεί να τελειώσει με δύο τρόπους, γιατί να μένεις στον έναν;

Επιστημονικές αποδείξεις για αρχαία σοφία και 2012

Ο Ντέιβιντ Γουίλκοκ είναι ένα διάσημο πρόσωπο στο διαδίκτυο και αρχίζει να γίνεται ευρύτερα γνωστός στην Αμερική. Η προσωπικότητά του δεν περιγράφεται με δυο λόγια, ωστόσο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως συνάμα απλός και σοφός. Σίγουρα είναι εμπνευσμένο άτομο. Οι ομιλίες του είναι συναρπαστικές, γιατί συνδυάζουν το μυστικιστικό νου με τον επιστημονικό νου. Στην παρούσα ομιλία παρέχει επιστημονικά στοιχεία για να αποδείξει ότι περνάμε πράγματι (το 2012) σε μια "Νέα Εποχή" και, στη διαδικασία, μιλάει για τα εξής: για τα γονίδια (υπό μια μεταφυσική οπτική), για τα αγρoγλυφικά, για τους ιερούς μονόλιθους και άλλους ιερούς χώρους -όπως χριστιανικούς ναούς, το Στόουνχεντζ κλπ.-, για το τρίγωνο των Βερμούδων και άλλους τόπους περίεργων εξαφανίσεων, για τις γεωενεργειακές γραμμές (laylines), για την εξωαισθητηριακή αντίληψη, για τις αλλαγές στο ηλιακό μας σύστημα (καθώς πλησιάζουμε στο 2012), για την ιερή γεωμετρία, καθώς και για άλλα τέτοια θέματα που άπτονται της επιστήμης και της μεταφυσικής. Το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζει πως μιλάει σε ακροατήριο μη ειδικών, και εξηγεί πάρα πολύ καθαρά. Την ομιλία αυτή την έδωσε στις 20 Σεπτεμβρίου 2009 στο συνέδριο Project Camelot Awake and Aware Conference στο Los Angeles. Ο δικτυακός 
Ο David Wilcock παρουσιάζει δημοσιεύσεις από το CNN και το BBC, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν δισεκατομμύρια πλανήτες σαν τη Γη στο Γαλαξία μας - και συνεπώς, προσθέτει, θα πρέπει να μας είναι πολύ απλό να αντιληφθούμε τη μεγάλη πιθανότητα ύπαρξης νοήμονας ζωής και εξελιγμένων πολιτισμών.

Ανδρομέδιοι - μια εξωγήινη φυλή

Ο Alex Collier, ο οποίος βρίσκεται σε τηλεπαθητική επαφή με την εξωγήινη φυλή των Ανδρομεδίων, μιλά για τα ακόλουθα θέματα, με βάση τις πληροφορίες που παίρνει από αυτούς: Γκρίζοι, Δρακονιανοί, Ομάδα του Ωρίωνα, η ατζέντα των προηγουμένων για τη Γη, ρόλος των Ανδρομεδίων, Πλειάδιοι, άλλες εξωγήινες φυλές και η σχέση τους με τη Γη, ανθρώπινη πνευματικότητα, ανθρώπινες θρησκείες, ταξική διαίρεση της κοινωνίας, γήινες κυβερνήσεις, Νέα Τάξη Πραγμάτων, εξέγερση ενάντια στο κατεστημένο, οικολογική ρύπανση, πολυεθνικές, αυτοματισμός της ζωής και καταναλωτισμός, η ιστορία του πλανήτη, εξωγήινες φυλές που έχουν αποικίσει τη Γη, 2012 και άνοδος σε υψηλότερη διάσταση, οι διάφορες διαστάσεις του σύμπαντος, η εξέλιξη της ζωής, μαύρες τρύπες, η Μεγάλη Έκρηξη, γενετικά πειράματα, υπόγειες εγκαταστάσεις, Area 51 και άλλες παρόμοιες περιοχές μυστικών πειραμάτων, η γήινη αποίκιση του Άρη, η σελήνη ως τεχνητός δορυφόρος, επαφή γήινων με εξωγήινους, θεάσεις ΑΤΙΑ στην Αμερική και κυβερνητική απόκρυψη αυτών, καταστρατήγηση του αμερικανικού συντάγματος, το αμερικανικό χρέος, η συνένωση της ανθρωπότητας, η αγάπη, η ανθρώπινη ευθύνη.

SEX / Για ποιους λόγους οι γυναίκες βλέπουν ... τσόντες ;


http://www.faretra.gr/images/1_p0l94.jpg
Αν νομίζεις ότι το πορνό είναι αντρική υπόθεση, είσαι γελασμένος. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες παρακολουθούν τι γίνεται στην πορνογραφική βιομηχανία. Κάποιες μάλιστα, περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς.
Κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι κάνει μια γυναίκα να δει πορνό, σου έχουμε όχι μία, αλλά δέκα απαντήσεις.
Από περιέργεια
Σαν τα γατιά κι εμείς είμαστε περίεργες. Όπως και να το κάνουμε το να το βλέπουμε απέχει πολύ από το να το κάνουμε. Για πολλές γυναίκες το να δουν πορνό είναι σαν να βλέπουν ριάλιτι στην τηλεόραση. Απλά έχει περισσότερη πλάκα το πορνό.
Για ευνόητους λόγους
Μπορεί να νομίζεις ότι άντρες και γυναίκες είναι από διαφορετικό πλανήτη, αλλά στο κομμάτι του αυνανισμού δεν απέχουμε και πολύ. Άλλωστε γι’ αυτό δεν είναι το πορνό; Για να «φτιάχνεσαι» όταν είσαι μόνος σου. Νόμιζες ότι είναι μόνο δικό σου προνόμιο; Απλά επειδή εμείς είμαστε περισσότερο της φαντασίας, παρά του οπτικού ερεθίσματος, τις βλέπουμε για κίνητρο για νέες φαντασιώσεις.
Για εκπαιδευτικούς σκοπούς
Μπορεί να μην έχουμε όλες τα προσόντα των πορνοστάρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ σαν αυτές όταν το απαιτεί η περίσταση. Έτσι κλέβουμε καμία περίεργη κίνηση για να σ’ εντυπωσιάσουμε σε καμιά ειδική περίσταση. Τι νόμιζες; Από το μυαλό μας τα βγάζουμε;
Κάνουμε και συγκρίσεις
Το ότι είμαστε ανταγωνιστικές δεν χρειάζεται να στο πω. Κι επειδή πολλές από εμάς δεν έχουν μάθει ν’ αγαπούν αυτό που τους έχει χαρίσει η μητέρα φύση, βλέπουν άλλες γυναίκες που μπορεί να σ’ αρέσουν και τις συγκρίνει με τον εαυτό της. Μην νομίζεις ότι εσύ την γλιτώνεις. Κι εσένα σε συγκρίνει με τους άντρες που βλέπει. Έτσι είναι η ζωή.
“Ξενοκοιτάμε”
Εσείς οι άντρες είστε πιο τυχεροί στο θέμα μάτι. Όπου και να κοιτάξετε τριγύρω όλες τα πετάνε έξω. Ενώ εμείς; Μόνο στην παραλία μπορούμε να πάμε να θαυμάσουμε κανέναν άντρα. Κι αν δεν μπορούμε; Τύφλα να ‘χει το πορνό. Πολλοί άντρες, χωρίς μπλούζα, ωραία κορμιά, πλούσια προσόντα. Μην σε παίρνει από κάτω. Σ’ εσένα πάλι γυρνάμε.
Για να περάσουμε την ώρα μας
Όπως κάθε dvd το βάζεις και χαζεύεις. Δεν έχει και διαφημίσεις για να σου σπάνε τα νεύρα. Κι άμα δεν έχει τίποτα στην τηλεόραση; Κι αν βαριέσαι να βγεις να πας στο βίντεο κλαμπ; Είναι κι αυτό μια λύση.
Είναι δικό σου
Έστω ότι η κοπέλα σου ανακαλύπτει ξαφνικά την κρυφή σου συλλογή με το πορνό. Έχεις την εντύπωση ότι δεν θα κάτσει να την δει; Να μην ξέρει τι σε φτιάχνει; Τι σου αρέσει; Να έχεις στο μυαλό σου ότι μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει πολλά για έναν άντρα από την πόρνο-συλλογή του. Αυτό βέβαια είναι μεγάλη κουβέντα, έρχεται στις επόμενες αποκαλύψεις μου.
Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει"ακριβως απο κάτω για να δεις τη συνέχεια του άρθρου

Ας μπούμε στο κλίμα
Μόνο εσύ νομίζεις ότι έχεις το προνόμιο να βλέπεις πορνό για να φτιαχτείς; Ήρθε λοιπόν η ώρα να σου αποκαλύψω ότι κι εμείς το κάνουμε. Πριν συναντηθούμε ή ενώ είμαστε σπίτι και σε περιμένουμε, είναι ότι χρειαζόμαστε για να μας βρεις έτοιμες. Και μάλιστα το απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο όταν βλέπουμε μαζί. Έτσι για ν’ ανάψουν τα αίματα.
Κρυφές φαντασιώσεις
Πολλές γυναίκες δεν νιώθουν άνετα με τις φαντασιώσεις τους. Ακόμα κι αν πρόκειται για απλά πράγματα, ντρέπονται να τα ζητήσουν από τον σύντροφό τους. Ενώ με το πορνό; Είναι ένας απλός τρόπος να οπτικοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους. Και το καλύτερο χωρις να φοβούνται ότι κάποιος μπορει να τις κρίνει.

TΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ Coca Cola...για να ξέρεις,


image
Tα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας. 
20 λεπτά: 

Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης.. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή). 
40 λεπτά: 

Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία. 
45 λεπτά: 

Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη. 
60 λεπτά: 

Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του ασβεστίου. 
70 λεπτά: 

Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι (σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε). Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας, καθώς επίσης το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό... 
80 λεπτά: 

Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας πεθαίνει, θ' αρχίσετε να έχετε στέρηση ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα και δόντια.

Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας 'ΒΟΗΘΟΥΝ'
 
Μπορεις να καθαρίσεις μια τουλέτα:
 
Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca-Cola την λεκάνη της τουλέτας. 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα. Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κιλήδες από τις πορσελάνες.


Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτηρα του αυτοκινήτου σας:
 
Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμενο αλουμινοχαρτο, βουτηγμένο στην Coca-Cola.


Καθαριστε τους πόλους της μπαταρια του αυτοκινητου από την διάβρωση:

Ρίξτε ένα κουτάκι Coca-Cola πάνω στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε την διάβρωση.....

Η σκουριά φεύγει με την πρωτη:
 
Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο στην Coca-Cola στη σκουριά για λίγο χρονικό διάστημα. 

Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσσο από τα ρούχα:
 
Ρίξτε ένα κουτάκι 
Coke πάνω στον λεκε από γράσσο, μαζί με απορρυπαντικό, και τρίψτε το κυκλικά. Η Coca-Cola/Pepsi θα βoηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές.

Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας!


Αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε!
Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας. 


Και πληρώνουμε γι' αυτό!
 
Σωστά?


Πληροφοριακά:
 
Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π.χ. Coke & Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα! Το σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από τα ούρα μας, εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει. Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες, τα αιμοφόρα αγγεία, το δέρμα, τους ιστούς και τα διάφορα όργανα, στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία της πέτρας στα νεφρά.


Τα αναψυκτικά δεν έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία (σε αντίθεση με τις βιταμίνες και το φυσικό νερό). Έχουν περισσότερη ζάχαρη, υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα.
 
Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο? 


Το αντίκτυπο? 

Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370 για την λειτουργία της χώνευσης των ενζύμων. Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να δημιουργεί stress στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό.. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται. Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία, αέρια, αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά, τα οποία απορροφούνται από τα έντερα, κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ' όπου διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα. Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών.


Μερικά παραδείγματα:
 
Πριν μερικούς μήνες, έγινε ένας διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi «Ποιος θα πιεί την περισσότερη Coke?' Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική δόση «μελανικής διοξύνης» στο αίμα του και μη επαρκής οξυγονόσεως. Από τότε, ο πρύτανης απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα του πανεπιστημίου.
Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας. 
Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερα σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει! 


Θερμή παράκληση προς όλους:


Στείλτε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους σας με share έτσι ώστε να αυξήσουμε την ενημέρωση για το τι είναι τελικά τα αναψυκτικά!!

Ήταν πολύ ωραίος ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, μπαμπά. Απίστευτη εμπειρία 4χρονου αγοριού την ώρα της εγχείρησης


image
Μια παρατήρηση για τον ξάδελφο του Ιησού, του οποίου το όνομα δεν θυμόταν, ότι «ήταν πολύ ωραίος», έκανε τον Todd Burpo να πειστεί ότι η εμπειρία του γιου του κατά τη διάρκεια μιας σχεδόν θανατηφόρας ασθένειας ήταν κάτι το εξωπραγματικό.


Στο νέο βιβλίο "Ο Παράδεισος είναι Αληθινός", ο Τόντ και η Σόνια Μπόυρπο, μαζί με την Lynn Vincent, αφηγούνται την εκπληκτική ιστορία που αποκάλυψε ο γιος τους, Colton Burpo.
«Γνωρίζατε ότι ο Ιησούς έχει ένα ξάδελφο; Ο Ιησούς μου είπε ο ξάδερφός του τον βάπτισε», είπε ο Colton στον πατέρα του ένα βράδυ, όπως παρατίθενται στο κεφάλαιο 12 του βιβλίου.

Ο Todd, που είναι πάστορας, συμφώνησε.
"Η Αγία Γραφή λέει το όνομα του εξάδελφου του Ιησού, ότι είναι Ιωάννης".
Αλλά μετά σταμάτησε και τα έβαλε με τον εαυτό του, που έδωσε αυτές τις πληροφορίες.
"Δεν θυμάμαι το όνομά του," είπε ο Colton χαρούμενος, "αλλά ήταν πολύ ωραίος!"
«Ο Ιωάννης ο Βαπτιστής είναι ‘ωραίος’;!» γράφει ο Todd. «Ακριβώς την ώρα που συλλογιζόμουν το νόημα της δήλωσης του γιου μου - ότι είχε συναντήσει τον Ιωάννη τον Βαπτιστή – ο Colton κοιτούσε επίμονα ένα πλαστικό άλογο που είχε μέσα στα παιχνίδια του και το κράτησε για να μου το δείξει : «Μπαμπά, ήξερες ότι ο Ιησούς έχει. άλογο;»
Το βιβλίο αναφέρεται στην ιστορία του 4χρονου γιου ενός πάστορα σε ένα μικρό χωριό στην Νεμπράσκα που κατά τη διάρκεια της έκτακτης χειρουργικής επέμβασης έχασε τις αισθήσεις του ​​και βρέθηκε στον Ουρανό. Και επέστρεψε.

Το αγόρι περίγραψε στη συνέχεια, ότι ήταν σε θέση να κοιτάζει κάτω και να βλέπει τον γιατρό που τον χειρουργούσε και τον μπαμπά του να προσεύχεται στην αίθουσα αναμονής. Μίλησε επίσης ότι συνάντησε την "αδελφή του", που είχε πεθάνει με αποβολή, για την οποία κανείς δεν του είχε πει κάτι, και του προπάππου του, ο οποίος πέθανε 30 χρόνια πριν γεννηθεί ο Colton.
Ο πάστορας Burpo, σε μια συνέντευξή του WND, είπε ότι αυτός και η οικογένειά του θεώρησαν ότι αυτό που συνέβη στον Colton, η ασθένειά του, η χειρουργική επέμβαση που του έσωσε τη ζωή και η ανάρρωσή του ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να κρατήσουν για τον εαυτό τους.
"Βιώσαμε τη θεραπεία και την ειρήνη, όταν μας μίλησε για την αδελφή του στον Ουρανό», είπε. "Για τη συνάντησή του με τον παππού μου. Νιώσαμε μεγάλη ειρήνη. Ο Θεός μας κατέπληξε και δεν ήταν σωστό να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας."

Είπε ότι του ήταν δύσκολο να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο που θα επέτρεπε σε άλλους να δουν τη ζωή της οικογένειάς του. Αλλά το αποτέλεσμα ήταν ότι "κυριολεκτικά εκατοντάδες" άνθρωποι κατέθεσαν και εκείνοι τις δικές τους εμπειρίες με τον Ουρανό.
"Εκπλαγήκαμε με τον αριθμό των ανθρώπων που μοιράστηκαν μαζί μας», είπε, «πράγματα που φύλαγαν για τον εαυτό τους».
Ο Burpo είπε ότι πιστεύει ότι ο Θεός καλεί πάντα κόσμο, σε κάθε γενιά. Αλλά είπε ότι το βιβλίο δεν πρόκειται να πει στους αναγνώστες κάποιο χρονοδιάγραμμα των εσχάτων καιρών ή κάποια προφητεία.
«Είχα μια συζήτηση με τον Colton γι’ αυτό. Ο Θεός δεν θέλει ο κόσμος να ξέρει. Δεν θα το διαχειρίζονταν σωστά. Τους θέλει να είναι πάντα έτοιμοι», είπε.
Είπε ότι η οικογένεια ασχολείται με ένα άλλο έργο, τώρα που θα πω την ίδια ιστορία στα παιδιά.
«Το πράγμα που πάντα πίστευα, είναι ότι η ιστορία του Colton, είναι η εμπειρία ενός παιδιού. Θα πρέπει να ειπωθεί στα παιδιά."
«Αλλά και οι ενήλικοι, ωστόσο, μπορεί να διδαχθούν από την εμπειρία αυτή».
Μίλησε για τη δική οργή του κατά τη διάρκεια δοκιμασιών που υπέφερε η οικογένειά του.
Και νομίζει ότι η εμπειρία είναι μια επιβεβαίωση για τον Παράδεισο και για το ποιος είναι ο Θεός.
«Πρέπει απλά να το αποδεχθούμε. Όπως ένα παιδί», είπε. «Υπάρχει κάτι εκεί που κόσμος θέλει να ακούσει από ένα παιδί. Δεν θέλουν να το ακούσουν από τους ενήλικες".
Ο αντίκτυπος του βιβλίου ήταν «καταπληκτικό;», είπε. "Ήδη έχουν γίνει 16 μεταφράσεις".
Μετά τις παρατηρήσεις σχετικά με τον Ιωάννη τον Βαπτιστή που ήταν "ωραίος", ο Colton Burpo περίγραψε «ένα άλογο σαν το ουράνιο τόξο» ("a rainbow horse") που ανήκε στον Ιησού.
«Υπάρχουν πολλά χρώματα," εξήγησε ο Colton.
"Πού υπάρχουν πολλά χρώματα, Colton;"
«Στον ουρανό, μπαμπά. Εκεί είναι όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου».
"Τότε άρχισε να γυρίζει το κεφάλι μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι αυτό που άκουγα ήταν ότι ίσως ο Colton είχε κάποιου είδους θεϊκής επίσκεψης. Ίσως ο Ιησούς και οι άγγελοι είχαν εμφανιστεί σε αυτόν στο νοσοκομείο. Είχα ακούσει παρόμοιες ιστορίες πολλές φορές για ανθρώπους που ήταν τόσο κοντά στο θάνατο, όπως ο Colton. Τώρα ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν μόνο ότι ο γιος μου έλεγε ότι είχε αφήσει το σώμα του. Έλεγε ότι είχε αφήσει το νοσοκομείο".
"Ήσουν στον Παράδεισο;"
"Ε, ναι, μπαμπά."

10 παράξενοι τρόποι αντιμετώπισης του θανάτου


image
Ο θάνατος είναι ένα γεγονός της ζωής, όπως και οι διάφοροι τρόποι διάθεσης του σώματος μετά από το γεγονός αυτό. Είμαστε συνηθισμένοι με τους διάφορους τρόπους ταφής και αποτέφρωσης, αλλά υπάρχουν κάποιοι άλλοι, πιο ασυνήθιστοι τρόποι, με τους οποίους άνθρωποι του παρόντος και του παρελθόντος αντιμετωπίζουν όσους αφήνουν αυτή τη ζωή.
Οι Πύργοι της Σιωπής
Οι οπαδοί του Ζωροαστρισμού πιστεύουν ότι το σώμα είναι ακάθαρτο και δε θα έπρεπε να μολύνει τη γη μετά το θάνατο μέσω της ταφής ή της αποτέφρωσης. Έτσι, οι αποθανόντες μεταφέρονται σε έναν τελετουργικό «πύργο σιωπής», που συνήθως βρίσκεται σε ένα υπερυψωμένο οροπέδιο και τους αφήνουν εκτεθειμένους στα ζώα και στα στοιχεία της φύσης. Όταν τα κόκαλα στεγνώσουν και
ασπρίσουν από τον ήλιο συλλέγονται και διαλύονται σε ασβέστη.
Ταφές σε Δέντρα
Φυλές ιθαγενών σε πολλά μέρη του κόσμου ανακάλυψαν ότι ο καλύτερος τρόπος για τη διάθεση των νεκρών είναι η τοποθέτησή τους σε κάποιο ψηλό μέρος και όχι στο βάθος της γης. Ομάδες στην Αυστραλία, τη Βρετανική Κολούμπια, τη νοτιοδυτική Αμερική και τη Σιβηρία ήταν γνωστό ότι έκαναν ταφές σε δέντρα, που περιλάμβαναν το τύλιγμα του σώματος σε ένα σάβανο ή ύφασμα και την τοποθέτησή του σε ένα κλαδί για να αποσυντεθεί.
Οι ταφές σε πλοία των Βίκινγκς
Οι Βίκινγκς του Μεσαίωνα ζούσαν και ουσιαστικά πέθαιναν από τη θάλασσα. Μετά το θάνατο, οι πλουσιότεροι τοποθετούνταν σε πλοία γεμάτα με τροφή, κοσμήματα, όπλα και ακόμα κάποιους υπηρέτες σε μερικές περιπτώσεις, ή ζώα, για να έχουν άνεση στη μεταθανάτιο ζωή. Τα πλοία ενταφιάζονταν στο χώμα, καίγονταν ή στέλνονταν έξω στη θάλασσα. Ο ύψιστος μεταθανάτιος προορισμός για τους πολεμιστές των Βίκινγκς ήταν η Βαλχάλα, ή η αίθουσα του Οντίν, που είναι γνωστή από τις ηρωικές αφηγήσεις των αρχαίων Νορβηγών.
Θιβετανική ταφή στον Αέρα
Θέλατε ποτέ να πετάξετε; Στο Θιβέτ, θα βρείτε την ευκαιρία να το κάνετε, μονάχα που πρώτα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να πεθάνετε. Αντί να προσπαθούν να θάψουν τα σώματα στο σκληρό και βραχώδες έδαφος, κάποιοι Θιβετιανοί στέλνουν τους αγαπημένους τους στην κορφή ενός βουνού και τους αφήνουν να φαγωθούν από τα όρνια. Τα αποσυναρμολογημένα σώματα κάποιες φορές αναμιγνύονται με αλεύρι και γάλα για να είναι πιο θελκτικά για φάγωμα, ώστε να εξασφαλιστεί πως κάθε κομμάτι θα αφήσει για τα καλά τη Γη.
Σώματα των Βάλτων
Πολλοί ταξιδιώτες που είχαν την ατυχία να πεθάνουν καθώς περνούσαν τους ζοφερούς βάλτους της βόρειας Ευρώπης και τουλάχιστον κάποια άτομα, ιδιαίτερα στις εποχές του Μεσαίωνα, ενταφιάζονταν στους βάλτους προσεκτικά και με σκοπιμότητα. Για καλή τύχη των αρχαιολόγων, η χημική σύσταση ενός βάλτου διατηρεί πολύ καλά την ανθρώπινη σάρκα, επιτρέποντάς τους να μελετήσουν πολύ καλά τα σώματα των άτυχων που κείτονταν στους βάλτους.
Ταφές σε Σπηλιές των Νεάντερνταλ
Πριν αρχίσουν να ενταφιάζουν τους νεκρούς τους μέσα στο έδαφος πριν από περίπου 100,000 χρόνια, οι Νεάντερνταλ συνήθως άφηναν όσους πέθαιναν βαθιά μέσα στις σπηλιές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Για τους Νεάντερνταλ, οι σκοτεινές, μυστηριώδεις εσοχές μιας σπηλιάς ίσως φαίνονταν ως ένα καλό μέρος για τη μετάβαση στον άλλο κόσμο, όπως έχουν προτείνει κάποιοι αρχαιολόγοι.
Πλαστικοποίηση
Μπορεί κανείς ακόμα να επιλέξει να στείλει το σώμα του σε μια περιοδεία σε μουσεία όλου του κόσμου, αφού πρώτα υποστεί πλαστικοποίηση, όπως ανέπτυξε ο γερμανός επιστήμονας Gunther von Hagens. Οι διάσημες εκθέσεις του «Body Worlds» εκθέτουν αυτήν την αμφισβητούμενη τεχνική διατήρησης του σώματος, που περιλαμβάνει την ανατομή του σώματος σε τμήματα, τη βαλσάμωσή τους με ένα σκληρυντικό υγρό και την επανατοποθέτηση του σώματος σε διάφορες «εκπαιδευτικές» θέσεις.
Οι αποτεφρώσεις του Μπαλί
Σε αντίθεση με τις περισσότερες ζοφερές δυτικές κηδείες, οι τελετές αποτέφρωσης στους Hindu του Bali έχουν μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με καρναβάλι. Εορταστικά άρματα παρελαύνουν σε τοπικούς δρόμους συνοδεύοντας το σώμα σε μια περιοχή ταφής, όπου μεταφέρεται σε ένα τελετουργικό κιβώτιο και ανάβεται.
Κρυογονική
Ποιος δεν έχει ακούσει την ιστορία για την προσπάθεια του Disney να μείνει αθάνατος με την κατάψυξη του σώματός του; Αν και αυτό ήταν ένας αστικός θρύλος, η επιστήμη της κρυογονικής είναι πραγματική και για την ώρα είναι νόμιμη να γίνει μόνο σε όσους έχουν χαρακτηριστεί νεκροί. Λίγο μετά το θάνατο, όσοι επιλέγουν την κρυογονική τοποθετούνται σε ένα υγρό διάλυμα αζώτου για να αποφευχθεί η αποσύνθεση, μέχρι τον καιρό που ο θάνατος θα γίνει ένα ανατρέψιμο φαινόμενο. Μέχρι τότε, τα σώματα παραμένουν παγωμένα.
Μουμιοποίηση
Οι μούμιες της αρχαίας Αιγύπτου είναι πιθανότατα τα πιο διάσημα νεκρά σώματα του κόσμου. Κυρίως για άτομα των ανώτερων τάξεων, η μουμιοποίηση περιλάμβανε την αφαίρεση όλων των οργάνων, μαζί και του εγκεφάλου, που τραβιόνταν από τη μύτη μέσω ενός άγκιστρου. Το σώμα στη συνέχεια παραγεμίζονταν με ξηρά υλικά όπως πριονίδι και τυλίγονταν σε λινό. Ο Αιγύπτιοι πίστευαν πως η μουμιοποίηση προστάτευε την ψυχή για το ταξίδι της στη μεταθανάτιο ζωή.

10 συμβουλές για να γίνετε η ιδανική σύντροφος


image
Αν νομίζετε ότι η ιδανική σύντροφος κρύβεται στις ιδανικές αναλογίες κάνετε λάθος. Μπορεί το πληθωρικό μπούστο ή τα καλλίγραμμα πόδια σας να τραβήξουν το βλέμμα του πάνω σας, σίγουρα όμως δεν είναι αυτό που θα τον κρατήσει κοντά σας.
Το παιχνίδι της σχέσης θα κριθεί στις πράξεις, στις συμπεριφορές και στη μεταξύ σας συνύπαρξη. Η ψυχολόγος Δήμητρα Ζάφειρα σου δίνει δέκα συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις ο σύντροφός σου θα είναι ευτυχισμένος. Θα νιώθει πως είσαι η ιδανική και συνεπώς δεν θα θέλει να σε χάσει...
1. Να στηρίζεις τις επιλογές του... Μία από αυτές εξάλλου είσαι κι εσύ. Και να είσαι επιεικής με τις “αποτυχίες” του.
2. Να είσαι στοργική και να εκδηλώνεις την αγάπη σου.
3. Να συζητάτε, να επικοινωνείς στον άλλο αυτό ακριβώς που θέλεις χωρίς υπεκφυγές... Μην περιμένεις ο άλλος να μαντέψει.
4. Να ζητάς τη γνώμη του για πράγματα που σε αφορούν ή τη βοήθειά του σε κάτι. Αυτό παραπέμπει στο αρχέτυπο του αρσενικού που είναι ισχυρός και φροντίζει για την επιβίωσή σου. Με αυτόν τον τρόπο, του δείχνεις ότι τον χρειάζεσαι κι εκείνος αισθάνεται σημαντικός για σένα.
5.Η καλή σύντροφος δεν ξεχνάει ΠΟΤΕ τον εαυτό της. Αν δεν είσαι ικανοποιημένη με σένα, πώς θα δώσεις αγάπη;
6. Να τον σέβεσαι. Μην τον κοροϊδεύεις, μην τον ειρωνεύεσαι, μην πυροδοτείς την αναφάλειά του φλερτάροντας με άλλους. Εξάλλου, εσύ σεβασμό προς τον εαυτό σου δεν έχεις; Έχεις επιλέξει έναν άντρα που είναι άξιος κοροϊδίας;
7. Μην είσαι υπερβολικά σέξι. Να ντύνεσαι και να φέρεσαι έτσι ώστε να τον προσελκύσεις ή να του συντηρείς το ενδιαφέρον και όχι σαν να θέλεις να τραβήξεις όλον τον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό.
8. Βάλτον στη ζωή σου, δώσε του χώρο και χρόνο, δείξε του ότι τον έχεις προτεραιότητα (αν το αξίζει).
9. Αναγνώρισε την ανάγκη του για ελευθερία και άφησέ του αέρα να αναπνεύσει. Η αυτονομία του καθενός μέσα στο ζευγάρι είναι σημαντική. Όπως κι εσύ, ήταν κι αυτός ένας άνθρωπος με τη δική του ζωή, φίλους, χόμπι, δραστηριότητες κτλ.
10. Μην είσαι ανασφαλής, αν περνάει καλά και χωρίς εσένα. Προσπάθησε να γνωρίσεις αυτά που τον κάνουν ευτυχισμένο... Αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος να μην απειλείσαι από αυτά.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ


Πυραμίδες της Αιγύπτου ... με ποια τεχνολογία κατασκευάστηκαν πριν απο 4.600 χρόνια ;
Η επίσημη επιστήμη φάσκει - αντιφάσκει και γελοιοποιήτε μέσα από ανυπόστατες θεωρίες.
η δική μου θεωρία είναι οτι οχι μονό δεν της είχαν φτιάξει οι φαραω εκείνης της εποχής αλλα υπήρχαν εκει πολλά χιλιάδες χρονιά πριν απο καποιους που ηρθαν απο αλλου ισως αυτη που έφεραν τον άνθρωπο στην γη, και διαφορα ζωα , διοτι οπως πολλοι δεν θέλουν να δουν την αλήθεια!! πως ειναι δυνατον τοσα διαφορετικά ζώα σε ενα είδος κλήματος ερπετά θηλαστικά κτλ? και καποτε η γη ηταν μια απέραντη ζούγκλα παντού καποιοι εφερεν τα ζώα εδω σαν ενα είδος κήπου και δε εχουν περασει απο την γη μονο ενα ειδος πολιτισμού αλλα πολλοί τρελο? καθολου απλα επρεπε να φανε κατι οπότε έπρεπε να εχουν ζωα για τροφή καποια ζωα ισως να ειναι φτιαγμένα  τοτε εδω στην γη μεσω πειραματων που εκαναν στα γονιδια  αλλα απο αλλου η ουσια ειναι οτι η γη δεν ξεκοινησε τιποτα εδω απο μονο του μπορεί να ηταν ενας σταθμός απλα κ αφου ηταν στην σε καλη ζωνη απο τον ηλιο,,ειναι τουλαχιστον γελιο να πιστευω οτι η ζωη αρχισε εδω με τοσες διαφορετικες μορφες  καποιοι σκωτοσαν τους δεινόσαυρους γιατι με αυτους δεν θα υπηρχαν τα αλλα ζωα που ηταν πολυ μικροτερα, αυτα τα λιγα γιατι ειναι πολλα ακομα (white pigeon - Atom)