Η Υποκρισία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ πρός τον Ελληνικό λαό.Συνδικαλιστές με 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!


Εσύ μπορεί να μην έχεις χρήματα για να πληρώσεις το λογαριασμό της ΔΕΗ. Οι συνδικαλιστές όμως της ΔΕΗ όχι μόνο έχουν να τον πληρώσουν αλλά χρηματοδοτούνται με 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο! Από τη ΔΕΗ!
Για ποιό λόγο ;
«για μετακινήσεις μελών της ΓΕΝΟΠ στο εξωτερικό»,
«ανάπτυξη σχέσεων εργαζομένων»
«συμμετοχή τους σε ομοειδείς οργανώσεις»,
«ανάπτυξη κοινωνικών προγραμμάτων»
και για «προγράμματα κοινωνικού & αγροτικού τουρισμού».
Περαστικά μας.

Δες στο internet όλα τα αεροπλάνα στον εναέριο χώρο της Ελλάδας ή άκουΜπορεί ο οποιοσδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό να παρακολουθήσει στο διαδίκτυο όλα τα αεροπλάνα πολιτικής αεροπορίας με όλες τις συνοδευτικές πληροφορίες (ύψος που πετάει ,διακριτικό κλήσης, δρομολόγιο, πορεία, όνομα αεροσκάφους, μοντέλο, κατασκευαστής, όνομα αερογραμμής, αριθμός πτήσης) τα οποία πετάνε στον εθνικό εναέριο χώρο σε χάρτη σχεδόν σε πραγματικό χρόνο!
Ταυτόχρονα , με ένα μόνο κλικ , μπορείς ν’ ακούσεις ζωντανά όλες τις συνομιλίες μεταξύ των πιλότων των αεροσκαφών και του Πύργου Ελέγχου του Διεθνούς Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» !
Το συγκεκριμένο site το οποίο παρέχει τις πληροφορίες αυτές , πρίν πατήσεις το «κουμπί» αποδοχή αναγράφει τους παρακάτω όρους :
1.Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σ’ αυτή την ιστοσελίδα απευθύνονται μόνο σε θιασώτες της αεροπορίας και αποκλείουν ρητά κάθε άλλη χρήση.
2.Δεν υπάρχει εγγύηση ως πρός την ακρίβεια, την επικαιρότητα,την ποιότητα ή την καταλληλότητα των δεδομένων για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από τις δραστηριότητες του θιασώτη της αεροπορίας.
3.Η ιστοσελίδα λειτουργεί σε πειραματική βάση και δεν εκφράζει κανένα επίσημο φορέα.
4.Η παρουσίαση της κυκλοφορίας του εναερίου χώρου είναι ελλιπής.Δείχνει μόνο τα πολιτικά αεροσκάφη που φέρουν ειδικό εξοπλισμό. Περιορίζεται από τον διαθέσιμο εξοπλισμό λήψης, τις δυνατότητες του και από τη θέση της εγκατάστασης του.
5.Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο πάροχος της ιστοσελίδας για άλλη χρήση των δεδομένων ή την ερμηνεία τους μετά την αποδοχή των παραπάνω.
Εμείς θα θέσουμε μερικά απλά ερωτήματα :
1. Οι επίσημοι φορείς του κράτους γνωρίζουν την ύπαρξη του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου;
2. Οι πιλότοι και οι διαχειριστές τις ενάεριας κυκλοφορίας γνωρίζουν ότι οι συνομιλίες τους είναι ζωντανά στο διαδίκτυο;
3. Εφόσον οι πληροφορίες αυτές απευθύνονται μόνο σε θιασώτες (κι αυτό ακόμη δε ξέρουμε αν είναι επιτρεπτό) γιατί δε βάζετε ένα κωδικό έτσι ώστε να το χρησιμοποιούν μόνο τα μέλη σας;
4. Oι αεροπορικές εταιρίες αυτό το γνωρίζουν;
5. Aκόμη και οι επιβάτες το ξέρουν;
6. Τα δεδομένα πτήσεων τυχόν στατιστικά πτήσεων και οτιδήποτε άλλο τα πουλάτε;
Για να μη μιλήσουμε για κατασκοπεία , τρομοκρατία και το χοντρύνουμε το θέμα…
Στην Αμερική αν υπήρχε κάτι παρόμοιο ξέρετε τι θα γινόταν;
To θέμα για εμάς είναι άκρως σοβαρό κι ελπίζουμε να λάβουμε απαντήσεις από τον οποιοδήποτε αρμόδιο.
Άν πατήσετε εδώ θα δείτε ζωντανά τα αεροπλάνα στον εναέριο ελλαδικό χώρο , ενώ αν πατήσετε εδώ θ΄ ακούσετε ζωντανά τις συνομιλίες των πιλότων με τους διαχειριστές εναέριας κυκλοφορίας.

ΤΡΟΜΕΡΗ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΓΗ (VIDEO)


Λονδίνο

Είναι γνωστό ότι η δραστηριότητα των σκοτεινών σημείων του Ήλιου, των λεγόμενων ηλιακών κηλίδων, αποτελεί εν δυνάμει απειλή για την Γη αφού η ακτινοβολία που εκτοξεύεται από αυτά τα σημεία όταν τελικά φτάνει στην Γη προκαλεί προβλήματα στη λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων αλλά και των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας.
Δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο της ηλιακής κηλίδας 1302 που απειλεί την Γη:


Γιγάντια ηλιακή κηλίδα εγείρει φόβους για τηλεπικοινωνίες και ηλεκτρικά δίκτυα
Τρομερή ηλιακή καταιγίδα απειλεί την Γη
Πριν λίγα 24ωρα μια τέτοια κηλίδα, η 1302, άρχισε να δραστηριοποιείται με μεγάλη ένταση και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκληθούν προβλήματα στην Γη όταν η κηλίδα κατά την κίνηση του Ήλιου ευθυγραμμιστεί με τον πλανήτη μας.

Η «ενεργή» απειλή

Οι ηλιακές κηλίδες είναι σκοτεινά σημεία όπου η θερμοκρασία είναι αισθητά χαμηλότερη από τις υπόλοιπες περιοχές του άστρου και προκαλούνται από διαταραχές του ηλιακού μαγνητικού πεδίου. Ο αριθμός τους αυξομειώνονται (από το ελάχιστο στο μέγιστο και ξανά στο ελάχιστο) κάθε 11 χρόνια, χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην αντιστροφή των μαγνητικών πόλων του Ήλιου.

Η δράση των κηλίδων προκαλεί το φαινόμενο των «ηλιακών καταιγίδων», της εκτόξευσης τεράστιων ποσοτήτων φορτισμένων σωματιδίων που με την βοήθεια των ηλιακών ανέμων πλησιάζουν την Γη και προκαλούν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες και τα ηλεκτρικά δίκτυα.

Η 1302

Τα τελευταία 24ωρα μια κηλίδα έκτασης 170 χιλιάδων χιλιομέτρων την οποία οι επιστήμονες έχουν ονομάσει «Ενεργή Περιοχή 1302» δραστηριοποιείται πολύ έντονα. Μέχρι τώρα η δραστηριότητα της έχει προκαλέσει μόνο ορισμένα εντυπωσιακά οπτικά φαινόμενα (όπως το σέλας) καθώς τα φορτισμένα σωματίδια εισέρχονται στην ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που παρακολουθούν την δραστηριότητα της 1302 τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ξανά σέλας εξαιτίας της, ενώ μόλις υπάρξει ευθυγράμμιση της κηλίδας με την Γη οι πιθανότητες να «χτυπηθούν» δορυφόροι και ηλεκτρικά δίκτυα είναι πολύ αυξημένες.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Η Γή έχει ηλικία 4,6 δισεκατομμυρίων ετών. Μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις της επιστήμης η Γή μέσα σε αυτή τη περίοδο ύπαρξής της έχει κάνει τέσσερα format… δηλαδή έχει επανεκκινήσει τη ζωή πάνω της… 4 φορές! Πριν τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια με την πρόσκρουση ενός πρωτοπλανήτη που δημιούργησε τη σελήνη και έξι ακόμα συγκρούσεις γιγάντιων αστεροειδών, πριν 2,2 δισεκατομμύρια χρόνια με τη πρώτη εποχή των παγετώνων, πριν 800 εκατομμύρια χρόνια με την δεύτερη εποχή των παγετώνων και πριν 250 εκατομμύρια χρόνια με τεράστιες ηφαιστειακές εκρήξεις φωτιάς από τον πυρήνα της. (Πηγή: Ντοκιμαντέρ Miracle Planet I & II).

Η ζωή στον πλανήτη μας απειλήθηκε με αφανισμό πολλές φορές ακόμα. Τεράστιοι κρατήρες είναι τα εμφανή σημάδια παρολίγον καταστροφικών γεγονότων και στη δική μας επανεκκίνηση, που μετά από μια μεγάλη εξελικτική διαδικασία έφτασε στον σημερινό άνθρωπο. Εκτός του μετεωρίτη που οδήγησε το είδος των δεινοσαύρων και συνολικά το 70% της ζωής του πλανήτη σε εξαφάνιση πριν περίπου 65 εκατ. χρόνια και άφησε τα ίχνη του στην υποθαλάσσια λεκάνη στα ανοιχτά των ακτών της Ινδίας, άλλες καταστροφικές συγκρούσεις μαρτυρούν πολλοί άλλοι κρατήρες. Ο κρατήρας των 200 χιλιομέτρων στον οποίο δόθηκε η ονομασία Bedout έξω από τη βορειοδυτική ακτή της Αυστραλίας, ο κρατήρας της λίμνης Deep Bay στον Καναδά των 13 χιλιομέτρων με ηλικία 100 εκατομμύριων ετών, ο κρατήρας που είναι κτισμένη μέσα η πόλη Nordlingen στη Βαυαρία της Γερμανίας με ηλικία 14,5 εκατ. ετών, ο κρατήρας της λίμνης Bosumtwi στην Γκάνα ηλικίας 1,07 εκατομμύριων ετών, ο κρατήρας στο Γιουκατάν του Μεξικού ηλικίας περίπου 300.000 ετών, ο κρατήρας στο Wolfe Creek στην Αυστραλία ηλικίας 290.000 ετών και από τους πιο πρόσφατους ο κρατήρας Καμίλ στην Αφρική λίγων χιλιάδων ετών, μας δείχνουν πολλές ακόμα καταστροφικές συγκρούσεις μεγάλης εμβέλειας στην επιφάνεια του πλανήτη μας. (Χάρτης:http://geology.com/meteor-impact-craters.shtml).
 Αρκετές ισχυρές συγκρούσεις μετεωριτών στο παρελθόν είχαμε και στον Ελλαδικό χώρο αφού σημάδια κρατήρων έχουν σχηματίσει τις λίμνες Ζερέλια νοτιοδυτικά του Αλμυρού πριν 8000 χρόνια, τις λάκες στα Καυκιά Ευρυτανίας και την λίμνη του κομήτη στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας. Ενώ ο μεγάλος κρατήρας της Κονοπίνας είναι ένα από τα μεγαλύτερα συμπλέγματα μετεωρικών κρατήρων στον κόσμο, με αριθμό μεγαλύτερο από 100 κρατήρες που η διάμετρος τους κυμαίνεται από 20 έως 1000 μέτρα και σχηματίστηκαν προφανώς από τη διάσπαση ενός μετεωρίτη σε μια νοητή ευθεία 60 χιλιομέτρων. Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι η μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα μας δεν ήρθε από το διάστημα αλλά από τα έγκατα της Γης, εξαιτίας της μεγάλης ηφαιστειακής έκρηξης που συνέβη 3500 χρόνια πριν, από το ηφαίστειο της Σαντορίνης, το οποίο ευθύνεται για την καταστροφή του Μινωικού Πολιτισμού! (Πηγές: www.astrovox.gr/forum , www.enet.gr).
 Στο μέλλον, η ζωή στη Γη θα απειληθεί με αφανισμό πολλές φορές ακόμα. Γι αυτό, στο επόμενο άρθρο, θα σας παρουσιάσω όλους τους άμεσους κινδύνους που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο πλανήτης μας, από αυτόν τον Οκτώβριο, τους οποίους δεν μας αναφέρουν τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μπορεί να δημιουργήσουν φοβερές καταστροφές και απώλειες εκατομμυρίων ψυχών...
Ως τότε, θυμηθείτε ότι στις 16 Ιουλίου του 1994, ο κομήτης Σουμέικερ-Λέβι 9 συγκρούστηκε με τον Δία (Πηγή: www.astronomy.gr/). Κάτι παρόμοιο θα συμβεί κάποια στιγμή και στη Γη… Άραγε τι πιθανότητες υπάρχουν να γίνει αυτό στο άμεσο μέλλον; Πόσο τεχνολογικά έτοιμοι είμαστε για να αποφύγουμε μια παρόμοια σύγκρουση; (Έρευνα: Ηarris Koutsiaftis)

Σοκάρει η φωτογραφία με τον νεκρό Michael Jackson!

To γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγα λεπτά η φωτογραφία του νεκρού βασιλιά της Pop Michael Jackson! H φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στη δίκη του γιατρού του Jacson, Dr Conrad Murray.

Όπως έγραψε η εφημερίδα "Τhe sun",oι εισαγγελείς έδειξαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στους ενόρκους κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και δείχνει τον Jackson νεκρό σε κρεβάτι του νοσοκομείου, διασωληνωμένο."O θάνατος του Τζάκσον, ήταν ανθρωποκτονία" είπε ο αναπληρωτής  εισαγγελέας David Walgren, απευθυνόμενος προς τους ενόρκους και δείχνοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία. "Οι πράξεις και οι παραλείψεις του προσωπικού γιατρού του οδήγησαν τον Τζάκσον στο πρόωρο θάνατο στα 50 του χρόνια". 

Aυτό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με τη φωνή του Michael Jackson


Σ' αυτό φαίνεται καθαρά ότι ο Τζάκσον μιλάει κάτω από την επήρεια φαρμακευτικών ουσιών.

Ποιος μας... ψεκάζει και γιατί; Αίνιγμα για τους Γιαννιώτες οι «λευκές γραμμές» στον ουρανό!


Θα ήθελα να κάνω μιά αναφορά για την αποτελεσματικότητα ή μη των λεγόμενων αεροψεκασμών.Πιστεύω οτι ούτε ψεκασμοί είναι αλλα και ούτε άλλου είδους περίεργα χημικά που εξυπηρετούν μυστικούς σκοπούς. Και εξηγούμαι. Πετώντας αεροψεκαστικό αεροπλάνο σε ύψος 20-30 μέτρων (80 feets) διαπίστωσα οτι το υλικό που έβγαινε απο τα ακροφύσια επικαθόταν στο έδαφος σε ποσοστό μόλις 10%. Αυτός ήταν και ένας λόγος που ο αεροψεκασμός δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός ιδίως όταν έπνεαν δυνατοί άνεμοι. Φανταστείτε τώρα σε ύψη χιλιάδων μέτρων (δεκάδων χιλιάδων ποδών) τι διασπορά υπάρχει. Πρακτικά δεν φτάνει στο έδαφος ούτε σταγόνα, δεδομένου οτι μεγάλο μέρος εξαερώνεται ή μεταφέρεται σε άλλη χώρα ή και άλλη ΄Ηπειρο που όμως έχει υποστεί τέτοια αραίωση ωστε δεν προκαλεί απολύτως τίποτα. Ρωτήστε και άλλο πιό έμπειρο αεροπόρο απο εμένα για να σας πεί την γνώμη του.

Αναγνώστης

Η απάτη του Carrefour

Αγορασα χτες απο το καταστημα carrefour στην Λ. Αθηνων μουσταλευρια.Οταν αρχισα να τρωω διαπιστωσα οτι δεν ειχε γευση μουσταλευριας. Διαβαζοντας τα συστατικα ειδα οτι εχει του κοσμου τα συντηρητικα και προσθετα εκτος απο μουστο. Πρωτη φορα εφαγα μουσταλευρια χωρις μουστο!! Τελευταια φορα που πατησα το ποδι μου σε cerrefour.ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Κ. Θάνου: “Πέρασα δύσκολα τα 7 χρόνια της κατακραυγής!”

Λίγο μετά τη δικαστική απόφαση που αθώωσε τόσο την ίδια όσο και τον Κώστα Κεντέρη, η Κατερίνα Θάνου μίλησε για τα 7 δύσκολα χρόνια που πέρασε και την περιπέτειά της με το ντόπινγκ.


Μιλώντας για όλη την περιπέτεια που πέρασε αυτά τα χρόνια, η Ολυμπιονίκης πιστεύει ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπαιξαν εις βάρος της για να αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. “Ήρθε η δικαίωση για όσα πέρασα. Ηρέμησα. Δεν θα τους έκανα τη χάρη να καταρρεύσω”, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του “Made in Star”.


Ωστόσο, την ίδια περίοδο που ξεκίνησε η περιπέτεια με το ντόπινγκ, η Κατερίνα χώρισε με τον σύζυγό της. “Το 2004 ήρθε το τέλος στο γάμο μου. Έτυχε να είναι την ίδια περίοδο. Τις πρώτες μέρες ήμουν ευάλωτη και δεν ήθελα να ακούω τίποτα”.

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, ανέφερε: “Πέρασα δύσκολα τα 7 χρόνια της κατακραυγής... Έχω 11 μετάλλια, που δείχνουν την πορεία μου στον αθλητισμό, που κορυφώθηκε στο Σίδνεϋ. Το 2004 ήθελα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στη χώρα μας και να κερδίσω ένα μετάλλιο. Θύμωσα γιατί κανείς δεν ήξερε τι περνούσα”.

Για τη σχέση της με τον Θάνο Κεντέρη, είπε: “Περάσαμε μια ιστορία μαζί με τον Κώστα. Με πρόδωσαν άνθρωποι που δεν ήταν δίπλα μου, αλλά είχαν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων. Οι δικοί μου άνθρωποι ήταν και είναι δίπλα μου”.

Τέλος, η Κατερίνα Θάνου μίλησε για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί και να κάνει οικογένεια. “Πάντα είχα στο μυαλό μου να γίνω μητέρα. Λόγω του αθλητισμού δεν μπορούσα να κάνω οικογένεια. Αλλά τώρα θέλω να κάνω παιδιά και σκέφτομαι σοβαρά να κάνω και δεύτερο γάμο”, δήλωσε.

Ο 3ος Νόμος S01E02 Ο Βασιλιάς και το αηδόνι 1Ο 3ος Νόμος S01E03 Η Μυρωδιά του Κτήνους 1