Οι κακές συνήθειες οδηγούν και στο κακό σεξ


Μια νέα μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής προκαλεί σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Και μην μας πείτε τώρα πως σας έπεσε κάτω το σαγόνι από την έκπληξη γιατί σε εσάς ποτέ δεν έχει τύχει, ας πούμε, να βρεθείτε στην αγκαλιά κάποιου παρτενέρ που έχει καταναλώσει τόσο αλκοόλ ώστε το μόνο που κατάφερε να ανεγερθεί ήταν...το πάτωμα που δεν στεκόταν στη θέση του από τη ζαλάδα.

Οι ερευνητές συγκέντρωσαν στοιχεία από 5.552 Δανούς άνδρες και γυναίκες ηλικίας 16-97 ετών (δηλαδή από ηλικιακό γκρουπ ιδιαίτερα διευρυμένο και άρα αντιπροσωπευτικό, στατιστικά μιλώντας τουλάχιστον) και συμπέραναν πως το κάπνισμα και η χρήση ναρκωτικών, η έλλειψη άσκησης και το υπερβολικό βάρος συνάδουν στο να μην διαθέτει κανείς σεξουαλικό σύντροφο ή, για να είμεθα σαφέστεροι, σεξουαλική ζωή γενικώς.

Οι άνδρες με «σωσίβιο» είχαν 71% περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν σεξουαλικά προβλήματα από όσο οι πιο fit ομόφυλοί τους. Και οι άνδρες που κάνουν χρήση σκληρών ναρκωτικών αυξάνουν τις πιθανότητες να καταστρέψουν την ερωτική τους ζωή κατά 800% (!).
Οι γυναίκες, από την άλλη, που κάνουν χρήση χασίς έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να μην έχουν οργασμό από εκείνες που δεν ασχολούνται με το σπορ.

Όσοι ακολουθούν ένα όχι και τόσο υγιεινό lifestyle, από την άλλη, κινδυνεύουν περισσότερο από εκείνους που ακολουθούν την υγιεινή ζωή -και, συγκεκριμένα, 78% περισσότερο οι άνδρες και 91% οι γυναίκες- να μην αποκτήσουν σεξουαλικό σύντροφο. Από την άλλη πρόκειται περί φαύλου κύκλου διότι ένα ακόμα συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η έρευνα είναι πως όσοι δεν έχουν σεξουαλικούς παρτενέρ είναι πολύ πιθανότερο να υιοθετήσουν ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Μα δεν τους παραγγέλνεις online βρε παιδί μου τους συντρόφους για να γλιτώσεις την υγεία σου...

Μ' αυτά και μ' αυτά, με λίγα λόγια, η έρευνα έρχεται στα λόγια του Σέξπιρ «Κάτι σάπιο μυρίζει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» αλλά δεν μένει εντός συνόρων το πρόβλημα, όπως αντιλαμβάνεστε. Αντιθέτως είναι παρόμοιο σε όλες τις χώρες του σύγχρονου δυτικού κόσμου. Βουρ για γυμναστική, υγιεινή διατροφή και τέρμα στις καταχρήσεις, λοιπόν, αν θέλετε να έχετε επιτυχημένη σεξουαλική ζωή. 

Εθισμένοι στο ίντερνετ οι νέοι


Η εταιρεία Cisco διεξήγαγε πρόσφατα μια μεγάλη έρευνα σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου στους νέους από 14 χώρες.Τα αποτελέσματα προκαλούν προβληματισμό, καθώς φαίνεται ότι πολλοί από τους νέους αδυνατούν να ιεραρχήσουν τις ανθρώπινες ανάγκες με βάση τη λογική.Πιο συγκεκριμένα η έρευνα διεξήχθη...
σε δείγμα 1441 φοιτητών και 1412 εργαζομένων ηλικίας έως 30 ετών. Οι περισσότεροι νέοι , μιλάμε για ποσοστό πάνω του 50%, χαρακτήρισαν «αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους» το ίντερνετ και ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό.

Τα 2/3 ανέφεραν ότι προτιμούν το Internet από την αγορά ενός αυτοκινήτου, ενώ το 40% είπε ότι το Internet είναι πιο σημαντικό από τις βόλτες με τους φίλους, τις επαφές με το άλλο φύλο και την ακρόαση μουσικής. Το 25% περίπου ανέφερε ότι είναι πιο σημαντικό να βρίσκεται στο Facebook, παρά να πηγαίνει σε πάρτι ή να βγαίνει με φίλους.

Μάλιστα στη Βραζιλία το 65% των ερωτηθέντων λέει ότι το ίντερνετ είναι εξίσου σημαντικό με το φαγητό, το νερό και στη στέγη! Ακολουθούν οι Κινέζοι με 64%, ενώ σε Ιταλία και Ισπανία το ποσοστό «πέφτει» στο 50%.

Από ότι φαίνεται ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των νέων έχει εθιστεί στο διαδίκτυο, μιας και αδυνατούν να διακρίνουν ποιες ανάγκες είναι απαραίτητες για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους…

Συνελήφθη γνωστή Πατρινή πορνοστάρ - Βρέθηκαν πάνω της κλοπιμαία


Η Πατρινή πορνοστάρ Β.Ι., η οποία είχε συμμετάσχει σε ταινία πορνό πέρυσι, συνελήφθη την Παρασκευή το βράδυ από την Ασφάλεια Πατρών στην ευρύτερη περιοχή του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Μέχρι στιγμής το

8 πράγματα που μάθαμε λάθος στο σχολείο!


Perierga.gr - Τα μάθαμε λάθος1) Ο Αϊνστάιν ήταν κακός μαθητής
Γενιές παιδιών μεγαλώσανε με την πεποίθηση ότι ο νομπελίστας φυσικός δεν τα κατάφερνε καλά στο σχολείο.
Στην πραγματικότητα τα πήγαινε πολύ καλά, ιδιαίτερα στη φυσική και τα μαθηματικά!
Perierga.gr - Τα μάθαμε λάθος2) Στα ποντίκια αρέσει το τυρί
Στα ποντίκια αρέσουν οι τροφές που είναι πλούσιες σε σάκχαρα όπως επίσης το φυστικοβούτυρο και τα δημητριακά.
Perierga.gr - Τα μάθαμε λάθος3) Ο Ναπολέων ήταν κοντός
Στην πραγματικότητα είχε ύψος  περίπου 1,7 μέτρα, που ήταν το μέσο ύψος για την εποχή του.
Perierga.gr - Τα μάθαμε λάθος4) Ο Τόμας Έντισον ανακάλυψε τον ηλεκτρικό λαμπτήρα
Ο Έντισον ανακάλυψε πολλά πράγματα  αλλά ο ηλεκτρικός λαμπτήρας δεν είναι ένα από αυτά. Στην πραγματικότητα ανακάλυψε τον ηλεκτρικό λαμπτήρα σχεδόν ταυτόχρονα με το Βρετανό Τζόζεφ Σουάν, στον οποίο ανήκει η πατρότητα της εφεύρεσης.
Perierga.gr - Τα μάθαμε λάθος5) Ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο
Ο Δαρβίνος δεν είπε ακριβώς αυτό, αν και οι περισσότεροι αυτο του χρεώνουμε. Εκείνο που υποστήριξε ο Δαρβίνος ήταν ότι οι πίθηκοι, οι χιμπατζήδες και ο άνθρωπος είχαμε τον ίδιο πρόγονο πριν από πολλα πολλά χρόνια.
Perierga.gr - Τα μάθαμε λάθος 6) Οι Βίκιγκς είχαν κράνη με κέρατα
Οι Βίκιγκς ενταφιαζόταν μεζί με τα κράνη του και τα κέρατα που χρησιμοποιούσαν για να πίνουν. Όταν ανακαλύφθηκαν οι πρώτοι τάφοι θεωρήθηκε λανθασμένα ότι είχαν κράνη με κέρατα.
Perierga.gr - Τα μάθαμε λάθος7) Ο Κολόμβος πίστευε ότι η Γη είναι επίπεδη
Μπορεί να μη γνώριζε πόσο μεγάλη είναι η Γη, αλλά σίγουρα δεν ανησυχούσε μήπως πέσει στο κενό όταν θα φτάσει στην άκρη της.
Perierga.gr - Τα μάθαμε λάθος 8. Διαφορετικά σημεία της γλώσσας αναγνωρίζουν διαφορετικές γεύσεις
Πράγματι έχουμε διαφορετικούς αισθητήρες σε διαφορετικά σημεία της γλώσσας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι χωρισμένη σε διακριτές περιοχές. (Ο διαχωρισμός έγινε κυρίως για την ευκολία διδασκαλίας).

Βρέθηκε ζωή στα 1,3 χιλιόμετρα κάτω από τη Γη!

Οι επιστήμονες θεωρούσαν ότι μονο βακτήρια και μονοκύταροι οργανισμοί ζούσαν σε τέτοιο βάθος, πριν “γνωρίσουν” τον Halicephalobus mephisto…


Εντοπίστηκε στα βάθη ορυχείων της Νότιας Αφρικής και μπορεί να επιζήσει σε θερμοκρασία 48 βαθμούς Κελσίου – σε αυτή τη θερμοκρασία βρίσκεται το νερό που συσωρεύεται σε ρωγμές σε αυτό το βάθος της γης.

Μάλιστα η ανακάλυψη είναι διπλή. Όχι μόνο βρέθηκε ότι ένα ζώο ζει σε τέτοιο περιβάλλον αλλά και το συγκεκριμένο σκουλήκι ήταν παντελώς άγνωστο.
“Φοβήθηκα τρομερά όταν είδα να κουνιούνται” δήλωσε ο μικροβιολόγος δρ Τούλις Όνσκοτ του πανεπιστημίο του Πρίνστον. “Είναι μικρά και μαύρα” ανέφερε για τα σκουλήκια – έκπληξη σε αυτό το βάθος.
Όπως προκύπτει επίσης ο mephisto μπορεί να ζήσει με πολύ χαμηλά ποσοστά οξυγόνου. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι κάποτε ζούσε στην επιφάνεια της γης και σε αρχαίους χρόνους παρασύρθηκαν από μεγάλη καταιγίδα μέσα στις ρωγμές της γης.
Επιστήμονας της ομάδας αναφέρει μάλιστα ότι αυτά τα σκουλίκια μπορούν να επιζήσουν ακόμη και αν παγιδευτούν σε πάγο και αν αφυδατωθούν.

Ανέκδοτο - Η αύξηση στήθους και η πατέντα


Η γυναίκα λέει στο σύζυγο:
- Πιστεύω ότι πρέπει να κάνω πλαστική στήθους. Πρέπει να μεγαλώσω κάπως το στήθος μου.

- Αγάπη μου, ξέρεις ότι δεν έχουμε τόσα λεφτά. Αλλά περίμενε λίγο, μου ήρθε μια ιδέα.
Πάει ο σύζυγος στο μπάνιο και επιστρέφει με ένα ρολό χαρτιού υγείας:
- Να, πάρε αυτό και τρίψ' το στο στήθος σου. Να το κάνεις αυτό κάθε μέρα.

- Και πιστεύεις ότι έτσι θα μεγαλώσει το στήθος μου;
- Πρέπει, αν κρίνω από το τι έκανε στον κώλο σου!

Την “σκότωσε” με κέτσαπ γιατί την αγαπούσε!Ένας πληρωμένος δολοφόνος έπεσε ο ίδιος θύμα, του έρωτα και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει αυτό για το οποίο είχε προσληφθεί


.Η εργοδότριά του είχε υπάλληλο την νεαρή κοπέλα που πίστευε ότι διατηρεί σχέση με τον άντρα της και έτσι αποφάσισε να την βγάλει από την μέση. Προσέλαβε λοιπόν έναν δολοφόνο και του ζήτησε να την σκοτώσει.

Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί ότι εκείνος τελικά θα ερωτευόταν την νεαρή κοπέλα και το μόνο που ήθελε ήταν να την προστατέψει. Αφού της εξήγησε τι σκόπευε να κάνει, σχεδίασε με την αγαπημένη του την “δολοφονία” της έτσι ώστε να μην επιστρέψει την αμοιβή του.

Το σχέδιό τους λοιπόν μπήκε σε εφαρμογή όταν αγόρασαν μερικά μπουκάλια κέτσαπ από το σούπερ μάρκετ! Η νεαρή ξάπλωσε στο πάτωμα, της έριξε επάνω της την κέτσαπ για να μοιάζει με αίμα, έβαλε ένα μαχαίρι να στέκεται όρθιο και έστειλε μία τέτοια φωτογραφία στην εργοδότριά της.

Ωστόσο, το κόλπο αποκαλύφθηκε λίγες μέρες αργότερα όταν η πλούσια κυρία είδε το ζευγάρι να ερωτοτροπεί στο δρόμο. Τότε πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει ότι ο άνδρας της είχε κλέψει λεφτά και μετά την σύλληψή του βγήκαν όλα στη φόρα!

Για όσα δεν τίμησα με τον όρκο μου. "O απολογισμός ενός "μπάτσου"


Είμαι αστυνομικός εδώ και πολλά χρόνια - πάνω από είκοσι - .
Οι γονείς μου, φτωχοί άνθρωποι μεροκαματιάρηδες έδωσαν πολλά για να σπουδάσω... 
Και σπούδασα και στην Αγγλία πήγα για το μεταπτυχιακό. Και γυρνώντας υπηρέτησα και την θητεία μου στον στρατό. Βγήκα στην αναζήτηση εργασίας με εχέγγυο τα πτυχία μου, τις γνώσεις μου και έπεσα επάνω σας.
Έπεσα επάνω στην εποχή του πατέρα σου κε πρωθυπουργέ, έπεσα στην εποχή που αν δεν ήμουν μαζί σας αποκλειόμουν σαν μιαρό κατακάθι γιατί σήμαινε ότι είμαι με τους άλλους ( το κωμικοτραγικό ήταν να είσαι μόνο με τον εαυτό σου, όπως εγώ ). Πήγα μέσω ενός γνωστού στην ΚΥΔΕΠ ( Τα θυμάσαι κα Βάσω Παπανδρέου αυτά ? - δικό σου δημιούργημα ήταν) για να με γνωρίσει ο δ/ντης και να προσληφθώ . Ανεβαίνοντας για τον τρίτο όροφο εκεί στο κτίριο λίγο παρακάτω από τα κεντρικά του ΟΣΕ στην Καρόλου και περνώντας από τον δεύτερο, δύο τεράστιες αίθουσες με υπολογιστές ,άδειες με τα πλαστικά καλύμματα επάνω από τις οθόνες και τις μονάδες , ωραία , αναθάρρησα το στοιχείο μου σκέφθηκα ( ένεκα σπουδών).
Εν τάχη δεν προσλήφθηκα γιατί κατά τα λεγόμενα του κου δ/ντη δεν είχα κάνει κάτι ιδιαίτερο για το κίνημα . Τα ίδια και στον ΟΤΕ του μακαρίτη Τόμπρα , στη ΔΕΗ σε τράπεζες κλπ .Ενώ σκεφτόμουν πραγματικά είτε να ξενιτευθώ είτε να γίνω μέλος του δημοκρατικού σας κόμματος και να προσκομίσω φωτογραφίες με σημαίες και αφίσες αντί πτυχία , χάρη στην παρουσία ενός γείτονα που τύχαινε να είναι ανώτερος αξ/κος της αστυνομίας βρέθηκα στη σχολή αστυφυλάκων στους πρόποδες της Πάρνηθας . Ήμουν 26 χρονών πιά και τα περιθώρια σιγά σιγά λιγοστεύανε . Συνήθισα , έκανα οικογένεια , παιδιά και η ζωή κυλούσε απλά . Ιδιωτική υπάλληλος η σύζυγος , άντε να πάρουμε ένα διαμέρισμα ( με δάνειο φυσικά ) άντε κάτι άλλο ( όλα με δανεικά πάντα) όπως όλοι οι εργαζόμενοι Σιγά σιγά με αλλοτριώσατε και εσείς και οι άλλοι . Δεν χτύπησα και δεν αδίκησα κανέναν παρόλο που είχατε το μερίδιό σας να διαβαίνω να πάρω το παιδί μου από το δημοτικό που σχολούσε και επειδή φόραγα τη στολή μου αφού γυρνούσα από τη δουλειά μου , άκουγα ρυθμικά από παιδικά στόματα το μπάτσοι , γουρούνια , δολοφόνοι . Δεν είμαι τίποτε από αυτά κύριοι αλλά χαλάλι στις ψυχές των μικρών που ξέρατε να τις ποτίζετε με φαρμάκι .Τα δικά μου παιδιά ποιός τα σκεφτόταν? Σεις οι άλλοι οι μπλε ανεβοκατεβάζατε νομοσχέδια κάνοντας αξ/κους όσους είχαν πτυχίο ανωτάτης σχολής . Όταν το πέρναμε χαμπάρι οι υπόλοιποι και προστρέχαμε με αιτήσεις , η διάταξη είχε αλλάξει και είχε καταργηθεί ενώ οι δικοί σας με την φωτογραφική διάταξη είχαν τακτοποιηθεί . Δεν μίλαγα όπως και πολλοί άλλοι σας διαβεβαιώνω αφού κατα τα δημοκρατικό σας πολίτευμα η ποινή ήταν το όπου γης και πατρίς προσφεροντάς μας ένα διαρκές tour ανά τα τμήματα της Αττικής . Και ξανάρθαμε στους πρώτους , μουλιάσαμε , γίναμε λαπάδες όχι τόσο στο σώμα όσο στο πνεύμα και στη σκέψη ακολουθόντας το ριζικό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων . Και σήμερα τι? Σύζυγος απολυμένη , μισθός ανειδίκευτου εργάτη αλλοδαπού και συνεχώς στίψιμο, ατελείωτο , σαδιστικό , χαιρέκακο . Κοι εμάς μας ισοπεδώσατε γιατί φταίμε και εμείς. Δεν μπορώ όμως να σας αφήσω να ισοπεδώσετε τα παιδιά μας που είναι οι αυριανοί πολίτες η αυριανή Ελλάδα μας . Ορκίστηκα να φυλάττω πίστη εις το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους. Και τα καταπάτησα όλα .
Σεις που έχετε ευτελίσει κάθε έννοια δικαίου , σεις που έχετε καταπατήσει το ιερότερο όλων , το Σύνταγμα της πατρίδος , σεις που έχετε καταστρέψει το δικαίωμα στο όνειρο και την ελπίδα έχετε κάνει το απεχθέστερο όλων , μας έχετε στερήσει το δικαίωμα να καθορίζουμε την μοίρα μας . Όλα όσα πράττετε και πράξατε έιναι αυτεπάγγελτα διωκόμενα αδικήματα τα περισσότερα των οποίων κακουργηματικού χαρακτήρα.
Δεν θα κλαυθυμιρίσω και δεν θα απειλήσω οτι θα κάνω λευκή απεργία , θα παρανομήσω θα διαφθαρώ αφού εσείς δεν είστε στο κατ΄ελάχιστο έννομοι απενάντί μου επειδή με πληρώνετε με δεκάρες για να σπάτε πλάκα , επειδή δεν έχω να τακτοποιήσω τις δανειακές μου υποχρεώσεις επειδή δεν έχω να σας δώσω αυτά που ως απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου μου παίρνετε ετσιθελικά είτε μέσω εφορίας είτε μέσω ακινήτου ( το οποίο ουσιαστικά ανήκει στην τράπεζα ως υποθηκευμένο) και στα οποία με σύρατε με ψεύδη , επειδή δεν έχω να πάρω παπούτσια στα παιδιά μου επειδή τα σταματάω από τις ξένες γλώσσες ( θα τα μάθω εγώ ).
Όχι κύριοι θα μείνω - μείνουμε όρθιοι για να σας κάνουμε κάθε ώρα κάθε λεπτό να αισθάνεσθε την ενοχή . Ένοχοι ως αυτούς που ο κόμπος στον λαιμό δεν λέει να κατέβει κάθιδροι και απαξιωμένοι στα μάτια της ιστορίας και του λαικού θυμικού. Είναι καιρός να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να προστατεύουμε τους πολίτες και να είμαστε δίπλα τους σε όλα τα έννομα αιτήματά τους όπως εκρρέουν από αυτά που ορκιστήκαμε. Φτάνει πιά!
Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες.

Αναγνώστης

O μεγαλύτερος οφειλέτης του δημοσίου


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Σουρέλης
Φωτογραφίες: Γιώργος Διαμαντάκης

Για γέλια και για κλάματα είναι η λίστα του υπουργείου Οικονομικών με τους «μεγαλοοφειλέτες» του Δημοσίου. Όπως φαίνεται, η λίστα γράφτηκε στο πόδι και δημοσιεύτηκε για λόγους εντυπωσιασμού, καθώς αρκετές από τις επιχειρήσεις που συμπεριλαμβάνονται έχουν πτωχεύσει, με αποτέλεσμα το κράτος στην πραγματικότητα να μην προσδοκά έσοδα από αυτές, ενώ καταγράφονται και άτομα που δεν δημιούργησαν το χρέος και που αδυνατούν να το αποπληρώσουν. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 85χρονου σήμερα Παύλου Καρδάση, ο οποίος εμφανίζεται να οφείλει 865.733,67 ευρώ!
Η περιπέτεια για τον κ.Καρδάση ξεκίνησε πριν από περίπου 30 χρόνια.
«Ήμουν συνδιαχειριστής με τον αδελφό μου σε μία εταιρεία που έφτιαχνε παπούτσια στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 12 στο Περιστέρι. Το 1983 ο αδελφός μου αποφάσισε να συνεργαστεί με Βούλγαρους και να πουλά παπούτσια στο ανατολικό μπλοκ. Όμως, η δουλειά δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα η εταιρεία να πτωχεύσει το 1986. Στο μεταξύ εγώ είχα αποχωρήσει και ήμουν απλό μέλος»,
δηλώνει στο newsbomb ο κ.Καρδάσης. Λίγο καιρό μετά ο αδελφός του πέθανε από τη στεναχώρια του. Ο κ.Παύλος Καρδάσης δεν έκανε αποποίηση της κληρονομιάς, με αποτέλεσμα να κληρονομήσει τα χρέη του αδελφού του.
«Εκείνη την περίοδο είχα υποστεί έμφραγμα και ήταν αδύνατο να ασχοληθώ», δηλώνει ο άνδρας.
Στη διάρκεια των ετών το χρέος γιγάντωνε εξαιτίας των υψηλών τόκων και των εξοντωτικών προστίμων που επιβλήθηκαν. Είναι χαρακτηριστικό, ότι το 2002 η οφειλή ανερχόταν σε περίπου 77.000 ευρώ, ενώ σήμερα φτάνει τις 865.000 ευρώ.
«Χρωστάω αυτά τα χρήματα ως εγγυητής και όχι ως οφειλέτης», διευκρινίζει ο κ.Καρδάσης, ενώ καταγγέλλει, ότι ουδέποτε η αρμόδια ΔΟΥ δέχθηκε να εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του, ενώ η συμπεριφορά που αντιμετώπισε από ορισμένους κρατικούς λειτουργούς ήταν έως και προσβλητική. Μάλιστα, τα όσα προγράμματα πλειστηριασμού έχουν βγει, ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν, καθώς με αυτόν το τρικ, διατηρείται «ζωντανή» στα χαρτιά η οφειλή και μάλιστα αυξάνεται.

Η ζωή έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον κ. Παύλο Καρδάση. Το 1999 έχασε τη γυναίκα του, όταν από το σεισμό κατέρρευσε η μοιραία πολυκατοικία στη Ν. Φιλαδέλφεια. Τότε, έχασε και τη γη κάτω από τα πόδια του. Παρουσίασε σοβαρά προβλήματα υγείας, υπεβλήθη σε τριπλό μπάι πας, ενώ σήμερα ζει με μοναδικό εισόδημα μία σύνταξη του ΟΓΑ ύψους 345 ευρώ. Από αυτόν τον άνδρα το ελληνικό Δημόσιο ζητά 865.733,67 ευρώ! Ένας στόχος του υπουργείου Οικονομικών που δεν είναι ρεαλιστικός και που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για τη μη ύπαρξη ενός μηχανισμού, προκειμένου να μην αναγράφονται στον προϋπολογισμό χρέη που δεν μπορούν να εισπραχθούν, δημιουργώντας ψεύτικες προσδοκίες. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, διαπομπεύεται ένας 85χρονος, καθώς το όνομά του δημοσιεύεται στη λίστα της ντροπής. Και η ντροπής ανήκει όχι μόνο στους πραγματικούς μεγαλοοφειλέτες και φοροφυγάδες, αλλά και σε εκείνους που εξίσωσαν τον 85χρονο με εκείνους που κατέκλεβαν το κράτος…