Σεξ Με Δαιμόνια Με Αντάλλαγμα Λίγα Ευρώ Και Την Ψυχή Σου!


Τοῦτο δὲ γίνωσκε ὅτι ἐν ἐσχάταις ἡμέραις ἐνστήσονται καιροὶ χαλεποί· ἔσονται γὰρ οἱ ἄνθρωποι φίλαυτοι φιλάργυροι ἀλαζόνες ὑπερήφανοι βλάσφημοι γονεῦσιν ἀπειθεῖς ἀχάριστοι ἀνόσιοι, ἄστοργοι ἄσπονδοι διάβολοι ἀκρατεῖς ἀνήμεροι ἀφιλάγαθοι, προδόται προπετεῖς τετυφωμένοι φιλήδονοι μᾶλλον ἢ φιλόθεοι…(Β’ Τιμ. 1-4)


Ασφαλές σεξ με λίγα μόνο ευρώ κατά τη διάρκεια του …ύπνου σας προσφέρουν Σούκουμποι (succubi) κατά παραγγελία από έμπειρους μάγους! Με λίγα μόνο ευρώ; Το αντίτιμο για τις προσφορές που τυχόν θα προσφέρει ο διάβολος δεν περιορίζεται φυσικά στα χρήματα. Αυτά είναι το κέρδος του μάγου.


 Ο διάβολος αρκείται μόνο στην ψυχή σας και αυτή του προσφέρουν όσοι επιθυμούν τις υπηρεσίες του δαίμονα της πορνείας. Όπως διαβάσαμε σε ένα συμβόλαιο, μαζί με την φωτογραφία σας απαραίτητη είναι και η ενυπόγραφη συγκατάθεσή σας ώστε ο μάγος να προχωρήσει στην τελετουργία παραχώρησης του δαίμονα στο …κρεβάτι σας! 


Το γεγονός από μόνο του είναι αρκετό για να καταλάβουμε την προχωρημένη σήψη της ανθρωπότητας. Ο έρωτας από κοινωνία προσώπων εκφυλίζεται σε φόνο της ελευθερίας του ατόμου. Και δεν είναι μόνο η ενδεχόμενη «τηλεοπτική συνουσία» με τα δαιμόνια η οποία μας τρομάζει. Αυτό που μας προβληματίζει είναι ο καθοδηγούμενος «εντοιχισμός» της ανθρώπινης κοινωνίας σε απόλυτα ελεγχόμενο «ατομικό» περιβάλλον όπου ο καθένας μας θα γεννιέται, θα μεγαλώνει και θα πεθαίνει μόνος του. Και μήπως κάπως έτσι δεν διαμορφώνει τον άνθρωπο η εικονική πραγματικότητα των Μ.Μ.Ε και του διαδικτύου;


Στο διαδίκτυο λοιπόν είδαμε πολλές διαφημίσεις προσφοράς σεξ με δαιμόνια τα οποία ονομάζουν Σούκουμπους. Στη Βικιπαίδεια διαβάζουμε ότι η σούκουμπους (λατ. succubus, πληθυντικός succubi), συνήθως γνωστή μαζί με την αρσενική της έκφανση, ίνκουμπους, είναι θηλυκός δαίμονας που επισκέπτεται τους άντρες ενόσω κοιμούνται και προχωρεί σε σεξουαλική επαφή μαζί τους . Συχνά παρουσιάζεται ως γοητευτική παρουσία, κυρίως σε πιο σύγχρονες απεικονίσεις, ωστόσο παλιότερα, και επειδή υφίσταται σε παραδόσεις διαφορετικών λαών, θεωρούνταν άσχημη και προκαλούσε φόβο με το δαιμονικό παρουσιαστικό της, καθώς απεικονιζόταν με ουρά και φτερά, παρόμοια με της νυχτερίδας.


Όπως και αν ονομάζουν τα πνεύματα αυτά, εμείς γνωρίζουμε ότι πρόκειται περί δαιμόνων οι οποίοι σκοπό έχουν την καταστροφή του ανθρωπίνου γένους. Ο Ευάγριος ο Ποντικός γράφει στα Κεφάλαια περί διακρίσεως παθών και λογισμών: 


«Δεν μπορώ να γράφω όλες τις κακουργίες των δαιμόνων. Και όσα κακά μηχανεύονται, ντρέπομαι να τα διηγηθώ λεπτομερώς, επειδή φοβούμαι να μην υποστούν βλάβη οι πιο άδολοι και άκακοι που θα τα διαβάσουν. Πλην όμως θα διηγηθώ τις πανουργίες του δαίμονα της πορνείας και άκουσέ τις. Όταν κανείς αποκτήσει την απάθεια του επιθυμητικού μέρους της ψυχής του και οι αισχροί λογισμοί γίνουν ψυχρότεροι, τότε παρουσιάζει άνδρες και γυναίκες να παίζουν μεταξύ τους και κάνει τον αναχωρητή να γίνει θεατής αισχρών πραγμάτων και σχημάτων. Άλλ' αυτός ο πειρασμός δεν είναι από εκείνους που πολυκαιρίζουν.


Επειδή η επίμονη προσευχή και ο πολύ περιορισμένος τρόπος ζωής με νηστεία, αγρυπνία και γύμναση σε πνευματικές θεωρίες, διώχνουν αυτόν τον πειρασμό σαν άνυδρο σύννεφο. Συμβαίνει ακόμη και αγγίζει τις σάρκες για να τις ξεσηκώσει στην παράλογη διέγερση, και άλλα πάρα πολλά επινοεί αυτός ο πονηρός, τα οποία δεν είναι ανάγκη να τα φανερώσομε και να τα γράψομε. Πολύ βοηθάει εναντίον των λογισμών αυτών ο υπερβολικός θυμός εναντίον αυτού του δαίμονα. Αυτόν το θυμό τον φοβάται πολύ όταν ξεσηκώνεται σφοδρός εναντίον των λογισμών και καταστρέφει τα σχέδια του. Και αυτό σημαίνει το «να θυμώνετε, αλλά να μην αμαρτάνετε». Αυτός ο θυμός είναι χρήσιμο φάρμακο στη ψυχή κατά των πειρασμών ». 

Λεφτά ε; Ε να!

Τα τελευταία 2 χρόνια έχω περάσει από όλες σχεδόν τις ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις.

Έχω θυμώσει πολύ, εξοργιστεί, κλάψει, απογοητευτεί, αγανακτήσει, έχω πάρει μέρος σε αμέτρητες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, πήρα μέρος στην πορεία από το άγαλμα του Λεωνίδα στο Σύνταγμα. Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου, αντιστάθηκα όπως μπορούσα.

Τώρα έχω περάσει σε άλλη φάση. Όταν τούς βλέπω στην τηλεόραση, δεν μου ανεβαίνει πια το αίμα στο κεφάλι. Δεν μου προκαλούν πια αναγούλα ούτε εμετό. Νιώθω πλήρη απάθεια. Έχουν ξευτιλιστεί τόσο πολύ από μόνοι τους, πού....
πραγματικά δεν νιώθω πια τίποτα για αυτούς.

Καθημερινά κάνουν διαγωνισμό μαλακίας για το ποιός θα προτείνει το πιο αντιδημοκρατικό μέτρο, για το ποιός θα πράξει το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της κοινωνίας, για το ποιός είναι ο μεγαλύτερος γλύφτης των τοκογλύφων, για το ποιός είναι ο μεγαλύτερος πρόθυμος να εξυπηρετήσει τα ξένα συμφέροντα και να διαμελήσει και ξεπουλήσει την χώρα μας.

Η απάθεια όμως αυτή δεν σημαίνει ότι έπαψα να ενδιαφέρομαι, ούτε ότι πρόκειται να τούς αφήσω σε χλωρό κλαρί. Αντίθετα αυτή η απάθεια είναι το συναίσθημα πού νιώθω επειδή έχω πάρει πια τις αποφάσεις μου.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. Αφού αυτό τούς πονάει, αυτό θα κάνω. Στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα μας έσπασαν στο ξύλο, μάς έλουσαν με τόνους δακρυγόνα και μάς διέλυσαν.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Τώρα μπορούν να βάλουν τον λογαριασμό εκεί πού ξέρουν.

Δεν θα πληρώσω ούτε την έκτακτη εισφορά ούτε το τέλος ακίνητης περιουσίας ούτε το μ.. της μάνας τους. Ας μού βάλουν πρόστιμο, ας τολμήσουν να μού κόψουν το ρεύμα.

Και το θέμα δεν είναι ότι δεν έχω να πληρώσω. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να πληρώσω. Δεν πρόκειται να τούς τα δώσω για να τα φάνε αυτοί και οι διεθνείς τοκογλύφοι. Αφού έρχεται χρεωκοπία, θέλω να έχω έστω και αυτά τα ελάχιστα πού έχω στην άκρη για την οικογένεια μου. Τα έβγαλα με τον ιδρώτα μου, δεν έχω ψηφίσει κανέναν πούστη τα τελευταία 20 χρόνια και δεν πρόκειται να τα δώσω σε κανέναν πούστη.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΩΣΩ.

Μόνο αν όλοι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ θα καταρρεύει αυτή η χούντα, αυτή η δικτατορία, αυτή η συμμορία. Αντίσταση τώρα και όχι λόγια. Ποντάρουν ότι φοβόμαστε, ποντάρουν ότι έχουμε παιδιά και θα λυγίσουμε. Μα για τα παιδιά μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. Για τα παιδιά μας θα αντισταθούμε και θα τους στείλουμε στο ΓΟΥΔΗ.

Όλοι αυτοί πού μαζευόμασταν στο Σύνταγμα, τώρα θα δείξουμε αν το εννοούσαμε ή όχι.

Τέρμα τα λόγια, ώρα για πράξεις. 

ΤΟΣΟ ΜΑ ΛΑ ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;


Διαφημίζεται με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, που δεν έχει...


Όσοι αγόρασαν ενεργειακό βραχιόλι, λένε ότι πρόκειται για απάτη. Δεν τους προσφέρει τίποτα, από αυτά που υπόσχεται η εταιρία κατασκευής του. Οι κατασκευαστές του τάζουν λαγούς με πετραχήλια,.....

ισχυριζόμενοι ότι το ενεργειακό βραχιόλι θεραπεύει τα πάντα. Το μόνο, στην ουσία, που κάνει είναι να... μαζεύει ευρώπουλα. Στην πράξη, αναφέρουν αυτοί που το χρησιμοποίησαν, δεν φαίνεται να προσφέρει τίποτα. Παρουσιάζεται διαφημιστικά ως... ο σωτήρας του ανθρώπου. Ισχυρίζονται οι κατασκευαστές του: Το ενεργειακό βραχιόλι, που λειτουργεί με το φυσικό ενεργειακό πεδίο του σώματος, ενισχύει την ισορροπία, τη δύναμη και την ευλυγισία του σώματος. Είναι εμποτισμένο με αρνητικά ιόντα και το ολόγραμμά του είναι εναρμονισμένο με ηλεκτρική συχνότητα, η οποία βοηθά στη διατήρηση της ενεργειακής ροής στο σώμα. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Επαναφέρει, ενισχύει και σταθεροποιεί την ενέργεια του σώματος. Βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από το αίμα. Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού από την ακτινοβολία (από κινητά, Η/Υ κ.λ.π.). Προωθεί την ανανέωση των κυττάρων. Καταστρέφει ιούς και βακτήρια. Ενισχύει το ενδοκρινικό σύστημα. Βοηθάει στην αποτοξίνωση. Μειώνει τις φλεγμονές. Βελτιώνει την εστίαση και τη συγκέντρωση. Προστατεύει το DNA. Επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Μειώνει την επίδραση του jetlag. Βοηθά στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων.αμα εσυ πιστευεις ολα αυτα τοτε εισαι πραγματικα ενα προβατο που περνει οτι του δωσουν..λυπαμαι που στην ελλαδα υπαρχουν τοσα ζωα...

Ἕνα ἀπό τά μεγαλύτερα «σκάνδαλα» τῶν πατέρων τῆς Μονῆς Βατοπαιδίου!


Ἀπίστευτο δεῖτε τό Μέγα «σκάνδαλο» τῆς Μονῆς Βατοπαιδίου τά σχόλια δικά σας ἀπό κάτω....

Ἐπειδή κάποιοι ἔχουν ἀπορία γιατί γράψαμε «σκάνδαλο» τῆς Μονῆς Βατοπαιδίου, ὑπενθυμίζουμε ὅτι πήραμε παράδειγμα ἀπό τό λεξιλόγιο τῶν δημοσιογράφων καί τῶν πολιτικῶν, οἱ ὁποῖοι τώρα δέν βγαίνουν νά ποῦν τήν....
ἀλήθεια. Νά ποῦν δηλαδή ὅτι ἡ Μονή Βατοπαιδίου καί ἰδιαιτέρως ὁ Ἡγούμενος π.Ἐφραίν εἶναι ἀθῶος. Ἐπιπλέον νά τοῦ ζητήσουν ἕνα τεράστιο συγνώμη γιά τόν ἐξευτελισμό πού τοῦ προκάλεσαν. Καί κάτι ἀκόμα, ἐσύ φίλε μου πού βλέπεις τόσες ὧρες τηλεόραση κάθε μέρα καί ἐντυπωσιάζεσαι μέ τίς «ἀποκαλύψεις» τῶν δημοσιογράφων, νά ξέρεις καλά ὅτι δέν σού παρουσιάζουν τήν ἀλήθεια καί τό χειρότερο δέν θέλουν τό συμφέρον τῆς ψυχῆς σου...ΠΡΟΣΟΧΗΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ: Ο Bloomberg είπε ότι οι Γερμανοί κρύβουν 5 τρις χρέος και τα πρόβατα έκαναν μπεεε

http://1.bp.blogspot.com/-B14gV4Y0xps/TfJQZ_XplBI/AAAAAAAAAR8/ET4QQBWQqPU/s1600/blm_propaganda.jpgΆλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η μαλακ@@ είναι ανίκητη! Χθες το πρωί το Bloomberg έγραψε μέσα σε 2 γραμμές και 54 λέξεις μια είδηση που όπως την παρουσιάζουν οι βλάκες έπρεπε να φέρει τα πάνω κάτω και να ταρακουνήσει την Ευρώπη: Η Γερμανία έχει εκτός από τα 2 τρις, άλλα 5 τρις κρυφό χρέος!! Πήρε τον τίτλο ο Ελληναράς και τον έκανε σλόγκαν μέσ' στην ημιμάθειά του την αγραμματοσύνη του και την γενική αφασία που τον έχει ρίξει το MEGA. Ας δούμε καταρχάς τι γράφει ο Bloomberg και πως κοροϊδεύει τα πρόβατα:

Κατ' αρχάς να πούμε ότι η ιστορία είναι παλιά και και το άρθρο γράφτηκε στη Handelsblatt στις 2 Σεπτεμβρίου, γι αυτό και ο παμπόνηρος Εβραίος δεν βάζει λινκ προς τη γερμανική εφημερίδα. Τόσο φρέσκα νέα πουλάει στα πρόβατα ο εβραίος... 20 ημερών ειδήσεις. Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι ο ηλίθιος πάει και γράφει "όπως έγραψε χθες η Handelsblatt" και ανάθεμά κι αν ξέρει τι σημαίνει Handelsblatt!!!

Ενώ λοιπόν στον τίτλο ο εβραίος δήμαρχος της Ν. Υόρκης με τα 18 δις περιουσία, λέει στα πρόβατα ότι η Γερμανία έχει κρυφό χρέος άλλα 5 τρις (Germany Has 5 Trillion Euros of Hidden Debt), σε μια απ' τις 50 λέξεις της είδησης μιλάει για liabilities 5 τρις... και όχι για debt 5 τρις.

Το ελληνικό καραγκούνικο πρόβατο που νομίζει ότι τα ξέρει όλα μεταφράζει: "υποχρεώσεις" και συμπεραίνει ότι μιλάει για χρέος, χωρίς να ξέρει τη διαφορά "υποχρέωσης" που αναφέρεται στο μέλλον και της αντίθετης λέξης "απαίτησης" που αναφέρεται σε χρέος και στο παρελθόν. Στα οικονομικά το liabilities σημαίνει:

obligation of an entity arising from past transactions or events, the settlement of which may result in the transfer or use of assets, provision of services or other yielding of economic benefits in the future

δηλ. την υποχρέωση που προκύπτει από παρελθόντες μεταβιβάσεις ή γεγονότα που μπορεί να οδηγήσουν μελλοντικά (ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ξαναλέω) σε μεταφορά χρημάτων, προμήθεια ή άλλου οικονομικού οφέλους

Άρα τα 5 τρις liabilities της Γερμανίας είναι μελλοντικές υποχρεώσεις και όχι παρελθόντες "υποχρεώσεις" όπως μεταφράζει κάποιος ξερόλας

Εξάλλου η Handelsblatt, που επικαλείται ο Bloomberg, λέει ακριβώς ότι πρόκειται για υποχρεώσεις που θα προκύψουν στο μέλλον λόγω γήρανσης του πληθυσμού που θα έχει σαν συνέπεια την αύξηση των συνταξιούχων, της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και της μείωσης των εργαζομένων και των εισφορών... όλα αυτά θα οδηγήσουν σε αυξημένη επιχορήγηση του γερμανικού κράτους προς τα Ταμεία τις επόμενες δεκαετίες και ενδεχομένως σε αυξηση του δημοσίου χρέους... Όλα αυτά όμως θα γίνουν τις επόμενες δεκαετίες λόγω υποχρεώσεων (liabilities) που έχει αναλάβει το γερμανικό κράτος απέναντι στα ταμεία.
----------------------------------------------
Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν τα λέω μόνο εγώ αλλά και το in.gr σε άρθρο του που αναδημοσιεύσαμε χθες.

Παρόλα αυτά είπαμε η μαλακ@@ είναι ανίκητη και μαζί με το "ο Ρουσόπουλος έβγαλε λεφτά απ' το Βατοπαίδι" το πρόβατο θα λέει και "η Γερμανία κρύβει 5 τρις χρέος"...
-----------------------------------------------
του το είπε άλλωστε ο Εβραίος ο Bloomberg που έχει το πρακτορείο για να κάνει παιχνίδια με τις μετοχές και τα CDS... αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τα πρόβατα.

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/

AΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ .....


Τρεις μπογιατζήδες - ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας - πέθαναν και πήγαν στον Παράδεισο.


Ο Άγιος Πέτρος τους άνοιξε την πόρτα.


- Καλώς τα παιδιά. Επιτέλους ήρθαν και τρεις χρήσιμοι άνθρωποι.


Ρε παιδιά θέλω να βάψω την πόρτα του Παράδεισου.


- Για πες μου, λέει του Αλβανού, πόσα θέλεις για να ....
τη βάψεις;


- 600 ευρώ, λέει ο Αλβανός.


- 600; Πώς τα λογάριασες;


- Nα: 400 για μένα και 200 τα υλικά.


- Εσύ, λέει του Γερμανού, πόσα θέλεις;


- 900 ευρώ: 300 για μένα, 300 στην εφορία και 300 τα υλικά.


- Και εσύ, λέει του Έλληνα, πόσα θέλεις;


- 3.000 ευρώ Άγιε Πέτρο


- 3.000; Τρελός είσαι; Πώς τα λογάριασες;


- Άγιε Πέτρο, έλα πιο κοντά να μην μας ακούν.
Ο Άγιος Πέτρος πήγε κοντά του και ο Έλληνας του ψιθυρίζει:


Άκουσε : 1.000 για σένα, 1.000 για μένα, 400 στον Γερμανό για να το βουλώσει


και 600 θα δώσουμε στον Αλβανό για να βάψει την πόρτα..

Φωτογραφιζόταν με τη σορό ανήλικου που μόλις είχε σκοτώσειΣε ποινή κάθειρξης επτά ετών καταδικάστηκε χθες ο νεαρότερος από τους πέντε Αμερικανούς στρατιωτικούς που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν εν ψυχρώ άοπλους Αφγανούς και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με τους....
σορούς τους ως τρόπαια.


Ο Άντριου Χολμς ομολόγησε την ενοχή του την Πέμπτη στην κατηγορία του φόνου --μετά από συμφωνία με τους εισαγγελείς και την τροποποίηση του αρχικού κατηγορητηρίου, που περιλάμβανε τη σοβαρότερη κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης-- λέγοντας ότι πήρε μια «κακή απόφαση» όταν πυροβόλησε τον έφηβο σχεδόν εξ επαφής.


«Εύχομαι να μπορούσα να πω στον πατέρα και στα αδέλφια (του) στο Αφγανιστάν ότι λυπάμαι», είπε ο δακρυσμένος στρατιώτης, 21 ετών, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της δίκης του στο στρατοδικείο στη Βάση Λιούις-Μακόρντ. «Είναι μια πράξη που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Θα ζω έχοντας αυτό στο μυαλό μου ως την ημέρα που θα πεθάνω».


Ο Χολμς επιμένει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το αγόρι αλλά διέπραξε ένα σφάλμα κρίσεως υπακούοντας στην διαταγή ενός αρχαιότερου στρατιώτη στην μονάδα του να το πυροβολήσει.


Ο άλλος στρατιώτης, ο Τζέρεμι Μόρλοκ, καταδικάστηκε τον Μάρτιο σε ποινή κάθειρξης 24 ετών μετά την ομολογία της ενοχής του για τρεις δολοφονίες εκ προμελέτης, περιλαμβανομένης αυτής του 15χρονου Γκιουλ Μουντίν τον Ιανουάριο του 2010, κοντά σε ένα χωριό στο Αφγανιστάν.


Ο Μόρλοκ κατέθεσε ότι ο Χολμς συμμετείχε με τη θέλησή του όταν ο ίδιος πέταξε μια χειροβομβίδα σε ένα τοίχο κοντά στον έφηβο για να δώσει την εντύπωση πως οι αμερικανοί δέχονταν επίθεση και κατόπιν φώναξε στο Χολμς ‘πυρ’.


Οι φωτογραφίες που πήραν οι στρατιώτες μετά το θάνατο του παιδιού, και δημοσιοποιήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο, αποτέλεσαν την ατράνταχτη απόδειξη μιας από τις πιο μακάβριες ωμότητες για τις οποίες έχουν κατηγορηθεί στρατιωτικοί των ΗΠΑ τα τελευταία 10 χρόνια του πολέμου στο Αφγανιστάν. Οι στρατιώτες Μόρλοκ και Χολμς απεικονίζονται γονατισμένοι πλάι στο πτώμα του Μουντίν, κρατώντας από τα μαλλιά το κεφάλι του παιδιού για να φαίνεται το πρόσωπό του.


Ο 19χρονος Χολμς όταν διέπραξε την δολοφονία, ομολόγησε την ενοχή του και στην κατηγορία ότι είχε στην κατοχή του ένα κόκαλο από το ένα από τα δάκτυλα του παιδιού ως τρόπαιο. Ομολόγησε επίσης ότι έκανε χρήση μαριχουάνας.