Η γυναικεία απιστία με 10 καλές δικαιολογίες…


Ευτυχώς! Τα τελευταία χρόνια έχει επιτέλους καταστρατηγηθεί αυτή η παράδοξη μαθηματικώς θεωρία που θέλει τους άντρες άπιστους και τις γυναίκες πιστές. Όχι πείτε μου βρε κορίτσια… οκ οι άντρες είναι άπιστοι! Αλλά αν οι γυναίκες είναι πιστές, τότε με ποιες "παρτενέρ" κυλιούνται τα αρσενικά στην αμαρτία;...Δεν στέκει μαθηματικώς, πώς να το κάνουμε…
Την ισότητα στην απιστία λοιπόν την θεωρούμε δεδομένη. Η διαφορά είναι προφανώς στους λόγους. Οι λόγοι που ένας άντρας απιστεί είναι εντελώς διαφορετικοί από της γυναίκας, από την απλή επιβεβαίωση του ανδρισμού τους μέχρι το… «απλά έτυχε».
Οι λόγοι και τα κίνητρα που οδηγούν μια γυναίκα σε ξένη αγκαλιά είναι ενίοτε πιο περίπλοκοι. Ας δούμε λοιπόν τους 10 δημοφιλέστερους λόγους της γυναικείας απιστίας.

1. Για εκδίκηση
Εκτός από το ότι είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, είναι επίσης και ένα πιάτο που τρώγεται ωραιότατα και ζεστό. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ενδίδουν στο φλερτ κάποιου άλλου άντρα όταν διαπιστώσουν ότι ο σύντροφός τους τις απάτησε, ακόμα κι αν έχουν καταφέρει επανειλημμένως να αντισταθούν στους «πειρασμούς» στο παρελθόν.

2. Για την συγκίνηση της ανομίας
Η διαδικασία της απιστίας στέλνει την αδρεναλίνη στα ύψη, μοιάζει πολλές φορές με μια διαρκή επίσκεψη στο Alou Fan Park. Μόνο που είναι "παιχνίδι" ενηλίκων. Πολλές γυναίκες λοιπόν στην αναζήτηση αυτής της συγκίνησης καταφεύγουν στην απιστία, ταράζοντας έτσι τα λιμνάζοντα νερά της καθημερινότητάς τους.

3. Για την τόνωση του «εγώ»
Ο εραστής είναι πάντα πιο πρόθυμος να κάνει κομπλιμέντα και να τονώσει την σεξουαλική εικόνα της ερωμένης του. Ο μόνιμος σύντροφος από την άλλη, είτε γιατί θεωρεί αυτά τα πράγματα δεδομένα, είτε γιατί κι αυτός έχει ψιλοβαρεθεί, αμελεί να τονώσει το «εγώ» της γυναίκας. Η μάχη είναι – όπως και να το κάνουμε - άνιση και νικητής βγαίνει ο εραστής πανηγυρικά.

4. Αναζητώντας την πραγματική αγάπη
Ας το παραδεχτούμε, με το πέρασμα των χρόνων ένα ζευγάρι καταλήγει να είναι συγκάτοικοι και όχι εραστές. Ειδικά αν υπάρχουν κοινές υποχρεώσεις, παιδιά - σκυλιά - γατιά - πεθερικά, η σχέση καταντά πολύ συχνά να μοιάζει με αδερφική αγάπη.
Κι εκεί που το ρομάντζο πνέει τα λοίσθια, ο εραστής είναι πάλι πρόθυμος να βάλει την γυναίκα στην αναζήτηση της πραγματικής ερωτικής αγάπης, μαζί με την ψευδαίσθηση ότι αυτός ο έρωτας δεν θα πεθάνει από την ασφυξία της καθημερινότητας.

5. Για να κάνουν τον σύντροφο να φύγει
Εδώ μιλάμε για μεγάλο μπέρδεμα. Για να το ξεμπερδέψουμε λίγο… Μια γυναίκα σε ένα γάμο, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά, αισθάνεται τρομερές τύψεις να εγκαταλείψει τον άντρα της έτσι απλά γιατί "της τελείωσε το αίσθημα". Τι θα γινόταν όμως αν ο σύζυγος μάθαινε για την "αθώα" περιπετειούλα της και ήταν τόσο σκληρός ώστε να την εγκαταλείψει αυτός; Οι τύψεις τότε θα βάραιναν αυτόν και όχι εκείνη και το φταίξιμο θα ‘ταν δικό του, που δεν μπόρεσε να συγχωρήσει.
Ναι είναι πονηριά. Όχι δεν είναι πονηριά, είναι το άλλο…, αυτό που λέμε "που**νιά", αλλά συμβαίνει! Και οφείλουμε να το καταγράψουμε.

6. Για να ανανεώσουν την σεξουαλική ζωή
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο όρος "σεξουαλική ζωή" μοιάζει με άγνωστες λέξεις σε μια μακροχρόνια σχέση. Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο που μια γυναίκα αναζητά άλλον παρτενέρ για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ανάγκες. Η σεξουαλική ανία, είναι ίσως ο συνηθέστερος λόγος της απιστίας και στα δύο φύλα.

7. Για να διώξουν την μοναξιά
Ένας πολυάσχολος σύζυγος, ένας συνομιλητής που όλα έχουν ειπωθεί πολλές πολλές φορές, μια ζωή καλοκουρντισμένη που όλα κυλούν ήσυχα αλλά και μοναχικά. Το αίσθημα της μοναξιάς είναι αναπόφευκτο και η γυναίκα αναπολεί τα χρόνια που μοιραζόταν με έναν άντρα κάθε δευτερόλεπτο και κάθε σκέψη. Αν σε μια τέτοια περίοδο της ζωής της, η γυναίκα συναντήσει έναν άλλον άντρα που θα είναι πρόθυμος κατ’ αρχήν να γεμίσει την μοναξιά της με κουβέντα και συμπαράσταση, ο δρόμος προς την ερωτική απιστία είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

8. Για την αναβίωση του παρελθόντος
Ένα reunion με παλιούς συμμαθητές και πιθανόν με τον σχολικό έρωτα, είναι πολύ πιθανό να βάλει την γυναίκα στη διαδικασία να ξαναζήσει το τιμημένο παρελθόν. Η ψευδαίσθηση φυσικά κρατάει λίγο, αφού ο παιδικός έρωτας δεν είναι πια 17 χρονών, όπως ούτε και η γυναίκα άλλωστε, και οι λόγοι που το παιδικό ειδύλλιο έληξε τότε που έληξε, σημαίνει ότι υπήρχαν αρκετά σοβαροί λόγοι. Η απιστία όμως… έχει ήδη επιτελεστεί.

9. Εξ’ αιτίας του θανάτου κάποιου κοντινού προσώπου
Ο θάνατος κάποιου προσφιλούς ανθρώπου, βάζει την γυναίκα στη διαδικασία να δει την ζωή της με άλλο μάτι, να εξερευνήσει σε βάθος τα θέλω και την πορεία της και να συνειδητοποιήσει την δική της θνητότητα.
Μέσα σ’ αυτή τη διαδικασία λοιπόν, οτιδήποτε ζωογόνο όπως μια ερωτική περιπέτεια με έναν άλλον, πολλές φορές νεότερο άντρα, μοιάζει με πραγματική τονωτική ένεση στην κακή ψυχολογία που ο θάνατος προκάλεσε.

10. Για να χαρούν αποδοχής
Μια γυναίκα που η οικογένεια και ειδικά ο σύντροφός της την θεωρούν δεδομένη, αφού καταφέρνει με τόση επιτυχία να είναι εργαζόμενη, νοικοκυρά, οικοδέσποινα και μητέρα, χρειάζεται να αισθανθεί ότι όλη της αυτή η προσφορά τυγχάνει αναγνώρησης. Ένας εραστής πρόθυμος να θαυμάσει πάλι από την αρχή όλες αυτές τις "μαγικές" ικανότητες μιας γυναίκας, που θα της πει «Σε θαυμάζω για όλα όσα καταφέρνεις καθημερινά» κάνει την γυναίκα να αισθάνεται ότι παίρνει την επιβράβευση για όλον αυτόν τον καθημερινό αγώνα που δίνει. Η απιστία είναι φυσικό επακόλουθο.

8 τρελές ερωτικές ιστορίες


To σεξ τελικά μπορεί να αποβεί… μοιραίο και επικίνδυνο! Οκτώ αληθινές κωμικοτραγικές ιστορίες που αν και μοιάζουν απίθανες, έχουν συμβεί στην πραγματικότητα!
Τις βρήκαμε λοιπόν τις συγκεντρώσαμε όλες μαζί και τις δημοσιεύουμε...1. Μια γυναίκα στην Αυστραλία περνούσε πολύ καλά παρέα με τον δονητή της, μέχρι που, λόγω του έντονου οργασμού της, ο δονητής εκσφενδονίστηκε από το αιδοίο της. Το “παιχνιδάκι” της έκανε γκελ στο πάτωμα και έφυγε έξω από το παράθυρο, πέφτωντας στο δρόμο. Μέσα στον πανικό της, έτρεξε στο παράθυρο, έσκιψε με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει κι εκείνη από κάτω! Ευτυχώς και οι δύο- εκείνη και ο δονητής της- επέζησαν.

2. Μια γυναίκα ήθελε να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική της ζωή και συγχρόνως να δείξει στον σύντροφό της ότι εκείνη ήταν το “αφεντικό”. Oπότε θεώρησε έξυπνο και πολύ σέξι να κρύψει τα κλειδιά του μέσα στο… επίμαχο σημείο της. Βέβαια, ούτε εκείνος αλλά ούτε και ο γιατρός που καλέσανε, δεν κατάφερε να βρει ούτε ένα κλειδί από το μπρελόκ του κυρίου -παρόλο που ήξεραν και οι δύο που να ψάξουν. Πιθανότατα θα της έπεσαν κάπου άλλου και δεν θα το πρόσεξε…

3. Ένα ζευγάρι στη Νότιο Αφρική αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι πολύ extreme: να κάνει σεξ πάνω στις ράγες του τρένου. Μόνο που οι ενδείξεις αγάπης κατέληξαν σε… δράμα. Παρόλο που ο οδηγός του τρένου κόρνανε και τους φώναζε, το ζευγάρι δεν κατάλαβε ότι ένα τρένο ερχόταν καταπάνω τους, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο!

4. Ένα πρωινό, καθώς μια γυναίκα έφτιαχνε το πρωινό, ο άντρας είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα: να αντικαταστήσει το λουκάνικο του σάντουιτς με το… δικό του “λουκάνικο”. Η σκέψη αυτή για κάποιον ανεξήγητο λόγο τον “ανύψωσε” και ο σκύλος της οικογένειας τον πρόσεξε και έσπευσε να πάρει μια δαγκωματιά από το γευστικό “χοτ ντογκ”. Άουτς! Ευτυχώς, οι γιατροί κατάφεραν να… ενώσουν το κομμένο κομμάτι με το υπόλοιπο κι εκείνος ένιωσε στο πετσί του αυτό που λένε οι μαμάδες: Μην παίζεις ποτέ με το φαγητό σου!

Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει"ακριβως απο κάτω για να δεις τη συνέχεια του άρθρου

5. Ένας άντρας αποφάσισε να κάνει έκπληξη στην ερωμένη του με ένα λουλούδι… πάνω στο πέος του. Μόνο που όταν λέμε “πάνω στο πέος του”, δεν εννοούμε ότι το ακούμπησε απλά εκεί. Όχι. Ο άντρας είχε την φαεινή ιδέα να πάρει ένα γεράνι από τον κήπο και να βάλει το κοτσάνι του μέσα στην ουρήθρα(!!!). Φυσικά, χρειάστηκε χειρουργείο, αφού το κοτσάνι του γερανιού έχει τριχωτές ίνες που κατέστρεψαν τα τοιχώματα της ουρήθρας! Την επόμενη φορά απλά θα χρησιμοποιήσει ένα βάζο…

6. Ένας 34χρονος Νεοϋορκέζος ήθελε να ζήσει αυτό που λένε ότι η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, και αποφάσισε να κάνει ένεση κοκαϊνης στο… πέος του για να διαρκέσει όλο το βράδυ. Δυστυχώς, ανέπτυξε γάγγραινα με αποτέλεσμα να του αφαιρέσουν εννιά δάχτυλα, τα δύο του πόδια και, φυσικά, το πέος του.

7. Ένας επιχειρηματίας του Λος Άντζελες “φρίκαρε” όταν έμαθε ότι ήταν αρραβωνιασμένος με την… κόρη του, χωρίς εκείνος να γνωρίζει τίποτα! Αφού ο πατέρας της αρραβωνιαστικιάς του παραδέχτηκε ότι η γυναίκα του είχε συλλάβει με τεχνητή γονιμοποίηση, ο άτυχος άντρας ανέτρεξε στο παρελθόν και θυμήθηκε ότι στο πανεπιστήμιο ήταν συχνός δότης σπέρματος. Αφού διασταύρωσε τα στοιχεία, αποκαλύφθηκε ότι η μέλλουσα γυναίκα του ήταν στην πραγματικότητα κόρη του!

8. Ένα παντρεμένο ζευγάρι στην Αμερική προσπαθούσε για χρόνια να κάνει παιδί. Είχαν προσπαθήσει τα πάντα και τελικά επισκέφτηκαν έναν ειδικό γιατρό. Χμ. Παρόλο που όλοι (σχεδόν) γνωρίζουμε ότι για να υπάρξει γονιμοποίηση πρέπει η “μέλισσα” να “μπει” στο “λουλούδι”, μάλλον εκείνοι δεν το ήξεραν. Νόμιζαν ότι για να κάνεις σεξ, το μόνο που αρκεί είναι να ανέβει ο ένας πάνω στον άλλον…

Πόσο sex maniac είσαι; Κάνε το τεστ και μάθε…


Πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη ζωή σου; Πόσο συχνά σκέφτεσαι το σεξ; Τι είναι αυτό που σε φτιάχνει; Μέχρι που θα έφτανες για μια καυτή νύχτα πάθους; Κάνε το τεστ και μάθε….
Πόσο συχνά νιώθεις την ανάγκη να κάνεις σεξ;
Λιγότερο από 2 φορές την εβδομάδα
3 φορές την εβδομάδα
Αν δεν είμαι σε mood μια μέρα ανησυχώ
Είχες ποτές ερωτικό σύντροφο που να μην θυμάσαι το όνομά του;
Όχι βέβαια. Πώς είναι ποτέ δυνατό!
Να δεις πως τον έλεγαν. Θάνο ή Νάσο;
Ναι. Που να θυμάσαι μετά από τέτοιο ξενύχτι;
Θεωρείς απαραίτητη την ρομαντική ατμόσφαιρα για να προχωρήσεις;
Φυσικά. Τρελαίνεσαι για κεράκια, απαλή μουσική και καλό κρασί
Αν βρίσκεσαι με τον άνδρα των ονείρων σου η ατμόσφαιρα δημιουργείται
Ποιος την λογαριάζει την ατμόσφαιρα όταν πρόκειται για σεξ;
Πόσο σημαντικά είναι τα προκαταρκτικά πριν από το σεξ;
Είναι το Α και το Ω. Αλλιώς δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία
Εντάξει όλοι τα χρειάζονται. Αλλά και το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς
Είναι προτιμότερο να πηγαίνει κανείς απευθείας στο κυρίως πιάτο
Ενδιαφέρεσαι για την ικανοποίηση του ερωτικού σου συντρόφου;
Φυσικά. Δεν είσαι και αναίσθητη
Κάνω ότι μπορώ, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν έχει αποτέλεσμα
Δεν καίγομαι κιόλας. Εγώ να περνάω καλά. 


Έχεις κάνει ποτέ One night stand;Ποτέ. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω
Όχι, άλλα είναι φορές που το σκέφτομαι σοβαρά. Με ιντριγκάρει η ιδέα.
Φυσικά. Είναι κι αυτό μια εμπειρία.
Αποτελέσματα

Περισσότερα A: Ρομαντική! Ή μήπως συντηρητική;
Είναι πράγματα που σε κομπλάρουν στο σεξ. Θα έλεγε κανείς πως θέλεις να κάνεις τα πάντα με τον παραδοσιακό τρόπο. Αν γινόταν να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου από το πρώτο ραντεβού, ακόμη καλύτερα. Εντάξει δεν είναι κακό να θέλεις να ζήσεις τον έρωτα με όλη του τη γαρνιτούρα. Κεριά, ταξίδια, ρομαντικά δείπνα, χτυποκάρδια! Είναι όλα στο πρόγραμμα. Από την άλλη, δεν είναι ανάγκη να περιμένεις να έρθει από μόνος του. Πρέπει να είσαι πιο διεκδικητική και πολλές φορές πιο δεκτική σε σεξουαλικά καλέσματα. Κάτι που μπορεί να μοιάζει με One night stand μπορεί να καταλήξει στον μεγάλο έρωτα.

Περισσότερα Β: Μόνο το σεξ δε φτάνει!
Το απολαμβάνεις και το αποζητας όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Από την άλλη όμως δεν είναι το σεξ που ορίζει τη ζωή σου και τις επιλογές σου. Υπάρχουν κρυφές φαντασιώσεις που μπορεί και να περιλαμβάνουν σεξουαλικές επιθυμίες, τις οποίες δεν έχεις εκμυστηρευτεί ούτε στην κολλητή σου. Είναι καλό να αφήνεις όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και να μην αυτοπεριορίζεσαι. Εκείνο που ίσως πρέπει να διορθώσεις είναι την αυτοπεποίθησή σου, η οποία σημειώνει χαμηλές πτήσεις.

Περισσότερα C: Sexual Freak
Εντάξει είναι φανερό πως σου αρέσει το σεξ. Σε μεγάλες δόσεις και σε καθημερινή βάση. Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει για την αυξημένη libido. Το σεξ είναι απόλαυση που δεν μπορείς να την βάλεις σε όρια. Σκέψου όμως λίγο και τον άλλο. Δεν είναι και πολύ κολακευτικό να πέσεις στην ίδια παρέα με πρώην ερωτικό σύντροφο και να μην θυμάσαι καν το όνομά του! Δοκίμασε να βάλεις συναίσθημα στο σεξ, να σκεφτείς και τις ανάγκες του άλλου στην ερωτική διαδικασία. Πάλι για την δική σου ευχαρίστηση δουλεύεις. Όταν μάθεις τα “χούγια” ενός ανθρώπου το σεξ γίνεται απολαυστικότερο και πιο έντονο. Κι όταν ευχαριστείς και τον άλλο, τότε κι εκείνος στο ανταποδίδει. Κάντο και θα με θυμηθείς!

Την είπαν παρθένα και τους μήνυσε!


Που να το φανταζόντουσαν οι εργαζόμενοι σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης πως τα αστειάκια που έκαναν στη συνάδελφό τους, θα στοίχιζαν πολύ… στην τσέπη τους!
Γιατροί και νοσοκόμοι κορόιδευαν την Κρίστεν Χάιτ, η οποία στα 41 της χρόνια ήταν ακόμα παρθένα! Όλο το νοσοκομείο γέλαγε με την περίπτωση της νοσοκόμας εκτός ...από την ίδια.Η Κρίστεν Χάιτ δήλωσε στη Daily-mail πως οι συνάδελφοί της, της έχουνε δημιουργήσει μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο δεν μπορεί να ξεπεράσει. Έτσι αποφάσισε να τους μηνύσει ζητώντας τους 45 εκατομμύρια δολάρια.

Σιγά μην καθόταν με σταυρωμένα χέρια η Βρετανίδα!Πως δηλαδή θα μπορέσει να επανακάμψει ψυχολογικά;

Διαισθανόταν ότι θα πεθάνει και το είπε στον αγαπημένο της!


Λένε ότι λίγο πριν πεθάνεις έχεις διαίσθηση. Ποιος ξέρει… Πάντως, συγκλονίζει το γεγονός ότι μια 17χρονη κοπέλα λίγα λεπτά πριν αφήσει την τελευταία της πνοή έστειλε μήνυμα στον φίλο της...
«αν πεθάνω να ξέρεις ότι ήσουν ο ένας».Η 17χρονη Μικαέλα από την Βρετανία επέβαινε στο αμάξι μιας φίλης της, η οποία όμως είχε πιει πολύ αλκοόλ και είχε καπνίσει «φούντα».

Για την ακρίβεια η Georgia, αφού διασκέδασε σε πάρτι, πήρε κρυφά το αμάξι της μαμάς της, πήρε και τις φίλες της παρέα και πήγε βόλτα. Όμως οι φίλες της δεν γνώριζαν ότι ήταν μαστουρωμένη…Το κατάλαβαν, όταν άρχισε να κάνει κάτι τρελούς ελιγμούς.

Τότε συνειδητοποίησαν πώς κάτι δεν πήγαινε καλά. Η 17χρονη Μικαέλα έγραψε στον φίλο της «Δεν λέω ψέματα, πίστεψέ με μωρό μου, σε παρακαλώ, αν πεθάνω εσύ ήσουν Ο ένας!». Τότε αυτός που ανησύχησε της ζήτησε να τον πάρει τηλέφωνο.

«Όταν χτύπησε το τηλέφωνο, άκουσα μόνο φωνές αγωνίας και ουρλιαχτά και τον θόρυβο από την σύγκρουση», είπε στο δικαστήριο.

Η άτυχη κοπέλα πέθανε ακαριαία, ενώ η τρίτη φίλη της παρέας υπέστη σοβαρά κατάγματα στα πόδια. Η οδηγός καταδικάστηκε σε 3 ½ χρόνια για επικίνδυνη οδήγηση.

κόντεψε να πεθάνει από τη χρήση ταμπόν


Μια έφηβη 15 ετών κόντεψε να χάσει τη ζωή της από τοξική δηλητηρίαση στο αίμα που της προκάλεσε το ταμπόν, που χρησιμοποίησε για την έμμηνο ρύση της.Η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι μία στο εκατομμύριο.Η Paige Roffey βρισκόταν στο σπίτι της στο Rayleigh του Essex όταν ξαφνικά...
λιποθύμησε από το σύνδρομο τοξικού σοκ που της προκάλεσε το ταμπόν που είχε χρησιμοποιήσει τέσσερις ώρες πριν.

Αρχικά οι γιατροί που την εξέτασαν στο νοσοκομείο της είπαν να πάει σπίτι της, νομίζοντας ότι είχε κάποια ίωση. Τελικά το νεαρό κορίτσι οδηγήθηκε ξανά στο νοσοκομείο, όταν λιποθύμησε για δεύτερη φορά την ώρα που έκανε ντουζ.

Η μητέρα της Sarah, είπε ότι οι γιατροί της ενημέρωσαν ότι η κόρη της ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και την έβαλαν σε τεχνητό κώμα για δύο ημέρες.

«Καθόμουν δίπλα στην κόρη μου και σχεδίαζα την κηδεία της. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρει» είπε.

Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας της Paige βελτιώθηκε σημαντικά και τελικά βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 10 ημέρες.

Τώρα, τόσο η μητέρα όσο και η κόρη θέλουν να ενημερώσουν τα νεαρά κορίτσια και τις γυναίκες για τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από τη χρήση ταμπόν.


Το σύνδρομο τοξικού σοκ είναι μια πολύ σπάνια αλλά εξαιρετικά σοβαρή αρρώστια που προκαλείται από βακτηριακές τοξίνες.

Εμφανίζεται σε περίπου 20 ανθρώπους το χρόνο και προκαλείται από μια πληγή, όπως ένα κάψιμο ή το τσίμπημα ενός εντόμου.


Μόνο δύο από αυτά τα περιστατικά σχετίζονται με τη χρήση ταμπόν.

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ο κίνδυνος υπάρχει και αυξάνεται όταν μια γυναίκα αφήνει μέσα στο σώμα της το ταμπόν για πολύ ώρα, αλλά επισημαίνουν ότι υπάρχουν περιπτώσεις που και μόνο λίγες ώρες είναι αρκετές για να προκαλέσουν το τοξικό σοκ, αν ο οργανισμός των γυναικών δεν έχει αρκετά αντισώματα για να «καταπολεμήσουν» τις λοιμώξεις που προκαλεί.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο facebook «ρίχνουν» το ενδιαφέρον των ανδρών


Οι προκλητικές φωτογραφίες στο facebook, μπορεί να συγκεντρώνουν τα …μάτια των ανδρών, όμως όχι και το ενδιαφέρον τους.Έρευνα (Moreno, 2011) έδειξε ότι οι άνδρες χρησιμοποιούν το facebook για να αξιολογούν πιθανές μελλοντικές συντρόφους, ωστόσο, οι «πικάντικες» αναρτήσεις τούς...απωθούν από το να συνάψουν σχέση με τη γυναίκα αυτή.

Η μελέτη έγινε σε ετεροφυλόφιλους άνδρες φοιτητές και αφού τους έδειξαν σχετικό υλικό στο facebook, τους ζήτησαν να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Προέκυψε λοιπόν ότι:

Οι αναρτήσεις που είχαν σεξουαλικά στοιχεία, με την έννοια ότι υποδήλωναν κάτι σεξουαλικό, μεγάλωναν τις σεξουαλικές προσδοκίες των ανδρών.
Οι αναρτήσεις αυτές μείωναν την επιθυμία των ανδρών να συνάψουν σχέση με τις γυναίκες αυτές.
Το υλικό που παρουσιαζόταν μέσω του facebook αξιολογήθηκε ως σημαντικό και πολύτιμο αλλά ελλιπές.

5 επιστημονικοί λόγοι που θα μπορούσε να συμβεί μια "Αποκάλυψη με Zombie!"Τα zombie, δηλαδή τα πτώματα πεθαμένων ανθρώπων που έχουν επιστρέψει στη ζωή, συνήθως με τη βοήθεια μαγείας η voodoo, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην λογοτεχνία τρόμου, κυρίως λόγω της τεράστιας επιτυχίας που είχε η ταινία του George A. Romero's 1968 "Η νύχτα των Ζωντανών Νεκρών."
Πλέον, τα φανταστικά αυτά πλάσματα κάνουν την εμφάνισή τους σε ουκ ολίγα βιβλία, ταινίες, σειρές και φυσικά σε κόμικς.
Η επονομαζόμενη και "τέχνη των zombie", έχει γίνει πλέον επιμέρους είδος της φαντασίας τρόμου, και συνήθως περιγράφει ιστορίες από όλα τα είδη τέχνης στις οποίες το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού έχει μεταμορφωθεί σε ανθρωποφάγαzombie, μια "Zombie Αποκάλυψη" με λίγα λόγια!
Η κουλτούρα μας είναι γεμάτη από ιστορίες για "απέθαντους" που περιπλανιούνται στη Γη, ενώ τέτοια θέματα κάνουν την εμφάνισή τους από τις θρησκείες μέχρι και τα κόμικς!
Μια Αποκάλυψη με zombie όμως είναι άραγε τελείως φανταστικό σενάριο;
Εμείς θα σας παρουσιάσουμε 5 επιστημονίκούς λόγους που κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί και στην πραγματικότητα!
5) Παράσιτα του Εγκεφάλου
Όπως παρουσιάζονται και στο Resident Evil IV, τα εγκεφαλικά παράσιτα μπορούν να μετατρέψουν τα θύματά τους σε άβουλα όντα, που θυμίζουν αρκετά τα zombie.
Είναι δε, αρκετά συνηθισμένα στη φύση.
Ένα από αυτά ονομάζεται τοξόπλασμα και προσβάλλει κυρίως τους αρουραίους αλλά μπορεί να εντοπιστεί και στα έντερα της γάτας.
Το παράσιτο αυτό προσβάλλει τον εγκέφαλο του ποντικού, με αποτέλεσμα το τρωκτικό να μην μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του και να καταλήγει...στο στομάχι της γάτας.
Το σοκαριστικό είναι πως ο μισός ανθρώπινος πληθυσμός στη Γη έχει μολυνθεί από τοξόπλασμα και δεν το ξέρει καν.
Επίσης, σύμφωνα με μελέτες, αυτοί που έχουν προσβληθεί αντιλαμβάνονται μια αλλαγή στην προσωπικότητά τους και έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αναπτύξουν σχιζοφρένεια.
4) Νευροτοξίνες
Υπάρχουν κάποιες δηλητηριώδεις ουσίες, οι οποίες επιδρούν στις λειτουργίες του ανθρωπίνου σώματος, με τέτοιο τρόπο που το άτομο να θεωρείται κλινικά νεκρό.
Το δηλητήριο από το ιαπωνικό ψάρι fugu επιδρά κάπως έτσι.
Τα θύματα μπορούν να επανέλθουν στη ζωή με συγκεκριμένα φάρμακα όπως τοdatura stramonium, το οποίο όμως τους αφήνει σε μια κατάσταση ύπνωσης, χωρίς μνήμη αλλά ικανά να πραγματοποιούν μικρές καθημερινές δραστηριότητες, όπως να τρώνε και να κοιμούνται.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ακριβώς συνέβη στην Αϊτή, από όπου προέρχεται και ο όρος zombie.
Σοκάρει η ιστορία του Clairvius Narcisse, ενός άντρα από την Αϊτή, ο οποίος χαρακτηρίστηκε νεκρός από τους γιατρούς και θάφτηκε το 1962.
Δεκαοχτώ χρόνια αργότερα τον βρήκαν ζωντανό να περιπλανιέται στους δρόμους του χωριού του!
Τοπικοί ιερείς voodoo χρησιμοποιούσαν χημικά από τη φύση, ώστε να μετατρέπουν ανθρώπους σε zombie και να τους βάζουν να εργάζονται σε φυτείες ζάχαρης!
Κάτι τέτοιο έγινε και στην περίπτωση του Clairvius Narcisse. Η εξωφρενική ιστορία του αποτελεί το θέμα του βιβλίου "Το ερπετό και το Ουράνιο Τόξο", που γυρίστηκε και σε ταινία.
3) Ο ιός της οργής
Στην ταινία 28 Days Later, υπήρχε ένας ιός, ο οποίος μετέτρεπε τους ανθρώπους σε άβουλες φονικές μηχανές.
Στην πραγματική ζωή, έχουμε μια σειρά από εγκεφαλικές δυσλειτουργίες που μπορούν να λειτουργήσουν με παρόμοιο τρόπο.
Φυσικά δεν είναι μεταδοτικές όπως στην ταινία.
Σε αυτό το σενάριο κρίσιμο ρόλο παίζει και η "ασθένεια των τρελών αγελάδων" δηλαδή η σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια, η οποία μεταδίδεται από τις αγελάδες στους ανθρώπους.
Η σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια οδηγεί το άτομο να μην έχει συναίσθηση των πράξεών του.
Όταν μεταφέρεται στους ανθρώπους ονομάζεται ασθένεια Creutzfeldt-Jakob.
Τα συμπτώματα της δε, είναι τρομακτικά! Αλλαγές στο περπάτημα, παραισθήσεις, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, άβουλοι μυϊκοί σπασμοί, επιληπτικές κρίσεις αλλά και παράνοια!
2) Νευρογένεσης
Η έρευνα των βλαστοκυττάρων έχει φτάσει σε εντυπωσιακό σημείο, όμως πολλοί είναι αυτοί που αντιδρούν έντονα στις πρακτικές που ακολουθούν οι επιστήμονες.
Η βασική λειτουργία των βλαστοκυττάρων είναι η αναγέννηση των νεκρών κυττάρων.
Δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να αναπτυχθούν ξανά νεκρά εγκεφαλικά κύτταρα.
Ήδη οι επιστημόνες έχουν καταφέρει να επαναλειτουργήσουν τους εγκεφάλους ασθενών που έχουν υποστεί εγκεφαλικά τραύματα και βρίσκονται σε κώμα.
Υπάρχει δε, ένα επιστημονικό εργαστήριο που ασχολείται αποκλειστικά με "έρευνα της αναζωογόνησης."
Ερευνητές από το εργαστήριο αυτό εξηγούν πως η διαδικασία της αναζωογόνησης εμπεριέχει έναν σημαντικό κίνδυνο, ο οποίος οδηγεί τον εγκέφαλο να "πεθαίνει" στο εξωτερικό του τμήμα.
Δηλαδή να απενεργοποιείται το τμήμα του εγκεφάλου που μας χαρακτηρίζει ως νοήμονα όντα και μένει ενεργό μόνο το τμήμα που ελέγχει τις βασικές κινητήριες λειτουργίες και τα πρωτόγονα ένστικτα!
Κάπως έτσι εξηγείται και το γεγονός πως τα κοτόπουλα μπορούν να περπατούν και για μερικά δευτερόλεπτα αφού αποκεφαλιστούν!
Στο ίδιο κλίμα θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε τις ίδιες τεχνικές σε έναν εγκεφαλικά νεκρό ασθενή, ώστε να αναπτυχθούν ξανά τα εγκεφαλικά κύτταρα.
Φύσικά θα είχαμε τότε ένα ενεργό σώμα με βασικά ένστικτά και παρορμήσεις, αλλά με απενεργοποιημένες τις εγκεφαλικές λειτουργίες που διαμορφώνουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου και που αναπτύσσουν τις σκέψεις.
Με λίγα λόγια...θα είχαμε zombies!
1) Νανορομπότ
Τα νανορομπότ είναι μικροσκοπικά ρομπότ τα οποία αναπαράγουν τον εαυτό τους και μπορούν να χτίσουν ή να καταστρέψουν το οτιδήποτε χωρίς να είναι ορατά με γυμνό μάτι.
Δηλαδή μπορούν να εμφυτευθούν στο σώμα μας, ώστε να αναπλάθουν τους νεκρούς ιστούς και τα νεκρά κύτταρα και με αυτόν τον τρόπο να μας προστατεύουν από ασθένεις και τραύματα.
Το μόνο πρόβλημα είναι πως τα νανορομπότ εξακολουθούν την λειτουργία τους, ακόμα και μετά του θάνατο του ξενιστή!
Άρα ίσως στο μέλλον να μπορούν να λειτουργούν τον εγκέφαλό μας, ακόμα και μετά τον θάνατό μας, μετατρέποντας μας σε (τι άλλο)...zombies!
Τρομάξατε; Να σημειώσουμε πως πρόκειται για πολύ υποθετικά σενάρια που δεν μπορούν να συμβούν στην πραγματικότητα.
Ακόμα...

Απίστευτη πρόκληση Διαμαντοπούλου: Αντικατέστησε το ελληνικό αλφάβητο με greeklish στα dvd των βιβλίων!


Τα λόγια είναι περιττά:Πραγματικά συγκρατούμαστε πολύ για να μην εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε, από τη στιγμή που είδαμε το… παρακάτω τερατούργημα των μαθημάτων να αναγράφονται στην γνωστή βαρβαρική γραφή “greeklish”!
Και μην τολμήσει κανείς να πει πως “δεν γινόταν αλλιώς”, γιατί μια χαρά γράφονται όλα τα αρχεία υπολογιστή στα ελληνικά!
Η Αννούλα  ξεκίνησε το τελικό στάδιο της διάλυσης της Παιδείας, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ!