Hazel Jones: Η γυναίκα με τα δύο αιδοία!


image
Double vagina!
H Hazel Jones, η γυναίκα με τοδιπλό αιδοίο τα λέει όλα στο Bizarre: Πως οταν τα έχεις δύο διπλασιάζονται τα προβλήματα αλλά διπλασιάζεται και η απόλαυση!

“Uterus didelphys” μοιάζει με όνομα μυθικού τέρατος που ζει σε μαγεμένα δάση αλλά στην πραγματικότητα είναι ο ιατρικός όρος για τον «διπλό κόλπο» ή όπως πολύ υπερήφανα τον χαρακτήριζει η Hazel Jones «στον έναν άλλος ένας δώρο»!
Δύο αιδοία απίστευτο έ; Η κατάσταση “uterus didelphys” συναντάται σε 3.000 γυναίκες και μία από αυτές είναι η Hazel. Τι ακριβώς συμβαίνει; Οι σάλπιγγες σε αυτές τις γυναίκες οδηγούν σε ξεχωριστή μήτρα, χωρισμένη στη μέση από ένα κομμάτι σάρκας. Και ενώ οι περισσότερες γυναίκες που έχουν δύο μήτρες δεν το ξέρουν καν, αφού δεν φαίνεται εξωτερικά, στην περίπτωση της Hazel αυτό φαίνεται σχεδόν ολοκάθαρα καθώς έχει δύο «εισόδους». Είναι κάτι που συμβαίνει μία στο εκατομμύριο!
«Εχω δύο τρύπες», λέει η Hazel «μία στα αριστερά και μία στα δεξιά. Μοιάζουν σαν το σύμβολο του γιν-γιάνγκ. Το κόμματι της σάρκας που τις χωρίζει φαίνεται περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με τη στάση του κορμιού μου. Μερικές φορές κρύβεται από τα χείλη του αιδοίου μου και άλλες φορές φαίνεται ολοκάθαρα!»
Η Huzel δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα μέχρι τα 14 της όταν της δημιουργήθηκαν προβλήματα με την περίοδό της.
«Προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω ταμπόν αλλά δεν λειτουργούσαν πάντα σωστά. Το συζήτησα με μία συμμαθήτριά μου και την ρώτησα αν είχε πότε πρόβλημα με το σε ποιά τρύπα θα βάλει το ταμπόν. Εμεινε κόκκαλο αφού νόμιζε ότι μπορεί να βάζω τα ταμπόν στον κώλο μου».
Σήμερα η Huzel έχει βρει λύση στο πρόβλημα αλλά τότε η αντίδραση της φιλενάδας της, την έκανε να μην ξαναμιλήσει για το θέμα για χρόνια.
Στα 18 της, το θέμα του διπλού αιδοίου ξαναήρθε στην επιφάνεια, αυτή τη φορά από το γκόμενό της. Βρισκόντουσαν στα προκαταρκτικά όταν εκείνος άγγιξε το δερματάκι που χώριζε τα αιδοία και τι ρώτησε «τι στο καλό είναι αυτο;»
«Δεν ήξερα για τι πράγμα μιλούσε. Δεν είχα τη συνήθεια να εξετάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και τις φορές που είχα κοιτάξει το αιδοίο μου δεν είχα με κάτι να το συγκρίνω.Δεν έδινα σημασία στο μουνί της γυναίκας όταν έβλεπα πορνό, ούτε η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο ήταν της προκοπής. Ετσι δεν ήξερα πως έπρεπε να δείχνει το όργανό μου.» Ο γκόμενος της, της έδειξε το αιδοίο της και είπε: «Εχεις ένα κομμάτι στη μέση που τα άλλα κορίτσια δεν έχουν.»
Το ζευγάρι έκανε σεξ για δύο χρόνια και της είπε ότι είχε παρατηρήσει και παλιότερα πως το αιδοίο της ήταν παράξενο αλλά δεν ήξερε πως να της το φέρει. Φυσικά η Hazelφρίκαρε.
«Ετρεξα στο μπάνιο, κλαίγοντας και άρπαξα έναν καθρέφτη. Κοίταξα καλά το αιδοίο μου και πρόσεξα το κομματάκι που το χώριζε. Πανικόβλητη φώναξα τη μητέρα μου και ύστερα τη θεία μου που δούλευε σε νοσοκομείο, η οποία μου έκλεισε ένα ραντεβού στο γυναικολόγο. Ο γιατρός την εξέτασε και της εξήγησε την κατάσταση.
«Νόμιζα ότι ήταν ένα κακογουστο αστείο και είχα πάθει σοκ.» Οταν καταλάγιασε το πράγμα η Hazel άρχισε να σκέφτεται μπας και ήταν παρθένα από το ένα της αιδοίο."Ειχα ματώσει αρκετά τις πρώτες φορές που έκανα σεξ έτσι μάλλον ο πρώτος μου θα πρέπει να είχε σπάσει και τους δύο παρθενικούς υμένες."
image
Η Hazel μετά άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο της επέμβασης αλλά και αυτή είχε τα ρίσκα της. Πάραλληλα η θεραπεία απαιτούσε να χώνει κάθε μέρα μέσα της ένα ιατρικό ομοιωμα πέους.
Και δεν φτάνουν όλα αυτά τα θέματα που είχε η Hazel, έπρεπε να αντιμετωπίσει και το γκόμενό της που μόνο υποστηρικτικός δεν ήταν. Εφτασε στο σημείο να της φορτώσει κάθε σεξουαλικό πρόβλημα που είχαν και να της πει ότι το σώμα της ήταν ελαττωματικό. «Εκατσα μαζί του πολύ καιρό γιατί ντρεπόμουν για τον εαυτό μου. Αλλά ύστερα από δύο χρόνια κατάλαβα πως δεν έπρεπε να καθόμαι σε μία χάλια σχέση μόνο και μόνο επειδή είχα δύο αιδοία.»
Οσο για το θέμα της επέμβασης η Hazel το ξεπέρασε. «Είμαι διαφορετική, αλλά δεν είμαι ελαττωματική, δεν πιστεύω ότι κάτι πρέπει να διορθώσω, ούτε να βάλω νυστέρι μέσα μου αν δεν είναι εντελώς απαραίτητο. 
Το μόνο που απασχολούσε την Hazel ήταν αν μπορούσε να κάνει παιδιά. Δεν είχε πάρει οριστική απάντηση από το γιατρό της έτσι όταν είδε ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση με θέμα τα διάφορα προβλήματα του σώματος αποφάσισε να συμμετέχει.
Οι παραγωγοί του προγράμματος της κανόνισαν ραντεβού με τους εξπέρ γιατρούς για το θέμα και εκείνοι της απάντησαν πως θα μπορούσε να κάνει παιδί απλά στη γέννα θα κάνει καισαρική. Επίσης θα προσέχει πολύ όταν κάνει σεξ την περίοδο της εγκυμοσύνης γιατί μπορεί να μείνει εγκυος σε δεύτερο παιδί ταυτόχρονα. Αν κάνει κόρη δεν είναι σίγουρο ότι θα κληρονομήσει και εκείνη αυτήν την κατάσταση.
Πάντως η Hazel έκατσε και το έψαξε το θέμα: «Η αδελφή της προγιαγιάς μου είχε δύο αιδοία και ο παππούς μου είχε τρία αρχίδια, έτσι μάλλον ήταν γραφτο να βγω και εγώ με ένα όμορφο διπλό αιδοίο.»image
Τώρα η Hazel είναι πολύ ερωτευμένη και μάλιστα ο νέος της σύντροφος, ο Riki λατρεύει το διπλό της αιδοίο. «Ο Riki πάντα μπαίνει μέσα μου από την αριστερή πλευρά του, κάτι που εμένα με βολεύει μια χαρά αφού αυτό ειναι και το πιό ευαίσθητο από τα δύο. Το κομματάκι που τα χωρίζει παλιά μου προξενούσε πολύ πόνο. Αλλα τώρα πιά δεν έχω αυτό το πρόβλημα καθώς έμαθα τεχνικές για να το κουμαντάρω. Ετσι είμαι πιό άνετη και πιό καυλωμένη όταν κανω σεξ.»
Οσον αφορά την αίσθηση που έχει ο άντρας κάνοντας σεξ μαζί της ο Riki υποστηρίζει πως το αιδοίο της Hazel είναι πολύ πιο σφιχτό σε σχέση με άλλων γυναικών λόγο της ιδιομορφίας του.
Πάντως ο κόσμος που έχει μάθει το μυστικό της Hazel ενδιαφέρεται για πιό kinky πράγματα καθώς πολλοί τη ρωτάνε αν μπορεί να βάλει μέσα της δύο πέη ταυτόχρονα,πράγμα όμως που δεν γίνεται...

7 σημάδια στο πρώτο ραντεβού που δείχνουν αν είναι καλή στο κρεβάτι


sexyworkout600_122347_345029

Προτείνει ταϊλανδέζικο για δείπνο; Μήπως ζητά και παγωτό; Από χορό πως πάει; Διάβασε τα σημάδια αν θες να καταλάβεις πως συμπεριφέρεται στο σεξ.
Προτείνει ταϊλανδέζικο για δείπνο
Όχι δεν έχει σημασία το ταϊλανδέζικο. Σημασία έχει ότι ξέρει τι θέλει. Δεν μένει στο «Δεν ξέρω, ότι θες». Και μια γυναίκα όταν ξέρει τι θέλει και το εκφράζει, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι εκδηλωτική στο κρεβάτι. Να έχεις στο μυαλό σου ότι οι καλοί εραστές παίρνουν όλη την ευθύνη επάνω τους για την απόλαυσή τους, είτε είναι άντρες, είτε γυναίκες. Όποτε μην περιμένεις κανένα ντροπαλό κοριτσάκι, παθητικό, που δεν ξέρει τι θέλει. Αυτή ξέρει και ξέρει και πως θα το αποκτήσει.
Ταϊλανδέζικο στο πιάτο
Το φαγητό έφτασε όποτε δώσε προσοχή στο τρόπο που τρώει. Λέει πολλά. Πως κρατάει το πιρούνι; Ξέρει ν’ απολαμβάνει; Είναι αισθησιακή; Τρώει αργά ή καταβροχθίζει; Τώρα θα μου πεις τι σημασία έχει. Έχει γιατί οι συνήθειες των γυναικών στο τραπέζι μοιάζουν πολύ με τις συνήθειές τους στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, αν τρώει αργά, της αρέσει το πολύωρο σεξ. Αν είναι λαίμαργη και ξέρει ν’ απολαμβάνει, πρόκειται για αχόρταγο θηλυκό.
Ζητά και παγωτό
Επίσης δεν παίζει ρόλο το παγωτό. Και για άλλη μια φορά πρόκειται για γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Αλλά κρύβεται και κάτι άλλο από πίσω. Είναι καλά με τον εαυτό της και νιώθει καλά με το σώμα της. Δεν είναι από τις γυναίκες που τρώνε μόνο σαλάτες και στερούνται απλά επειδή νομίζουν ότι πρέπει να χάσουν κιλά. Και μια γυναίκα που τα έχει καλά με το σώμα της, δεν ντρέπεται να το δείξει και να το χρησιμοποιήσει σωστά την κατάλληλη στιγμή. Όποτε μην περιμένεις σεξ με σβηστό φως και μόνο στην ιεραποστολική στάση για να μην δεις την λίγη κυτταρίτιδα που έχει στα οπίσθιά της. Εδώ θα τα δεις όλα.
Μιλάει σαν εσένα 
Αρχικά θα πρέπει να παρατηρήσεις αν χρησιμοποιεί ίδιες λέξεις ή εκφράσεις μ’ εσένα. Αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος. Σημασία έχει όμως και πως χρησιμοποιεί το σώμα της όταν μιλά. Αν κουνά τα χέρια της, αν κάνει εκφράσεις. Γιατί μην ξεχνάς ότι το σεξ είναι μια μορφή μη λεκτικής επικοινωνίας. Αν ταιριάζετε σ’ αυτό, σίγουρα θα ταιριάζετε και στο κρεβάτι. Όσων άφορα τη κουβέντα, αν εσύ λες κάτι κι εκείνη πάει σ’ άλλο θέμα, μάλλον δεν συντονίζεστε καλά και αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν θα μπορείτε να συντονιστείτε και στο κρεβάτι.
Ξέρει ποιος είναι ο Sid Vicious 
Θα μου πεις τώρα τι σχέση έχει ο μπασίστας των Sex Pistols με τον θα είναι καλή στο κρεβάτι. Θα σου το αποδείξω ευθύς αμέσως. Αν τον ξέρει δύο τινά συμβαίνουν, και τα δύο εξίσου καλά. Το πρώτο ενδεχόμενο είναι ότι είναι ψαγμένη γκόμενα. Κι αν είναι ενημερωμένη για τα μουσικά, φαντάσου πόσο ενημερωμένη θα είναι για τα γυναικεία θέματα. Ετοιμάσου για ότι πιο καινούριο κυκλοφορεί λοιπόν από εσώρουχα, τάσεις και στάσεις, toys. Και ξέρεις πολύ καλά ότι μια γυναίκα που ψάχνει δεν είναι ποτέ ξενέρωτη.
Τώρα το δεύτερο ενδεχόμενο(λίγο τραβηγμένο) είναι ότι έχεις βγει με μία πολύ μεγαλύτερή σου που οι Sex Pistols ήταν της εποχής της. Not bad at all αν σκεφτείς την εμπειρία της και πόσα μπορείς να μάθεις από εκείνη. Φαντάσου επίσης πόσο προχωρημένη πρέπει να είναι για βγαίνει με μικρότερους.
Πάμε για χορό;
Καλό το φαγητό, το παγωτό και η κουβεντούλα, αλλά αν περνάτε καλά μαζί, πρότεινε να συνεχίσετε τη βραδιά σας κάπου αλλού με δυνατή μουσική και άφθονα ποτά. Σ’ ένα τέτοιο μαγαζί έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις τις χορευτικές της δυνατότητες. Συνήθως οι γυναίκες που χορεύουν καλά, ξέρουν να το κουνάνε καλά και στο κρεβάτι. Πρώτων γιατί είναι σε καλή φόρμα. Αν χορεύει ασταμάτητα όλη νύχτα, αποκλείεται να τα φτύσει από τον γύρο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μάλλον πρόκειται για κοινωνικό άτομο με μεγάλη αυτοεκτίμηση. Φαντάσου λοιπόν πως θα είναι στο κρεβάτι.
Ώρα για καληνύχτα 
Και ότι αυτό συνεπάγεται. Ας πάρουμε την κοινή εκδοχή ότι το ραντεβού σας τελειώνει μ’ ένα φιλί. Ο τρόπος λοιπόν που φιλάει μια γυναίκα λέει πολλά για το πώς συμπεριφέρεται στο σεξ. Γιατί ένα φιλί δεν είναι μόνο παιχνίδι με τα χείλη και τη γλώσσα. Είναι μια διαδικασία που συμμετέχει όλο το σώμα. Αν λοιπόν χρησιμοποιεί και τα χέρια της, πιέζει το στήθος της πάνω σου, και γενικά ζει αυτό που κάνει, τότε αποκλείεται να είναι ξενέρωτη στο κρεβάτι.

Η Ρούλα πάντρεψε τον Φουκάκη


Στην Κρήτη έφτασε την Παρασκευή το πρωί η χάρη της γνωστής παρουσιάστριας προκειμένου, να... πραγματοποιήσει την επιθυμία του νικητή του «Big Brother» και να τον παντρέψει με την αγαπημένη του, Φωτεινή.

Ο Γιάννης Φουκάκης είχε ζητήσει από την ίδια να γίνει η κουμπάρα του κατά τη διάρκεια του τελικού του σόου κι εκείνη την είχε αποδεχτεί. Χτες λοιπόν, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και τη Ρούλα Κορομηλά ως κουμπάρα.

ΠΑΤΡΑ: Σεξ στο μπαλκόνι… λόγω καύσωναΗ ζέστη τους… έβγαλε στο μπαλκόνι και κατέληξαν να προσφέρουν…
τσάμπα σεξουαλικό θέαμα στους γείτονες! Ο λόγος για ένα ζευγάρι που διαμένει στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας κοντά στην περιοχή της Αγυιάς. Η απέναντι πολυκατοικία βρίσκεται σε αρκετή απόσταση αφού ακριβώς μπροστά υπάρχει το πάρκινγκ της δικής τους πολυκατοικίας. Έτσι, προφανώς θεώρησαν ότι κανείς δεν τους βλέπει. Και λόγω της ζέστης προτίμησαν να ρίξουν στο μπαλκόνι τους ένα στρώμα για να κοιμούνται τα βράδια. Επειδή το μπαλκόνι είναι σχετικά κλειστό και με αρκετό βάθος, μάλλον υπέθεσαν ότι κρύβονται από τα μάτια των γειτόνων.
Όταν τα βράδια ετοιμάζονται να κοιμηθούν κυκλοφορούν εντελώς… ελεύθερα με εσώρουχα ή και χωρίς, αλλά το χειρότερο είναι πως δεν διστάζουν να ξεκινήσουν… ερωτικές περιπτύξεις. Ωστόσο, μόνο και μόνο οι ερωτικές κραυγές ειδικά της γυναίκας δεν μπορούσαν παρά να προκαλέσουν την περιέργεια ορισμένων γειτόνων. Οι οποίοι, αφού έκαναν τη… σχετική αναζήτηση και εντόπισαν από πού προέρχονταν οι «ροζ» θόρυβοι και αφού… έπεσαν από τα σύννεφα μόλις ανακάλυψαν τι ακριβώς συνέβαινε, άρχισαν να παρατηρούν προς το συγκεκριμένο μπαλκόνι σχεδόν… κάθε βράδυ!
Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει"ακριβως απο κάτω για να δεις τη συνέχεια του άρθρου

Όσο για το ζευγάρι, ακόμα δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Ότι δηλαδή έχει γίνει αντικείμενο θεάματος από μία πολυκατοικία που βρίσκεται πλάι στη δική τους, αλλά και από την απέναντι. Και παρ’ ότι οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα, εν τούτοις το θέμα τους είναι γνωστό σε πολλούς στη γειτονιά. Όπως είναι φυσικό το ζευγάρι αποτελεί αντικείμενο καθημερινής συζήτησης και σχολιασμού…
Οι… δίπλα άκουγαν αλλά δεν έβλεπαν
Το πιο αστείο της υπόθεσης συνέβη πριν από μερικές ημέρες όταν ένα άλλο ζευγάρι που διαμένει στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα, ακούγοντας τους ερωτικούς θορύβους βγήκε στο μπαλκόνι. Όμως ήταν αδύνατο να έχουν οπτική επαφή λόγω του τοίχου που χωρίζει τα δύο μπαλκόνια. Είδαν τους γείτονες από την πλαϊνή πολυκατοικία που κοιτούσαν και άρχισαν να τους κάνουν νοήματα ώστε από τις χειρονομίες (των γειτόνων) να πάρουν την… περιγραφή των όσων συνέβαιναν και μόνο άκουγαν…

Έξι φαγητά που σκοτώνουν!Παρά την εντυπωσιακή τους εμφάνιση και την απολαυστική μυρωδιά του πολλά φαγητά μπορούν να αποβούν θανατηφόρα!


Όποτε μη σας ξεγελάει ένα γευστικό και όμορφα σερβιρισμένο πιάτο, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μην μας “βγει ξινό!”

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε έξι φαγητά που προκαλούν ακόμα και θάνατο, σε ορισμένες περιπτώσεις.
1) Στρείδια
Ένα από τα πιο επικίνδυνα φαγητά ιδιαίτερα δε αν καταναλώνονται και ωμά, σύμφωνα και με την αμερικανική υπηρεσία για τα φαγητά και τα φάρμακα.
Τα στρείδια ενδέχεται να είναι μολυσμένα με τον ιό Norovirus, ο οποίος προκαλεί γαστρεντερίτιδα, αλλά και με το βακτήριο Vibrio, το οποίο συγγενεύει με το βακτήριο της χολέρας και μπορεί να προκαλέσει υψηλό πυρετό, σηπτικό σοκ, δερματικά εξανθήματα αλλά και θανατηφόρα σηψαιμία.
2) Ackee από την Jamaica
Είναι γνωστό και ως “το λαχανικό του εγκεφάλου“, ενώ είναι και το εθνικό φρούτο της Jamaica.
Αλλά η φλούδα από αυτό το φρούτο, που μοιάζει με αχλάδι, μπορεί και να επιφέρει τον θάνατο.
Το φρούτο είναι υπεύθυνο για μια νόσο που προκαλεί εμετούς και κρίσεις.
Η λύση είναι απλή! Πρέπει να έχεις υπομονή. Για να απολαύσεις αυτό το γευστικό φρούτο πρέπει να περιμένεις μέχρι να γίνει έντονο κόκκινο και μετά να το βράσεις.
3) Sannakji από την Korea
Στην Κορέα, η κατανάλωση πλοκαμιών από μικρά χταποδάκια θεωρείται ένα γευστικότατο έδεσμα.
Παρά το γεγονός ότι έχουν απόκοπει από το κυρίως σώμα του χταποδιού, έχουν κοπεί σε λεπτά τεμάχια βουτηγμένα σε σπόρους από σουσάμι, τα πλοκαμάκια μπορούν άνετα να σου “κάτσουν” στο λαιμό και να σε πνίξουν, κυριώς επειδή οι βεντούζες τους είναι ακόμα ενεργές.
Η πιο ασφαλής λύση είναι να μασάς το φαγητό 100 φορές τουλάχιστον πριν να το καταπιείς!
4) Τόνος
Η μόλυνση που έχει προκληθεί στις θάλασσες από τα βιομηχανικά απόβλητα, συνδέεται με πολλές ασθένειες και καθιστά την κατανάλωση ορισμένων ψαριών και θαλασσινών, άκρως επικίνδυνη.
Ο τόνος είναι ένα από αυτά.
Η βρώση μολυσμένου τόνου μπορεί να επιφέρει πονοκεφάλους, διάρροια ακόμα και τύφλωση.
Η ασφαλέστερη λύση είναι να είσαι σίγουρος για την προέλευση του τόνου που θα καταναλώσεις.
5) Μανιτάρια
Ενώ μερικά μανιτάρια είναι ακίνδυνα και πολύ γευστικά, κάποια άλλα είναι τελείως τοξικά.
Μερικά από τα τελευταία είναι το Gyromitra και το Jack o’lantern, το galerina και το παραισθησιογόνο psilocybe.
Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην τρώμε οποιοδήποτε μανιτάρι βρίσκουμε στη φύση.
6) Fugu από την Ιαπωνία
Το ψάρι αυτό είναι ιδιαίτερα τοξικό καθώς περιέχει την ουσία tetrodotoxin.
Ευτυχώς οι σεφ στην Ιαπωνία έχουν μάθει να το μαγειρεύουν πετώντας τα δηλητηριώδη μέρη του ψαριού, τα οποία περιέχουν μια τόσο φονική τοξίνη που ακόμα και μια σταγόνα είναι ικανή να επιφέρει τον θάνατο.

ΣΕΡΡΕΣ: Το viagra που τον” πότισαν” δυο γυναίκες παραλίγο να στείλει 17χρονο στο νοσοκομείο!


Υποσχέθηκαν σε μαθητή λυκείου να του μάθουν τα μυστικά του έρωτα και παραλίγο να τον στείλουν λιπόθυμο… στο Κέντρο Υγείας, λόγω … Viagra.
Το περιστατικό συνέβη σε επαρχιακό δήμο των Σερρών, με πρωταγωνίστριες δύο 40αρες και έναν 17χρονο. Σύμφωνα με όσα «ψιθυρίζονται», η μία εκ των δύο γυναικών κάλεσε τον 17χρονο σπίτι της προκειμένουν να της …
ξεμπλοκάρει το laptop της, αλλά τελικά τα πράγματα «περιπλέχτηκαν» περισσότερο με την έλευση της κολλητής της φίλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του 17χρονου δηλώνει αποφασισμένος να καταθέσει μήνυση κατά των δύο γυναικών, όχι βέβαια για … αποπλάνηση ανηλίκου, μια και ο μαθητής είναι πλέον τελειόφοιτος λυκείου και με τη θέληση του πήρε μέρος στο όργιο, αλλά επειδή οι ζωηρές 40αρες φίλες, του έδωσαν Viagra, προκειμένου να έχει δυνατή στύση και συνέχεια στην ερωτική πράξη, με αποτέλεσμα να … καταρρεύσει σχεδόν λιπόθυμος στο πάτωμα.
Στην τοπική κοινωνία, τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά για το περιστατικό, που συζητιέται έντονα αφού φέρονται να εμπλέκονται … νοικοκυρές άνω πάσης υποψίας.

Περίεργες σεξουαλικές έρευνες !!Ας δούμε ορισμένες από τις πιο προκλητικές σεξουαλικές έρευνες.

Το sex μυρίζει
Ο ιδρώτας ενός άντρα μυρίζει διαφορετικά όταν είναι ερεθισμένος σεξουαλικά και η γυναίκα μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά μεταξύ του σεξουαλικού ιδρώτα και του κανονικού, σύμφωνα με μία έρευνα του The Journal of Neuroscience.
Το να τραβιέσαι κατά την ολοκλήρωση λειτουργεί
Ok, κατά περίπτωση. Σε ένα φύλλο που δημοσιεύτηκε σε κάποιο τεύχος του περιοδικού Conception, ερευνητές υποστήριξαν ότι η υποχώρηση από το γυναικείο κόλπο ήταν «σχεδόν το ίδιο αποτελεσματική με το προφυλακτικό» όσον αφορά την παρεμπόδιση εγκυμοσύνης (υπάρχει ενδεχόμενο αποτυχίας που φτάνει το 18%, όταν τα προφυλακτικά έχουν 17%).
Το παιχνίδι των παιδιών
Έρευνα ενός Πανεπιστημίου της Iowa βρήκε ότι το 25% των παιδιών –ηλικίας από 11 έως 16 ετών- σε μικρομεσαίες οικογένειες, έχουν κάνει sex. Ο μέσος όρος ηλικίας της «πρώτης φοράς» γι’ αυτό το γκρουπ ήταν τα 12.77 χρόνια.
Η άνθηση του πέους
Σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Turin, οι επιμηκυντές πέους μπορεί να δουλεύουν. Συγκεκριμένη μάρκα που χρησιμοποιούσε την έλξη για το σταδιακό τέντωμα του πέους κατά τη διάρκεια του χρόνου, βρήκε ότι μπορεί να μεγαλώνει τα πλαδαρά μόρια σχεδόν κατά 2.54cm.
Η επιδίωξη της απόλαυσης
Άντρες που είναι πολύ σεξουαλικά ενεργοί στα 20 και τα 30 τους χρόνια -ειδικά αυτή που αυνανίζονται συχνά- έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν από καρκίνο του προστάτη, σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Nottingham. Αλλά ο κίνδυνος αυτός μειώνεται όσο ο άντρας μεγαλώνει και όταν φτάσει στα 50, ακόμα και η μικρή σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να τον προστατεύσει από την ασθένεια.
Αν η σύντροφός σου είναι sexy, φαίνεσαι κι εσύ πιο sexy
Ο Brad Pitt φαίνεται πιο sexy από τότε που σύναψε σχέσεις με την Angelina Jolie. Αν εύχεσαι να είσαι σαγηνευτικός, ίσως θα πρέπει να βρεις μία πολύ όμορφη σύντροφο. Όταν οι άλλες γυναίκες θα βλέπουν τη σύντροφό σου, αμέσως στα μάτια τους θα γίνεσαι πιο ποθητός, σύμφωνα με έρευνα. Τα αποτελέσματα ισχύουν περισσότερο για γυναίκες παρά για άντρες, οι οποίοι τείνουν να βρίσκουν τις γυναίκες πιο ελκυστικές, άσχετα με το πώς είναι ο σύντροφός τους.
Τη στιγμή που τα ευρήματα μπορεί να είναι χρήσιμα για τους ελεύθερους, οι ερευνητές ενδιαφέρονται να μάθουν για τους μυστήριους κανόνες της έλξης που χρησιμοποιούνται στο ζωικό βασίλειο. Τα ζώα συχνά επιλέγουν συντρόφους μιμούμενα τις επιλογές των άλλων. Για παράδειγμα, τα θηλυκά guppies (ψάρια) συνήθως προτιμούν ανοιχτόχρωμα αρσενικά, αλλά μπορεί το ενδιαφέρον τους να αλλάξει προς τα μονότονα, αν δουν άλλα θηλυκά να ζευγαρώνουν μαζί τους. Η μίμηση άλλων μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική, ειδικά για τους άπειρους που μιμούνται τους πιο έμπειρους. Παρόλα αυτά, λίγα πράγματα είναι γνωστά για το τι βρίσκεται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά στο κάθε είδος.
Ο τύπος της χειρότερης απιστίας
Το να απατάς τη σύζυγο σου ή οποιαδήποτε άλλη είναι σίγουρο ότι προκαλεί αισθήματα ζήλιας και πόνου στην …κερατού. Αλλά οι άντρες και οι γυναίκες διαφέρουν στο πιο κομμάτι της απιστίας του συντρόφου τους θεωρούν ότι είναι το χειρότερο: του άντρες τους ενδιαφέρει περισσότερο η σεξουαλική απιστία, τη στιγμή που οι γυναίκες νοιάζονται για τη συναισθηματική απιστία.

Όργια με παίκτες ριάλιτι στη Μύκονο


Σάλος στη Βρετανία με τους παίκτες του τηλεοπτικού σόου X Factor, που είπαν να ξεσαλώσουν σε ένα ταξίδι τους στην Ελλάδα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η ελληνικής καταγωγής κριτής
Tulisa Contostavlos αποφάσισε να πάρει μαζί της τους διαγωνιζόμενους σε ένα ταξίδι στη Μύκονο για να τους γνωρίσει τις ομορφιές της πατρίδας της και να κάνουν εδώ τις πρόβες τους για το δημοφιλές σόου.

Η 23χρονη ωστόσο που πήρε μαζί της 8 μουσικά γκρουπ στο διάσημο ελληνικό νησί, ξεκαθάρισε ότι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα έπρεπε να είναι κόσμιοι κατά την εκδρομή, να αποφεύγουν αλκοόλ και σεξ και να αφοσιωθούν στις πρόβες τους για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Ωστόσο δύο ημέρες μετά την άφιξή τους στο νησί, η Tulisa πληροφορήθηκε ότι οι τραγουδιστές που πήρε μαζί της αποδείχτηκαν πολύ άτακτοι.

Οι παραγωγοί του σόου ανακάλυψαν ότι δύο κορίτσια από ένα γκρουπ κοιμήθηκαν με δύο αγόρια από ένα άλλο συγκρότημα, ενώ ακόμη δύο άλλοι διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος σε ερωτικά παιχνίδια.

Η κριτής έγινε έξαλλη που οι νεαροί και οι νεαρές αντί να κάνουν πρόβες, έκαναν άλλα πράγματα και αποφάσισε να δείξει το πιο σκληρό πρόσωπό της αποβάλλοντάς τους. Μα καλά, κι εκείνη τη Μύκονο διάλεξε για πρόβες;

ταλία: Πάμπλουτες "συνοδοί πολυτελείας" συνελήφθησαν για φοροδιαφυγήΠερίπου εκατό ιερόδουλες που δεν δήλωναν κανένα εισόδημα ενώ είχαν στην κατοχή τους βίλες, πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα κοσμήματα εντόπισε η ιταλική αστυνομία.


Οι αρχές της Βιτσέντσα, στη βόρεια Ιταλία, κατάφεραν να εξαρθρώσουν το δίκτυο ξεψαχνίζοντας τις αγγελίες που δημοσίευαν στο διαδίκτυο οι νεαρές γυναίκες οι οποίες δήλωναν "συνοδοί". Οι περισσότερες από αυτές κατάγονται από χώρες της ανατολικής Ευρώπης, της νότιας Αμερικής και της Άπω Ανατολής.
Αφού τις εντόπισαν, τα "λαγωνικά" των οικονομικών υπηρεσιών σύγκριναν τις φορολογικές δηλώσεις τους με το πραγματικό επίπεδο διαβίωσής τους και διαπίστωσαν ότι οι περισσότερες διέθεταν περιουσιακά στοιχεία "τεράστιας αξίας", όπως κατοικίες σε πασίγνωστους τουριστικούς προορισμούς. Μία νεαρή Ανατολικοευρωπαία, εγκατεστημένη στην Ιταλία, ανέφερε μάλιστα στις αγγελίες της ότι δέχεται πελάτες στο Μιλάνο, τη Ρώμη, το Μόντε Κάρλο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Βιτσέντσε, μια πλούσια βιομηχανική περιοχή του Βένετο.Οι γυναίκες διέθεταν επίσης πολυτελή αυτοκίνητα όπως Πόρσε, Λαντ Ρόβερ και Τζάγκουαρ, πανάκριβα επώνυμα ρολόγια Ρόλεξ και Καρτιέ αλλά και σημαντικές καταθέσεις. Η νεαρή Ανατολικοευρωπαία, που "ξέχασε" να δηλώσει το εισόδημά της, προδόθηκε τελικά μόνη της όταν κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της και έκλεψαν "χρυσά ρολόγια, δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια αξίας μεγαλύτερης των 100.000 ευρώ".
Μια άλλη "επαγγελματίας", που επίσης δεν δήλωνε κανένα εισόδημα, φέρεται να αγόρασε αρχικά ένα Άουντι και στη συνέχεια ένα Ρέιντζ Ρόβερ ενώ είχε καταγγείλει ότι της έκλεψαν μια τσάντα που περιείχε πολύτιμα ρολόγια και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ.Στην ανακοίνωσή της η οικονομική αστυνομία υπογραμμίζει ότι τα ετήσια έσοδα της "αγοράς του πληρωμένου έρωτα" υπολογίζεται ότι κυμαίνονται μεταξύ 1-5 δισεκατομμυρίων ευρώ και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αυτών δεν φορολογείται.


Ο δεκάλογος της σύγχρονης ζωής
Ξέρεις ότι βρίσκεσαι στο 2011 όταν...1) Από κεκτημένη ταχύτητα πληκτρολογείς το PIN σου στον φούρνο μικροκυμάτων.

2) Πάνε χρόνια που έπαιξες πασιέντζα με αληθινές κάρτες.

3) Εχεις μια λίστα με 15 αριθμούς τηλεφώνων για να επικοινωνείς με την οικογένεια σου που αποτελείται από τρία άτομα.

4) Στέλνεις mail στον συνάδελφό σου που κάθεται στο διπλανό γραφείο.

5) Εχεις χάσει κάθε επαφή με φίλους σου που δεν έχουν msn ή fb.

6) Στο τηλέφωνο του σπιτιού σου απαντάς με το όνομα την εταιρείας στην οποία εργάζεσαι και όταν θέλεις να τηλεφωνήσεις πατάς το 0 για να βγάλεις εξωτερική γραμμή.

7) Επί τέσσερα χρόνια βρίσκεσαι στην ίδια θέση στη δουλειά, αλλά για τρεις διαφορετικές εταιρείες.

8) Ολες οι διαφημίσεις στην τηλεόραση έχουν στο κάτω μέρος website.

9) Πανικοβάλλεσαι επειδή βγήκες από το σπίτι χωρίς να πάρεις κινητό.

10) Σηκώνεσαι το πρωί και η πρώτη σου δουλειά είναι να ανοίξεις το pc. Μετά κάνεις καφέ...
Πιο υγιείς - σωματικά και ψυχικά - οι πρωινοί τύποι

Πιο υγιείς - σωματικά και ψυχικά - οι πρωινοί τύποι
Οι πρωινοί τύποι είναι κατά μέσο όρο πιο αδύνατοι, πιο υγιείς και περισσότερο ικανοποιημένοι στη ζωή τους, σε σχέση με τους απογευματινούς τύπους, που δυσκολεύονται να ξυπνήσουν το πρωί, σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα.


Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Γιόεργκ Χούμπερ του πανεπιστημίου Ροεχάμπτον στο Λονδίνο, που παρουσίασαν τα πορίσματά τους σε συνέδριο της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρίας, διαπίστωσαν ότι όσοι δεν αγνοούν το ξυπνητήρι, κάνουν πιο γρήγορα τις πρωινές δουλειές ρουτίνας, καταφέρνουν να ετοιμάσουν ταχύτερα τα παιδιά τους για το σχολείο και, στη συνέχεια, τα πάνε καλύτερα στο εργασιακό περιβάλλον τους.
Αντίθετα, όσοι ξεμένουν στο κρεβάτι, έχουν αυξημένη πιθανότητα να αισθανθούν κατάθλιψη και στρες, καθώς επίσης να αποκτήσουν παραπανίσια κιλά. Οι ερευνητές μελέτησαν περίπου 1.100 άτομα αναφορικά με το επίπεδο της ευτυχίας τους, του άγχους τους, της σωματικής υγείας, του βάρους και των διατροφικών συνηθειών τους, σε σχέση με τις συνήθειες του ύπνου τους.
Η μελέτη διαπίστωσε ότι, κατά μέσο όρο, οι πρωινοί τύποι σηκώνονται από το κρεβάτι λίγο πριν τις επτά (6:58 π.μ.), ενώ οι απογευματινοί τύποι σηκώνονται λίγο πριν τις εννιά (8:54) για να αρχίσουν την μέρα τους. Τα Σαββατοκύριακα, και οι δύο “τύποι” μένουν περίπου άλλη μια ώρα στο κρεβάτι, με τους πρωινούς να σηκώνονται κατά μέσο όρο στις 7:47 π.μ. και τους απογευματινούς στις 10:09 π.μ.
“Οι πρωινοί τύποι τείνουν να είναι πιο υγιείς και ευτυχισμένοι, καθώς επίσης να έχουν μικρότερο βάρος”, δήλωσε ο Χούμπερ. Το ότι φαίνεται να τα βγάζουν πέρα καλύτερα στη ζωή, πιθανώς οφείλεται στο ότι, επειδή έχουν ξεμπερδέψει νωρίτερα με διάφορες υποχρεώσεις, είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν πιο αποτελεσματικά στους πυρετώδεις ρυθμούς της σύγχρονης ζωής σε μια βιομηχανική κοινωνία.
Από την άλλη πάντως, οι διαφορές ανάμεσα στους δύο “τύπους” δεν είναι μεγάλες, ενώ οι “απογευματινοί” έχουν κάποια πλεονεκτήματα, όπως ότι μπορούν να αντέξουν να εργαστούν μέχρι πιο αργά στη δουλειά τους, επειδή ξύπνησαν και πιο αργά. Επίσης η έρευνα βρήκε ότι όσοι βλέπουν πολύ τηλεόραση το βράδυ, είναι πιο πιθανό να παραλείψουν να φάνε πρωινό την επόμενη μέρα, ίσως επειδή έχουν μασουλήσει διάφορα πράγματα όση ώρα κάθονται στον καναπέ, με συνέπεια να μην πεινάνε πολύ το άλλο πρωί.

Το αλκοόλ δεν μας κάνει να φερόμαστε άσχημα


Απλώς διώχνει κάθε μας ντροπή

Όλοι μας, αναμφισβήτητα, κάποια στιγμή στη ζωή μας ξυπνήσαμε ένα πρωί μετά από hangover και είτε δεν θυμόμασταν τι είχαμε κάνει το προηγούμενο βράδυ ή στην περίπτωση που θυμόμασταν αναρωτιόμασταν πως στην ευχή κάναμε κάτι τόσο προσβλητικό είτε για εμάς τους ίδιους ή για τους υπόλοιπους που βρίσκονταν στην παρέα. 

Είτε πρόκειται για ένα sms, μια ερωτική εξομολόγηση ή κάτι ακόμα πιο extreme το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για καταστάσεις στις οποίες δεν θα μπλεκόμασταν αν ήμασταν νηφάλιοι. 

Ωστόσο, αυτό που ισχυρίζονται οι επιστήμονες είναι ότι το αλκοόλ δεν μας κάνει να αποκτούμε άσχημη συμπεριφορά, απλώς μας κάνει να μη ντρεπόμαστε για ό, τι κάνουμε. 

Η ερευνητική ομάδα από το πανεπιστήμιο του Μιζούρι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ακόμα κι όταν κάποιος είναι μεθυσμένος, είναι σε θέση να καταλάβει ότι ίσως να κάνει εκείνη τη στιγμή ένα λάθος αλλά το αλκοόλ μειώνει τα σήματα που στέλνει ο εγκέφαλος και τα οποία μας λένε ότι πρέπει να ανησυχούμε για κάτι. 

Ο επικεφαλής της έρευνας κατέγραψε τη λειτουργία του εγκεφάλου και την αλλαγή στη διάθεση ανθρώπων ηλικίας από 21 έως 35 ετών ενώ πραγματοποιούσαν μια εργασία στον υπολογιστή. Στο ένα τρίτο αυτόν χορηγήθηκε αλκοόλ ενώ στους υπόλοιπους μη αλκοολούχα ποτά. 

Αυτό που προέκυψε ήταν ότι όσοι είχαν καταναλώσει αλκοόλ ήταν πιο επιρρεπείς στα λάθη συγκριτικά με τους υπόλοιπους χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν είχαν επίγνωση της κατάστασης. Απλώς αδιαφορούσαν για τα όποια λάθη τους. 

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι τα αποτελέσματα θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το βαθμό αλληλεξάρτησης ανάμεσα στο αλκοόλ και τα λάθη που κάνουμε και εκφράζουν την άποψη ότι το να μειώνονται τα προειδοποιητικά για λάθη σήματα του εγκεφάλου δεν είναι απαραιτήτως κάτι κακό, ειδικά σε περιπτώσεις που κάποιος είναι ιδιαίτερα αγχωτικός και ανησυχεί διαρκώς μήπως κάνει κάτι που δεν είναι πρέπον.