Lady Gaga και το Μανιφέστο των Ιλλουμινάτων

5
Η Άμωμη Σύλληψη
Το video του νέου τραγουδιού της Lady Gaga “Born This Way” εισάγει τους θεατές στην γέννηση μιας «νέας ράτσας» και ενός νέου κόσμου, χρησιμοποιώντας περίπλοκες εικόνες. Είναι ένα ψυχεδελικό ταξίδι γεμάτο με αποκρυφιστικά και αρχετυπικά σύμβολα, που διηγούνται την ιστορία της κοσμικής γεννήσεως και νέων ιδανικών.
Η Lady Gaga ξαναγύρισε και έχει κέρατα στο κεφάλι της. Και είναι στο διάστημα με χορευτική μουσική της δεκαετίας του 1990. Αν και το βίντεο διαδραματίζεται σε ένα φουτουριστικό ΕνδοΓαλαξιακό κόσμο, ασχολείται με την πιο αρχέγονη έννοια της ανθρωπότητας : Την Μητρότητα. Παίζει με την αρχετυπική γοητεία και / ή απώθηση στην πράξη της γέννας.
Αν και οι στίχοι του αφορούν την άνευ όρων παράδοση, με έμφαση στην ομοφυλοφιλία, το βίντεο πάει πιο πέρα. Η Gaga γεννά μια «νέα φυλή» μέσα στην ανθρωπότητα. Ο συμβολισμός ξεκαθαρίζει ότι η γέννα δεν είναι φυσική αλλά τεχνητή. Μια διεστραμμένη ΑΜΩΜΗ σύλληψη. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα βίντεο της Gaga το θέμα του ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ είναι σημαντικό και σε αυτό.
Είναι η διαδικασία της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ! Με όρους του προγράμματος Monarch παρακολουθούμε την γέννηση μιας νέας προσωπικότητες μέσα στον «ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ» της ανθρωπότητας. Η γέννηση συμβαίνει μέσα στα μυαλά των ανθρώπων και αναπαρίσταται από τα κέρατα στο πρόσωπο ! Είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται από την CIA και το MK/ultra (δες σχετικά άρθρα της miastala.com εάν τα έχεις κατεβάσει με PDF. Εάν όχι, δεν φταίω εγώ, το έγραφα συνέχεια).
Ο Nick Knight ο σκηνοθέτης του βίντεο είναι γνωστός φωτογράφος μόδας και έχει δουλέψει με τους Alexander McQueen, Calvin Klein, Christian Dior, Kylie Minogue, Gwen Stefani και πολλούς άλλους. Η δουλειά του πάντα έχει το άρωμα του προγράμματος Monarch. Επίσης εμπνεύστηκε από Σουρεαλιστές ζωγράφους όπως ο Salvador Dali και ο Francis Bacon.
Το βίντεο ξεκινά με την υπέρθεση δυο υποβλητικών συμβόλων : Ροζ αντεστραμμένα τρίγωνα που χρησιμοποιήθηκαν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Ναζί για να ξεχωρίσουν τους ομοφυλόφιλους άνδρες. Το ίδιο τρίγωνο αλλά όρθιο έχει το σύμβολο της υπερηφάνειας των gay και των δικαιωμάτων τους.
Σε εσωτερικό επίπεδο τα τρίγωνα που είναι αντεστραμμένα συμβολίζουν την ιερή θηλυκότητα. Ενώ τα όρθια τον φαλλικό ανδρισμό. Το αντεστραμμένο τρίγωνο συμβολίζει την μήτρα. Μέσα στο τρίγωνο υπάρχει ένας Μονόκερως, το αρχαίο Μυθολογικό σύμβολο της Αγνότητας. Το κέρατο συχνά είναι συμβολικό της ενώσεως με τον θεό. Σε εσωτερικούς όρους αναφέρεται στο τρίτο μάτι.
Ο Μονόκερως είναι μέσα στην μήτρα συμβολικά αναπαριστάται με το ανεστραμμένο τρίγωνο και συμβολίζει την αναμενόμενη γέννα. Η έννοια της καθαρότητας που συνδέεται με τον Μονόκερο συνεπάγεται την «ΑΜΩΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ» καθώς δεν χρειάστηκε σεξουαλική πράξη για να προκαλέσει αυτήν την «ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ».
“I wrote ['Born This Way'] in 10 fucking minutes. And it is a completely magical message song. And after I wrote it, the gates just opened, and the songs kept coming. It was like an immaculate conception.”
- Lady Gaga, Our Lady of Pop, Vogue Magazine
Αλλά τι ακριβώς γεννιέται ? Η Gaga λέει είναι μια νέα φυλή, αλλά ο σκηνοθέτης λέει ότι μια νέα φυλή γεννιέται μέσα στην υπάρχουσα, από τα μυαλά των ανθρώπων. Η Gaga έχει δύο πρόσωπα όπως ο θεός Ιανός. Με όρους νοητικού προγραμματισμού η μάσκα δείχνει την προγραμματισμένη άλλη προσωπικότητα. Οι πορσελάνινες μάσκες χρησιμοποιούνται από τους χειριστές και τους σκλάβους του προγράμματος Monarch. Η Gaga στο βίντεο ενσωματώνει και τους δύο ρόλους.
Η μάσκα μέσα στο τρίγωνο συνεπάγεται την γέννηση ενός συνθετικού όντος, ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα : προκατασκευασμένη νοοτροπία για την Ανθρωπότητα. Μετά από αυτό η Gaga ξεκινά το “Manifesto of Mother Monster” περιγράφοντας την νοοτροπία.
Manifesto of Mother Monster and Birth
Η Gaga ανακοινώνει την γέννηση μιας νέας φυλής με ένα λόγο με βαθειά αποκρυφιστικά μηνύματα.
“This is the manifesto of Mother Monster: On G.O.A.T., a Government -Owned Alien Territory in space, a birth of magnificent and magical proportions took place.”
Η μαγική γέννηση έλαβε χώρα σε μια «Κρατική Εξωγήινη Επικράτεια» που σημαίνει ότι η γέννηση λαμβάνει χώρα κάτω από την επίβλεψη και την έγκριση των δυνάμεων της Ελίτ, δηλαδή των Illuminati. Επίσης είναι έξυπνος τρόπος να σχηματισθεί το ακρωνύμιο G.O.A.T. ώστε να μας οδηγήσει στον Baphomet.
Η Gaga παίζοντας τον ρόλο της Παρθένου που ετοιμάζεται να γεννήσει δείχνεται συμβολικά μέσα στο κεφάλι του τράγου. Ο Baphomet είναι συμβολισμός της ενώσεως των αντιθέτων και για αυτό είναι ανδρό-γυνος.
Lady Gaga και το Μανιφέστο των Ιλλουμινάτων
Και φυσικά οι απόψεις του Crowley αντηχούν στο Manifesto:
“But the birth was not finite. It was infinite. As the wombs numbered and the mitosis of the future began, it was perceived that this infamous moment in life is not temporal, it is eternal. And thus began the beginning of the new race, a race within the race of humanity, a race which bears no prejudice, no judgment, but boundless freedom.”
Καθώς η Gaga λέει αυτά τα λόγια γεννά … κάτι. … ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ !
Οι πεταλούδες (ειδικά οι πεταλούδες Monarch) είναι συμβολικές του προγραμματισμού Monarch. Ο λόγος είναι γιατί οι μη ανιχνευόμενοι νοητικοί σκλάβοι όταν επιτυχώς δημιουργήσουν μια νέα προγραμματισμένη προσωπικότητα συγκρίνονται με τις πεταλούδες που βγαίνουν από το κουκούλι. Αυτό δείχνει ότι η «νέα φυλή» η η «νέα φιλοσοφία» δεν είναι κάτι που συμβαίνει φυσιολογικά στην κοινωνία. Είναι κάτι που ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ στην ανθρωπότητα με την χρήση ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ.
Το βίντεο συνεχίζει μέσα σε ένα παραλήρημα παρανοϊκών υβριδίων. Και αυτοί που δεν θα υπακούσουν σε αυτήν την νοητικά ελεγχόμενη ράτσα θα αντιμετωπίσουν την οργή της «κακιάς Gaga» και θα εκτελεσθούν γιατί όπως λέει : «Πως θα προστατεύσω κάτι τόσο τέλειο χωρίς την χρήση του κακού ?». Η «Nέα Φυλή» είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΖΕΣ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, κάτω από την επιρροή ΕΝΟΣ ΜΑΖΙΚΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ με το είδος της πνευματικότητας που είναι μια κατώτατη version του Thelema του Crowley !!!
Δηλαδή σαλάγατα τα πρρράάάτ !!!
Απόλαυσε τις εικόνες και προβληματίσου, όταν έχεις χρόνο ελεύθερο από την επανάσταση της πλατείας, με τα σουβλάκια και το μαλλί της γριάς, ή από την άλλη απόλαυσε το νέο τραγούδι προπαγάνδα – ελέγχου του εντόμου. Ότι θέλεις κάνε!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ UFO

Ο ερευνητής Trevor James Constable (μαθητής του Wilhelm Reich) στην αναζητησή του φαινομέμου των ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα) δηλαδή των UFO, άρχισε να χρησιμοποιεί υπέρ-υθρο φωτογραφικό φιλμ σε μια συνηθισμένη φωτογραφική μηχανή. Ο Constable ανακάλυψε ότι…“το υπέρυθρο φιλμ όταν εκτεθεί μεταξύ της αυγής και της ανατολής του ηλίου, σε ξερό κλίμα συχνά εμφανίζονται αόρατα αντικείμενα διαφόρων μεγεθών που είναι ζωντανά και περνάνε μέσα από την ατμόσφαιρα”
Τα αποτελέσματα του ήταν εκπληκτικά. Όχι μόνον συμβατικοί δίσκοι και διαστημόπλοια απεικονίστηκαν στο φιλμ αλλά και εκπληκτικές αμοιβαδοειδείς μορφές ζωής. Σχολιάζοντας τα και περιγράφοντας την κατάπληξη του στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο «The Cosmic Pulse of Life«, αναφέρεται σε…
“… στην ανεπιθύμητη φύση αυτών των φωτογραφιών … Αυτά τα ζωντανά πλάσματα, αυτές οι βιομορφές, δεν ήταν ούτε ότι θέλαμε ούτε ότι περιμέναμε. Θέλαμε διαστημόπλοια. Εκείνο τον καιρό είμαστε σε άγνοια για το βιολογικό στοιχείο στα UFOs … Στα ενδιάμεσα χρόνια έχω παρατηρήσει γοητευμένος και με ενδιαφέρον το ανησυχητικό και ενοχλητικό αποτέλεσμα (από τις φωτογραφίες και τα φίλμ) που είχε πάνω σε όλα τα πρόσωπα τα οπο’ια είχαν μηχανιστική προσέγγιση για τα UFOs. Αυτή η εμπειρία με δίδαξε ότι η επιστημονοκή αντικειμενικότητα είναι μύθος … (σελ 83-84).
Ο Constable είχε πολλές δυσάρεστες εμπειρίες με ανθρώπους επιστήμονες και άλλους που απειλούνταν πολύ από τις φωτογραφικές αποδείξεις. Τόσο εκτεταμένες και δραματικές ήταν αυτές οι αντιδράσεις που συμπέρανε, σαν μαθητής που ήταν του Wilhelm Reich ότι αυτή η νευρωτική αποστροφή ήταν η αντίδραση του κατεστημένου προς την δύναμη της ζωής.
Η επιστήμη είναι λογική, αλλά όταν ξεπεράσει αυτά τα όρια, γίνεται ένα παράλογο δόγμα – ο επιστημονισμός.
Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στα UFOs του Constable, και την αντίθεση μεταξύ των βιομορφών και των διαστημοπλοίων.
Τα αποκαλούμενα “διαστημόπλοια” είναι “αιθερικα” όπως και οι βιομορφές, καθόσον αποτελούνται από ύλη του “αιθερικού πεδίου” (σελ. 203) και κινούνται με την ενέργεια της ζωής που ο Wilhelm Reich ονομάζει “οργόνη”. Αυτοί οι κατασκευαστές μας λέει ο Constable είναι μια φυλή ευφυών και καλοσυνάτων όντων, οι “αιθέριοι” που ο κόσμος τους είναι ίδιος με τον δικό μας εκτός του ότι βρίσκεται σε υψηλότερο κραδασμικό επίπεδο (σελ. 201-3). Τα σκάφη τους γίνονται ορατά όταν υλοποιούνται στον δικό μας κόσμο (σελ. 203).
Έτσι έχουμε τουλάχιστον δύο βασίλεια αιθερικών όντων.
Το ένα περισσότερο ευφυές από την σύγχρονη (σελ. 289-90) ανθρωπότητα και το άλλο λιγότερο σε κατώτερο επίπεδο συνειδητότητος, κάτι σαν τα δικά μας ψάρια (σελ. 290).
eik.02
Και όπως τονίζει ο Constable:
“Με τον τρόπο εμφανίσεως τους στην ανθρωπότητα, τα διαστημόπλοια (το περισσότερο ευφυές βασίλειο) και τα Βιολογικά UFOs (το λιγότερο ευφυές βασίλειο) έχουν μπερδευτεί αμοιβαίως στον νου των ανθρώπων μέχρι σήμερα”.
Είναι το λιγότερο ευφυές και εμφανώς οργανικό βασίλειο που μας ενδιαφέρει περισσότερο.
“Η ύπαρξη αυτών των οργανισμών μοιάζει πλασματική, γιατί το σχήμα τους φαίνεται θερμικά. Ταξιδεύουν παλμικά , φουσκώνοντας και συρρικνώνοντας κυκλικά το σώμα τους, όπως κινούνται μέσα στον αέρα … (σελ. 84). Με το να είναι πλάσματα φαίνονται στα ραντάρ και βίντεο τα οποία τραβήχτηκαν δείχνουν ότι είναι ικανά για τέτοιες ταχύτητες, αλλαγές σχήματος και μεγέθους, που καθιστά άχρηστη κάθε προσπάθεια να τα εξηγήσει κανείς με τον μηχανιστικό τρόπο σκέψεως (σελ.85)”.
“Η παλμική κίνηση αυτών των βιολογικών αερομορφών – η προϋπόθεση της ζωής είναι η παλμικότητα – προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση σε αυτούς με τον μηχανιστικό τρόπο σκέψεως. Η έννοια ότι αυτή η παλμικότητα είναι ισοδύναμη με τους παλμούς της καρδιάς των ανθρώπων δεν τους πέρασε ποτέ από το μυαλό … (σελ.100)”.
“… παρακινούμενοι από τους παλμούς των UFOs που παρατηρούσαν σε μεγάλα ύψη οι πιλότοι της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας τα ονόμασαν “διαστημικά ζώα” σε μία δημόσια ανακοίνωση στις 27 Απριλίου 1949, δηλώνοντας ότι τα αντικείμενα αυτά ήταν ζωντανοί οργανισμοί (σελ.34)”.
Στην έκτη φωτογραφία ο Constable κοντά σε ένα UFO (σκάφος) στην έρημο Mojave την άνοιξη του 1958. Φαίνεται ο φακός στο πάνω μέρος του που απορροφά την ενέργεια στο υπ’ έρυθρο φάσμα ενώ δεν ήταν ορατό. Το περιστρεφόμενο πεδίο ενέργειας γύρω από το αντικείμενο, ο λευκός λοβός ενέργειας που φαίνεται αριστερά και κάτω από το αντικείμενο κάνει ετεροδύνωση (ηλεκτρονικός όρος, βασική αρχή λήψεως στα ραδιόφωνα) με το βιοενεργειακό πεδίο του συγγραφέα.
Όταν το κατάλαβε φώναξε στον φίλο του Dr James O. Woods που ήταν πίσω του να φωτογραφίσει αμέσως στα αριστερά του. Έτσι βγήκε αυτή η καταπληκτική φωτογραφία (κάτω εικόνα). Είναι η πρώτη φωτογραφία παγκοσμίως που δείχνει την προώθηση αυτών των σκαφών με περιστρεφόμενα ενεργειακά πεδία. Το φιλμ ήταν υψηλής ταχύτητος χωρίς φίλτρο, με f11 και 1/50 δευτερόλεπτα. Εμφανίστηκε με D-11 για 2 λεπτά.
eik.06
eik.03
eik.04
eik.05
eik.07

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ WIKILEAKS ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ!

Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη εξωγήινης επισκεψιμότητας σε αρχείο που αποκαλύφθηκε από το Wikileaks του Julian Assange, όπως αναφέρει το CUFOM και το Centro Ufologico Di Benevento Mars group Campano (CUBMGC), σύμφωνα με δημοσιεύματα των UFO News και ufocasebook.com .
Με το που δημοσιεύθηκε το αποκαλυπτικό αρχείο, άγνωστοι εισβολείς επιτέθηκαν στην διάσημη ιστοσελίδα wikileaks.com, ώστε να μπλοκάρουν τη σύνδεση των αναγνωστών στο συγκεκριμένο υποσέλιδο. Τελικά τα κατάφεραν! Το συγκεκριμένο άρθρο που άνηκε στο υποσέλιδο http://wikileaks.org/ cablegate-201108300212\cable\2010\01 και ονομαζόταν 10DUSHANBE8 ,δυστυχώς δεν ανοίγει πια. Όμως το μέλος του CUBMGC και CUFOM, Donatello Guerrera, που πρόλαβε να το διαβάσει, μας ενημέρωσε για τα εξής:
‘’ Τα έγγραφα του αρχείου χωρίζονταν από εμπιστευτικά έως απόρρητα και το σύνολό τους ήταν γύρο στα 60Gb. Στα απόρρητα έγγραφα υπήρχε το συγκεκριμένο με τίτλο MAYOR MEETS AMBASSADOR, CONFIRMS EXTRATERRESTRIAL LIFE (Δήμαρχος συναντά Πρέσβη, και του επιβεβαιώνει την εξωγήινη ζωή). Ο τίτλος αμέσως μου κέντρισε την περιέργεια… όπως και ένα σημείο του κειμένου που αναφέρει ότι στις ΗΠΑ γνωρίζουν για την ύπαρξη της εξωγήινης ζωής σε άλλους πλανήτες αλλά πριν αποκαλύψουν κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να επιτευχθεί η ειρήνη στη Γη.’’
Έως σήμερα, ελάχιστοι έχουν δει το δημοσίευμα στο Wikileaks και γνωρίζουν αν η πληροφορία είναι αληθινή. Βέβαια, η CUFOM και η CUBMGCδεν θα ρίσκαραν την φήμη τους με μια ψευδή πληροφορία. Ούτε φυσικά και η Wikileaks αν δημοσίευσε το έγγραφο.Γιατί κάθε έγγραφο που παρουσιάστηκε από την ιστοσελίδα του Julian Assange ήταν πάντα αληθινό, οπότε γιατί όχι και αυτό;

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ NASA ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!ΕΙΔΙΚΟ ΑΘΡΟ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ NASA ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΔεΙΧΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!
Αλήθεια πόσοι από εσάς ξέρετε πόσες αποστολές έχει κάνει η NASA ΣΤΗΝ Σελήνη; 23; 13; 33; Κάποιοι επίσημοι κύκλοι μιλάνε για...
63 αποστολές στην Σελήνη από τους Αμερικανούς και 74 από τους Ρώσους!! Το θέμα της Σελήνης έχει τρελάνει κάπως τις δυο διαστημικές υπηρεσίες Αμερικής και Ρωσίας γιατί δεν περίμεναν με τίποτα να βρουν όλες αυτές τις αποδείξεις που υπάρχουν εκεί πάνω!! Γιατί οι δυο αυτές υπερδυνάμεις σταμάτησαν ξαφνικά τις αποστολές τους στην Σελήνη;
Το ότι δεν πάτησαν το πόδι τους στην Σελήνη είναι μια καλλιέργεια παραπληροφόρησης που την έκανε η ίδια η NASA!! Σκοπός τους ήταν και είναι ακόμη να μην μάθουμε εμείς εδώ στην γη το τι γίνεται στην Σελήνη, το τι υπάρχει αλλά και το τι υπήρχε…… προσπάθησαν αργότερα να ξαναπάνε στην Σελήνη μα τους αποδείχτηκε μοιραίο πολλές φορές εκτός των επίσημων << ατυχημάτων >> τα οποία ξέρουμε αλλά και έχουμε δει στην τηλεόραση, υπήρξαν και αλλά πολλά με τραγικές συνέπιες για τους αστροναύτες!!! Το μόνο που τους έμεινε να κάνουν είναι να κατασκοπεύουν με δορυφόρους, τηλεσκόπια, αλλά και με τον διαστημικό σταθμό Μίρ………..!!!!
Εγώ δεν θα μιλήσω όπως άλλοι ερευνητές για το αν υπάρχει ζωή στην Σελήνη, γιατί είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχει ζωή στην Σελήνη. Η ζωή είναι υπογείως, δηλαδή μέσα στην μέση Σελήνη, υπάρχουν αποδείξεις για αυτό το οποίο λέω. Υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες από κρατήρες της Σελήνης που δείχνουν κάποιους κρατήρες οπού βγαίνουν Α.Τ.Ι.Α. η υπάρχουν κάποια κτίρια ή ανοίγματα που δεν δικαιολογούν την ύπαρξη τους. Αυτοί που θα τρέξουν για να πουν ότι ίσως οι γήινοι τα φτιάξανε θα τους πω το εξής:
Αν κάναμε κάτι τέτοιο εμείς θα έπρεπε να είχαμε φτιάξει διαστημόπλοια τα οποία θα ήταν τεραστίων διαστάσεων για να μπορέσουν να χωρέσουν τα ειδικά φτιαγμένα εργαλεία διάνοιξεις αλλά και ανά οικοδομήσεις, αλλά και όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιούσαν αργότερα!! Εκτός αυτό θα έπρεπε να έκαναν χιλιάδες ταξίδια προς τη Σελήνη……..
Υπάρχουν διάσπαρτα στην Σελήνη απομεινάρια από πόλεις ολόκληρες που ήταν κάποτε στην επιφάνεια!! Υπάρχουν διαστημόπλοια διάσπαρτα στην Σελήνη αγνώστου ταυτότητας με το μεγαλύτερο να ξεπέρνα σε μήκος σχεδόν το Μανχάταν (!!!!!!) υπάρχει ένα οίκημα που μοιάζει σαν τεράστιο κάστρο, και όταν λέω τεράστιο εννοώ τεράστιο!!!! Υπάρχουν οικοδομήματα που ο ίδιος ο Άρμστρονγκ περπάτησε αλλά και τα βιντεοσκόπησε, το συγκεκριμένο βίντεο το παραθέτω παρακάτω !!στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης υπάρχει ο λεγόμενος πύργος που κάποιοι λένε ότι περνά το 1.5 μίλια ύψος και άλλοι μέλανε για 8 μίλια ύψος!!!!
Η NASA για όλα αυτά κρατάει μια πολύ παράξενη στάση, κάποιες φορές λέει ότι κάτι υπάρχει και άλλες φορές λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα. Έχουν πιαστεί πολλές φορές οι εκπρόσωποι της διαστημικής υπηρεσίας που φάσκουν και αντιφάσκουν σε πολλά ζητήματα, και όταν τους στριμώχνουν οι δημοσιογράφοι λένε το κλασικό << NO COMENTS >> δηλαδή κανένα σχόλιο!!
Όπως με το απίστευτο και βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο οπού από το τεράστιο διαστημόπλοιο έχουν βρει ένα θηλυκό από ότι λένε εξωγήινο και τον μεταφέρουν στην γη!! Αν και χιλιάδες χρόνια το τεράστιο διαστημόπλοιο κατεστραμμένο στην Σελήνη κατάφεραν και διείσδυσαν στο εσωτερικό του και την βρήκαν μαζί με πολλά αλλά πτώματα!!

Η αποστολή αυτή δεν είναι γνωστό το ποτέ έγινε μα ήταν μια συνεργασία Ρώσων και Αμερικανών, οι αποστολές που έκαναν μέχρι να ανοιχτεί ήταν 9!! Λέγεται ότι έχουν βρει ένα τεράστιο DATA από πληροφορίες οι οποίες θα είναι χρήσιμες για εμάς τους ανθρώπους από πλευράς διαστημικής τεχνολογίας!! Κάποιες κακές γλώσσες μιλάνε ότι ο θηλυκός εξωγήινος ήταν σε ένα ειδικό θάλαμο οπού και κρατείτο ζωντανή σε κρυογεννιτική κατάσταση όλα αυτά τα χιλιάδες χρόνια…… κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι ακόμα ζωντανή…..!!!!
Όπως και να έχει το πράγμα όλα ξεκίνησαν με το θέμα της Σελήνης και είναι γνωστό στο διαστημικό πρόγραμμα Αμερικής – Ρωσίας από τις απίστευτες κατασκευές ιπτάμενων δίσκων του Χίτλερ. Το μόνο που ξέρουμε εμείς οι ερευνητές για το όλο ζήτημα είναι το εξής:
Φανταστείτε να βρίσκεστε στην αρχαία βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρας και από όλες αυτές τις γνώσεις να μαθαίνατε δυο προτάσεις μόνο από ένα και μοναδικό βιβλίο!! Δεν λέω με σιγουριά ότι είναι οι ναζί οι πρώτοι κάτοικοι της Σελήνης, σίγουρα υπήρχαν κάποιοι πριν από αυτούς εκεί πάνω, αλλά ούτε και λέω ότι είναι οι ναζί σήμερα εκεί πάνω, αν και υπάρχει τεράστια πιθανότητα να έχει γίνει αυτό το γεγονός……..
Ευλόγα θα μου πείτε έχει μάλλον τρελαθεί με όλα αυτά που κάθεσαι και γράφεις αλλά και λες!! Εγώ το μόνο που θα σας πω είναι κοιτάξτε τις φωτογραφίες της NASA οπού είναι επίσημες έχουν περάσει ειδική επεξεργασία αλλά …….υπάρχουν ακόμη πιο απίστευτες από αυτές που παραθέτω εδώ που πιστεύω ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα διαρρεύσουν και αυτές…….. Αν δεν είναι αληθινές και είναι πλαστές ποιος είναι ο λόγος που θα έκαναν κάτι τέτοιο;  Που αποσκοπούν; Στο αν είναι πλαστές που 100% δεν είναι οι απαντήσεις είναι εκατοντάδες…… άμα σας έλεγα ότι υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν πυραμίδες  αλλά και πυραμιδοειδή κτίσματα θα με πιστεύατε; Δεν έχετε παρά να την δείτε………….
Θα σας παραθέσω κάποιες από τις φωτογραφίες της Σελήνης από την σκοτεινή της πλευρά αλλά και από την φωτεινή………… στο μέλλον θα σας παραθέσω και άλλες φωτογραφίες, ίσως κάποιες τις έχετε δει και ίσως κάποιες όχι………


Εκτός από την φωτογραφία με την υποτιθέμενη εξωγήινη που έχω καταθέσει πιο πάνω όλες τις άλλες η NASA  δεν τις αρνείται αλλά!!!…. αν ψάξετε στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA θα δείτε ότι δεν υπάρχουν…….. να ψάξετε όμως καλά θα δείτε ότι υπάρχουν!!! Αν δεν τις βρείτε θα παραθέσω τους κωδικούς στο μέλλον για να μπορείτε να τις δείτε. Αυτές εδώ οι φωτογραφίες θεωρούνται από τους ειδικούς ότι είναι γνήσιες 100% δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι δείχνει η κάθε μια αλλά ούτε θα αρχίσω να λέω διάφορες θεωρίες οι φωτογραφίες είναι εκεί όπως αυτή η φωτογραφία που δείχνει ένα κεφάλι!!! Η αυτή που δείχνει…….
ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! ΔΕΙΤΕ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΤΑΙΛΑΝΔΩΝ.

εδώ θα κανείς κλικ μονό αν αντέχεις 18+
ΠΡΟΣΟΧΗ  ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
This real happen in thailand....
those yg lemah semangat tolong jgn tengok........
relax relax aje... mereka mereka ini
diaorg ni mcm dh tk bertamadun...