25 σόκιν αλήθειες για το sex


Μερικές φορές δεν πιστεύουμε κάτι , επειδή μας φαίνεται αστείο . Δεν είναι όμως έτσι παρακάτω θα δείτε 25 αλήθειες και στατιστικές για το σεξ , μπορεί να σας φαίνονται αστεία , αλλά δεν είναι !.1. Οι Άντρες, κατά μέσο όρο, σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα.

2. Σε κάθε κανονική ιστοσελίδα, υπάρχουν 5 σελίδες που περιέχουν π0ρν0.

3. Τα γένια ενός άντρα μεγαλώνουν πιο γρηγορότερα όταν προσδοκούν να κάνουν σεξ .

4. Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ, που έχουν ως αποστολή να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να κάνουν »γυναίκες» τις κοπέλες , οι οποίες τους πλρώνουν για το προνόμιο να τους κάνουν σεξ για πρώτη φορά !

5. Η λέξη«γυμναστήριο» προέρχεται από το αρχαιοελληνικό «γυμνάζειν» που σημαίνει «να ασκείσαι γυμνός», όπως ήταν το σύστημα στην αρχαία
Ελλάδα.

6. Το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση , στο κρεβάτι , ήταν : ο Φρεντ και η Βίλμα Flintstone.

7. Στην Ινδία είναι φθηνότερο να κάνεις σεξ με μια ιερόδουλη παρα να αγοράσεις ένα προφυλακτικό.

8. Το σεξ, βιοχημικά δεν έχει καμία διαφορά από το να τρώς μεγάλες ποσότητες σοκολάτας.

9. ‘Οταν κάνουμε Sex καίμε 360 θερμίδες την ώρα.

10. Το ρεκόρ οργασμών σε μια ώρα για τους άντρες, είναι 16.

11. Οι νεότεροι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 , ζούσαν στην Κίνα το 1910.

12. Στην Ινδονησία η ποινή για αυτοϊκανοποίηση …. είναι ο αποκεφαλισμός.

13. Οι γαλοπούλες μπορούν να αναπαραχθούν χωρίς σεξουαλική επαφή. Δηλαδή με παρθενογένεση.

14. Το 85% των ανδρών που πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς κατά τη συνουσία, διαπιστώνεται ότι έχουν εξαπάτησει τις συζύγους τους.

15. Το 40% των γυναικών λέει ότι είχε οργασμό ενώ έβλεπε σεξουαλικό όνειρο. Το ίδιο ποσοστό για τους άντρες είναι 80%.

16. Το κορνάρισμα (στο αμάξι των νεόνυμφων) προέρχεται από μια παράδοση που λέει ότι έτσι εξασφαλίζεται το καλό σεξ.

17. Ένας οργασμός γουρουνιών διαρκεί 30 λεπτά.

18. Ο μεγαλύτερος αριθμός παιδιών που είχε μια μητέρα είναι 69 παιδιά.

19. Σύμφωνα με το Κάμα Σούτρα, αν ένας άντρας πίνει γάλα καμήλας με μέλι μπορεί να έχει στύση 24 ώρες το 24ωρο.

20. Οι άνθρωποι, οι πιθήκοι, και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση.

21* Το 60% των γυναικών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» ήταν χάλια. Ενώ το 14% των ανδρών ισχυρίζεται ότι η «πρώτη φορά» δεν ήταν καθόλου απολαυστική.* Δηλαδή οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν μόνο την πρώτη φορά (μετά δώστου να καταλάβει !!)

22. Σύμφωνα με τις έρευνες Κίνσευ, το 75% των ανδρών εκσπερματώνει μέσα σε τρία λεπτά από την στιγμή της διείσδυσης. Ενώ ολόκληρη η σεξουαλική πράξη έχει μέση διάρκεια 15 λεπτά.

23. Το 1% των γυναικών μπορεί να φτάσει σε οργασμό μόνο με τον ερεθισμό του στήθους (αν δεν αισθάνεστε και πολύ περήφανοι για το απόκτημα σας .. ασχοληθείτε με το στήθος για κανα 5 ώρο , όλο και κάτι θα καταφέρετε ).

24. Στον Μεσαίωνα, οι άπιστες γαλλίδες σύζυγοι υποχρεώνονταν να κυνηγήσουν ένα κοτόπουλο μέσα στους δρόμους της πόλης, ολόγυμνες.

25. Οι αρσενικοί και θηλυκοί αρουραίοι μπορούν να κάνουν σεξ 20 φορές την ημέρα.

Τα 7 πολυπαιγμένα σενάρια στις τσόντες


Τα σενάρια για μια τσόντα μπορεί να είναι αμέτρητα (φαντασία να υπάρχει). Έλα
όμως που αυτό φαίνεται να αγνοείται από αρκετούς σεναριογράφους. Αποτέλεσμα; Πολλοί παραγωγοί αυτών των ταινιών γυρίζουν συνεχώς τα ίδια εφτά σενάρια....1. Δάσκαλος/α – Μαθήτρια/ης
Για κάποιο λόγο το να βλέπεις μαθήτρια να κάνει στοματικό σεξ στον δάσκαλο της, για να βελτιώσει τη βαθμολογία της, είναι κάτι απίστευτα hot. Γιατί αρέσει στον κόσμο να βλέπει αυτό το σενάριο; Ίσως επειδή αυτό φέρνει στο φως την εφηβική φαντασίωση ότι το κάνεις με έναν σέξι καθηγητή ή καθηγήτρια. Τα πράγματα για τους άντρες είναι πολύ πιό ξεκάθαρα καθώς με το που ακούνε τη λέξη δασκάλα σκέφτονται πως εκτός από μαθηματικά η 30αρα - 40αρα καθηγήτρια θα ξέρει και άλλα πράγματα (πολύ καλά) για να τους μάθει...

Παρ’ότι και για μαθητές και για μαθήτριες το σεξ με μια καθηγήτρια ή καθηγητή είναι αποπλάνηση ανηλίκου... στην περίπτωση των μαθητριών το σενάριο είναι κάπως πιο «ανατριχιαστικό»... Οπως κι αν έχει οι παραγωγοί των πορνοταινιών έχουν «ξεσκίσει» το συγκεκριμένο concept.

2. Γιατρός – Ασθενής
Είναι αλήθεια πως το έχουν παρακάνει με τα σενάρια γιατρός-ασθενής, γιατρός-νοσοκόμα, ασθενής-νοσοκόμα. Αλλά πρώτον το συγκεκριμένο concept κρύβει μια αλήθεια καθώς ο γιατρός αν δεν τα φτιάξει με νοσοκόμα με ποιά θα τα φτιάξει και δεύτερον το κοινό εξιτάρεται πάντα από γυναίκες ή άντρες που φοράνε στολές.

3. Interview για δουλειά
Ένα κλασικό σενάριο που θέλει μια σέξι γυναίκα ή άντρα να αποπλανά τον μελλοντικό του εργοδότη για να πάρει τη δουλειά. Στην πραγματικότητα βέβαια 9 στις 10 συμβαίνει το αντίθετο... Δηλαδή το αφεντικό την πέφτει στη γυναίκα ή τον άντρα υπάλληλο... Το θέμα είναι πως στις μέρες μας (εποχή κρίσης) το συγκεκριμένο concept πρέπει να αποσυρθεί από την αγορά γιατί δεν φτάνει που οι υπάλληλοι δέχονται μειώσεις στο μισθό τους, θα πρέπει να «καθόνται» και στους διευθυντές για κρατήσουν τη δουλειά τους;

4. Επίσκεψη κατ' οίκον
Ένα σενάριο με πολές εναλλαγές: ο σέξι υδραυλικός, ο ντελιβεράς, ο ηλεκτρολόγος. Είναι από τα σενάρια που στην πραγματική ζωή δεν έχει και τόσο μεγάλη βάση αλλιώς το όνειρο των περισσοτερων αντρών θα ήταν να γίνουν delivery boy…

5. Κρυφή κάμερα
Το να βλέπεις από την «κλειδαρότρυπα» είναι πολύ δημοφιλές φετίχ. Ενώ είναι σίγουρο πως πολύ πιό τρελά πράγματα έχουν συμβεί σε περιέργους χώρους η ιδέα δυο αγνώστων που κάνουν σεξ στο ασανσέρ, στο δοκιμαστήριο ή στο τηλεφωνικό θάλαμο έρεθίζει το κοινό αφάνταστα...

6. Δεσποινίδα σε κίνδυνο
Είναι απο τα σενάρια που κερδίζουν στο παράλογο. Και ενώ μπορεί να είναι πολύ δημοφιλή σαν concept τσοντας στην πραγματική ζωή τα το στορι είναι πολύ δυσάρεστο. Μέχρι να έρθει η μέρα που οι ειδήσεις θα αναγγείλουν τον παροπλισμό ληστή τράπεζας χάρη στη σεξουαλική αποπλάνηση του από υπάλληλο, οι παραγωγοί θα έπρεπε να κουλάρουν λίγο με αυτές τις ιδέες.

7. Ξένος στο δρόμο
Είναι ίσως η μετεξέλιξη του σεναρίου «ψαρεύω κάποιον από το δρόμο». Στην πραγματική ζωή είναι εξαιρετικά σπάνιο να δεις μια κουκλάρα στο δρόμο (που φοράει ελάχιστα) να σταματήσει για να μιλήσει σε κάτι άννωστους τύπους. Το πλέον απίθανο είναι η γυναίκα αυτή να έχει μαλλιά και μακιγιάζ άψογο και να έχει κάνει και αποτρίχωση την ίδια μέρα. Η μέρα που θα συμβεί αυτό θα είναι και η μέρα που οι άντρες θα παρατήσουν τις δουλειές τους και θα επιδοθούν στα «ψώνια» με το αυτοκίνητο...

Συμπέρασμα: Μπορεί η πορνογραφία να έχει εξαιρετικό παρελθόν, στο παρόν όμως υποφέρει κάπως από έλλειψη αυθεντικότητας. Σε αυτό μπορεί να μην φταίνει και τόσο οι παραγωγοί καθώς το κοινό μπορεί να γουστάρει τρελά τα εξωπραγματικά σενάρια επειδή δεν το «βλέπει» να του συμβούν ποτέ στην ζωή του. 

To διαδικτυακό ραντεβού της βγήκε ξινό!


Βγαλμένο από την κόλαση ήταν το πρώτο ραντεβού της Leah Gibbs με έναν άντρα που γνώρισε μέσω facebook! Η 23χρονη μητέρα ξεκίνησε για το σπίτι του άντρα έχοντας στο μυαλό της ένα ρομαντικό απόγευμα στο σπίτι του βλέποντας DVD... Όμως τα πράγματα πήραν άλλη τροπή!Όταν η γυναίκα έφτασε στο σπίτι του Adam Minton, εκείνος της ζήτησε...να τον πετάξει με το αμάξι της σε ένα φίλο του, που έπρεπε να δει. Εκείνη δέχθηκε και τον άφησε σε περιοχή με εμπορικά μαγαζιά λέγοντάς της ότι δεν θα κάνει παρά μόνο πέντε λεπτά.

Όταν ο άντρας επέστρεψε ο πανικός ήταν ζωγραφισμένος στο βλέμμα του, ενώ της είπε δυνατά «Ξεκίνα, ξεκίνα, ξεκίνα!». Ούτε που είχε φανταστεί η γυναίκα τι είχε συμβεί! Οι δυο τους γύρισαν σπίτι του, αλλά η αλλαγή της συμπεριφορά του την εκνεύρισε τόσο, που αποφάσισε να φύγει.

Όσο εκείνος προσπαθούσε να την μεταπείσει, η αστυνομία ήρθε έξω από το σπίτι και... πέρασε χειροπέδες και στους δυο. Έκπληκτη η γυναίκα άκουσε τους αστυνομικούς να λένε ότι ο άντρας έκανε ληστεία με μαχαίρι, ενώ κατηγορούσαν και εκείνη για συνεργεία!

Αν και πέρασε μια νύχτα στο κελί, ευτυχώς γι΄αυτήν δεν αντιμετώπισε κατηγορίες τελικά, αφού ακόμη και Minton παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι εκείνη δεν ήξερε τίποτα για τη ληστεία 

Το κορίτσι με τα μαύρα


Γράφει η Ευγενία Ηλιοπούλου


Αφιερώνεται στο κορίτσι που δεν κατάφερε να με κλέψει

Προσοχή !παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στις αποβάθρες και στους συρμούς του τρένου , να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Κάθε ημέρα ταξιδεύω με το τραίνο. Ακούω την ίδια φωνή ,με την ίδια ένταση που μου ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία της αλλαγής του δρομολογίου. Στην συνέχεια ζητάει την κατανόηση και μετά από ...δύο λεπτά μου ευχαριστεί για την κατανόηση που δείχνω απέναντι στην μεγάλη ταλαιπωρία των μετακινήσεων μου με το ΗΣΑΠ. Η μονότονη υπενθύμιση δεν με βάζει σε εγρήγορση και βασικά πλέον ανήκει στους οικείους ήχους του σταθμού. Οι επιβάτες ξέρουμε ότι έτσι και αλλιώς η παραμονή μας στο συρμό και στις αποβάθρες ενδέχεται να συνοδευτεί από μία απώλεια. Τώρα θα είναι πορτοφόλι η το πάσο για τις μεταφορές μας;Κάτι θα εξαφανιστεί αν δεν θα το προσέξουμε! Έτσι όποτε μπαίνουμε κάπου όπου υπάρχει στριμωξίδι ΄΄προστατεύουμε΄΄ τα υπάρχοντα μας. Για καλό και για κακό.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος έλληνας που να μην τον έχουνε κλέψει Καθημερινά πραγματοποιούνται 186 διαρρήξεις, 65 κλοπές αυτοκινήτων, 9 ληστείες σε τράπεζες, ενώ οι δολοφονίες ή απόπειρες ανθρωποκτονιών μέσα στο 2008, έφτασαν τις 304. Σε ό,τι αφορά την πόλη της Αθήνας, γίνεται μια δολοφονία ή απόπειρα ανθρωποκτονίας ανά τρεις ημέρες. Τριάντα οκτώ ιδιοκτήτες Ι.Χ. καθημερινά πέφτουν θύματα κλοπής της περιουσίας τους, ενώ καταγράφονται 124 κλοπές και διαρρήξεις κάθε ημέρα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η αύξηση που σημειώθηκε τη χρονιά που πέρασε σε όλων των ειδών τα αδικήματα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων δέκα χρόνων. Το 2008 οι κλοπές και οι διαρρήξεις αυξήθηκαν κατά 15,9%, οι ληστείες αυξήθηκαν κατά 16,6%, ενώ οι δολοφονίες σημείωσαν αύξηση8,6%.Χαμηλά είναι και τα ποσοστά εξιχνίασης των εγκλημάτων, που φέρνουν την ΕΛ.ΑΣ.. στην Ευρώπη. Ήμασταν μετεξεταστέοι σε τόσα επίπεδα για τι να πρωτοτυπήσουμε στις κλοπές και τις ληστείες.
Βυθισμένη στις σκέψεις ήμουνα όρθια κοντα στις πόρτες .Ένιωσα μία μικρή ενόχληση. Δίπλα μου στριμώχθηκε, χωρίς λόγο, μία κοπέλα ντυμένη στα μαύρα. Δεν ήταν ζητιάνα. Νέο κορίτσι με ένα πρόσωπο καθαρό και πύρινα θλιμμένα μάτια.Ενέπνεε μόνο εμπιστοσύνη και κατανόηση. Το μαύρο σε παρέπεμπε σε πένθος και θλίψη για κάποιο αγαπημένο άτομο. Το βαγόνι ήταν σχεδόν άδειο άρα ποιος ο λόγος να ΄΄ κωλύσει σαν τσιμπούρι ΄ πάνω μου; Διακριτικά έκανα ένα βήμα προς τις πόρτες άσχετα αν είχα άλλες δύο στάσεις μέχρι τον προορισμό μου. Η κοπέλα ήρθε πάλι κοντά. Όρεξη δεν είχα να δείξω συμπαράσταση, απέναντι σε κάποιον συνάνθρωπο. Μου.Ξανά απομακρύνθηκα βάζοντας επιδεκτικά την τσάντα μου από την εσωτερική πλευρά, ανάμεσα σε μένα και το τζάμι. Με κοίταξε απορημένη. Χαμογέλασε. . Επειδή δεν μου αρέσει να με έχουνε δεδομένη το ΄΄ έπαιξα΄΄ ανώτερη και απόμακρη. Κάρφωσα τα μάτια μου στα δέντρα που τρέχανε δίπλα στο τραίνο. Η κοπέλα με ξανακοίταξε. Επίμονα. Διερευνητικά. Σε λίγο κατέβηκα στην στάση μου. Γυρίζοντας το κεφάλι είδα ότι η κοπέλα είχε αλλάξει ΄΄στόχο΄΄ .Ήταν κοντά σε άλλη κυρία. Ηλικιωμένη γιαγιούλα χαμένη στην μετάφραση των χρόνων και των γεγονότων. Ιδανικό θύμα!


Περι Οργής


Οργή! Νεύρα,φωνές,διαμαρτυρίες,κλάψες και δεν υπάρχει τελειωμός! Τι όφελος έχουμε από μια τέτοια κατάσταση που πολλές φορές κάνει αξιόλογους ανθρώπους να χάνουν την "μάχη" και να γίνονται μικροπρεπείς και γελοίοι? Το κείμενο προέρχεται από το θέμα του Πλούταρχου "Περί αοργησίαας" και το "Περί ευθυμίας".

Μονίμως πρέπει να εξετάζουμε την συμπεριφορά μας για να δούμε αν κάνουμε καμία πρόοδο στην φιλοσοφία και κατ' επέκταση στην ψυχολογία μας. Όποιος θέλει να περάσει την ζωή του υγιής πρέπει συνεχώς να ακολουθεί αγωγή θεραπείας. Η δύναμη της λογικής δεν είναι όπως τα φάρμακα αλλά όπως η υγιεινή τροφή που γεννά άριστη κατάσταση μαζί με μεγάλη ρώμη σε κείνους που την συνηθίζουν. Αντιθέτως ο θυμός μπορεί να κάνει πολλά τρομερά πράγματα όπως επίσης και πολλά γελοία, γι' αυτό και είναι το πιο μισητό από τα πάθη.
Η καλύτερη αντιμετώπιση του θυμού είναι όταν τον εντοπίζουμε, να μην υποκύπτουμε στην θέλησή μας να ενεργήσουμε παράλογα αλλά να υπομείνουμε με ηρεμία και σιωπή μέχρι να περάσει. Με αυτόν τον τρόπο δυναμώνουμε την ψυχική δύναμη για επόμενη φορά.
Ο Ιπποκράτης υποστήριζε πως η χειρότερη ασθένεια είναι αυτή που σου αλλάζει το πρόσωπό σου. Όσοι γίνονται εκτός εαυτού από οργή αλλάζει το πρόσωπό τους επιβεβαιώνοντας πως ο θυμός είναι μία κακή αρρώστεια της ψυχής! Όλες οι βωμολοχίες και οι αντιδράσεις δηλώνουν τι υπήρχε τόσο καιρό στην ψυχή του οργισμένου και βγαίνουν εκείνη την στιγμή στην επιφάνεια. Η γενικότερη φύση του οξύθυμου χαρακτήρα είναι αγενής και δειλή και δεν διαθέτει περηφάνεια και μεγαλείο. Υπάρχουν δε πολλοί που νομίζουν πως η απείθεια την στιγμή της κρίσης είναι δύναμη χαρακτήρα, η σκληρότητα μεγαλοπρεπής δράση και η αδιαλλαξία αποφασιστικότητα. Στην πραγματικότητα όμως είναι απλές εκφράσεις μιας αδύναμης ψυχής που δεν έχει ικανότητα επιβολής στα ανόητα πάθη. 


Η αληθινή ανδρεία δεν δίνει σημασία στην χολή αφού έχει εμβαπτιστεί από την λογική. Οι Σπαρτιάτες όντας μέγιστοι φιλόσοφοι χρησιμοποιούσαν αυλούς για να αφαιρούν από τους άντρες τους την οργή κατά τον πόλεμο και προ της μάχης πάντα θυσίαζαν στις Μούσες για να παραμείνει σταθερή η λογική μέσα τους. Αποτέλεσμα αυτού του ελέγχου ήταν η απόλυτη συμμόρφωση και ακαριαία παύση όταν δινόταν ανακλητική διαταγή στην εκτέλεση διωκόμενων αντιπάλων.


Επίσης, η οργή δεν έχει ούτε επιμορφωτικό αποτέλεσμα. Είναι προτιμότερο να μην διαστρέφει κανείς τον εαυτό του με την οργή και να είναι ανεκτικός, παρά να αντιδρά στους άλλους με θυμό και σκληρότητα. Άλλωστε το ξύλο και ο εκφοβισμός παράγει όχι μεταμέλεια για αδικήματα αλλά μάλλον πονηριά για να μην γίνονται αντιληπτοί άλλη φορά. Δεν είναι σωστό κάποιος να θέλει να τιμωρήσει υπό το κράτος οργής για να το απολαύσει και ύστερα πολλές φορές να το μετανοιώνει αφού η κρίση του ήταν λανθασμένη όντας οργισμένος, διότι το πρώτο είναι κτηνώδες και το δεύτερο γυναικουλίστικο.


Οι οξύθυμοι άνθρωποι είναι υποδουλομένοι σε ένα τρόπο ζωής ασθενικό, φιλοκατήγορο και μεμψίμοιρο και οι συνεχείς κρίσεις οργής είναι σαν χρόνιος βήχας. Όταν συνηθίζουμε το σώμα μας με την λιτότητα και να έχει αυτάρκεια στην απλή ζωή θα αισθανόμαστε πλήρης και τίποτα δεν θα είναι ικανό να μας επηρρεάσει καθώς εκείνοι που χρειάζονται λίγα δεν αποτυγχάνουν με τα πολλά.


Τα πάθη της ψυχής όταν αγριέψουν, δεν κατασιγάζουν εύκολα παρά μόνο αν υπάρχουν έτοιμες για χρήση γνωστές και οικεέες σκέψεις που να τα χαλιναγωγούν. Οι διαθέσεις των ανθρώπων κάνουν τις ζωές τους σαν τις ίδιες. Δεν κάνει δηλαδή η συνήθεια την άριστη ζωή ευχάριστη, αλλά η φρόνηση κάνει την ζωή ταυτόχρονα άριστη και ευχάριστη. Ο Αλέξανδρος όταν άκουσε 
από τον Αναξαρχο να συζητάει για άπειρο αριθμό κόσμων, δάκρυσε και μόλις ρώτησαν οι φίλοι του γιατί, τους ειπε: "Δεν αξίζει να δακρύζεις όταν ο αριθμός των κόσμων είναι άπειρος και δεν έχουμε γίνει κύριοι ούτε ενός ακόμα!!". Ο Κράτης όμως, αν και δεν είχε παρά ένα σακίδιο και ένα τριβωνα, πέρασε όλη του την ζωή παίζοντας και γελώντας σαν να ήταν κάθε μέρα γιορτή! Το πως σκεφτόμαστε δηλαδή και αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα είναι και ο γνώμονας το πως θα ζούμε.Αν είμαστε σώφρονες πρέπει να δεχόμαστε κάθε τι που φέρνει η τύχη με τον κατάλληλο τρόπο και να κοιτάμε πως να ωφελούμαστε από κάθε περίσταση. Όπως ένα άρρωστο σώμα δεν αντέχει ούτε το κρύο, ούτε την ζέστη και συνεχώς διαμαρτύρεται, έτσι λοιπόν υπάρχει η ίδια αντίδραση της ψυχής στην κακοτυχία αλλά και στην καλοτυχία. Ταράζονται οι ψυχές αυτές όποια κατάσταση διαφορετική και αν έρθει διότι δεν έχουν μάθει να δέχονται τις μεταβολές μετρημένα.
Είναι καλό για την ψυχική μας γαλήνη, όταν μας συμβαίνουν πράγματα αντίθετα προς τις επιθυμίες μας να μην παραβλέπουμε ό,τι ευχάριστο και ελκυστικό έχουμε, αλλά, αναμειγνύοντας το καλό με το κακό, να κάνουμε το καλύτερο να επισκιάζει το χειρότερο. Είναι παρανοϊκό να στενοχωριέται κάποιος για αυτό που χάθηκε και να μην χαίρεται γι' αυτό που σώθηκε. Πόσο λάθος όταν μας ενοχλήσει ένα ζήτημα να καταστρέφουμε και όλα τα άλλα με οδυρμούς και διαμαρτυρίες! Πρέπει πάντα να μετράμε και να υπολογίζουμε τα θετικά που βιώνουμε σε τέτοιο βαθμό φυσικά που να μπορούμε να αντέξουμε την απώλειά τους αν τύχει με την μεγαλύτερη δυνατή ηρεμία.
Εξαιτίας της μωρίας μας πολύ συχνά έχουμε συνηθίσει να ζούμε με την προσοχή μας στους άλλους και όχι σε εμάς και αυτό συμβαίνει επειδή η φύση μας έχει πολύ κακεντρέχεια και φθόνο και αντί να χαίρεται ο άνθρωπος για τα δικά του αγαθά στενοχωριέται για τα ξένα. Γενικότερα οι ανόητοι παραβλέπουν και παραμελούν τα αγαθά επειδή οι έγνοιες τους ειναι στραμμένες στο μέλλον, ενώ οι μυαλωμένοι με το να θυμούνται κάνουν και 
κείνα τα οφέλη που δεν υπάρχουν πια να είναι χρήσιμα. Ο γνωστικός ξέρει να χρησιμοποιεί τα πάντα και να τα αναμειγνύει σωστά αφού έτσι κι αλλιώς στα ανθρώπινα πράγματα δεν υπάρχει τίποτα αμιγές ή καθαρό!
Ο νουνεχής άνθρωπος εύχεται τα καλύτερα αλλά περιμένει επίσης και τα αντίθετα και αφαιρώντας τις υπερβολές αντιμετοπίζει μετρημένα και τα δυο. Η σφοδρή επιθυμία για κάτι δημιουργεί και σφοδρότατο φόβο για την απώλειά του. Και όποιος ζει στον φόβο δεν μπορεί να ευχαριστηθεί τίποτα. Ο στίχος του Μένανδρου περικλείει όλη αυτήν την αντιληπτικότητα: "Κανένα κακό δεν έπαθες, αν δεν το κάνεις δικό σου!
Ο νοήμων άνθρωπος λοιπόν εκλαμβάνει την κάθε μέρα σαν γιορτή καθώς είναι η πρώτη της υπόλοιπης ζωής του και κοιτάζει περήφανα και καταπρόσωπα την τύχη με ό,τι αυτή θα του φέρει χωρίς να κατασκευάζει απατηλές φαντασίες και υπέρμετρες προσδοκίες. Έχει γνώθι σαυτόν, κατανοεί την θνητότητά του και την εφημερότητά του και επιλέγει την ζωή του μέχρι το Τέλος. Όλα αυτά είναι μεγάλες συμβουλές για την ψυχική μας γαλήνη (τουλάχιστον για να μπορούμε να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε ήρεμα...).

Καθρέφτης

Πολλές φορές, το μόνο που χρειάζεται για να νιώσουμε τη γύμνια μας, είναι μια στιγμή. Ένα βλέμμα που κρατάει μόνο μια στιγμή. Εκεί μέσα κρύβονται τα πάντα. Κυριολεκτικά όμως. Οι φόβοι, οι επιθυμίες, οι ανησυχίες και οι ευχές μας. Η ίδια μας η ψυχή, καθρεφτίζεται εκεί.
Είναι ο κόμπος στο στομάχι, από το αντίκρυσμα της ψυχής μας, στον καθρέφτη μιας άλλης. Είναι ο Έρωτας που μεθάει το Σύμπαν και μας σαγηνεύει με τη μουσική Του.

Τι κάνω εδώ; Για ποιόν προσπαθώ και γιατί; Πολλές φορές ξεχνάω Εμένα. Έχω χαθεί μέσα στη δίνη της πάλης της αντικειμενικότητας με την υποκειμενικότητα. Καμία δε φαίνεται να κερδίζει έδαφος όμως. Αντιθέτως, με ωθούν σε μία νωχελική και αδιάφορη στάση απέναντι στις αιώνιες διαφωνίες τους. Προσπάθησα να βρω έναν τρόπο να τις συμφιλιώσω, αλλά μάταια. Είναι αθάνατα τέρατα που στην ουσία δεν εξυπηρετούν τίποτα...

Αυτή μου η αποστασιοποίηση όμως, επεκτείνεται σαν γλυκό ναρκωτικό. Επέτρεψα στον Εαυτό μου από Οδηγητή της Ζωής, να γίνει Παρατηρητής Της. Να περιμένει ερεθίσματα για δράση αντί να τα δημιουργεί.

Πάντα θεωρούσα πως τα αυτοκίνητα ως μια προέκταση της αποξένωσής μας. Ένα ακόμη τρόπο να βάλουμε επιπλέον όρια ανάμεσα στους ανθρώπους. Βασικά, είναι τόσα πολλά και τόσο τετριμμένα αυτά που θα μπορούσα να πω για την αρρώστια της σημερινής ψυχοσύνθεσης του ανθρώπου, που θα καταντούσα κουραστική. Έχει αλήθεια νόημα να προσπαθείς να βοηθήσεις κάποιον; Κάτι τέτοιες σκέψεις είναι που ξυπνούν πάλι την αιώνια διαμάχη των τεράτων. Και μετά κρυβόμαστε μέσα στα μηχανικά κουτάκια μας (αυτοκίνητα) γιατί η δική τους αντικειμενικότητα/υποκειμενικότητα "προσβάλλει" τη δική μας. Και αισθανόμαστε ασφαλείς μέσα στη μίζερη φυλακή μας μέχρι κάποιο βράδυ, να αντικρύσεις την ψυχή σου στον καθρέφτη μιας άλλης. Και να θυμηθείς ότι ο λόγος που είσαι εδώ είναι η προσμονή αυτής της στιγμής. Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, αρκετά σημαντική, για να με βοηθήσει να κοιμηθώ καλύτερα το βράδυ, επειδή ντράπηκα και απέστρεψα το βλέμμα μου.

Δεν είναι τόσο η ντροπή της γύμνιας, όσο η αδυναμία μας να κάνουμε την προσωπική μας υπέρβαση, που μας δυσανασχετεί. Αυτό προϋποθέτει επίγνωση, όμως επίγνωση χωρίς δράση, είναι ωκεανός χωρίς νερό. Η παραδοχή της δειλίας μας, δε μας κάνει καλύτερους ανθρώπους...

Μου είναι δύσκολο να συγκροτίσω τις σκέψεις μου. Σκορπίζονται και μοιράζονται στις 3 Μοίρες. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως ποτέ δε θα ξεχάσω αυτή τη στιγμή. Δεν πρέπει να την ξεχάσω. Κάθε μέρα κυοφορεί τέτοιες στιγμές. Ας τις αφήσουμε να δούνε το φως του Ήλιου.

Δεν είμαι εδώ για να σας πω τι να κάνετε. Δεν έχω να παραδώσω τίποτε άλλο, πέρα από την ιστορία μου. Μην την αφήσετε όμως να πέσει έρμαιο της διαμάχης των τεράτων. Απλά ακούστε ή προσπεράστε.

Celestial Salvi

Καλομοίρα σε ροζ βίντεο?


Eδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα video με τον τίτλο
"Kalomoira Saranti Porn". To Video παρουσιάζει...
 μια κοπέλα, η οποία "μοιάζει" στη γλυκιά τραγουδίστρια, να απολαμβάνει τις προσωπικές της στιγμές με τον φίλο της. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν η Καλομοίρα γνωρίζει για την ύπαρξη του Video, ούτε αν έχει κινηθεί νομικά.

βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα... 


Μ. Χατζηγιάννης: «Με ενοχλεί όταν αναφέρονται στα προσωπικά μου»


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Το Βήμα» και μεταξύ άλλων
αναφέρθηκε και στο τίμημα της επιτυχίας.
«Ειδικά τον τελευταίο καιρό, με ενοχλεί όταν αναφέρονται στα προσωπικά μου. Τώρα που το συζητάμε, ίσως να έχω νιώσει ως έναν βαθμό...
κακία- μια αρρώστια επιδημικού χαρακτήρα. Σε γενικές γραμμές όμως, είχα και έχω καλή αντιμετώπιση. Σε ανεύθυνες κριτικές δεν δίνω σημασία. Υπόλογος είμαι στο κοινό μου, που είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου».

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ΕΛΕΝΙΝ ΣΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.


Στο μέρος που φημολογείται πως βρίσκονται τα μεγαλύτερα καταφύγια και ο έλεγχος διαχείρησης κρίσεων σε περίπτωση συμβάντων..  Σε υψόμετρο πολλών χιλιάδων μέτρων μακρυά από θάλασσες και άλλους κινδύνους βρίσκεται το απόλυτο φυσικό καταφύγιο. 
Εκεί που βρίσκεται το διάσημο αεροδρόμιο  και έχει σχήμα σβάστικας και πολλά άλλα περίεργα.. Εκεί που μεταφέρθηκαν τα κεντρικά γραφεία των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής CIA και FBI.  Εκεί που βρίσκεται το Northern Command και το US Space Command που βρίσκεται μέσα στην αεροπορική βάση Peterson .  Εκεί που φημολογείται πως είναι η καρδιά των υπογείων σιδηροδρομικών τούνελ D.U.M.BS που εκτείνονται σε όλη την χώρα. 


Ναι, ο Ομπάμα στις 27 Σεπτεμβρίου, όταν ο κομήτης Ελενίν  ευθυγραμμιστεί με την γη και τον ήλιο, θα βρίσκεται στον Denver Colorado. 


Όπως γράφει το huffingtonpost.com θα επισκεφθεί την Δυτική Ακτή αρχίζοντας από το Seattle, στην συνέχεια θα επισκεφθεί την πολιτεία της California και θα κάνει τρείς στάσεις σε San Francisco, San Diego και Los Angeles και ο τελικός προορισμός θα είναι το  Denver. 


Φανταζόμαστε πως είναι απλή σύμπτωση μια και ο κομήτης δεν φαίνεται πως είναι κάτι το ανησυχητικό.
.


ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ..


University Park, Pennsylvania - Όλοι έχουμε ακούσει για τα αποψιλωμένα τροπικά δάση και τα δεινά της πολικής αρκούδας. Αλλά ενώ έχουν ακουστεί πολλά για την σωτηρία του πλανήτη, η πρόταση που προσφέρθηκε από τους επιστήμονες την Πέμπτη, προέρχεται πραγματικά έξω από αυτό τον κόσμο.
Μια ομάδα Αμερικανών ερευνητών έχουν παραγάγει μια σειρά από σενάρια σχετικά με το ενδεχόμενο επίθεσης εξωγήινων στη γη, και περιέργως, το ένα από αυτάπεριστρέφεται γύρω από την κλιματική αλλαγή.
Εικάζουν ότι εξωγήινοι περιβαλλοντολόγοι θα μπορούσαν νανιώθουν αποτροπιασμό για την ρυπογόνα - προς τον πλανήτημας – συμπεριφορά, ώστε να μας βλέπουν ως απειλή για το διαγαλαξιακό οικοσύστημα και να αποφασίσουν να μας καταστρέψουν.
Το σενάριο αυτό είναι ένα από τα πολλά που παρουσιάστηκανσε μια κοινή μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Pennsylvania και τον Τομέα Πλανητικών Επιστημών της NASA (Planetary Science Division), με τίτλο «Η Επαφή με τους Εξωγήινους θα Ωφελούσε ή θα έβλαπτε την Ανθρωπότητα; Μια ΑνάλυσηΣεναρίων" ("Would Contact with Extraterrestrials Benefit or Harm Humanity? A Scenario Analysis").
Τα σενάρια για αυτές τις ‘στενές επαφές’ χωρίζονται σε «ουδέτερες», αυτές που θα προκαλούσαν στην ανθρωπότητα“ακούσια βλάβη” και, πιο ανησυχητικό, εκείνες στις οποίες οι εξωγήινοι θα μας προξενούσαν “εσκεμμένη βλάβη”.

Η Εξωγήινη Νοημοσύνη (Extraterrestrial intelligence ή ETI) "θα μπορούσε να μας επιτεθεί και να μας σκοτώσει, να μας υποδουλώσουν, ή ενδεχομένως ακόμα και να μας φάνε. Οι ETI θα μπορούσαν να μας επιτεθούν από εγωισμό ή από μια πιο αλτρουιστική επιθυμία για την προστασία του γαλαξία από εμάς. Θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε απειλή για το γαλαξία ακριβώς όπως είμαστε μια απειλή για τον δικό μας πλανήτη, το σπίτι μας», προειδοποιεί.

Ένα τέτοιο σενάριο είναι η ουσία από πολλούς ένα blockbuster για το Hollywood, «μία σύγκρουση ως πρότυπομάχης που πρέπει να κερδηθεί: Ένας Πόλεμος των Κόσμων" Αλλά σε κάποιον άλλον θα μπορούσε αυτό να αντηχείπερισσότερο με τους οπαδούς του ντοκιμαντέρ του Αλ Γκορ «Μια Άβολη Αλήθεια».
Εικάζεται ότι οι εξωγήινοι, ανησυχούν ότι θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε την ίδια ζημία που κάνουμε στον πλανήτη μαςκαι στους άλλους, θα μGLOπορούσε να "επιδιώκουν να καταστρέψουν τον πολιτισμό μας προληπτικά, προκειμένου να προστατεύσουν άλλους πολιτισμούς από εμάς."


"Η ανθρωπότητα μπορεί ακριβώς τώρα να εισέρχεται στην περίοδο κατά την οποία η ταχεία πολιτισμική ανάπτυξη τηςθα μπορούσε να ανιχνευθεί από μία ET επειδή η επέκτασής μας αλλάζει τη σύνθεση της ατμόσφαιρας της Γης (π.χ. μέσω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου), η οποία αλλάζει ως εκ τούτου τη φασματική υπογραφή της Γης», λέει η μελέτη.

"Αν και είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η πιθανότητα αυτού τουσεναρίου, θα πρέπει τουλάχιστον να μας κάνει να σταθούμε και να αξιολογήσουμε τις επεκτατικές τάσεις μας."

Πριν όμως έρθουν οι εξωγήινοι να μας αφανίσουν, η έκθεση προτείνει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να στραφούν προς όφελος της ανθρωπότητας.
"Καθώς συνεχίζουμε την αναζήτηση εξωγήινων στο μέλλον, ίσως και η σκέψη μας σχετικά με τους διάφορους τρόπους επικοινωνίας θα βοηθήσει τον ανθρώπινο πολιτισμό να αποφύγει την κατάρρευση και να επιτύχουμε μία μακροπρόθεσμη επιβίωση», προτείνει.

ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ DENVER.


Φαντάζομαι πως όλοι μας έχουμε δει την εκπληκτική (!!!) ταινία επιστημονικής φαντασίας "Στενές επαφές 3ου τύπου" του  Steven Spielberg.  Τι κοινό όμως έχει με το αεροδρόμιο του Denver;


 Σε κάποια σκηνή της ταινίας μερικοί επιστήμονες προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν έναν αριθμό που τους ήρθε με σήμα από το διάστημα. Αυτός ο αριθμός είναι ο παρακάτω  που φαίνεται και στην φωτογραφία και στην ταινία οδηγούσε στο βουνό που θα γινόταν η επαφή με τους εξωγήινους:


Τα πάντα στον κόσμο της οθόνης είναι σκηνοθετημένα προκειμένου να περάσουν κάποιο μήνυμα. Από μια  διαφήμιση κάποιου αγαθού μέχρι τον κομπάρσο που κινείται "αθώα" πίσω από τον πρωταγωνιστή.  Έτσι και αυτοί οι αριθμοί μόνο τυχαίοι φαίνεται πως δεν ήταν.


Αν πάρετε τώρα αυτούς τους αριθμούς και τους τοποθετείσετε ως συντεταγμένες στο Google Earth τότε ίσως εκπλαγείτε μια και η τοποθεσία που αντιστοιχούν είναι στους ψαγμένους γνωστή!   Πρόκειται για το αεροδρόμιο του DENVER με τις μυστηριώδεις τοιχογραφίες, τις υπόγειες βάσεις του αλλά και τα σιδηροδρομικά δίκτυα που υπάρχουν υπογείως.
Να επισημάνουμε πως η ταινία είναι του 1977 και το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε 16 χρόνια αργότερα, αν σας λέει κάτι αυτό.


Σημείωση:
Σε παλαιότερη έκδοση του Google Earth οι συντεταγμένες οδηγούσαν απευθείας στο αεροδρόμιο του Denver ενώ στην τωρινή έκδοση οδηγούν σε μία φάρμα 50 μίλια Βόρεια του αεροδρομίου.


Να επισημάνουμε επίσης την ("τυχαία") προσθήκη ενός αγάλματος του Θεού των Αιγυπτίων Ανούβη που συμβόλιζε την Κρίση και τον Θάνατο.Για ποιον λόγο αυτή η επιλογή;

Sealand φωτογραφίες του κρανίου κυκλοφόρησε


Ο εξωγήινος επιζών από μια προϊστορική συντριβή ατια; 
Μια ατυχής ταξιδιώτης του χρόνου από το μέλλον; 
Ένας έμπορος από ένα παράλληλο σύμπαν; ένα άγνωστο μέχρι σήμερα είδος; 
Ή μια απλή παραμόρφωση τέρας ενός ανθρώπου; 
Κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα, αλλά δεν έχει σημασία η εξήγηση, το κρανίο Sealand έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την προβολή του κόσμου που ζούμε..Αρθρογράφος: Anton Spangenberg 
 απευθείας μεταφραση google
Ο αλλοδαπός επιζών από μια προϊστορική συντριβή  ενας ατυχής ταξιδιώτης του χρόνου από το μέλλον; Ένας 

ταξιδιώτης  από ένα παράλληλο σύμπαν; Μια άγνωστη φυλη μέχρι σήμερα ; Ή μια απλή παραμόρφωση τέρας ενός ανθρώπου; Κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα, αλλά δεν έχει σημασία η εξήγηση, το κρανίο Sealand έχει τη δυνατότητα να αλλάξετε την προβολή του κόσμου που ζούμε τον Ιούλιο του 2007 ανακάλυψη του κρανίου σε Olstykke στη δανική νησί Sealand δεν έκανε όμως τους τίτλους και παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό αγνοούνται από την επιστήμη έως το 2010. Οι ερευνητές που το 2008 εξέτασε το κρανίο στο Κτηνίατρος High School της Κοπεγχάγης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι απλώς;; Αν και μοιάζει με θηλαστικό, ορισμένα χαρακτηριστικά που καθιστούν αδύνατη για να χωρέσει το ζώο σε ταξινόμηση Linnaean;;. Dug κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης των παλαιών σωλήνων αποχέτευσης,  στην αρχή πίστευαν ότι ήταν κάποιο κόκαλο άλογου, όπως το σπίτι στο παρελθόν ανήκε σε έναν χασάπη άλογων, και ο κήπος είναι γεμάτος ερείπια. Ήταν όχι πριν από την επαναπλήρωση της τάφρου που πρόσεξε το σχήμα ανθρωποειδές του.Αργότερα ανασκαφές στο χώρο δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη παραμένει με σύνδεση με το πλάσμα, μόνο αναγνωρίσιμο οστά ζώων, πέτρινα τσεκούρια και άλλα εργαλεία νεολιθικής τα οποία είναι κοινά στην περιοχή.Το γεγονός ότι το κρανίο βρέθηκε ανάμεσα Νεολιθική παραμένει, ωστόσο, δεν αποκαλύπτουν την ηλικία του.Άνθρακα 14 χρονολόγηση στο Ινστιτούτο Niels Bohr στην Κοπεγχάγη έχει δείξει ότι το πλάσμα έζησε μεταξύ 1200 και 1280 μ.Χ.. Επιπλέον, το κρανίο βρέθηκε πάνω από το παλιό σωλήνες, των οποίων η ηλικία δείχνει ότι δεν ήταν;; t θαμμένος μέχρι μετά το 1900. Επίσης, η απουσία της σε άλλα μέρη του σκελετού του πλάσματος, μαζί με το κρανίο; s κατάσταση διατήρησης, έχει οδηγήσει τους επιστήμονες να υποπτεύονται ότι αυτή δεν έχει θαφτεί για πολύ, ίσως μόνο μια-δυο δεκαετίες. Ίσως να κρύψουν το μυστικό πίσω από κάποιος την ύπαρξή του είναι αποθηκευμένες για πολύ καιρό και αργότερα θάφτηκε σκόπιμα. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι στην Olstykke και τα κοντινά χωριά έχουν από την πρώτη στιγμή μίλησε για ένα τοπικό μέλος της l; Ordre Lux Pιgasos (Τάγματος του Pegasus; Φως), τον οποίο κατά συνέπεια για λογαριασμό της τάξης προστατεύεται διάφορα αντικείμενα; μεταξύ των οποίων και ένα μυστηριώδες κρανίο και αρκετές συσκευές κατασκευασμένες από έκτακτες φως, έστω και άθραυστο μέταλλο ή κεραμικό. Το κρανίο λέγεται ότι προέρχεται από τα Βαλκάνια, αλλά έχει επίσης έχουν αποθηκευτεί στο Παρίσι, στη Γαλλία, και στο Μόναχο, Γερμανία, πριν καταλήξει στη Δανία. Εάν η ιστορία ισχύει, είναι πιθανό ότι η περαιτέρω έρευνα μπορεί να οδηγήσει στην τύχη ξένων αντικειμένων. Είναι εύλογο ότι l; Ordre Lux Pιgasos εξακολουθεί να διατηρεί αντικείμενα, καθώς και γνώσεις σχετικά με προέλευση και ο σκοπός τους. Λίγα είναι γνωστά για τη σειρά όμως, εκτός από το ότι ιδρύθηκε γύρω στο 1350 και σε όλη την ύπαρξή της έχει μετρήσει επιρροή ποιητές και συγγραφείς, μεταξύ των μελών της. Μεταξύ ξεκίνησε τον εξέχοντα ήταν Giovanni Boccaccio, William Shakespeare, Rιne Descartes, Τόμας Τζέφερσον, ο Edward Bulwer-Lytton, Ambrose Bierce, Karin Boye, HG Wells, ο Julio Cortαzar, Joseph Heller, Octavia Butler, Aleksandr Solsjenitsyn και ο Ahmed al-Baghdadi.Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί το έργο της διατήρησης ξένων αντικειμένων και της γνώσης έπεσε πάνω σε ένα τάξη αποτελείται αποκλειστικά από συγγραφείς, αλλά το ίδιο το όνομα της τάξης κάνει νύξη σε ένα ή περισσότερα άτομα από το Pegasus αστερισμό, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έζησε ανάμεσά μας και μας έφερε τεράστιες γνώσεις και έμπνευση. Το απόρρητο της τάξης δείχνει ωστόσο ότι η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμη έτοιμη να μοιραστεί την Pegasian γνώσης. Το κρανίο Sealand είναι περίπου μιάμιση φορές μεγαλύτερο από ένα αρσενικό κρανίο Homo sapiens. Ειδικά οι υποδοχές των ματιών συμβάλλουν με το μέγεθός της. Λεία επιφάνειά του αποκαλύπτει ότι το πλάσμα ήταν προσαρμοσμένες στο κρύο κλίμα, και το σχετικό μέγεθος των ματιών της, ότι ήταν είτε ένα πλάσμα της νύχτας, έζησε υπόγεια ή σε έναν πλανήτη σε τροχιά γύρω από ένα απομακρυσμένο ή αμυδρό αστέρι, πιθανώς ένα πορτοκαλί ή κόκκινο νάνο. Σημειώνεται ότι το αστέρι 51 Pegasi στον αστερισμό του Πήγασου ήταν το πρώτο άστρο σαν τον Ήλιο είναι γνωστό ότι έχουν έναν πλανήτη. Οι πλανήτες σε τροχιά γύρω από το Pegasus αστέρι HR 8799 ήταν οι πρώτοι που είναι άμεσα imaged, και φασματοσκοπική ανάλυση του HD 209458 b, ένας άλλος πλανήτης στον αστερισμό του, έδωσε τα πρώτα στοιχεία των ατμοσφαιρικών υδρατμών πέρα από το ηλιακό μας σύστημα. Και οι τέσσερις φωτογραφίες που συνοδεύουν αυτό το άρθρο μπορεί να να βρεθούν: εδώ . άρθρο Copyright © Anton Spangenberg - αναπαραχθεί με την άδεια.

Το ‘τρελό’ χωριό


Ένας μύκητας, η ερυσίβη που παρασιτεί στα δημητριακά, θεωρούνταν για πολλά χρόνια υπεύθυνος γιο το δράμα στο γαλλικό χωριά Pont-Saint-Esprit που συγκλόνισε την Ευρώπη 60 χρόνια πριν.
Το 1951 (μέσα στην ένταση του Ψυχρού Πολέμου και με τον πόλεμο της Κορέας να έχει μόλις ξεκινήσει) στο χωριό σημειώθηκαν μαζικά κρούσματα έντονων παραισθήσεων και ναυτίας. Ο ταχυδρόμος Leon Armunier, επισκεπτόμενος την πόλη, δήλωσε πως μετά που εισήλθε σ αυτήν απέκτησε παραισθήσεις ένιωσε μια αίσθηση έντονου καψίματος στα άκρα του, καθώς και την εντύπωση πως τον περικύκλωναν φίδια. Εν τέλει, ο ταχυδρόμος έχασε τι αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αβινιόν όπου του φόρεσαν ζουρλομανδύα και τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο με άλλους τρεις ασθενείς οι οποίοι υπέφεραν από παρόμοια συμπτώματα.
Μέσα στις επόμενες ημέρες πολλές δεκάδες κατοίκων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε παρόμοια κατάσταση ενώ στου τελικό απολογισμό μετρήθηκαν 5 νεκροί και πολλοί που παρέμειναν σοβαρά άρρωστοι.
Η επίσημη εκδοχή για το συμβάν είναι ότι το ψωμί που είχαν καταναλώσει οι κάτοικοι είχε μολυνθεί με ερυσίβη, ένα μύκητα που προσβάλλει τα δημητριακά και περιέχει σε μεγάλη ποσότητα τα χημική ουσία εργοταμίνη, η οποία αν καταναλωθεί από τον άνθρωπο, έχει διάφορες αρνητικές επιδράσεις στο κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα, με χαρακτηριστικότερη την αίσθηση φλόγωσης στα άκρα.
Η θεωρία αυτή ήταν αποδεκτή μέχρι το 2009, όταν και ο δημοσιογράφος Hank Albarelli αποκάλυψε ένα έγγραφο τηςCIA στο οποίη αναγραφόταν το εξής: «ΑρχείοPont-Saint-Esprit και FOlson, σχετικά με τη γαλλική επιχείρηση» και την επισήμανση «Τα έγγραφα να εξαφανιστούν».
Η ταυτόχρονη εμφάνιση του ονόματος του Olson και του γαλλικού χωριού έκανε το δημοσιογράφο να πιστεύει ότι ηCIA έκανε ένα μαζικό πείραμα στους κατοίκους χορηγώντας τους ψυχοφάρμακα. Σύμφωνα, μάλιστα με τον Albarelli, ένας συγκεκριμένος φούρνος όταν η πηγή της δηλητηρίασης μεLSD που ζυμώθηκε μέσα στο ψωμί.
Η έρευνα οδήγησε το δημοσιογράφο στον εντοπισμό μιας αναφοράς της υπηρεσίας από το 1949 «Πολλά πειράματα με φάρμακα διενεργούνται από την αμερικανική κυβέρνηση, ενώ ο στρατός οφείλει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να πραγματοποιούνται».
Ο Albarelli, επικαλούμενος τη νομοθεσία περί ελευθερίας της πληροφορίας, απέκτησε πρόσβαση σε μια ακόμα εμπιστευτική αναφορά από το 1954, η οποία σχετιζόταν με τη συζήτηση ενός πράκτορα της CIA με τον εκπρόσωπο της φαρμακευτικής εταιρίας Sandoz που είχε την έδρα της στην Ελβετία.
Η εταιρία ήταν η μοναδική που παρήγαγε LSD εκείνη την περίοδο. Μέσα στην αναφορά υπάρχει μέρος της συνδιάλεξης των δύο αντρών κατά την οποία ο εκπρόσωπος της εταιρίας φέρεται να δηλώνει πως «στην περίπτωση τηςPont-Saint-Esprit το μυστικό είναι ότι δεν οφειλόταν τίποτα στο ψωμί.

Σχετικό άρθρο και ΕΔΩ
Η περίπτωση Olson
Ο Frank Olson, ένας μικροβιολόγος που συνεργάστηκε με το τεχνικό τμήμα της CIA για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων, αποτέλεσε την πλέον γνωστή περίπτωση ανθρώπου πειραματόζωου που οδηγήθηκε στο θάνατο από τα πειράματαΜΚ Ultra.
Ο Olson ήταν πετυχημένος επιστήμονας και είχε μια φυσιολογική ζωή με την οικογένειά του, έτσι η αυτοκτονία του λόγω κατάθλιψης το 1953 προκάλεσε απορίες στους γνωστούς και τους οικείους του.
ΤΟ 1975, οι έρευνες που ξεκίνησε γύρω από την υπόθεση η Επιτροπή Rockefeller έφεραν στο φως κάποια αρχεία, σύμφωνα με τα οποία στο μικροβιολόγο είχαν χορηγηθεί LSDκαι διάφορα άλλα ψυχοδραστικά φάρμακα, τα οποία πιθανόν οδήγησαν στην αυτοκτονία του. Αμέσως μετά τις αποκαλύψεις της επιτροπής η κυβέρνηση έσπευσε να αποζημιώσει με 750.000$ την οικογένεια του εκλιπόντος. Κάποια σενάρια έκαναν λόγο και για δολοφονία του γιατρού από την CIΑ, καθώς γνώριζε πάρα πολλά για την επιχείρηση.

Μήπως τελικά τα 3 Διαστημόπλοια που πλησιάζουν στην Γη είναι Αλήθεια;;;


Σε δημοσιευμα του ισοτοπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται οτι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συναντησης μεταξυ του πρωθυπουργου Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε....


την συνδρομή της Ρωσίας στη δημιουργία ενος πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετα τον εντοπισμο από αμερικανικούς δορυφόρους μιάς.....

επι λέξει "μαζικής εισβολής αρμάδας, πλάτους μιλίων, εξωγηινων σκαφών", στο ηλιακό μας σύστημα, η αφιξη των οποίων αναμενεται περι τα τέλη του 2012..!!

Στο ιδιο δημοσιευμα αναφερεται οτι η αμερικανικη υπηρεσια εθνικης ασφάλειας εχει αποκωδικοποιησει σύμφωνα με το συστημα "key to the extraterrestrial messages" οπου χρησιμοποιούνται συνδιασμοί 21 συμβόλων , τις επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν , είναι δύο διαφορετικά.

Ο αντιπρόεδρος Μπίντεν πληροφόρησε τον Πούτιν οτι η κυβερνησή του εχει σχεδον διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την ΝΑΣΑ σε οτι αφορα την κατασκευη νεων διαστημοπλοίων, και εχει ρίξει το βαρος της σε κατασκευή επανδρομένων και μη, μικρων διστημοπλοίων, με οπλισμο ακτίνων λειζερ. (το αμερικανικο ναυτικο μολις την προηγούμενη εβδομαδα ανακοινωσε μια επιτυχη δοκιμη οπλου με ακτινες λειζερ).

Κοντα σε όλα αυτα, σημειώστε ακομη και το εξης. Ο ιδρυτης του wikileaks Ασάνζ, αν είναι ακόμη ζωντανός, το οφείλει στην εμμεση απειλή του πως άν του συμβεί οτιδήποτε , θα δημοσιευθούν αμεσως στο ιντερνετ όλα τα επίσημα εγγραφα για το θέμα, γεγονος πού θα προκαλούσε παγκόσμιο χάος.

Σιγουρα, θα υπάρχουν ειρωνικά σχόλια εδω, όμως κρατήστε κατι ακομα στην άκρη τού μυαλού σας. Πως σας φαινεται η απροθυμία και το μούδιασμα των Αμερικανων για εμπολοκη τους σε νέους (μάταιους.?) πολέμους......?

Μήπως τελικά τα 3 Διαστημόπλοια που πλησιάζουν στην Γη είναι Αλήθεια;;;

Ο 12ΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ GOOGLE SKY


Ο Πλανήτης με τα πολλά ονόματα μπορεί πλέον να εντοπιστεί και μέσω του Google Sky. Είναι γνωστός ωςΝιμπίρου, Πλανήτης Χ, Ερκόλομπους, Γοργόνειο, Αντιχθών κλπ. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν όλα αυτά ταυτίζονται αναμεταξύ τους. Ούτε μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα εαν κατοικείται ή όχι, ούτε αν στην περίπτωση που υπάρχουν "προθέσεις" από αυτόν είναι εχθρικές ή φιλικές.

Το βέβαιο είναι ότι μπορούμε να τον εντοπίσουμε και στον υπολογιστή μας:

α) Πάμε στο Google Sky 

β) Επάνω αριστερά στο search εισάγεται την λέξη Mercury και πατάτε enter. Θα δείτε το σύμβολο του Ερμή στο κέντρο αχανούς ουρανού.

γ) Στην συνέχεια πηγαίνετε επάνω δεξιά στο κουμπί που γράφει infrared, το πατάτε και η οθόνη θα γίνει κοκκινωπή.

δ) Σύρετε την εικόνα προς τα δεξιά χωρίς να βγάλετε τον Ερμή από την οθόνη. Τότε από τα αριστερά σας θα εμφανιστεί ο Άγνωστος Πλανήτης.

Αν πατήσετε πάλι το infrared θα τον χάσετε και πατώντας πάλι θα εμφανιστεί ξανά. Γιατί φαίνεται μόνο στο υπέρυθρο είναι μία άλλη ιστορία.

Πόσο κοντά βρίσκεται; Υπολογίζεται ότι το συγκεκριμένο ουράνιο σώμα έχει τέσσερις φορές το μέγεθος του Δία. Για να υπολογίσετε την διαφορά, στην αναζήτηση του Google Sky αντί για Mercury βάλτε Jupiter. Θα σας δείξει το σύμβολο του Δία, αλλά χωρίς αυτόν. Για να δείτε τον Δία θα πρέπει να κάνετε zoom in τουλάχιστον τέσσερις φορές και τότε, ίσα που θα τον δείτε. Σε σύγκριση με τον Πλανήτη Χ, ο τελευταίος βρίσκεται ανησυχητικά κοντά μας!
Δεισιδαιμονίες και Μαγεία στην Αρχαία Ελλάδα


Παράλληλα με τις πεποιθήσεις και τις τελετές της επίσημης θρησκείας στην αρχαία Ελλάδα εντοπίζουμε πολύ συχνά δεισιδαιμονίες και τη λατρεία των σκοτεινών δυνάμεων του σύμπαντος. Τα μαγικά κείμενα και οι κατάδεσμοι μαρτυρούν τη δύναμη των μάγων στην αρχαία Ελλάδα.....Διώχνοντας το κακό μάτι:
Οι δεισιδαιμονίες οδηγούσαν συχνά σε απαγορεύσεις και υποχρεώσεις τους Έλληνες. Κάποιες μέρες του μήνα που θεωρούνταν δυσοίωνες έπρεπε να αποφεύγει κανείς τις σημαντικές εργασίες, όπως η σπορά και ο γάμος. Ακόμη έπρεπε να αποφεύγονται συγκεκριμένες πράξεις που έφερναν δυστυχία στους θεούς, δηλαδή δεν έπρεπε να διασχίσουν ποταμούς χωρίς προηγουμένως να προσευχηθούν , να κόψουν τα νύχια τους κατά τη διάρκεια μίας θυσίας ή να βάλουν μικρό παιδί να καθίσει πάνω σε τάφο. Ακόμη όμως και αν ο αρχαίος Έλληνας απέφευγε όλα τα παραπάνω έτρεμε μήπως πέσει θύμα μαγείας. Για να ξορκίσει το κακό κατέφευγε σε συγκεκριμένες χειρονομίες ή έφτυνε γύρω του και τέλος φορούσε φυλαχτά (περίαπτα) που προμηθευόταν από μάγους με τη μαρφή κοσμημάτων (βραχιόλια, μενταγιόν και δαχτυλίδια). Ακόμη υπήρχαν μαγικές πέτρες που είχαν χαραγμένες πάνω τους φράσεις όπως « Καλή τύχη!».

Ο Πλάτωνας για το θέμα αυτό είχε πει: « Περιπλανώμενοι τσαρλατάνοι, μάντεις, παρουσιάζονται στην πόρτα των πλουσίων και τους πείθουν πως έχουν δύναμη σταλμένη από τους θεούς. Αν κάποιος έχει έναν εχθρό τον οποίο επιθυμεί να ζημιώσει οικονομικά, κάνουν τα πάντα για να τον βλάψουν, εξαπολύοντας εναντίον του κακά πνεύματα και δένοντάς τον με μάγια».

Πώς προβλέπεται το μέλλον:
Για να απαντήσουν στα ερωτήματα των πελατών τους, οι μάντεις χρησιμοποιούσαν διάφορες τεχνικές που τους αποκάλυπταν το μέλλον:

- «Κληρομαντεία», στην οποία χρησιμοποιούσαν κλήρους (πετραδάκια, κομμάτια ξύλου με σημάδια, ανακατεμένα μέσα σε ένα δοχείο),
- «Ορνιθομαντεία», εξέταση του πετάγματος των πουλιών,
- «Ονειρομαντεία», ερμηνεία των ονείρων,
- «Υδρομαντεία», μελέτη σταγόνων λαδιού που ρίχνονταν σε νερό,
- «Νεκρομαντεία», επίκληση των ψυχών των νεκρών,
- «Ωοσκοπία», παρατήρηση του τρόπου με τον οποίο έσπαγε ένα αυγό και
- «Κοσκινομαντεία», που επέτρεπε με την βοήθεια ενός κόσκινου, να ανακαλύψει κάποιος έναν κλέφτη ή να μάθει πώς να γιατρέψει μια άρρωστη αγελάδα.

Αλλά και η αστρολογία ήταν στη μόδα. Όλα ήταν σημάδια: φυσικές καταστροφές, εκλείψεις, ουράνια φαινόμενα, εκ γενετής αναπηρίες. Οι ερμηνείες δίνονταν από απλούς ανθρώπους κυρίως όμως από μάντεις.

Οι μάγοι
Ένα ολόκληρο πλήθος «ειδικών» επωφελήθηκε, περισσότερο ή λιγότερο έντιμα, από τους δεισιδαιμονικούς φόβους των ανθρώπων. Μάγοι, περιπλανώμενοι και θορυβώδεις, εντυπωσίαζαν τις αθώες ψυχές με τα μυστηριώδη φίλτρα τους ή τα θεαματικά τους ξόρκια. Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν και την περσική μαγεία, που ήταν συνδεδεμένη με την μαντεία, την ιατρική και την αστρολογία. Πολλοί επαγγελματίες της μαγείας ισχυρίζονταν ότι βρίσκονταν υπό την προστασία των ξακουστών Περσών μάγων, για να προσδώσουν κύρος στις μεθόδους με τις οποίες υπότασσαν τους «δαίμονες» στη θέλησή τους. Οι γυναίκες της Θεσσαλίας, που θεωρούνταν ότι φύλαγαν τα μυστικά της μυθικής μάγισσας Μήδειας, είχαν μεγάλη φήμη σε ολόκληρο τον αρχαίο κόσμο.

Μάγοι και μάγισσες περηφανεύονταν πως μπορούσαν να αλλάξουν τη φυσική τάξη – να σταματήσουν την πορεία του ήλιου, για παράδειγμα ή να κατεβάσουν το φεγγάρι στη γη. Στην πράξη όμως, οι άνθρωποι τους επισκέπτονταν για να ζητήσουν πράγματα πολύ πιο πεζά: να μάθουν το μέλλον, να απομακρύνουν το κακό μάτι, να τους αποκαλυφθεί η θεραπεία κάποιας σοβαρής αρρώστιας, να εξουδετερώσουν έναν πολιτικό ή επαγγελματικό αντίπαλο, να κερδίσουν μια δίκη…. αλλά και να ξανακερδίσουν έναν άστατο εραστή ή να τρελάνουν από έρωτα το αδιάφορο αντικείμενο του πόθου τους.

Τα συστατικά μιας μαγικής τελετής
Όσοι πήγαιναν να συμβουλευτούν μάγο ανήκαν κατά κανόνα στα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα. Κάποιες φορές, όμως, άντρες και γυναίκες ανώτερης τάξης δε δίσταζαν να καταφύγουν στα ερωτικά ή θανατηφόρα μάγια, τα μυστικά των οποίων κατείχαν οι μάγοι.
Η μαγική τελετή δανειζόταν πολλά από τη θρησκεία: ξόρκια και προσφορές στους «δαίμονες», τους συνδετικούς κρίκους ανθρώπων και θεών, εξαγνισμό με νερό ή φωτιά. Οι μάγοι και οι μάγισσες διέθεταν ολόκληρο εξοπλισμό, προορισμένο να εντυπωσιάσει τους πελάτες. Χρησιμοποιούσαν οστά και άλλα μακάβρια αντικείμενα κλεμμένα από τάφους, μαλλιά και κομμένα νύχια αυτού που πρόκειται να πέσει στα δίχτυα τους, κέρινες κούκλες με τη μορφή του θύματος, τρυπημένες με καρφιά. Οι μάγοι έφτιαχναν επίσης κατάδεσμους, λεπτά πλακίδια από μόλυβδο, γκρίζα όπως ο θάνατος. Πάνω τους χαράσσονταν κείμενα που έδεναν το θύμα με τους χθόνιους θεούς, ύστερα το πινάκιο τυλιγόταν σε ρολό και διαπερνιόταν από ένα καρφί. Στη συνέχεια, τοποθετούνταν κρυφά μέσα σε ένα τάφο. Ο νεκρός αναλάμβανε να μεταφέρει το αίτημα στους «δαίμονες».

Η δύναμη του κειμένου του κατάδεσμου ενισχυόταν με διάφορα τεχνάσματα: επίκληση ξένων θεών, κείμενο γραμένο από τα δεξιά προς τα αριστερά, μυστηριώδης γραφή που συνδύαζε διάφορα αλφάβητα και σύμβολα μυστικιστικά, μαγικές φράσεις αποτελούμενες από γράμματα φαινομενικά ακατανόητα, τρομακτικές μορφές ζώων ή δαιμονικών όντων. Επιπλέον, κυκλοφορούσαν κατάλογοι με τελετές και ξόρκια, με τους οποίους οι μάγοι μετέδιδαν τη γνώση τους.