ΕΡΕΥΝΑ - ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ-PHIL SCHNIEDER-ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ - ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ " ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ " - ΜΑΓΕΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ - ΓΚΡΙΖΟΙ - Α.Τ.Ι.Α


ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ.
( 6ος αιώνας μ.χ )

"...Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και...
εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.


Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας, μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται. ..."

Μετάφραση:

"...Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, ας μην υπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω όμως ότι θα υπάρχουν. ..."
Μια συγκλονιστική μαρτυρία από τον PHIL SCHNIEDER....

...πρώην κυβερνητικού στις Η.Π.Α γεωλόγος και μηχανικός . Δούλεψε στις μυστικές εργασίες για τις υπόγεις βάσεις στην περιοχή 51, S-4 και Los Alamos και μαρτυρεί τα όσα έζησε κατά την διάρκεια αυτών των εργασιών.

Εργάστηκε επί 17 χρόνια σαν γεωλόγος, μηχανικός, δομικός μηχανικός σε αεροδιαστημικές εφαρμογές στα μυστικά προγράμματα .

Στην παρακάτω φωτογραφία ο Phil Schnieder με συνεργάτες του στις υπόγειες εργασίες.....

και κάποιο από τα σχέδια που είχε κάνει ο ίδιος για το πως είναι οι υπόγειες εγκαταστάσεις.......

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ......

ΕΠΙΠΕΔΟ 1 - ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΕΠΙΠΕΔΟ 2 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


ΕΠΙΠΕΔΟ 3 - ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ


ΕΠΙΠΕΔΟ 4 - ΤΜΗΜΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ


ΕΠΙΠΕΔΟ 5 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΓΚΡΙΖΩΝ ( ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ )


ΕΠΙΠΕΔΟ 6 - ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ


ΕΠΙΠΕΔΟ 7 - ΤΜΗΜΑ ΚΡΥΟΓΕΝΙΚΗΣ ΚΡΥΟΘΑΛΑΜΟΙ
Ήτανε ένας από τους τρείς επιζώντες από τον κρυφό πόλεμο μεταξύ “εξωγήινων” και ανθρώπων στο Dulce στο New Mexico, όπου 66 κυβερνητικοί πράκτορες και εργάτες σκοτώθηκαν τον Αύγουστο του 1979 με βάση τα όσα ο ίδιος λέει.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί ο Phil Schnieder δείχνει το τραύμα που του προκλήθηκε στο στήθος του από έναν "εξωγήινο" που τον χτύπησε με κάποια ακτίνα, με αποτέλεσμα να χασει τον έναν πνευμονά του , τρία δάχτυλα από το χέρι του ,να υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του, και όλα αυτά κάτω από την Γή........

O Phil Schnieder δολοφονήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1996 , λίγο μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε, και μετά από αρκετες απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και απειλές ακόμα και για την οικογενοιά του.....

Μεγάλη ψυχη ο Phil Schnieder που πραγματικά θυσιάστηκε για να έχει μέλλον η ανθρωπότητα......

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΤΟΥ PHIL SCHNIEDER......

ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΝ ΩΜΟ.......


ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Η ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ SCHNIEDER ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΚΡΙΖΟ , ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ.....


Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός (6ος αιώνας μ.Χ) - Περί του τέλους του κόσμου.

Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν.
άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς (δια προσευχής καισυμβολικής θύρας*), και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο** βασιλείς μετά του λαού αυτών,τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, καιδιασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντεςκαι το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.

Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας,μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ" ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....


ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ......

IQ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1200 , Ο ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 490 ΧΡΟΝΙΑ , ΕΧΕΙ ΕΞΙ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΥΠΕΡΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ......ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ......

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΩΝ .Η.Π.Α ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.....

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ VALIANT FORD.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.......ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

PHIL SCHNIEDER : Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" (*ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ) ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ 5/6 Η ΤΩΝ 7/8 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΩΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2029 , Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

PHIL SCHNIEDER : ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΚΡΙΕΝΤΑ ΤΟ 1954 ΟΠΟΥ Ο ΑΙΝΖΕΝΧΑΟΥΕΡ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΔΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ( ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΙΑ ΤΟΤΕ.

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ........

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ......

ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ


ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤO


ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟ


ΜΕΡΟΣ ΕΒΔΟΜΟ

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ Ο PHIL SCHNIEDER ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΥΡΗΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ " ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" .

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 1995 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ 6 ΜΕ 7 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.......

ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΑΝ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ "ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΩΝ Ο SCHNIEDER ΑΠΑΝΤΑΕΙ.......

- ΝΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....

ΜΕΡΟΣ ΟΓΔΟΟ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ


ΣΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ......

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α ΚΑΙ ΟΙ "ΕΞΩΓΗΙΗΝΟΙ" ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ......


ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ - MAGIC GATES......

Η εκδίκηση 2)


συνεχεια απο το Ξαφνικός Έρωτας 1)
Στο μυαλό του είχε ήδη γεννηθεί μια σατανική ιδέα, ήξερε ότι στο διαδίκτυο υπήρχαν πολλά κανάλια επικοινωνίας, μόνος πια στο σπίτι μετά τη φυγή της γυναίκας του τα βράδια του ήταν ανυπόφορα, άρχισε λοιπόν τα ταξίδια στο διαδίκτυο και στα λεγόμενα chat rooms.


Θα δήλωνε όμορφος, πλούσιος, γυμνασμένος, και θα προσπαθούσε να περάσει μια εικόνα του εαυτού του όχι όπως ήταν, αλλά όπως θέλει μια γυναίκα ένα άντρα. Αρχισε να μιλάει λοιπόν και προσπαθούσε να μαντέψει τι είναι αυτό που ψάχνει η συνομιλήτρια του.
Τις περισσότερες φορές άλλαζε συνομιλήτρια γιατί η κουβέντα πήγαινε όπου δεν ήθελε ο Μίλτος να πάει. Πάντα όμως όλο και κάποια πονεμένη ψυχή έβρισκε για να κάνει της νύχτας τα ταξίδια, να βγάλει τα απωθημένα του, και το κυριότερο, δεν ξέχναγε τη σατανική ιδέα του να εκδικηθεί την γυναίκα που τον κατέστρεψε. Ο Μίλτος σκέφτονταν όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, που όταν πληγωθούν γίνονται εγωιστές και κακοί και θέλουν να ανταποδώσουν το κακό, να πληγώσουν και αυτοί με τη σειρά τους.


Ήξερε να χειρίζεται το λόγο πολύ καλά, με όποια μίλαγε είχε τον τρόπο να πάρει αυτό που ήθελε. Είχε τον τρόπο να της μιλάει τόσο όμορφα που γρήγορα η κάθε μια που έπιανε κουβέντα μαζί της, τον ερωτεύονταν με αυτά που της έγραφε. Αλλωστε στα chat rooms όλοι είναι ευάλωτοι και οι περισσότεροι χωμένοι εκεί μετά από ένα αποτυχημένο έρωτα, ψάχνοντας να ξαναβρούν τον έρωτα. Εξάλλου τα chat rooms στο internet είναι η Πόρσε των φτωχών: χωρίς να έχεις Πόρσε δηλώνεις ότι έχεις, και γενικά οι περισσότεροι δηλώνουν αυτό που δεν είναι.


Σε διάστημα τριών μηνών, νυχτοπερπατώντας στο διαδίκτυο, είχε είδη κάνει αρκετές γνωριμίες και είχε κάνει πολλές γυναίκες να τον ερωτευθούν. Με πολλές από αυτές που μίλαγε είχαν ανταλλάξει και τηλέφωνα και μιλαγαν συχνά, όμως με καμία ακόμα δεν είχε αρχίσει να βγαίνει.


Μέχρι που ένα βράδυ αποφασίζει να βγει με κάποια από τις πολλές που μίλαγε, αυτή που είχε την εντύπωση ότι ήταν είδη πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του. Κανόνισαν να βρεθούν την επόμενη μέρα σε ένα μπαράκι κάπου στο κέντρο, είχαν ανταλλάξει και φωτογραφίες οπότε μόλις την έβλεπε θα την γνώριζε αμέσως. Πράγματι κάποια στιγμή την είδε από μακριά να έρχεται, την γνώρισε αμέσως από τις φωτογραφίες που του είχε στείλει και από την κάμερα στο msn. Πλησίασε και η ομορφιά της έγινε αισθητή, κάθισε δίπλα του, της άρεσε πολύ και γύρισε και του έδωσε ένα απαλό φιλί στα σαρκώδη χείλη του.
Δεν κάθισαν καθόλου στο μπαράκι, το απαλό φιλί της είχε ξυπνήσει το ερωτικό πάθος και των δυο. Αποφάσισαν ότι ήθελαν να κάνουν έρωτα, να μπερδευτούν τα κορμιά τους και οι ανάσες τους μαζί με τα βογκητά τους, να τραγουδήσουν για τον έρωτα. Βρέθηκαν στο δωμάτιο ενός φτηνού ξενοδοχείου να καταλαγιάσουν το πάθος τους. Τρεις ώρες χωρίς σταματημό, με τα βογγητά τους να γεμίζουν από άκρη σε άκρη το μικρό δωμάτιο. Ηταν υπέροχα και για τους δυο, όμως ο Μίλτος δεν ήθελε να δεθεί μαζί της, δεν θα την έβλεπε ξανά, αλλά ούτε και θα της το έλεγε ότι δεν θα την ξαναδεί. Θα την παραμύθιαζε μέχρι να βαρεθεί και να τον παρατήσει. Καθώς έφευγε έβγαλε από το σακάκι του ένα φτηνό κουτάκι με μια κορδέλα δικιά του, της το έδωσε και της είπε να το ανοίξει. Οταν το άνοιξε είδε ένα μενταγιόν με ένα μισοφέγγαρο, της άρεσε και του είπε ότι θα το φοράει για πάντα.


Την επόμενη μέρα ο Μίλτος εξαφανίστηκε, ούτε στα μηνύματα της απαντούσε ούτε στα mail της. Μετά από δέκα μέρες της έγραψε ένα μήνυμα ότι ήταν επαρχία για δουλειές και ότι θα γύρναγε σε έξι μήνες. Η γυναίκα τον είχε ερωτευτεί τόσο πολύ που του έλεγε να πάει να τον βρει, ο Μίλτος όμως ανένδοτος, συνέχιζε της νύχτας τα ταξίδια κάθε φορά και με άλλη, ήθελε να πάει με όσες περισσότερες μπορούσε, να κάνει έρωτα με πολλές αλλά μόνο μια φορά με την κάθε μια, ποτέ δεύτερη.


Με όσες τελικά κατάφερε να πάει, που δεν ήταν και λίγες, μετά που έκαναν έρωτα τον έπαιρναν τηλέφωνο και σχεδόν τον παρακαλούσαν να τον έχουν διπλα τους η να τον ξαναέβλεπαν έστω για τελευταία φορα. Ωστόσο ο Μίλτος ακολουθώντας πιστά το σχέδιο του, χάριζε σε όλες το ίδιο μενταγιόν μισοφέγγαρο και σε όλες άφηνε την ελπίδα ότι θα τον ξαναδούν. Αυτό μέχρι που η κατάσταση έγινε ανυπόφορη για τον Μίλτο, κάθε πέντε λεπτά όλο και κάποια τον έψαχνε, το σχέδιο του έφτανε στο τέλος του, είχε καταφέρει να τον ερωτευτούν τόσο πολύ αρκετές γυναίκες, ίσως περισσότερο από όσο είχε ερωτευτεί ο ίδιος την γυναίκα ΠΟΥ ήταν και η καταστροφή του.


Η κατάσταση είχε ξεφύγει πια από τα χερια του Μίλτου και έπρεπε να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό το παιχνίδι. Πριν όμως χαθεί θα έβαζε σε εφαρμογή και το τελευταίο μέρος του σχεδίου: Θα έδινε ραντεβού σε όλες μαζί στο μπαράκι που τις συναντούσε. Αρχισε λοιπόν να τις παίρνει τηλέφωνο όλες και να κλείνει ραντεβού με καθεμιά τους, μάλιστα ζήτησε από όλες να φοράνε το μενταγιόν που τους είχε χαρίσει, το μισοφέγγαρο. Φυσικά αυτός δε θα πήγαινε εκεί αλλά από κάπου μακριά θα παρακολουθούσε τι θα επακολουθούσε.


Όντως τη μέρα του ραντεβού οι γυναίκες του Μίλτου μαζεύτηκαν όλες μαζί στην καφετέρια, φορώντας όλες το ίδιο μενταγιόν και κοιτάζοντας η μια την άλλη με απορία. Ο Μίλτος είχε πάρει την εκδίκηση του, δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού, ούτε καν από μακριά όπως ήθελε, χάθηκε από παντού και ποτέ καμία δεν μπόρεσε να τον ξαναβρεί, λες και άνοιξε η γης και τον κατάπιε.


Είχε παίξει με τις ψυχές κάποιων γυναικών, ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει, χωρίς αυτές να φταίνε σε τίποτα. Το μόνο λάθος τους ήταν ότι ερωτεύτηκαν ένα άντρα και πλήρωσαν για τα απωθημένα του και τις λάθος επιλογές της ζωής του.

Πειράματα Τούρκων σε Έλληνες!


Ο ισχυρισμός ότι οι Τούρκοι τρέφουν ελάχιστη εκτίμηση για την ανθρώπινη ζωή επιβεβαιώνεται καθημερινά από τα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αναφορά που δημοσίευσε η....
εφημερίδα Bugün έξι ιατροί της περιβόητης Στρατιωτικής Iατρικής Aκαδημίας (Gülhane Military Academy of Medicine / GATA) χρησιμοποίησαν 20 Τούρκους οπλίτες κατά τη διάρκεια της θητείας τους τo 2008 ως ανθρώπινα πειραματόζωα (guinea pigs) για τη διεξαγωγή νευρολογικών ερευνών.

Στους ιατρούς που διεξήγαγαν τα πειράματα, συγκαταλέγεται και ο Semai Βek, υιός του διοικητή του 6ου Σώματος Στρατού Στρατηγού Nejat Bek, εμπλεκόμενου στην υπόθεση Βalyoz για την ανατροπή της φιλο-ισλαμικής κυβέρνησης του ΑΚΡ. Οι Τούρκοι στρατιωτικοί ιατροί εμφανίζονται σε βιντεοσκοπημένες λήψεις να βομβαρδίζουν με ηλεκτρομαγνητικά κύματα τους εγκεφάλους των οπλιτών, καταγράφοντας τις αντιδράσεις τους: από δυσκινησία μέχρι απώλεια αισθήσεων και προσωρινή αμνησία.


O καθηγητής Zeki Odabaşı, που επέβλεπε τη διαδικασία παραδέχθηκε ότι οι έρευνες διεξήχθησαν χωρίς άδεια από την αρμόδια Επιτροπή Βιοϊατρικής Ηθικής του τουρκικού υπουργείου Υγείας και αρκέστηκε να δηλώσει ότι υπήρξε η αρχική συγκατάθεση των συγκεκριμένων οπλιτών, αφού με το τέλος των πειραμάτων θα ολοκλήρωναν νωρίτερα τη στρατιωτική τους θητεία. Ο αρχίατρος ε.α Nevzat Tarhan, ειδικευμένος στη Ψυχολογία, ζήτησε από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο να διεξάγει έρευνα για την υπόθεση ενώ ο αντισυνταγματάρχης ε.α Kemal Mete κάλεσε τις οικογένειες των έξι στρατιώτων να καταθέσουν μηνύσεις κατά των γιατρών.

Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριοι αγνοούμενοι στα χέρια της GATA

Τον Οκτώβριο του 2006 προκάλεσε σάλο η δημοσίευση έκθεσης της εταιρείας στρατηγικών αναλύσεων Defense and Foreign Affairs Strategic Policy με έδρα τη Βιρτζίνια, σύμφωνα με την οποία «στη διάρκεια των ετών 1984 και 1985, Eλληνοκύπριοι και Eλληνες στρατιώτες που αιχμαλωτίστηκαν κατά την εισβολή του 1974, κατέληξαν στα μυστικά βιοχημικά εργαστήρια του τουρκικού στρατού». Eκεί, τονίζει η έκθεση, «χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα». Tα βιοχημικά εργοστάσια ελέγχονται από την ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και υπάγονται στην περίφημη GATA. Στην έκθεση αναφέρεται ότι οι πληροφορίες για τις φρικτές δολοφονίες των Eλλήνων και Eλληνοκυπρίων αγνοουμένων δόθηκαν στον Θεόφιλο Γεωργιάδη από Kούρδους μαχητές που κατάφεραν να αποδράσουν από τις εγκαταστάσεις της τουρκικής Στρατιωτικής Iατρικής Aκαδημίας.

«Aυτοί οι Kούρδοι», τονίζεται χαρακτηριστικά, «ήταν αυτόπτες μάρτυρες των όσων συνέβαιναν στα βιοχημικά εργαστήρια στους Eλληνες και Eλληνοκύπριους αιχμαλώτους». Σημειώνεται ότι ο Θεόφιλος Γεωργιάδης εκτελέστηκε έξω από την κατοικία του στη Λευκωσία, αφού προηγουμένως, στις 12 και 13 Mαρτίου 1994, ενημέρωσε για τις αθλιότητες των Tούρκων τους συμμετέχοντες σε διεθνή διάσκεψη, στις Bρυξέλλες

(βλ. Η δολοφονία του Θεόφιλου Γεωργιάδη από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες

Είναι δυνατόν να δούμε ένα ολόκληρο όνειρο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα;


Στο λεωφορείο παίρνω συχνά έναν υπνάκο. Όταν ξυπνάω, δεν έχουμε κάνει παρά μόλις λίγα μέτρα, αλλά εγώ έχω προλάβει να ονειρευτώ ένα σωρό πράγματα. Πώς προλαβαίνουμε να ονειρευόμαστε τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο;Το 1975, οι ερευνητές ύπνου William Dement και Nathaniel Kleitman του Πανεπιστημίου Stanford απέδειξαν ότι ένα γεγονός στον ύπνο μας διαρκεί όσο χρόνο διαρκεί και στην πραγματικότητα. Σε ένα πείραμα, ξύπνησαν άτομα κατά τη διάρκεια του ύπνου REM και συνέκριναν το περιεχόμενο των ονείρων τους με το χρόνο που κοιμήθηκαν. Αποδείχθηκε ότι οι χρόνοι συνέπιπταν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Παρ’ όλα αυτά, η δική σας εμπειρία φαίνεται ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Παλιότερα, πιστεύαμε ότι οι άνθρωποι ονειρεύονται μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου REM, αλλά πλέον γνωρίζουμε ότι οι ονειρεύονται και κατά το προστάδιο του ύπνου REM, τον ύπνο NREM. Τότε πρόκειται, όμως, για όνειρα εντελώς διαφορετικού τύπου.

Η ερευνήτρια ύπνου Roseanne Armitage του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν απέδειξε ότι άνθρωποι που ξυπνούν κατά τη διάρκεια του ύπνου NREM δίνουν πολύ συγκεχυμένες περιγραφές του τι ονειρεύονται, του τύπου: «Κάτι σκεφτόμουν» ή «Συνέβαιναν ένα σωρό πράγματα». Γι’ αυτό, όταν ξυπνάει κανείς από ένα σύντομο υπνάκο στο λεωφορείο, με το κεφάλι γεμάτο αφηρημένες και ασύνδετες παραστάσεις, τότε πρόκειται μάλλον για διάφορες σκέψεις της ημέρας, που έχουν, ας πούμε, μπλεχτεί στο μυαλό μας κατά τη διάρκεια του ύπνου NREM, σε αντίθεση με τα όνειρα που βιώνουμε στην κλασική τους μορφή.


http://www.scienceillustrated.gr

Ξαφνικός Έρωτας 1)

Τον έλεγαν Μιλτιάδη, για τους φίλους ο Μίλτος, το καλό παιδί, που μέσα του όμως έκρυβε τόσα πολλά. Σαραντάρης ώριμος, με καλή δουλειά που είχε σχέση με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο.

Ο Μιλτιάδης ήταν παντρεμένος, είχε φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια, είχε δυο παιδιά, μια καλή και όμορφη γυναίκα. Η ζωή τους κυλούσε μια χαρά αλλά όχι εντυπωσιακά, όπως θα ήθελε ο Μίλτος. Πάντα οι άνθρωποι θέλουν το καλύτερο και το καλύτερο συνήθως δεν έχει τέλος και οροφή. Ολα ήταν μια χαρά μέχρι που εμφανίστηκε εκείνη η μοιραία και μυστηριώδης γυναίκα στη ζωή του.


Ηταν ένα πρωινό από εκείνα, που ο Μίλτος πνιγμένος στα χαρτιά και στον υπολογιστή του, προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να τελειώσει τις δουλειές που είχαν μαζευτεί στο γραφείο του με τον ένα φάκελο στοιβαγμένο πάνω στον άλλο. Κάποια στιγμή ένιωσε ότι πνιγόταν και είπε να χαλαρώσει να σκεφτεί και να βάλει τις δουλειές που είχε σε προτεραιότητα, να οργανώσει λίγο το χάος στη δουλειά του. Αναψε ένα τσιγάρο, έβαλε τα πόδια του πάνω στο γραφείο, σήκωσε το τηλέφωνο και είπε στη γραμματέα του να του φτιάξει ένα φραπέ.Η γραμματέας του είπε ότι είχε έρθει μια κυρία περίπου 30 χρόνον και ζητούσε να τον δει. Την ρώτησε για τί πρόκειται, και του απάντησε ότι τον θέλει για κάποια διαφημιστική καμπάνια στο Ιντερνετ.
Αυτό του έλειπε τώρα… Πάνω που πνιγόταν να προσθέσει και άλλη δουλειά… Ολο δουλειά, δουλειά, είχε βαρεθεί. Ηθελε κάτι να τον ταρακουνήσει, έναν έρωτα ας πούμε. Ναι, ένα μεγάλο, παθιασμένο έρωτα.
Είπε στη γραμματέα του να αφήσει την γυναίκα να περάσει και σε λίγο άκουσε την πόρτα να κτυπάει απαλά και διακριτικά. Πριν απαντήσει πρόσεξε τα κατακόκκινα νύχια που χτύπαγαν πάνω στο φτιαγμένο με αμμοβολή κρύσταλλο της πόρτας. Χαμένος στις σκέψεις του, απάντησε “Παρακαλώ”, ενώ την ίδια στιγμή κάτι του έλεγε μέσα του πως αυτό που θα έβλεπε, θα του άρεσε πολύ.

Δεν είχε άδικο. Αυτό που αντίκρισε τη στιγμή που άνοιξε η πόρτα, ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Μια πανέμορφη εντυπωσιακή γυναίκα, που σίγουρα δεν θα άφηνε κανένα άντρα ασυγκίνητο, αν και συνήθως οι εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες φοβίζουν τους άντρες που διστάζουν να δείξουν το ενδιαφέρον τους μη τυχόν και φάνε χυλόπιτα και θιχτεί ο εγωισμός τους.

Ομως η γυναίκα αυτή ήταν τόσο όμορφη και εντυπωσιακή που η πρώτη σκέψη που έκανε ο Μίλτος ήταν ότι αξίζει να έχεις μια γυναίκα τέτοια δίπλα σου, και αν είναι να φας τα μούτρα σου ας τα φας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε αποφασίσει πριν καν τις μιλήσει, να προσπαθήσει να την κάνει δική του. Πήρε το πιο γλυκό του χαμόγελο και της είπε να κάτσει στο σαλονάκι που ήταν ακριβώς κολλητά στο γραφείο του και απέναντι του. Την κοίταζε και φοβόταν ότι θα χάσει τα λόγια του. Ούτε μια στιγμή δε σκέφτηκε ότι ήταν παντρεμένος, ότι είχε παιδιά. Το μόνο που ήθελε ήταν να την γνωρίσει καλύτερα. Η γυναίκα αυτή τον είχε συνεπάρει και δεν υπολόγιζε τίποτα εκείνη τη στιγμή.

Άρχισαν να μιλάνε. Της πρότεινε να την κεράσει κάτι και αυτή του ζήτησε ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι. Η συζήτηση ξεκίνησε και του εξήγησε πως είχε ένα εμπορικό κατάστημα σε καλή περιοχή, που όμως τελευταία δεν πήγαινε καλά και θα ήθελε να το διαφημίσει στο Ιντερνετ. Είχε ρωτήσει για την εταιρία του Μίλτου και της είχαν πει ότι είχε μεγάλες επιτυχίες στο χώρο της διαφήμισης.
Αυτή ήταν η πρώτη τους συζήτηση αλλά ακολούθησαν πολλές ακόμα συναντήσεις στο γραφείο. Κάθε φορά ο Μίλτος την ερωτευόταν ολοένα περισσότερο. Θέλεις η χάρη της και η ομορφιά της, θέλεις όλο αυτό το μυστήριο που έβγαζε, αυτή η γυναίκα είχε κάνει τον Μίλτο να χάσει όλη την ησυχία και την ηρεμία που είχε, έμπαινε σε ένα λούκι, το λούκι του παράνομου έρωτα και της απιστίας.

Κάποια μέρα πάλι στο γραφείο μιλώντας για δουλειές, της πρότεινε να βρεθούν κάπου έξω να τα πούνε καλύτερα και αυτή αντιπρότεινε το απόγευμα όταν θα έφευγε ο Μίλτος από το γραφείο να βρεθούν στο μαγαζί το δικό της για να έβλεπε και ο Μίλτος το χώρο και να πάρει μερικές φωτογραφίες για τη διαφήμιση που είχαν αποφασίσει τελικά να κάνουν. Ο Μίλτος ένιωσε ένα μούδιασμα στη καρδιά, η πρόταση της δεν του άρεσε σαν ιδέα, αλλά δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς. Είπε το ναι με βαριά καρδιά, κάτι τον φόβιζε ότι θα μπλέξει σε ένα κυκεώνα προβλημάτων, ήταν στο να πάει ή να βρει μια δικαιολογία και να το αποφύγει.
Εκείνο το βράδυ τέλειωσε τη δουλειά στις 9 το βράδυ, και αφού πήρε την γυναίκα του να της πει ότι θα βρεθεί με ένα πελάτη και οτι θα αργούσε, ξεκίνησε να πάει να βρει αυτή που του είχε αναστατώσει τις σκέψεις και τη ρουτίνα του. Τον περίμενε καθισμένη στο γραφείο της της και μόλις τον είδε σηκώθηκε να τον χαιρετήσει. Φορούσε ένα πανέμορφο κολλητό φόρεμα που αναδείκνυε όλες τις καμπύλες του κορμιού της.

Ο Μίλτος ένιωσε την καρδιά του να χορεύει στους ρυθμός του έρωτα και του πόθου. Τον πλησίασε και του έδωσε ένα απαλό φιλί στην άκρη των χειλιών του, και πριν προλάβει να τραβήξει τα χείλη της από τα δικά του, το φιλί μετατράπηκε σε ένα παθιασμένο ερωτικό φιλί που έκανε και τους δυό τους να νιώσουν ανατριχίλες σε όλο τους το είναι. Ρίχνοντας κλεφτές ματιές αριστερά και δεξιά, ξαφνικά βρέθηκαν στο δοκιμαστήριο να πετούν τα ρούχα τους εδώ και εκεί και παθιασμένοι όπως ήταν, να κάνουν έρωτα στο πάτωμα χωρίς να μπορούν να πνίξουν τα βογκητά τους και το ερωτικό τους πάθος.
Έμειναν μαζί πολύ ώρα και τελικά μόνο για δουλειά και διαφήμιση δεν μίλησαν. Ομως κάποια στιγμή η ώρα είχε πάει 12 και ο Μίλτος έπρεπε να φύγει. Σηκώθηκε και άρχιζε να μαζεύει τα ρούχα του που ήταν πεταμένα εδώ και εκεί, ενώ ήδη άρχισε να νιώθει τύψεις για την απιστία του.

Η επόμενη μέρα για τον Μίλτο ήταν διαφορετική, οι εικόνες του φλογισμένου έρωτα τους τριγυρνούσαν διαρκώς στο νου του και ανυπόμονα περίμενε να ακούσει το κινητό του να κτυπά. Μάταια όμως, ούτε μήνυμα, ούτε κλήση, ούτε καν αναπάντητη με απόκρυψη ή χωρίς. Οι μέρες κύλησαν χωρίς ίχνος ζωής από την γυναίκα που τον αναστάτωσε.
Κάποιο πρωινό μετά από δέκα μέρες άκουσε τον ήχο του μηνύματος. Του έγραφε “θα σε περιμένω στις 9, στο μαγαζί, έλα και δε θα χάσεις”. Παρόλο που ένιωσε ότι τον χρησιμοποιεί, θα πήγαινε ξανά γιατί του ήταν αδύνατο να αντισταθεί στον έρωτα της.

Συναντήθηκαν δύο τρείς φορές ακόμα στο μαγαζί στα κλεφτά και από εκεί και πέρα η συμπεριφορά της άλλαξε. Μια ήταν ζεστή, μια κρύα, μια τρυφερή την άλλη δεν ανεχόταν τιποτα. Κάποιες φορες απαιτούσε χρήματα δώρα και αποκλειστικότητα και ο Μίλτος άρχισε να τραβάει λεφτά από την εταιρία για να ικανοποιεί της ορέξεις της. Ωστόσο αυτή ζητούσε όλο και περισσότερα μέχρι που ο Μίλτος άρχισε να έχει σοβαρό πρόβλημα. Οι υποχρεώσεις τρέχαν, στερούσε λεφτά από την οικογένεια του για να παρέχει τα πάντα στη γκόμενα, μέχρι που κάποια στιγμή έμεινε κυριολεκτικά άφραγκος. Εχασε την εταιρία και έμεινε στο δρόμο χωρίς δουλειά, χωρίς τίποτα. Οταν τα έμαθε η γυναίκα του μάζεψε τα πράγματα της, πήρε τα παιδιά και έφυγε από το σπίτι. Τουλάχιστον του είχε μείνει το σπίτι.

Χωρίς δουλειά, γυναίκα, οικογένεια, μόνος και απελπισμένος ο Μίλτος, μόνο μια σκέψη είχε στο μυαλό του: την εκδίκηση. Ομως η εκδίκηση του δεν θα στρέφονταν σε αυτήν που τον κατέστρεψε, αλλά σε άλλες γυναίκες.
συνεχίζεται

Ερωτευμένη γυναίκα


Μόλις είχε σηκωθεί από τον μεσημβρινό της ύπνο, το πρόσωπο της είχε γαληνέψει από την ξεκούραση, είχε ένα πανέμορφο προσωπάκι με ένα υπέροχο χαμόγελο που σε κέρδιζε από την πρώτη φορά που την έβλεπες, όταν σου χαμογελούσε ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να σου κάνει. Φόρεσε κάτι πρόχειρο πάνω της και τράβηξε στην κουζίνα, ήθελε απελπιστικά πολύ να φτιάξει ένα καφέ!

Βυθισμένη στις σκέψεις τις και πίνοντας γουλιά γουλιά τον καφέ της, σκεφτόταν την ζωή της. Ο άντρας της έλειπε ως συνήθως ( ποιος άντρας της δηλαδή μήπως έβλεπε και άντρα? ) χωμένος στις δουλειές του και τώρα τελευταία της είχε κολλήσει στο μυαλό ότι την απατούσε! Αυτή τη διαίσθηση της απιστίας οι γυναίκες την έχουν πολύ έντονη, ίσως γιατί τα σημάδια της είναι πολλά, με πρώτο την αλλαγή σε ένα πρόγραμμα που ακολουθείς σε ένα άλλο! Ξαφνικά και από το πουθενά αστείες δικαιολογίες περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι, εκείνος ο φίλος από τη Χαλκίδα που τώρα τελευταία έχετε γίνει αυτοκόλλητοι.

Είχε τελειώσει το καφέ της και κάθισε στο γραφείο της άνοιξε το laptop τις και μπήκε στο διαδίκτυο! Σήμερα την είχε πάρει ο άντρας της τηλέφωνο και τις είχε πει ότι θα αργήσει! Ένιωσε μόνη πολύ, ήθελε να μιλήσει με κάποιον απεγνωσμένα, κάποιον που να μην τον ξέρει, κάποιον τελείως άγνωστο, να της γράψει άψυχα γράμματα πάνω σε μια άψυχη οθόνη, να μη τον κοιτάει στα ματια και να μη σκέφτεται αυτό που θέλει να του πει πως να του το πει! έψαξε βρήκε ένα κανάλι επικοινωνίας έβαλε ένα εντυπωσιακό γυναικείο ψευδώνυμο και περίμενε να της μιλήσουν! Με τον πρώτο που θα την έκανε να χαμογελάσει θα συνέχιζε μαζί του!


Άρχισε λοιπόν να μιλάει και να απαντάει σε οποιον της μιλούσε! Το άσχημο στα κανάλια επικοινωνίας είναι ότι εννοείτε ότι μιλάς με άντρα και δεν ξέρεις αν όντως είναι άντρας, η θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που λέει ότι είναι. )
Αφού είχε μιλήσει με 5- 6 άτομα, Ξαφνικά βλέπει να της μιλάει κάποιος Σάκης γόης, τις έκανε εντύπωση το όνομα του και ειδικά το γόης! Το πρώτο που τις είπε ήταν ”δε θα σε ρωτήσω τι φοράς και πως είσαι, είμαι ο Σάκης και είμαι γόης”, ΄
”Τι γόης;” του απαντά “της δεκάρας?”
‘Που τις θυμήθηκες τις δεκάρες τώρα έχουμε ευρά, που σε λίγο και αυτά δεκάρες θα γίνουνε” της απάντησε…..

Την κέρδισε αμέσως, θέλεις με το χιούμορ του θέλεις με το δε θα σε ρωτήσω για το πως είσαι, πάντως την είχε κάνει να χαμογελάσει και αποφάσισε να μιλήσει μαζί του! Μιλήσανε πολύ, για πολλά και πολλές φορες! Κάποια στιγμή μετά από ένα μηνα είχε αρχίσει και ένιωθε ερωτευμένη μαζί του, τις συνέβαινε κάτι που ούτε και η ίδια δεν μπορούσε να πιστέψει. Ερωτευόταν τι? Κουκίδες πάνω στην οθόνη ενός υπολογιστή?
Γινόταν μια ερωτευμένη γυναίκα χωρίς ταυτότητα και χωρίς το αντικείμενο του πόθου της, συνέχιζαν να μιλάνε, κάποιες φορες θυμόταν διαφορα που τις είχε πει και όλα του ήταν τόσο όμορφα, εκτος από μια μικρή λεπτομέρεια που στριφογύριζε στο μυαλό της.

Πέρασε ο καιρός μιλάγανε κοντά στους 6 μήνες, είδη από τους 3 μήνες που μιλάγανε τις πρότεινε να βρεθούν για ένα καφέ, όμως πάντα το απόφευγε σαν να την φόβιζε κάτι, πες το διαίσθηση που έχουν όλες οι γυναίκες σε μεγάλη κλίμακα.
Στους 6 μήνες αποφάσισε να τον δει δεν άντεξε άλλο την πίεση του, εκείνη η μικρολεπτομέρεια που τις είχε πει με τα ευρά, ενώ όλα τα αλλα που τις είχε πει ήταν τέλεια, το ευρά είχαν χαλάσει όλη την ιστορία, φανταζόταν ότι θα βρει κανένα λαϊκό απαίσιο τύπο χοντρό κοντό και άσχημο με καράφλα.

Kαμια γυναίκα δεν δίνει σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και όταν τους τύχη κακή εξωτερική εμφάνιση, τότε ψάχνει να βρει δικαιολογίες να την κάνει.
Φοβόταν να μη χαθεί όλη αυτή η μαγεία και η εμφάνιση του τις χαλάσει την εικονική πραγματικότητα που είχε φτιάξει στο μυαλό της,ομως δεν μπορούσε άλλο να βασανίζεται έτσι, το έχει πάρει απόφαση θα πήγαινε να τον συναντήσει, έκλεισαν ένα ραντεβού σε ένα καφέ, αυτός τις ζήτησε να πάει κάπου και να τον περιμένει, θα του έλεγε τι θα κρατούσε και θα τις μίλαγε αυτός.

Αποφάσισε να κρατάει ένα τριαντάφυλλο και ένα βιβλίο! Κάθισε σε μια απόμερη μεριά της καφετεριας και περίμενε, ένιωθε εκείνο τον κόμπο της ερωτευμένης γυναίκας, που σου κάθεται στο στήθος και δεν μπορείς να τον διώξεις με τίποτα.
Ήρθε στην ώρα του δεν άργησε ούτε λεπτό, όμως οχ συμφορά ξαφνικά μόλις τον είδε τις έφυγε και η χαρά της προσμονής, και ο ερωτας μέσα σε μια στιγμή έκανε φτερά και εξαφανίστηκε, οϊμέ είχε δει αυτό που ακριβώς φανταζόταν, ένα λαϊκό τύπο χοντρό κοντό και άσχημο που δεν του έδωσε καν την ευκαιρία να τις πει μια κουβέντα……

Σας σιχάθηκα όλους !


466px-Slingshot_(weapon).jpg
Σας σιχάθηκα όλους. Σήμερα μόλις είδα το άσπρο φέρετρο στη τηλεόραση και το θρήνο που υπήρχε γύρω από αυτό κάτι με έπιασε, έχω και  εγώ ένα γιό στην ηλικία του και σαν πατέρας ήρθα στη θέση αυτών των γονιών που θρηνούσαν το παιδί τους, χαζεύοντας λοιπόν στην τηλεόραση είχαν μαζευτεί καμια δεκαρια και ο καθένας έλεγε τα δικά του, για το μονο που δε λέγανε ήταν για το θάνατο του παιδιού, άλλος έλεγε για τους αναρχικούς που καίνε την αθηνα ( ποιοι αναρχικοί λέω εγώ ,ο κόσμος που είναι εξω στο δρομο ειναι χιλιαδες ούλοι αναρχικοί είναι ?) άλλος έλεγε το βατοπέδι φταίει, πεταγόταν ο άλλος από την άλλη μεριά όχι οι πύραυλοι φταίνε και τα leopard ( έχουν ξεφύγει τελείως λέω εγώ ,και ο ένας βγάζει τα άπλυτα του αλλου στη φορα ) και μαζί με όλα αυτά ο πρωθυπουργός να ζητάει αναβολή της απεργίας αύριο αδεδυ και γεσεε! Όμως το θέμα είναι εκεί η ότι χιλιάδες κόσμος έχει βγει στους δρόμους και κάποια μειονότητα από αυτούς σκορπάει φωτιές γυαλιά και αίματα. Μήπως είναι πρώτη φορα που η αστυνομία σκοτώνει χωρίς λόγο και αιτια ? Αλλού είναι το θέμα, και σίγουρα στην φτώχεια που αντιμετωπίζει ο κόσμος, όταν βλέπει ότι οι τράπεζες του ρουφάνε το αίμα, όταν βλέπει ότι δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα το ενοίκιο και το νερό του σπιτιού του, όταν βλέπει ότι αγωνίζεται   στη δουλειά του μέρα νύχτα και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, όταν βλέπει ότι η εκκλησια από την τόση μεγάλη περιουσια που έχει, αντι να βοηθήσει τον κόσμο, οι παπαδες και οι μοναχοι αρχιλογιστες,  λυμαίνονται τα ταμεία της παίζουν τα χρήματα της  στο χρηματιστήριο, αγοραζουν και πουλανε οικοπεδα, χτιζουν ξενοδοχεια, και τα λεφτά τρέχουν όχι από τα μπατζάκια τους αλλα από τα ράσα τους! Όταν βλέπει τους πολιτικούς που κυβερνούν αυτή τη χωρα να έχει ο καθένας από 50 και βάλε σπίτια, και κανεις να μην κάνει τίποτα, όταν βλέπει ότι οι φυλακες είναι γεμάτες από ανθρώπους που κλέψανε λίγα η που κάνανε καμια μικροκομπίνα να την βγάλουν, και όλοι αυτοί που κατακλέβουν όλο τον κόσμο είναι εξω και απολαμβάνουν ζωή χαρισάμενη σε βάρος όλον αυτόν που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο με τιμιότητα και πάνω από όλα με αξιοπρέπεια ! Μια παροιμία λέει οργή λαου φωνή Θεού, θα βλέπουμε όλο και περισσότερο τέτοιες καταστάσεις ,γιατί ποτε και κανεις πολιτικός σε αυτό το τόπο δεν κοίταξε τίποτα περισσότερο από την τσέπη του και μονο! ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΛΟΙ
ΦΩΤΗΣ
αθηνα 

Έπιασε... νεράιδα ζωντανή και την έκλεισε σε μπουκάλι!


Μία αληθινή νεράιδα ισχυρίζεται ότι έπιασε ένας νεαρός άντρας στο Μεξικό, ο οποίος μάλιστα την επιδεικνύει με καμάρι "φυλακισμένη" σε ένα βάζο φορμαλδεΰδης! Ο 22χρονος Jose Maldonado, εργάτης στο επάγγελμα αλλά άνεργος αυτήν την εποχή, δεν προλαβαίνει να δέχεται επισκέπτες στο σπίτι του, που βρίσκεται σε μία από τις πιο κακοφημες γειτονιές της Guadalajara.


Δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, ντόποι αλλά και από πιο μακρινά μέρη, συνωστίζονται καθημερινά προκειμένου να δούνε με τα ίδια τους τα μάτια την "αληθινή νεράιδα"! Μέχρι σήεμρα οι επισκέπτες φτάνουν τους 3.000, ενώ - σημαντική... λεπτομέρεια- καταβάλλουν το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ ο καθένας ως αντίτιμο!
Σύμφωνα με το aol.com ο Jose δήλωσε στα τοπικά μέσα πως όταν βρήκε τη νεράιδα ήταν ακόμη ζωντανή, απέφυγε όμως να δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο που αυτή... πέθανε! Η μικροσκοπική νεραϊδούλα έχει μήκος μόλις δύο εκατοστών και όπως μπορείτε να δείτε στο πρωτο βίντεο, βρίσκεται στον πάτο ενός ποτηριού! 
αληθεια η ψεμα?? τα λογια δικα σας
Οι χρήστες του διαδικτύου πάντως, όχι μόνο δεν πείστηκαν ότι πρόκειται για... αληθινή νεράιδα αλλά από την πρώτη στιγμή δήλωσαν πως... κάτι τους θυμίζει το εύρυμα του Μεξικανού! Μέχρι που κάποιος αντιλήφθηκε τι: τα μικροσκοπικά πλαστικά ομοιώματα της Pixie από τους Xmen! Και για του λόγου το αληθές, δείτε την Pixie όπως πωλείται στα καταστήματα και συγκρίνετε την με την νεράιδα του Μεξικανού!

Κόκκινος κύκλος - Κορώνα γράμματα

Έτος: 2001
Τηλεοπτική Σειρά
Κύκλος: 1ος
Επεισόδιο: 25o
Είδος: Θρίλερ
Κανάλι: Alpha
Σκηνοθεσία: Μπάμπης Σπανός
Σενάριο: Αποστόλης Τσαούσογλου

Bezos.jpgNataliadragoumi.jpgNataliatsaliki.jpgΟκ2.jpg
Ηθοποιοί: Γιάννης Μπέζος (Μιχάλης) , Ναταλία Δραγούμη (Ελευθερία) , Ναταλία Τσαλίκη (Σοφία) , Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Σωτήρης) , Θανάσης Λαμνάτος (πωλητής)

Σχόλια/Πλοκή: Ένας άνδρας ζει με ένα μεγάλο μυστικό. Ένα μυστικό που ξέρει πως αν αποκαλυφθεί θα καταστρέψει τα πάντα, την οικογένεια του, τη δουλειά του, τη ζωή του ολόκληρη. Και μαζί με τη δική του, τις ζωές των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά του. Παγιδευμένος σε μια κατάσταση που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, να διατηρήσει ανέπαφο τον κόσμο που έχει φτιάξει. Μέχρι την ημέρα που ένα τυχαίο γεγονός, αποκαλύπτει το μεγάλο του μυστικό και η ζωή του αρχίζει να αλλάζει...


Ο αστροναύτης που… έφερε στη Γη ζωντανό ανθρωποειδές


Μια διαστημική αποστολή για την οποία κανείς δεν έμαθε ποτέ… Μια συνεργασία Αμερικανών και Σοβιετικών στην «καρδιά» του Ψυχρού Πολέμου. Μια σειρά από βίντεο που δεν δόθηκαν ποτέ στη δημοσιότητα και δείχνουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής! Αν τα πλάνα που «ταξιδεύουν» στο Internet είναι γνήσια και δεν έχει βάλει το χέρι του κάποιος εξαιρετικά ταλαντούχος σκηνοθέτης, ίσως ήρθε ο καιρός να αναρωτηθούμε πόσα μας κρύβουν.


Στις 3 Μαΐου 2007 ο χρήστης Retiredafb «ανεβάζει» στο Internet οπτικό υλικό που ξεκινάει με το σήμα μιας άγνωστης διαστημικής αποστολής. Εχει τον κωδικό «Apollo 20» που, όπως επισήμως έχει ανακοινώσει η NASA, ματαιώθηκε όπως και οι προηγούμενες 18 και 19! Το σήμα απεικονίζει δύο διαστημικά οχήματα να ανασύρουν ένα τεράστιο διαστημόπλοιο και από κάτω είναι κεντημένα τα ονόματα του πληρώματος της αποστολής, που υποτίθεται ότι ήταν κοινή με τους Σοβιετικούς: Ράτλετζ, Σνάιντερ και Λεόνοφ! Το οπτικό υλικό που ακολουθεί είναι τρεις φωτογραφίες από μακρινή απόσταση και διαφορετικές γωνίες, όλες με κωδικούς της NASA… Ολες δείχνουν ένα διαστημόπλοιο πεσμένο μέσα σ’ έναν σεληνιακό κρατήρα!

Την επόμενη ημέρα, ο ίδιος χρήστης εμφανίζει ένα βίντεο που υποτίθεται ότι έχει τραβηχτεί μέσα από το «Apollo 20». Στα 5’53’’ του βίντεο φαίνεται σε κοντινά πλάνα το κατεστραμμένο διαστημόπλοιο με περίεργα σχήματα στο κύτος του, πεσμένο στον κρατήρα Ιτζάκ Υ! Στις εικόνες εμφανίζονται μετρικοί αριθμοί και όσα αναφέρουν οι αστροναύτες στο κέντρο έχουν υποτιτλιστεί. Με τη διαφορά ότι το κέντρο δεν αποκαλείται «Χιούστον», όπως σε όλες τις αποστολές, αλλά «Βάντενμπεργκ 20», που είναι διαστημικό κέντρο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ!

Στις 6 Μαΐου, ο μυστηριώδης άγνωστος εμφανίζει οπτικό υλικό διάρκειας 37’’, από φωτογραφίες του
κατεστραμμένου διαστημοπλοίου, π

Click the image to open in full size.που τράβηξαν από μακρινή απόσταση οι αποστολές «Apollo 15» και «Apollo 17». Οι κωδικοί της NASA είναι γραμμένοι πάνω. Ομως, τα πλάνα είναι θαμπά και ό,τι φαίνεται μοιάζει με σκάφος, αλλά μπορεί να είναι και οποιαδήποτε εδαφική ανωμαλία…

Πέντε ημέρες αργότερα, ο Retiredafb εμφανίζει φωτογραφίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η NASA. Το τμήμα στο σημείο όπου υποτίθεται ότι βρίσκεται το άγνωστο σκάφος έχει… κοπεί και συγκολληθεί άτσαλα, σαν παιδικό κολλάζ!

Το πιο συγκλονιστικό βίντεο, πάλι από τον ίδιο μυστηριώδη αποστολέα, εμφανίζεται στις 11 Μαΐου. Ξεκινάει με κοντινά πλάνα από το εσωτερικό ενός σκάφους τεχνολογίας του ’70 που, όπως ισχυρίζεται, είναι το «Apollo 20». Στο κόκπιτ είναι άτσαλα κολλημένα το σήμα της αποστολής και μια αμερικανοσοβιετική σημαία! Στο υλικό διάρκειας 2’39’’ υπάρχουν πεντακάθαρα πολύ κοντινά πλάνα του κατεστραμμένου διαστημοπλοίου με το σχήμα πούρου και τα περίεργα γραμμικά σχήματα, πάνω στο κύτος του οποίου είναι εμφανείς χιλιάδες τρύπες από βροχή μετεωριτών, που προφανώς ήταν η αιτία της καταστροφής του!

Στις 28 Ιουλίου κάνει την εμφάνισή του ένα ακόμη βίντεο με μακρινά και πολύ κοντινά πλάνα του ίδιου διαστημοπλοίου, εξίσου καθαρά με το πρώτο. Ο χρήστης ValValiantThor ισχυρίζεται ότι το τράβηξε η αστροναύτης του «Apollo 20» Λεόνα Μαριέτα Σνάιντερ με έγχρωμη κάμερα Westinghouse 16mm! Είναι γνήσια ή όχι; Επίσημη απάντηση δεν υπάρχει…

Το «Βαθύ Λαρύγγι» της υπόθεσης είναι αναμφίβολα ο μυστηριώδης Retiredafb, που δείχνει να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και επιπλέον έχει στα χέρια του οπτικό υλικό που δεν βρίσκει όποιος κι όποιος! Υποστηρίζει πως είναι ο κυβερνήτης του -επισήμως ανύπαρκτου- «Apollo 20» Ουίλιαμ Ράτλετζ, 76 χρόνων σήμερα, που ζει μόνιμα στη Ρουάντα με άλλη ταυτότητα! Σε συνέντευξη που έδωσε τονΜάιο του 2007 στον Ιταλό δημοσιογράφο Luca Scantamburlo, ο Ράτλετζ υποστήριξε ότι έφερε από τη Σελήνη ένα ανθρωποειδές, που πιθανότατα είναι ακόμη ζωντανό! Και για να το αποδείξει, δημοσιοποιεί ένα ασύλληπτο βίντεο…

Η τελευταία γνωστή επανδρωμένη πτήση στη Σελήνη ήταν του «Apollo 17» τον Δεκέμβριο του 1972. Η επιχείρηση «Apollo 20» είχε ήδη ματαιωθεί από τον Ιανουάριο του ’70! Ομως, σύμφωνα με τον Ράτλετζ, ο «Apollo 20» εκτοξεύτηκε μυστικά από την αεροπορική βάση Βάντενμπεργκ και έφτασε στη Σελήνη στις 16 Αυγούστου 1976, με προορισμό το κατεστραμμένο διαστημόπλοιο στον κρατήρα Iszak D, στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού!

Ηταν η δεύτερη αμερικανοσοβιετική αποστολή με κυβερνήτη τον ίδιο και πλήρωμα την Αμερικανίδα επιστήμονα Λεόνα Μαριέτα Σνάιντερ και τον Σοβιετικό κοσμοναύτη Αλεξέι Αρχίποβιτς Λεόνοφ, ο οποίος έναν χρόνο πριν είχε γίνει ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στο Διάστημα. Οσα λέει ο πρώην αστροναύτης είναι κυριολεκτικά απίστευτα: «Μπήκαμε μέσα στο μητρικό σκάφος! Ηταν πολύ παλιό, 1,5 εκατομμυρίων ετών το υπολογίσαμε! Βρήκαμε πολλά βιολογικά δείγματα, όπως απομεινάρια βλάστησης, κάτι τριγωνικές πέτρες με ίχνη ενός κίτρινου υγρού, αλλά και υπολείμματα μικρών σωμάτων -περίπου 10 εκατοστών το καθένα- που ζούσαν μέσα σ’ ένα δίκτυο σωλήνων, το οποίο απλωνόταν σε όλο το σκάφος! Η κυριότερη ανακάλυψή μας όμως ήταν ότι βρήκαμε δύο πτώματα, το ένα άθικτο!»

Ο Ράτλετζ αιφνιδιάζει ξανά περιγράφοντας το ανθρωποειδές που είδε στο σκάφος, το οποίο -όπως λέει- μετέφερε στις ΗΠΑ ζωντανό. Μάλιστα, το κινηματογράφησε και διοχέτευσε το υλικό στο Διαδίκτυο: «Ηταν ένα θηλυκό ανθρωποειδές, ύψους 1,65 μ., με μαλλιά και έξι δάχτυλα με τα οποία κρατούσε το πηδάλιο του σκάφους! Την ονομάσαμε “Μόνα Λίζα”… Δεν φορούσε ρούχα και χρειάστηκε να κόψουμε δύο καλώδια που ήταν συνδεδεμένα με τη μύτη, που δεν είχε ρουθούνια. Στα μάτια είχε προσαρμοσμένη μια συσκευή, που την αφαίρεσε ο Λεόνοφ! Αίμα ή άλλα σωματικά υγρά είχαν παγώσει γύρω από το στόμα. Το μπλε-γκρι δέρμα ήταν σε καλή κατάσταση, γιατί ήταν καλυμμένο με ένα διαφανές προστατευτικό υλικό. Τα μαλλιά ήταν καλοδιατηρημένα, το δέρμα γύρω από τα μάτια και μπροστά είχε κάποιες παράξενες λεπτομέρειες και σχημάτιζε μια λωρίδα γύρω από το κεφάλι. Δεν καταλαβαίναμε αν ζούσε ή όχι, αλλά οι ενδείξεις στα μηχανήματά μας ήταν θετικές! Τη μεταφέραμε ζωντανή στη Γη, αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμη ζωντανή! Το δεύτερο πτώμα ήταν διαμελισμένο και μεταφέραμε μόνο το κεφάλι».

Η συνέντευξη συνεχίζεται με ερωτήσεις για τα μυστηριώδη κτίσματα της Σελήνης. «Στη Γη, ονομάζαμε “Πόλη” αυτό που βλέπαμε και θεωρούσαμε ότι ήταν ένας διαστημικός σταθμός. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα συνονθύλευμα από διαστημικά σκουπίδια. Μόνο μια κατασκευή ήταν άθικτη. Την ονομάσαμε “Καθεδρικό”, επειδή έμοιαζε με ναό»!

Αλλα σημεία της συνέντευξης:

- Ο κωδικός του διαστημοπλοίου ήταν Vandenberg Constellation και της σεληνακάτου Vandenberg Phoenix.

- Επικεφαλής του προγράμματος ήταν ο Αμερικανός Τζέιμς Τσίπμαν Φλέτσερ και ο Ρώσος Βαλεντίν Αλεξέγιεφ.

- Το «Apollo 19» είχε κωδικό «Ενδυμίων» και η σεληνάκατός του «Αρτεμις»!

- Μόνο τριακόσιοι άνθρωποι γνώριζαν για το «Apollo 20». Στην εκτόξευση δεν κλήθηκαν δημοσιογράφοι.

- Οι Ρώσοι είδαν πρώτοι το κατεστραμμένο διαστημόπλοιο τον Ιούλιο του 1969, όταν συνετρίβη κοντά του ο δορυφόρος τους Λούναρ 15.

- Ο Ράτλετζ κράτησε ως ενθύμια τη σημαία που έστησαν στη Σελήνη, το σήμα της στολής του και τον εξοπλισμό με τη σεληνιακή σκόνη πάνω!

- Δεν φοβάται την αντίδραση της NASA. Αντον καταδιώξει, θα σημαίνει ότι παραδέχεται πως απέκρυψε αληθινά γεγονότα.

Στις επίσημες φωτογραφίες που φιλοξενούνται και στην ιστοσελίδα της NASA εμφανίζεται ένα αντικείμενο όμοιο με το διαστημόπλοιο που ισχυρίζεται ότι κινηματογράφησε ο Ράτλετζ και αναφέρονται οι συντεταγμένες του: πλάτος 10ο νότια, μήκος 117,5ο ανατολικά, εκεί ακριβώς όπου το εμφανίζει και το επίμαχο βίντεο!

Ποιοι πάτησαν πρώτοι στη Σελήνη;
«Ενα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο άλμα για την ανθρωπότητα»… Ηταν τα λόγια του Νιλ Αρμστρονγκ, του πρώτου αστροναύτη που πάτησε το πόδι του στην επιφάνεια της Σελήνης το 1969. Μήπως όμως προηγήθηκαν κάποιοι άλλοι; Ισως, αν αποδειχθούν γνήσια τα βίντεο που διοχετεύουν άγνωστοι στο Internet και απεικονίζουν τα υπολείμματα μιας εγκαταλειμμένης διαστημικής βάσης και άλλων κτιριακών συγκροτημάτων! Προς το παρόν, η NASA δεν έχει πάρει θέση, αν και το οπτικό υλικό κυκλοφορεί σχεδόν ενάμιση χρόνο…

Πλάνα που κόβουν την ανάσα αλλά και ένα ολόκληρο διαστημόπλοιο σε σχήμα πούρου, εντελώς κατεστραμμένο από βροχή μετεωριτών. Κάποια από αυτά φέρονται να κατέγραψαν οι πρώτοι αστροναύτες του «Apollo 11» και κάποια άλλα το πλήρωμα του «Apollo 20», αποστολή η οποία -σύμφωνα με τη ΝΑSΑ- είχε προγραμματιστεί για το 1976 αλλά δεν έγινε ποτέ!

Το πρώτο βίντεο διάρκειας 6’33’’, δημοσιοποιήθηκε το 2006 από την ισπανική τηλεόραση και δείχνει συγκλονιστικές σκηνές τραβηγμένες στην επιφάνεια της Σελήνης, βόρεια του κρατήρα Μόλτε, στη θάλασσα της Ηρεμίας. Στη θαμπή εικόνα φαίνονται κτίσματα με πολύ προχωρημένη αρχιτεκτονική! Είναι εγκαταλειμμένα και ερειπωμένα, αλλά διατηρούν τα… κουφώματα στις πόρτες και στα παράθυρα, μέσα από τα οποία διακρίνεται έναςαπό τους αστροναύτες του «Apollo 11» να συλλέγει υπολείμματα στο ύπαιθρο! Σύμφωνα με την τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση σε γράφημα που έκαναν οι Ισπανοί, η εγκατάσταση έχει μήκος εξήντα μέτρων και πλάτος εννέα.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2006, ένας χρήστης του Διαδικτύου με κωδικό Btimsah δημοσιοποιεί φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας που, όπως ισχυρίζεται, κατέγραψε δορυφόρος στην επιφάνεια της Σελήνης. Διακρίνονται δύο διαφορετικά κτίσματα σε σχήμα πενταγώνου, αρκετά άλλα κυκλικά και μη που σχηματίζουν ημικύκλιο και κάτι που μοιάζει με γέφυρα!

Στις 23 Φεβρουαρίου 2007, ο γνωστός Ιταλός ερευνητής UFO Φράνκο Τσέντι δημοσιοποιεί ένα υλικό διάρκειας 2’16’’, που απεικονίζει μια ολόκληρη πόλη στη γεμάτη κρατήρες επιφάνεια του φεγγαριού! Τα πλάνα έχουν τραβηχτεί από ψηλά και στην κορυφή τους φαίνεται ότι αποτελούν υλικό της NASA από μια επιχείρηση φωτογράφησης με τον κωδικό «Clementine». Ο ερευνητής υπέβαλε σε ψηφιακή επεξεργασία το υλικό, ώστε να ζουμάρει τα πλάνα. Το αποτέλεσμα δεν είναι καθαρό. Φαίνονται όμως δεκάδες κυκλικά, τετράγωνα και ορθογώνια κτίσματα τα οποία συνδέονται με τεράστιες σωληνώσεις!

Το ίδιο βίντεο που έδειξε η ισπανική τηλεόραση «ανεβάζει» στο Internet στις 2 Μαρτίου 2007 ο χρήστης με κωδικό Nalexo… Αυτήν τη φορά δεν έχει σχολιασμό με υπότιτλους, διαρκεί 4’36’’ και ο χρήστης -που υποστηρίζει ότι το τράβηξε ο ίδιος ο Αρμστρονγκ- ισχυρίζεται ότι αποτελεί τμήμα ενός μεγάλου βίντεο διάρκειας δεκατεσσάρων λεπτών.

Στις 7 Απριλίου 2007 ο χρήστης Retiredafb εμφανίζει ένα βίντεο που απεικονίζει μια τεράστια εγκατάσταση που μοιάζει ερειπωμένη, με τερατώδεις μεταλλικές κατασκευές που μοιάζουν με καθεδρικό ναό.

Στις 29 Απριλίου, ένας άλλος χρήστης με κωδικό Xuackeman ανεβάζει υλικό διάρκειας 2’07’’ που -όπως ισχυρίζεται- τράβηξε ο κυβερνήτης του «Apollo 15» Αλ Ουόρντεν με φακό 35 mm από απόσταση 119 χλμ. από την επιφάνεια, ενώ περιστρεφόταν γύρω από τον δορυφόρο της Γης περιμένοντας τη σεληνάκατο με τους δύο συντρόφους του. Απεικονίζει δύο πολύγωνα κτίσματα, τον κρατήρα Τσιολκόφσκι και περιλαμβάνει γραφικές αναπαραστάσεις της NASA για μελλοντικές βάσεις στη Σελήνη, που μοιάζουν πολύ με όσα φαίνονται στο υλικό.