Ανακάλυψαν πέρασμα στον… κάτω κόσμο


Μια σήραγγα 120 μέτρων γεμάτη σύμβολα που οδηγούσε στους ταφικούς θαλάμους και αποτελούσε “αναπαράσταση του κάτω κόσμου” ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην αρχαία πόλη Τεοτιχουακάν χάρη σε συσκευή ραντάρ.


Χρειάστηκαν ιδιαίτερα αναπτυγμένη τεχνολογία και σχεδόν δύο χιλιετίες για να αποκαλυφθεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της...
αρχαίας Αμερικής. Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν στην αρχαία πόλη του Μεξικού Τεοτιχουακάν “μια αναπαράσταση του κάτω κόσμου” χάρη σε συσκευή ραντάρ: μια σήραγγα 120 μέτρων γεμάτη σύμβολα που οδηγούσε στους ταφικούς θαλάμους και η οποία παρέμενε κρυμμένη επί περίπου 1.800 χρόνια.

Οι ερευνητές προχώρησαν μόλις στα πρώτα επτά μέτρα του τούνελ, αλλά το ραντάρ αποκάλυψε ότι έχει μήκος 120 μέτρων. Οι αρχαιολόγοι θεωρούν ότι είναι ένα πέρασμα που οδηγεί σε τρία δωμάτια και πιθανότατα θα βοηθήσει στη εξήγηση των πεποιθήσεων του αρχαίου μεξικανικού πολιτισμού. Η σήραγγα, που βρίσκεται 13 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, ανακαλύφθηκε τυχαία για πρώτη φορά το 2003, όταν βαριά βροχή άνοιξε μια μικρή τρύπα στο έδαφος. Εως τώρα δεν έχει ανακαλυφθεί κανένας τάφος μονάρχη κοντά στην πόλη του Μεξικού, αλλά αυτό πιστεύουν ότι θα αλλάξει.

“Στο τέλος της σήραγγας υπάρχουν διάφοροι θάλαμοι όπου είναι δυνατόν να διατηρούνται τα λείψανα των ηγεμόνων του Μεσοαμερικανικού Πολιτισμού” πιστεύει ο Σέρτζιο Γκόμεζ Τζάβεζ, αρχαιολόγος του Εθνικού Ινστιτούτου Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Μεξικού. “Εάν επιβεβαιωθεί, θα είναι μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 21ου αιώνα σε παγκόσμια κλίμακα”.

“Γνωρίζουμε ότι το Τεοτιχουακάν ήταν χτισμένο σαν αντίγραφο αυτού που θεωρούσαν ως κόσμο, ως σύμπαν” επισημαίνει ο αρχαιολόγος. “Ετσι, φανταζόμαστε τη σήραγγα ως αναπαράσταση του κάτω κόσμου”. Το Τεοτιχουακάν, με τις τεράστιες πυραμίδες του Ηλιου και της Σελήνης, είναι κατασκευασμένο ως ένας λαβύρινθος παλατιών, ναών, οικισμών, εργαστηρίων, αγορών και λεωφόρων. Πιστεύεται πως η πόλη χτίστηκε γύρω στο 100 π.Χ. και υπήρχε έως τον 8ο αιώνα.

Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, πρόκειται για το κέντρο με τη μεγαλύτερη επιρροή της προϊσπανικής Βόρειας Αμερικής, με πληθυσμό 200.000 ατόμων στην ακμή του. Μόνο το 5% του Τεοτιχουακάν έχει ανασκαφεί παρότι έχουν περάσει περισσότερα από 100 χρόνια ερευνών.

Προτού μπουν οι ερευνητές στη σήραγγα, τον περασμένο Νοέμβριο, ένα μικρό τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ με ενσωματωμένη κάμερα -το πρώτο που εξερευνά τις αρχαιότητες του Μεξικού- ερεύνησε τη σήραγγα, μπαίνοντας μέσα από μια μικρή οπή, ενώ παράλληλα έγινε χρήση θερμικών απεικονίσεων, σαν αυτές που πριν από λίγες ημέρες έφεραν στο φως 17 κρυμμένες πυραμίδες, 3.000 οικισμούς και 1.000 ταφικές τοποθεσίες κάτω από την επιφάνεια της γης της Αιγύπτου.

Τώρα στην περιοχή εργάζονται περίπου 300 άνθρωποι, που κατεβαίνουν από τρεις σκάλες στα βάθη του τούνελ και οι οποίοι έχουν καταλήξει ότι κάποια στιγμή, γύρω στο 200 με 300 μ.Χ., έγινε σκόπιμη προσπάθεια να μπλοκαριστεί η είσοδος, καθώς τοποθετήθηκαν εκεί πέτρες και θραύσματα που προέρχονταν από έναν κατεστραμμένο ναό.

Πηγή: Έθνος

Mισό... γρανάζι αναστατώνει την ιστορία και επιστήμη!(Το άλμα που ετοιμάστηκε να κάνει ο ελληνικός κόσμος πριν 2000 χρόνια)


Πριν από λίγο καιρό όταν ολοκληρώθηκε ένας νέος κύκλος μελετών για το περίφημο Υπολογιστή των Αντικυθήρων ,η επιστημονική κοινότητα ανακοίνωσε ότι αισθάνεται έκπληκτη με την ακρίβεια της κατασκευής και τις λειτουργίες του εν λόγω μηχανισμού.Ωστόσο φαίνεται ότι ξεκινά ένας νέος κύκλος εκπλήξεων σχετικά με το πραγματικό επίπεδο της προχριστιανικής τεχνολογίας...Λεπτομερής εξέταση και ακριβής αποκατάσταση σε υπολογιστή του εν λόγο γραναζιού αποκάλυψε ότι οι οδόντες του δεν είναι τριγωνικοί,όπως αυτοί του μηχανισμού των Αντικυθήρων και άλλων νεώτερων μηχανισμών που έχουν βρεθεί,άλλα καμπύλοι και μάλιστα με ακρίβεια καμπυλότητας εφάμιλλη της πιο σύγχρονης τεχνολογίας κατασκευής γραναζιών!

Η συγκεκριμένη καμπύλη μορφή των οδόντων παρουσιάζει μέγιστη ποιότητα εμπλοκής και ακριβέστερη σχέση μετάδοσης της κίνησης.Να σημειώσουμε δε ότι το εν λόγω γρανάζι,είναι το αρχαιότερο γρανάζι γρανάζι που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα και είναι τουλάχιστον δύο αιώνων παλαιότερο του Υπολογιστή των Αντικυθήρων,πράγμα που σημαίνει ότι η ανώτερη τεχνολογία του ήταν ήδη γνωστή πολύ νωρίτερα στον Αρχαίο Κόσμο.
Είναι κατασκευασμένο από κράμα χαλκού,έχει διάμετρο 43 χιλιοστά και διέθετε 55 δόντια σε όλη του την περιφέρεια.

Η χρήση του μηχανισμού,μέρος του οποίου αποτελούσε το γρανάζι,μας είναι άγνωστη.Ωστόσο τον Δεκέμβριο του 2008 ,στο διεθνές Συνέδριο Μελετών "Roman Africa" που διεξήχθη στην Ολβία,ο μηχανολόγος- μηχανικός δρ Τζιοβάνι Παστόρε,που έχει μελετήσει επισταμένα το εύρημα υποστήριξε πως
,δεδομένου ότι ο αριθμός 55 είναι γινόμενο των δύο πρώτων αριθμών 5 και 11,είναι πολύ πιθανόν να αποτελούσε μέρος μηχανισμού αναπαράστασης κάποιου αστρονομικού κύκλου.Αν συμβαίνει αυτό,επιβεβαιώνεται η μεγάλη ακρίβεια των αστρονομικών μετρήσεων εκείνης της εποχής με την χρήση οδοντωτών μηχανισμών προσομοίωσης της Ουράνιας Μηχανικής.(Πληροφορίες από περιοδικό Τρίτο Μάτι-Τ.188)

σ.Β: ...την ίδια ώρα που ο (κατά 1400 χρόνια παλαιότερος) πρόσφατα ανακαλυφθέν Υπολογιστής των Μινωιτών, παρουσιάζει αστρονομικές γνώσεις 1000 ετών παλαιότερες(!!) από αυτές που υποτίθεται ότι είναι "δάνεια" από Βαβυλωνιους και Χαλδαίους.
Κάπως έτσι καταρρίπτεται για μια ακόμη φορά η "ιστορική αλήθεια" με τα "δάνεια εξ ανατολών",που αποτελούν απλά θεωρίες σκοταδιστικών και περίεργων κέντρων, που έχουν σαν μοναδικό στόχο να μειώσουν και υποτιμήσουν το μεγαλείο και την μοναδικότητα του Ελληνικού Πολιτισμού.

Δείτε οπωσδήποτε και το μικρό αυτό βίντεο του C.Sagan,για να κατανοήσουμε ακόμη περισσότερο σε τι σημείο θα πλησίαζε ο ανεπανάληπτος αυτός πολιτισμός, με 3-4 ακόμη αιώνες τεχνολογικής εξέλιξης,που απειλούσε να εξαφανίσει δια παντός ,κοσμοθεωρίες,θρησκείες,"φώτα" και παραμύθια "εξ ανατολών",και έπρεπε με κάθε τρόπο να σταματήσει...


Η αφορμή που τον πυροδότησε ήταν η ανακάλυψη ενός τεμαχίου γραναζιού του 3ου π.Χ. αιώνα,πριν τρία χρόνια στην πόλη Ολβία,της Σικελίας.

Σείριος πιθανή καταγωγή μας από αυτόν...?


Από την απώτερη αρχαιότητα, ο άνθρωπος κοίταζε τον ουράνιο θόλο και προσπαθούσε να μετρήσει.. τα αστέρια. Σήμερα γνωρίζουμε ότι ο αριθμός των αστεριών είναι μεγάλος, αλλά όχι άπειρος, κι ένας παρατηρητής με οξύ μάτι μπορεί να μετρήσει το πολύ 25.000 άστρα, όταν οι ατμοσφαιρικές συνθήκες είναι καλές. Η απεραντοσύνη όμως...


ου ουρανού, ακόμη και κάτω από το φως της σύγχρονης γνώσης, είναι δεδομένη και πάντα προκαλούσε κι εξακολουθεί να προκαλεί δέος σιον άνθρωπο. Γι' αυτό το...
λόγο άλλωστε, η γνώση των άστρων και των αστερισμών και η επίκληση τους με συγκεκριμένα ονόματα, δημιουργεί στον άνθρωπο ένα αίσθημα ασφάλειας και ικανοποίησης.
Πολλά από τα ονόματα των αστεριών που χρησιμοποιούμε ακόμη και σήμερα είναι ελληνικά. Και οι Έλληνες ήταν ίσως οι πρώτοι που έδωσαν ονόματα σε συστάδες αστεριων και δημιούργησαν καταλόγους αστέρων. Για αυτόν το λόγο μπορούμε να δηλώσουμε με βεβαιότητα πως η ιστορία της αστρονομίας άρχισε στην αρχαία Ελλάδα.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι κατά τη μυθολογία, ο Έλληνας θεός Ερμής ήταν ο πρώτος που παρατήρησε την τάξη στα πράγματα του ουρανού και υπολόγισε τη διάταξη των άστρων και τα διαστήματα των εποχών. Η πρώτη σαφής αναφορά για την έστω και στοιχειώδη γνώση των ονομάτων κάποιων άστρων και αστερισμών προέρχεται από τον Όμηρο και συγκεκριμένα από τα επικά έργα του Ιλιάδα και Οδύσσεια, που γράφθηκαν τον 8ο π.Χ. αιώνα...Στην Ιλιάδα, περιγράφοντας την ασπίδα του Αχιλλέα, ο Όμηρος κατονομάζει τις Πλειάδες, τις Υάδες, τον Ωρίωνα και τη Μεγάλη Άρκτο. Επίσης, παρομοιάζει την απαστράπτουσα περικεφαλαία και την ασπίδα του Διομήδη με το «φθινοπωρινό αστέρα», δηλαδή το Σείριο. Ο Σείριος, ως «κύων του Ωρίωνος» λόγω της θέσης του κοντά στον αστερισμό αυτό, χρησιμοποιείται και σε παρομοιώσεις που αφορούν τόν Αχιλλέα και τον Έκτορα.
Στην Οδύσσεια, υπάρχουν αναφορές σε όλους τους παραπάνω αστέρες και αστερισμούς, π.χ. τον Βοώτη. Επίσης, σε αυτό το έπος συναντάμε και μια σαφέστατη αναφορά στις τροπές του Ήλιου «τροπαί ηελιοιο». Από τις αναφορές λοιπόν του Ομήρου μπορούμε να συμπεράνουμε πως ήδη τον 8ο π.Χ. αιώνα, κάποιοι αστερισμοί, αλλά και κάποια ουράνια φαινόμενα ήταν γνωστά στους Έλληνες. Διάφοροι αστέρες είχαν κατονομαστεί και μάλιστα θεώρούνταν τόσο οικείοι, ώστε να χρησιμοποιηθούν σε παρομοιώσεις που αφορούσαν θεούς και ανθρώπους.
Ίσως οι πλανήτες να μην είχαν ακόμη διαφοροποιηθεί, μια και δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο, ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν υπάρχουν και ενδείξεις που να υποδηλώνουν ότι κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλές ενδείξεις ικανές να μας πείσουν όιι η συσχέτιση της κατάστασης του ουρανού και το πέρασμα του χρόνου στη γη ήταν ευρέως γνωστά, βάσει παρατηρήσεων.
Την ίδια εποχή με τον Όμηρο ή λίγο αργότερα, ο Ησίοδος, στο βιβλίο του Έργα και Ημέραι, αναφέρει πολλούς επίσης αστερισμούς, που ο γεωργός πρέπει να συμβουλευτεί για τις καθημερινές ασχολίες του. Για παράδειγμα, συνιστά να αρχίζει ο θερισμός όταν ανατέλλουν οι Πλειάδες και η σπορά όταν πλησιάζουν σιη δύση τούς. Ο Ησίοδος κάνει αναφορά σε όλους τους αστέρες και αστερισμούς που είχε κατονομάσει και ο Όμηρος, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο Σείριο και στον Αρκτούρο. Στο Έργα και Ημέραι υπάρχουν επίσης τρεις αναφορές στα ηλιοστάσια. Μια φήμη μάλιστα λέει ότι ο Ησίοδος έγραψε κι ένα έργο αποκλειστικά για τους αστερισμούς, που όμως χάθηκε όπως και πολλά άλλα από τα έργα του.
Θα πρέπει να επισημάνουμε οτι Σείριος είναι το αστέρι που αναφέρεται σε όλες τις θρησκείες του κόσμου με τα ονόματα Σείριος, Σούρια, Σουρ, Σήειρ, Οσιρις κ.α. Από το Περού και το Μεξικό μέχρι την Αυστραλία και Ιαπωνία και από την Ισλανδία μέχρι την Ν. Αφρική, μια παράδοση ζει χιλιάδες χρόνια, παρά τις προσπάθειες εξαλείψεως της, για να θυμίζει στον άνθρωπο την σχέση του με το μακρινό αστέρι και πως οι θεοί-βασιλιάδες εποικιστές, έφεραν το σπέρμα της ζωής στον απόμακρο τούτο πλανήτη του γαλαξία μας.
θα γίνει προσπάθεια συσχετισμού της ζωής της γης με το μυστηριώδες αστέρι, όσο πιο πειστικά, με βάση τα στοιχεία από τις παραδόσεις των λαών της γης. Αυτοί οι λαοί παρά την τεράστια απόσταση του άστρου από την γη, ήτοι κατά τους αστρονόμους 8,8 έτη φωτός ή 83.255.040.000.000 χιλιόμετρα, γνωρίζουν παραδόξως πάρα πολλά γι' αυτό το άστρο, που αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας των αρχαίων λαών.
Αφετηρία εκκινήσεως, των θεών που εποίκησαν την γη υπήρξε ο Σείριος χωρίς να αποκλείουμε και την συμμετοχή πιο μακρυνών άστρων. Αφετηρία των θεών Θεωρείται ο Σείριος και όχι κάποιο άλλο άστρο. Αυτό δικαιολογείται αφού σε παγκόσμια κλίμακα ο Σείριος αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας, λατρεία που χρονολογείται ταυτόχρονα με την εμφάνιση του ανθρώπου πάνω στην γη. Παρά την τεράστια για τα ανθρώπινα δεδομένα απόσταση, ο Σείριος είναι ένα πολύ κοντινό άστρο για τα συμπαντικά δεδομένα και τους θεούς.
Παρακάτω αναφέρονται τα ουράνια σώματα που αποτελούν το αστρικό σύστημα του Σείριου και πληροφορίες που τα αφορούν, σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.


(Σείριος Α΄) είναι ένα άστρο τεραστίων διαστάσεων, ήλιος-γίγαντας σε σχέση με τον ήλιο του ηλιακού μας συστήματος.Είναι ένα πολύ λαμπερό αστέρι. Έχει ακτίνα 1,5 φορά μεγαλύτερη από τον ήλιο, η μάζα του είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη από την μάζα ίου ήλιου και 35,5 φορές φωτεινότερος από αυτόν. Έχει θερμοκρασία επιφανείας 11.200C τόση όση είναι σε χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ Πυραμίδων Χέοπος και Γιουκατάν Μεξικού, αλλά τόση είναι σε μέτρα ανά δευτερόλεπτο και η ταχύτητα διαφυγής των σωμάτων από την έλξη της γης.


(Σείριος Β') Είναι βαρύ αστέρι, άσπρος νάνος, έχει χρώμα άσπρο και είναι αόρατος με γυμνό οφθαλμό. Ανακαλύφθηκε ΜΟΛΙΣ το 1862 με ισχυρό τηλεσκόπιο και τονίζω το έτος γιατί θα χρειαστεί πιο κάτω. Επί 50 χρόνια καλύπτεται από τον Σείριο "Α" και η ορατή περίοδος του είναι άλλα πενήντα (50) χρόνια. Είναι 65.000 φορές πυκνότερος από τον δικό μας ήλιο και έχει το 95% της μάζας αυτού ενώ είναι 10.000 φορές πιο σκοτεινός από τον Σείριο "Α".


(Σείριος Γ') ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΣΤΡΟ Ο αστρονόμος Φόξ ισχυρίζεται ότι είδε τον Σείριο Γ" το 1920. Είναι τέσσερις φορές ελαφρύτερος από τον Σείριο "Α" και κινείται όπως ο Σείριος "Β". Έχει έναν δορυφόρο "Ε" που είναι ο πλανήτης του συστήματος που κατοικείται και από αυτόν ξεκίνησε ο εποικισμός της γης.
Ο πλανήτης αυτός επηρεάζεται καθ' ολοκληρία από τον Συνοδό. Τα πενήντα χρόνια της περιόδου του Συνοδού είναι διάχυτα στην Ελληνική παράδοση.


H ύπαρξη του Σείριου ήταν γνωστή σε αρχαίους πολιτισμούς, ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, όπως μαρτυρούν αρχαία κείμενα και αρχαίες παραστάσεις. Το «περίεργο» της όλης υπόθεσης, έγκειται στο οτι ο Σείριος Β΄ και ο Σείριος Γ΄ δεν φαίνονται με «γυμνό μάτι», γεγονός που προϋποθέτει την ύπαρξη φακού, τηλεσκοπίου ή κάποιου άλλου τεχνολογικού επιτεύγματος για να διαπιστωθεί η ύπαρξή τους, ή κάποια επαφή των αρχαίων προγόνων μας με εξωγήϊνους και -γιατί όχι;- την πιθανή καταγωγή τους απο αυτούς...

Το Ελληνικό γράμμα E υπήρχε στην μετώπη του ιερού του Απόλλωνα, θεού φωτός, στους Δελφούς και συνέδεε την θεϊκή επιλογή του χώρου με την φυλή που τον λάτρευε, την θεϊκή φυλή των Ελλήνων οι ρίζες της οποίας υπάρχουν στον ουρανό στο άστρο E του Σείριου.
Αν πάρουμε την τροχιά του αστερισμού Σείριου "Β" και την συνδέσουμε με τις τρεις οριακές θέσεις του με τον Σείριο "Α" το γίγαντα άστρο του συστήματος, τότε έχουμε την εικόνα του Ελληνικού γράμματος E. Οι τρεις θέσεις που επιλέχτηκαν είναι οριακές θέσεις, ανατολή-δύση-ζενίθ του Σείριου "Β", επειδή αποτελούν καθοριστικά σημεία της ορατής τροχιάς του γύρω από τον "Α" που διαρκεί 50 χρόνια.

Ο τελευταίος θεϊκός εποικισμός της γης έγινε από τον Δία το 25.000 πΧ και είχε αφετηρία το άστρο E του Σείριου που οι Ντόκον ονομάζουν «Αστρο της Δημιουργίας», τυχαίο; αδύνατον. Εάν δεν τους είχε δοθεί δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα στις χίλιες να το γνώριζαν. Η αστρική αποστολή του Δία και η αστροπολιτεία του έπρεπε να δείχνουν το άστρο εκκίνησης τους και έπρεπε να είναι η κυρίαρχη εικόνα για λόγους ασφαλείας και αναγνώρισης.


Οι ΗΠΑ έστειλαν στο φεγγάρι την αστερόεσσα, η ΕΟΚ την σημαία των 15 αστέρων όπου κάθε ένα δηλώνει και ένα κράτος. Το άστρο E του Σείριου είχε σαν έμβλημα του τα 8 ή 6 έψιλον που συμβάλλουν στο κέντρο του γίντα "Α". Έτσι δήλωναν την αφετηρία της αστρικής κοινωνίας του Σείριου.

Όταν η ΝΑSΑ το 1972 εκτόξευσε τον "Πάϊονηρ-10" για ταξίδι στο άπειρο και στον χρόνο, τοποθέτησε την παρακάτω πλακέτα με τα εξής στοιχεία:

- Σχηματική παράσταση δύο ατόμων υδρογόνου.
- Εικόνα ανδρός και γυναικός σε αδαμιαία περιβολή.
- Το ηλιακό σύστημα με τους πλανήτες του, την αφετηρία και πορεία του διαστημοπλοίου.
- Δέκα πέντε ακτίνες που ξεκινούν από το κέντρο, οι δεκα-τέσσαρες είνα μαρκαρισμένες.

Το πιο μυστηριώδες πλάσμα που βρέθηκε στη Γη


Ένα πολύ μυστηριώδες πλάσμα βρέθηκε νεκρό, πιθανότατα στην Ταϋλάνδη. Κανείς δεν γνωρίζει για το τι ακριβώς πρόκειται, ωστόσο απ’οτι φαίνεται οι χωρικοί που το ανακάλυψαν προσπαθούν να το “ξορκίσουν”. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…


Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!


Στις 20 Μαρτίου 2010 διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης που έφεραν τα πάνω κάτω όχι μόνο στην NASA αλλά και σε πολλούς ερευνητές που ασχολούνται με τα UFO!!!!
Οι φωτογραφίες πάρθηκαν από έναν δορυφόρο που ονομάζεται Κασσιόπη με υπερευαίσθητους αισθητήρες για νυχτερινή λήψη. Ο λόγος που κατασκευάστηκε είναι για να φωτογραφήσει επιμελώς όλη την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης το οποίο δεν είχε γίνει όπως λένε επίσημα μέχρι σήμερα!!!


Οι επίσημες πηγές της NASA έχουν αποτύχει παταγωδώς να εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται αλλά ούτε και το διαψεύδουν μα δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη αναφορά για το τι μπορεί να είναι…… Οι δε ερευνητές των UFO τσακώνονται φραστικός αναμεταξύ τους προσπαθώντας ο καθένας να περάσει την δικιά του θεωρία όπως γίνεται πάντα, δεν θα αναφέρω τα ονόματα τους λόγο δεοντολογίας και μόνο. Κάποιοι ερευνητές που ερευνούν τις συνομοσιολογίες πιστεύουν ότι οι υπερδυνάμεις της γης ήξεραν για αυτό………


Οι πιο πολλές φωτογραφίες δεν είναι δυσδιάκριτες, εν μέρη οφείλεται στην τροχιακή απόσταση του καθετήρα οπού βρίσκονται οι υπέρ ευαίσθητοι αισθητήρες της φωτογραφικής μηχανής, αλλά μπορεί να προέρχεται και από την ιονισμένη σκόνη της Σελήνης, που για κατά ένα περίεργο τρόπο τα τελευταία δυο χρόνια χωρίς καμία αιτία μπορούν να δημιουργήσουν μέχρι και σύννεφα!!!! Είναι ένα φαινόμενο που πολλοί είναι αυτοί που τώρα τελευταία λένε ότι υπεύθυνοι για αυτά τα σύννεφα είναι τα UFO!! Αν και οι θεάσεις των UFO δεν είναι τόσες πολλές στην Σελήνη οπότε έχουν εμφανιστεί δεν έχουν αφήσει κανένα ίχνος σκόνης στο πέρασμα τους!!


Το όλο ζήτημα βρίσκεται σε ένα κρατήρα που ονομάζεται SCHROEDINGER οπού βρίσκεται κοντά στο Νότιο Πόλο της Σελήνης. Εκεί ο δορυφόρος τράβηξε επτά φωτογραφίες οπού εδώ παραθέτω μόνο την μια. Ο κρατήρας έχει διάμετρο 1,5 χιλιόμετρο, μέσα στον κρατήρα δείχνει να υπάρχει μια τεράστια σβάστικα όπως αυτή που είχαν οι ναζί σαν έμβλημα, πάνω από την σβάστικα υπάρχει ένας ιπτάμενος δίσκος. Ο ιπτάμενος δίσκος δείχνει να έχει πολλές ομοιότητες με τους ιπτάμενους δίσκους που είχαν φτιάξει οι ναζί κατά το τέλος του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου!!


Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι ναζί κατάφεραν μέσω της μέσης γης και της τεχνολογίας που βρήκαν εκεί, μέσα από τα ανοίγματα των Πόλων να καταφέρουν και να φτάσουν όχι μόνο στην Σελήνη αλλά και στον πλανήτη Άρη και να καταφέρουν να φτιάξουν βάσεις!! Αυτή η φωτογραφία έρχεται να δικαιώσει όσους πίστευαν ότι οι ναζί είχαν καταφέρει να πατήσουν πρώτοι από όλους στην Σελήνη. Αν και βεβαία έχουν ξεσπάσει τεράστιες διαμάχες μεταξύ αστρονόμων διαστημικών μηχανικών αλλά και ερευνητών, όταν ρωτήθηκε η NASA αν θα κάνει κάποια αποστολή στην σελήνη στην συγκεκριμένη περιοχή η απάντηση που δόθηκε είναι η εξής :
< Οι αποστολές στην Σελήνη έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, τα ενδιαφέροντα του διαστιμικου προγράμματος είναι στον πλανήτη Άρη. Αυτό το κάνουμε γιατί μόνο ο πλανήτης Άρης στο μέλλον με την κατάλληλη προεργασία τεχνολογικός θα μπορέσει να δώσει ζωή και η ανθρωπότητα θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτόν τον πλανήτη προς όφελος της. >>


Εδώ θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς τις φήμες!;! Που κυκλοφορούν για τους ναζί ότι είχαν βρει τον εξωγήινο πολιτισμό των Βρίλ και έμαθαν τα πάντα για την σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία τους. Εγώ προσωπικά το πιστεύω σε επόμενες αναφορές μου θα σας δώσω πλήρη αναφορά για τους ναζί που έφτασαν μέχρι την μέση γη, θα κάνω ξεχωριστή αναφορά για τους Βρίλ, ξεχωριστή αναφορά για την δύναμη των Βρίλ.


Είναι παρά πολλές οι αποδείξεις για το αν οι Γερμανοί είχαν καταφέρει να έχουν τέτοια τεχνολογία αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο που θα δούμε σε παρακάτω αναφορές << κάποιοι >> έκρυψαν όλα τα στοιχεία εσκεμμένα………….. ξέρετε ότι τα αεροπλάνα που δεν μπορούν να εντοπίσουν τα ραντάρ τα λεγόμενα Stealth πρώτοι τα είχαν κατασκευάσει οι Γερμανοί!! Υπάρχει και άλλη μια φωτογραφία η οποία η Ρώσικη αποστολή της δεκαετίας του 1970 έφερε πίσω με ένα UFO το οποίο δείχνει να είναι εκεί πολύ καιρό!! Δυστυχώς και για αυτήν την φωτογραφική απόδειξη δεν έγινε κανένας λόγος παρά μόνο υποθέσεις. Υπάρχουν χιλιάδες αντικείμενα από UFO κτήρια, αγάλματα, διαστημόπλοια, αρχαίες βάσεις, κ.λ.π.


Οι Γερμανοί είχαν και τα ιπτάμενα αντικείμενα που μοιάζουν με πούρα τα οποία λένε πολλοί ότι είναι μητρικά σκάφη για τα μικρότερα σκάφη τους!;! Παραθέτω σχέδια αυτών των σκαφών που διέρρευσαν το 1978 από την πολεμική αεροπορία της USA που διαπιστώθηκε ότι άνηκαν στην αεροναυπηγική των Γερμανών του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου!! Όλα αυτά θα τα δούμε στην πορεία με αποδείξεις αλλά και με φωτογραφίες στο μέλλον!!!!


Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τις άλλες φωτογραφίες από την περιοχή της Σελήνης μα και αυτή εδώ έχει αρχίσει να αποτραβιέται από το διαδίκτυο….. εδώ θέλω να πω ότι η αντίστροφη σβάστικα αυτή των ναζί υπάρχει από αρχαιοτάτους χρόνους. Για τους Ινδούς είναι σύμβολο ευημερίας και γονιμότητας, όταν έμαθαν για αυτό το περιστατικό ήταν εκατομμύρια αυτοί που έσπευσαν να προσκυνήσουν……. Στην αρχαία Ελλάδα συναντά κανείς την αντίστροφη σβάστικα ειδικά στους Δελφούς οπού και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μαντεία του τότε κόσμου με την γνωστή Πυθεία να δίνει τους χρησμούς!! Αν ψάξετε θα δείτε ότι πολλοί είναι οι αρχαίοι πολιτισμοί που είχαν αυτό το έμβλημα το αντίστροφο από αυτό των ναζί ως ιερό……… μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.


Λοιπόν αρνάκια τι κάνατε σήμερα ?


Πως πήγε η μέρα αρνάκια? Πέρασε όμορφα χωρίς να μας πλησιάσει ο φόβος του τσοπάνη? Κάνατε τα προκαθορισμένα? Ολα αυτά τα απλά και στριμωγμένα που εξασφαλίζουν μια ημέρα με τους λιγότερους κινδύνους? Με το λιγότερο ρίσκο ανατροπής τις ισορροπίας από την σκλαβωμένη ζωή σας μέσα στο μαντρί?
Φαντάζομαι πως ναι , φαντάζομαι ότι πάλι δεν είπες καλημέρα στο γείτονα, φαντάζομαι πως απάντησες αυτοματοποιημένα σε ένα τι κάνεις? ενός συναδέλφου, φαντάζομαι ότι την τελευταία φορά που είπες σε αγαπώ με πάθος στον σύντροφο σου ήταν τότε που φοβηθηκες να μείνεις μόνος, φαντάζομαι ότι κλειστήκες ποιο πολύ μέσα στο καβούκι του φόβου σου..προσέχοντας πολύ να μην ξεχωρίζεις από το κοπάδι .
Φοβασε πολύ αρνάκι έτσι δεν είναι? Έμαθες να ζεις με αυτό τον φόβο και αυτός ο φόβος κατέληξε να είναι ο καλύτερος σου φίλος και σύμβουλος! Μονο που βγάζει μια άσχημη μυρωδιά ο φόβος σου και για αυτό το κοπάδι - κοινωνία σου είναι τόσο βρωμερά σιχαμένη.
Μονο που ο ατομικός σου φόβος αρνάκι εμποδίζει την εξέλιξη προς την ελευθερία ! Δεν θες να είσαι ελεύθερο αρνάκι και δεν θες γιατί φοβάσαι τόσο γαμημένα πολύ! Θες να ζήσεις έστω και αν αυτό που ζεις είναι μια κόλαση. Έχεις τόσο πολύ συνδεθεί με τον φόβο που ξέχασες οτι η ζωή δεν είναι ένα σπίτι , ένα αμάξι και μια πιστωτική. Δεν είναι ένα μόνιμο προσκύνημα στα μεγαλύτερα αρνάκια . Δεν είναι καν η γνώση σου για τον κόσμο , ζωή είναι να είσαι ελεύθερο , να μπορείς να δεις στα μάτια τον κακό το λύκο , να μπορείς να κάνεις έρωτα σαν να είναι η τελευταία σου φορά , να ανασαίνεις όπως ανασαίνει η γη, να προσφέρεις χαρά , να δέχεσαι αγάπη !
Είναι άδικο αρνάκι μου να είσαι χεσμένο από τον φόβο και ταυτόχρονα να δηλώνεις λιοντάρι , έτσι σε παρεξηγούν τα άλλα αρνάκια και μυρίζουν πιο πολύ αυτή την μπόχα του φόβου.
Ξέρεις αρνάκι όταν έρθει η αναπόφευκτη ώρα που θα δεις τον τσοπάνη να σε στριμώχνει στην στρούγκα δεν θα σκέφτεσαι τον θάνατο άλλα όλα όσα δεν τόλμησες να πράξεις για να ζήσεις ελεύθερα!
Ξέρεις αρνάκι είναι αλήθεια ότι ο τσοπάνης που και που σφάζει τους μπροστινούς σου, είναι αλήθεια ότι δεν θες να το δεχτείς το απορρίπτεις ως μη γεγονός!!
Περιμένεις πολλά χρόνια τώρα αρνάκι , πολλές γενιές πριν από εσένα βρέθηκαν σε αυτή την θέση , ένα μεγάλο μυστικό είναι ότι τελικά όλες οι προηγούμενες γενιές έφθασαν στον τσοπάνη στριμωγμένες στην στρούγκα! Όλοι οι συγγενείς σου έφθασαν εκεί ενώ είχαν πράξη όλα τα πρωτόκολλα σωστά...και αυτοί φοβόντουσαν και αυτοί έσκυβαν κεφάλι...ακολουθούσαν όλους τους κανόνες , όλα τα αναγκαία μονοπάτια του μη , όχι απαγορεύεται...έκαναν πράγματι τα πάντα καλά όπως είχαν εκπαιδευτεί άλλα το τέλος ήταν πάντα το ίδιο ..ο τσοπάνης τα στρίμωξε στην στρούγκα!! Δεν θέλω να στεναχωρηθείς με αυτό το μυστικό που σου είπα άλλα είναι η αλήθεια ο τσοπάνης δεν θυμώνει μαζί με σένα η με κάποια άλλα προβατάκια από το κοπάδι απλά είναι η εξέλιξη σου ..είσαι φοβισμενο για να πας αναγκαστικά προς τα εκεί ..προς την στρούγκα!!
Ξερεις προβατάκι όλα όσα σου έχουν μάθει είναι για να μπορέσεις να μπεις πιο εύκολα μέσα σε αυτό το στενό δρομάκι που περιμένει ο κύριος με την κόκκινη ποδιά!! Προβατάκι νομίζω ότι φέτος αυτός ο κύριος θα έρθει πιο γρήγορα και όχι το πασχα , θέλω την βοήθεια σου λοιπόν, θέλω να σταματήσεις να βοσκάς, να σταματήσεις να δίνεις το γάλα σου , να σταματήσεις να βελαζεις , να σταματήσεις να εργαζεσε , να σταματήσεις να δίνεις ...θέλω από εσένα να σπάσεις σαν γρανάζι μέσα στην μηχανή και θέλω να το κάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται!!
Θέλω να σηκώσεις τα μάτια ψηλά και να νοιώσεις ασύγκριτος , αδέσμευτος , θέλω να μπορέσεις λίγο πριν τον τσοπάνη να κοιταξης τον κακο τον λύκο και να του δειξης τα αρχίδια σου!!! Θέλω να κάνεις έρωτα σαν την τελευταία σου φορά, να νοιώσεις το αίσθημα του ηρωισμού και της θυσίας, θέλω να ανατριχιάσεις ολόκληρος από το άδικο που έκαναν τόσα χρόνια σε όλο το κοπάδι , θέλω να διψάσεις για ζωή πράγμα που σημαίνει να διψάσεις τώρα για εκδίκηση , θέλω να σταθείς για λίγο και να γειωθείς με την μάνα σου την γη , να κατανόησης ότι δεν θα σου λείψει πότε τίποτα ότι όλα είναι εν καλοστημένο παραμύθι για να είσαι μόνιμα σε φόβο!
Τι λες μπορείς ? Μπορείς για λίγο έστω και στα ψέματα να υποδυθείς το άφοβο αρνί? μπορείς έστω για λίγο να δείξεις ότι κατάλαβες ? ότι αποδείχθηκες τον ρόλο σου και τώρα διεκδικείς? Τουλάχιστον αν το κάνεις όταν έρθει η στιγμή θα ξέρεις ότι έκανες όλα όσα η φύση σου μπορούσε να κάνει ...και ξέρεις κάτι αρνάκι ? αν κάνεις όλα όσα μπορούσε η φύση να κάνει θα πεθάνεις σαν ένας ελεύθερος αετός !!! Που θα έχει προλάβει να δει όλα τα τοπία του κόσμου..που θα έχει πετάξει ελεύθερα και ευτυχισμένα στο μακρινότερο ταξίδι της γης . Στο ταξίδι της ελευθερίας του ανθρώπινου είδους !! Τι λες πετάμε μαζί?

STRANGER                                           καντε share αξιζει να το διαβασουν πολλοι αυτο

H NASA διαψεύδει την ανακάλυψη εξωγήινων απολιθωμάτων σε μετεωρίτες

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ενός ερευνητή της NASA, ότι ανακάλυψε ίχνη εξωγήινων μικροβίων σε μετεωρίτη, κορυφαίοι ειδικοί δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν τον συνάδελφό τους και μάλιστα «ανατρίχιασαν» όταν διάβασαν τον ισχυρισμό του. Η πιθανότερη εξήγηση για τους σχηματισμούς είναι ότι προήλθαν από γήινα βακτήρια που μόλυναν τα δείγματα.
Η επίμαχη μελέτη του αστροφυσικού Ρίτσαρντ Χούβερ δημοσιεύτηκεonline την Παρασκευή από το Journal of Cosmology, το οποίο προσκάλεσε χιλιάδες ειδικούς να κάνουν φύλλο και φτερό τα ευρήματα.
Η ανακοίνωση του Χούβερ και παλαιότερες αντίστοιχες μελέτες
Οι συνάδελφοι του Χούβερ δεν χρειάστηκαν πολύ για να αποκηρύξουν τη μελέτη: «Δεν υπάρχει κανείς στην επιστημονική κοινότητα, και σίγουρα κανείς στην κοινότητα που ειδικεύεται στην ανάλυση μετεωριτών, που στηρίζει αυτά τα συμπεράσματα» δήλωσε ο Καρλ Πίλτσερ, διευθυντής του Ινστιτούτου Αστροβιολογίας της NASA.
Το Ινστιτούτο ουσιαστικά διαψεύδει την ανακάλυψη.
Κανείς από τους δεκάδες ειδικούς που κλήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα στο Associated Press δεν συμφώνησε με τα προκλητικά συμπεράσματα του Χούβερ, ο οποίος εργάζεται στο Κέντρο Διαστημικής Πτήσης Marshall της NASA.
«Το είδα και ανατρίχιασα» σχολίασε χαρακτηριστικά η Δρ Ρόζι Ρέντφιλντ, μικροβιολόγος του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας.
Το Journal of Cosmology παρουσίασε τον Χούβερ ως «έγκριτο επιστήμονα και αστροβιολόγο με αναγνωρισμένου κύρους προσφορά στη NASA».
Σύμφωνα όμως με τον διευθυντή του Ινστιτούτου Αστροβιολογίας της NASA, o Χούβερ είναι αστροφυσικός και όχι αστροβιολόγος.
Επιπλέον, στην επίμαχη δημοσίευση ο Χούβερ εμφανιζόταν ως διδάκτορας (PhD), ωστόσο ο δικτυακός τόπος του Κέντρου Marshall, στο οποίο εργάζεται, δεν επιβεβαιώνει αυτόν τον τίτλο.
Μόλυνση στο μουσείο
Η δημοσίευση του Δρ Χούβερ συνοδευόταν από φωτογραφίες μικροσκοπικών σχηματισμών που μοιάζουν εντυπωσιακά με τα κυανοβακτήρια, μια κατηγορία βακτηρίων που φωτοσυνθέτουν όπως τα φύκη.
Σύμφωνα με την πλειονότητα των ειδικών, τα «εξωγήινα» απολιθώματα δεν μοιάζουν απλώς με γήινα βακτήρια, αλλά είναι γήινα βακτήρια που μόλυναν τα δείγματα:
Οι επίμαχοι σχηματισμοί εντοπίστηκαν στο εσωτερικό τριών μετεωριτών, από τους οποίους οι δύο βρέθηκαν στη Γαλλία τον 19ο αιώνα και ο ένας στην Τανζανία το 1938.
Ο Χάρι ΜακΣουίν, κορυφαίος ειδικός στους μετεωρίτες, δήλωσε ότι έχει μελετήσει έναν από τους τρεις μετεωρίτες του Δρ Χούβερ. Τον είχε βρει σε «άθλια κατάσταση» σε ένα μουσείο στο Παρίσι, και είναι σίγουρος ότι μία από τις ρωγμές που εμφανίζεται στις επίμαχες εικόνες είναι ίχνος από την υγρασία.
Όπως επισήμανε ο Δρ ΜακΣουίν, ακόμα και οι βράχοι που έφεραν από τη Σελήνη οι αποστολές Apollo έχουν πλέον μολυνθεί από γήινα μικρόβια.
«Πιστεύω ότι κανείς δεν πιστεύει αυτή τη θεωρία [του Χούβερ]» δήλωσε ο ερευνητής. «Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι εξωγήινα».Μετά την κατηγορηματικήδιάψευση, στο μικροσκόπιο μπαίνουν και οι προθέσεις των υπευθύνων του Journal of Cosmology.Το περιοδικό κινδυνεύει να σταματήσει να εκδίδεται τον Ιούνιο. Ο αρχισυντάκτης του, Ρούντι Σάιλντ, παραδέχτηκε εμμέσως ότι προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή του κοινού προκειμένου να βρει αγοραστή για το περιοδικό.
Ο κίνδυνος να κλείσει το περιοδικό «ήταν ένας παράγοντας» που οδήγησε στην απόφαση να δημοσιευτεί η μελέτη του Χούβερ, είπε.

Αμερικανόδουλος ο πολιτικός κόσμος της χώρας


Απίστευτη η πολυκομματική μπόχα που βγαίνει από τα Wikileaks...Απίστευτες γονυκλισίες στην εν Ελλάδι πρεσβεία των ΗΠΑ, από πάρα πολύ κόσμο. αποκαλύπτονται στα Wikileaks... Η μπόχα που αναδίδεται από το πολιτικό σύστημα, είναι αφόρητη για το μέσο πολίτη, που οφείλει επιτέλους να ξυπνήσει και να πάρει τη σκούπα στα χέρια του.
Μάθαμε λοιπόν ότι....
οι βουλευτές της ΝΔ Σταϊκούρας, Τζιτζικώστας & Παπαδημητρίου, ενημέρωναν για τα πάντα που αφορούσαν στην τότε «γαλάζια» κυβέρνηση και στο κόμμα τους την αμερικανική πρεσβεία. Προσδοκούσαν σε «εύνοιες»;


Μάθαμε επίσης ότι η πρεσβεία των ΗΠΑ έστειλε τον μουσουλμάνο, τότε βουλευτή της ΝΔ, Ιλχάν Αχμέτ, στο International Visitors Program του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


Μάθαμε για τις επαφές Αμερικανών αξιωματούχων με ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους από το γνωστό για το ρόλο του ελληνικό think tank ΕΛΙΑΜΕΠ, σε σχέση με το Ιράν.


Μάθαμε ποιοι Έλληνες δημοσιογράφοι έδιναν αναφορά για τις εκπομπές τους στην πρεσβεία.


Μάθαμε ότι οι ΗΠΑ γελούσαν με τις αντιπολιτευτικές «κορώνες» του GAP στα εθνικά θέματα.


Μάθαμε πως η Ελλάδα, με την προτροπή και των Αμερικανών, στράφηκε για πρώτη φορά κατά των Παλαιστινίων στην ψηφοφορία για την έκθεση του Νοτιοαφρικανού δικαστή Γκόλντουιν για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Λωρίδα της Γάζας.


Μάθαμε για άλλη μια φορά ότι ένας από τους εμπρηστές της συναγωγής στα Χανιά για την οποία ακολούθησαν καταγγελίες περί αντισημιτισμού στην Ελλάδα, ήταν Αμερικανός πολίτης.


Μάθαμε πόσο σκληρή μάχη έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη για την αγορά F-16, όπως έλεγε η Lockheed Martin και πόσο «δημοφιλής» είναι (φαίνεται στις σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης...).


Μάθαμε πως ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζητούσε ενίσχυση των επαφών με Αμερικανούς αξιωματούχους αλλά και την εβραϊκή κοινότητα, όπως αποκάλυψε η βουλευτής του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλα, σε συνάντησή της με Αμερικανούς διπλωμάτες, αλλά και πως επιθυμεί συνεργασία με τη ΝΔ, μετά από εκλογική αποτυχία της τελευταίας.


Μάθαμε ότι η νυν υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, συζητούσε με την πρεσβεία για το ρόλο που θα μπορούσαν να παίξουν οι ΗΠΑ στις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση.


Μάθαμε για την αγωνία της πρεσβείας να μη χαρακτηριστεί «αμερικανάκι» ο GAP.


Μάθαμε για τις ενημερώσεις εκ μέρους του κ. Μπαμπινιώτη για το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, την «υπέρμετρη πολιτικοποίηση» των φοιτητών και το άσυλο, αλλά και πως δέχθηκε «ενθουσιωδώς» την αμερικανική «βοήθεια για την εφαρμογή ενός συστήματος εισαγωγής στα πανεπιστήμια με βάση το αμερικανικό SAT.


Μάθαμε για την πολύ λεπτομερή αναφορά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην αμερικανική πρεσβεία για την αναδιοργάνωση της ΕΛΑΣ και των μυστικών (όχι και τόσο πλέον...) υπηρεσιών (όπως και τις συναντήσεις του αριστεριστή Σπύρου Βούγια με Αμερικανούς αξιωματούχους, όπου του αποδίδεται και η έκφραση ότι «η κοινωνία θέλει την αστυνομία παντού, αλλά μετά της ασκεί κριτική, όταν αυτή ενεργεί»).


Μάθαμε ότι η πρεσβεία υποπτευόταν μυστική συμφωνία της Κομισιόν με την Aegean, σε βάρος της Ολυμπιακής, με αντάλλαγμα την αγορά Airbus (και τι θα γινόταν με τη Boeing...).


Οι μάσκες έπεσαν
Η μπόχα από τα Wikileaks, πνίγει το σαθρό και ξεπουλημένο πολιτικό μας σύστημα. Είναι όμως καιρός, ο κόσμος να συνειδητοποιήσει ποιοι όριζαν μεταπολιτευτικά και ακόμα ορίζουν, τις τύχες της χώρας μας. Άλλες δικαιολογίες δεν υπάρχουν πια, καθώς οι μάσκες έπεσαν. Όσοι επιμένουν να προσκολλώνται στο σύστημα αν και γνωρίζουν το τι έχει συμβεί, είναι πλέον συνυπεύθυνοι.

Τελικά είμαστε εξωγήινοι!

Δώδεκα μετεωρίτες στους οποίους εντοπίστηκαν "τα μόρια της ζωής", ενισχύουν με αποδείξεις πλέον την άποψη ότι η ζωή ήρθε από το Διάστημα! Η χημική ανάλυση που έγινε στους μετεωρίτες, έδειξε ότι περιέχουν νουκλεοτίδια, δηλαδή τα μόρια από τα οποία συναρμολογείται η διπλή έλικα του DNA.Τα νουκλεοτίδια μαζί με άλλα βιομόρια ανιχνεύτηκαν στους 11 από τους 12 διαστημικούς...βράχους που εξετάστηκαν στο εργαστήριο και προέρχονταν από απομακρυσμένες τοποθεσίες της Ανταρκτικής. Τα δείγματα χώματος από τις περιοχές αυτές δεν βρέθηκαν να περιέχουν τα ίδια νουκλεοτίδια.
Κι αν οι μετεωρίτες μολύνθηκαν στη Γη;
Η άποψη της ζωής που ήρθε από... ψηλά, αν και δεν είναι καινούρια, συναντούσε πάντα ένα συγκεκριμένο εμπόδιο: κι αν η χημική σύσταση των εξεταζόμενων μετεωριτών έχει "μολυνθεί" από γήινους οργανισμούς και οδηγεί σε παραπλανητικά συμπεράσματα; Αν δηλαδή αυτό που εντοπίζουν οι επιστήμονες ως "ένδειξη ζωής από το διάστημα", είναι απλώς υλικό που υπάρχει στη Γη και μόλυνε τον μετεωρίτη κατά την είσοδό του στην ατμόσφαιρα ή ακόμη και κατά την παραμονή του σε κάποιο εργαστήριο;
Αυτό ακριβώς το ενδεχόμενο αποκλείεται οριστικά με την νέα μελέτη, αφού στους 12 επίμαχους μετεωρίτες πέρα από νουκλεοτίδια - που πράγματι υπάρχουν και στη Γη-, ανιχνεύτηκαν και μόρια τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί ποτέ στον πλανήτη μας!
Αλλά ακόμη και για τα νουκλεοτίδια των μετεωριτών, οι έρευνες απέδειξαν με εργαστηριακά πειράματα ότι μπορεί να προκύψουν από χημικές αντιδράσεις της αμμωνίας με το νερό και το υδροκυάνιο. Αυτό σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Time», τους οδηγεί στο αφαλές συμπέρασμα ότι σχηματίστηκαν στο Διάστημα και από εκεί έφτασαν στη Γη.
Η ζωή δεν ήρθε από το διάστημα, αλλά δημιουργήθηκε στη Γη με εξωγήινα υλικά!
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δύο διαστημικοί βράχοι με τις ονομασίες Murchison και Nunataks 94102 , οι οποίοι φάρουν νουκλεοτίδια άγνωστα μέχρι σήμερα στους επιστήμονες! Την ίδια στιγμή, περιέχουν αδενίνη και γουανίνη, δηλαδή τα δύο από τα τέσσερα χημικά συστατικά του DNA.
Αν και όπως διευκρινίζει o δρ Κάλαχαν, αστροβιολόγος της NASA και επικεφαλής της μελέτης, η έρευνα δεν ασχολείται καθόλου τη θεωρία της πανσπερμίας, σύμφωνα με την οποία οι πρώτοι οργανισμοί στη Γη ΗΡΘΑΝ από μετεωρίτες, εντούτοις ενισχύει την άποψη ότι η ζωή στον πλανήτη μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ από "εξωγήινα" συστατικά, που έφτασαν εδώ με "όχημα μεταφοράς" κομήτες και μετεωρίτες!

Ένας Αόρατος κόσμος, ίδιος με τον δικό μας.

ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ το σύμπαν γύρω μας δεν μπορεί να μην αντιληφθούμε ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποιο βασικό σχέδιο που συντονίζει την άπειρη πολυπλοκότητά του. Αν πάρουμε στα χέρια μας κι εξετάσουμε προσεκτικά οποιοδήποτε ζωντανό πλάσμα, ασχέτως πόσο απλό είναι αυτό, θα πρέπει επίσης ν’ αντιληφθούμε ότι η αρμονική πολυμορφία των οργάνων του στηρίζεται σε κάποιο βασικό πρότυπο.
Μάταια η επιστήμη αναζήτησε αυτή την οργανωτική αρχή της ζωής. Ποτέ δεν θα βρεθεί στο υλικό πεδίο, γιατί δεν είναι κάτι το υλικό. Δεν είναι κάποια φυσική ιδιότητα των ατόμων που τα κάνει να σχηματίζουν τις πολύπλοκες δομές των ζωντανών ιστών. Οι κινητήριες δυνάμεις του σύμπαντος, το πλαίσιο στο οποίο στηρίζονται όλα τα μέρη του, ανήκουν σε μια διαφορετική φάση εκδήλωσης από το υλικό μας πεδίο. Έχουν διαστάσεις άλλες από τις τρεις που ξέρουμε, και αυτές τις συλλαμβάνουν άλλες μορφές συνείδησης από εκείνες στις όποιες είμαστε συνηθισμένοι.


Ζούμε ανάμεσα σε αόρατες δυνάμεις και το μόνο που αντιλαμβανόμαστε είναι τ’ αποτελέσματα τους. Κινούμαστε ανάμεσα σε αόρατες μορφές τις πράξεις των οποίων πολύ συχνά δεν τις συλλαμβάνουμε καθόλου, αν και μπορεί να επηρεαστούμε έντονα απ’ αυτές.


Στην ψυχική αυτή πλευρά της φύσης, αθέατη στις αισθήσεις μας και άπιαστη από τα όργανα ακριβείας μας, μπορεί να συμβούν πολλά τα οποία έχουν κάποιο αντίκτυπο στο υλικό μας πεδίο. Υπάρχουν όντα σ’ αυτόν τον αόρατο κόσμο τα οποία ζουν σαν τα ψάρια μέσα στη θάλασσα. Υπάρχουν άντρες και γυναίκες μ’ εκπαιδευμένο νου ή ειδικές ικανότητες που μπορούν να μπουν σ’ αυτό τον αόρατο κόσμο, όπως ένας δύτης κατεβαίνει στον βυθό του ωκεανού. Υπάρχουν τέλος περιπτώσεις κατά τις οποίες οι αόρατες δυνάμεις μάς πλημμυρίζουν και κατακλύζουν τη ζωή μας, όπως συμβαίνει στην στεριά όταν σπάσουν τα θαλάσσια προστατευτικά φράγματα.


Αυτό δε συμβαίνει κάτω από γενικά φυσιολογικές συνθήκες. Μας προστατεύει η ίδια μας η ανικανότητα ν’ αντιληφθούμε αυτές τις αόρατες δυνάμεις. Υπάρχουν όμως τέσσερις περιπτώσεις κατά τις οποίες το Πέπλο μπορεί να σκιστεί και να συναντήσουμε το Αόρατο. Μπορεί να βρεθούμε σε μια περιοχή όπου οι δυνάμεις αυτές είναι συγκεντρωμένες. Μπορεί να συναντήσουμε ανθρώπους που χρησιμοποιούν αυτές τις δυνάμεις. Μπορεί εμείς οι ίδιοι να προσπαθήσουμε να συναντήσουμε το Αόρατο, σπρωγμένοι από το ενδιαφέρον μας γι’ αυτό και να ξεπεράσουμε τις δυνάμεις μας πριν καταλάβουμε πού βρισκόμαστε. Τέλος, μπορεί να πέσουμε θύματα ορισμένων παθολογικών καταστάσεων οι οποίες γίνονται αιτία να σκιστεί το Πέπλο.


Το Κατώφλι του Αοράτου είναι μια επικίνδυνη περιοχή για να κολυμπήσει κανείς. Υπάρχουν ρουφήχτρες και ρεύματα και κινούμενοι άμμοι. Ο γέρος κολυμβητής, που γνωρίζει την ακτή, μπορεί ν’ αποτολμήσει το κολύμπι με σχετική ασφάλεια. Αυτός που δεν ξέρει να κολυμπά, που δεν ακούει τίποτε πέρα από τις παρορμήσεις του, μπορεί να πληρώσει την τόλμη του με την ζωή του. Αλλά δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος και να πιστέψουμε ότι οι αόρατες αυτές δυνάμεις είναι οπωσδήποτε κακές κι εχθρικές προς τον άνθρωπο. Από μόνες τους δεν είναι πιο εχθρικές απ’ ότι το νερό ή η φωτιά, αλλά είναι ισχυρές. Αν συγκρουστούμε μαζί τους το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό για μας, γιατί θα έχουμε παραβεί ένα φυσικό νόμο. Αλλά δεν επιδιώκουν να μας επιτεθούν περισσότερο απ’ όσο επιδιώκουμε εμείς να τους επιτεθούμε. Πρέπει ωστόσο να παραδεχτούμε το γεγονός ότι άνθρωποι με γνώσεις σ’ αυτά τα θέματα έχουν, τόσο κατά το παρελθόν όσο και κατά το παρόν, χρησιμοποιήσεις αυτές τις γνώσεις χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, και μπορεί να βρεθούμε μπλεγμένοι στις συνέπειες των πράξεών τους. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το Αόρατο είναι κακό κι εχθρικό για τον άνθρωπο μόνον όταν τον έχουν διαφθείρει και διαστρεβλώσει με τις πράξεις τους εκείνα τα ασυνείδητα άτομα που οι μυημένοι αποκαλούν μύστες του Αριστερού Μονοπατιού.


Απόσπασμα από το βιβλίο «Ψυχική Αυτοάμυνα» της Dion Fortune.
Κεφάλαιο 1 (σελ. 43, 44, 45)
Μετάφραση: Γιώργος Μπαλάνος, Εκδόσεις Locus-7.

Σκελετοί γιγάντων στην ΜεσσηνίαΔημοσίευμα της εφημερίδας "Εμπρός" της 7ης Αυγούστου του 1900.

ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΝ ΕΥΡΗΜΑ
ΕΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
ΔΥΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ-ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ– ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΙΝ ΕΝ ΤΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ-Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ.


Εκ θετικής και λίαν αξιοπίστου πηγής ανακοινούται ημιν, ότι εν τινι χωρίω της Μεσσηνίας ανευρέθησαν προ τινος ανασκαπτομένου αγρού τινος δύο γιγάντιοι σκελετοί ανθρώπων, μήκους τριών και ημίσεος περίπου μέτρων.Ο κάτοχος αυτών κατώρθωσε να τους μεταφέρη λάθρα εις Καλάμας, όπου και τους φυλάττε, καραδοκών την ευκαιρίαν όπως τους εξαγάγη εις το εξωτερικόν. Εμάθομεν δ’ ότι ο κύριος ούτος ήλθεν ήδη εις διαπραγματεύσεις μετά της διευθύνσεως του εν Παρισίοις Παλαιοντολογικού μουσείου, και ζητεί υπέρογκον χρηματικόν ποσόν προς πώλησιν των σκελετών.Εν αποτυχία δε της εκεί πωλήσεως έγραψεν εις φίλους του εν Βερολίνω και Λονδίνω, όπως ερωτήσωσι τι προσφέρουσι τα εκεί Παλαιοντολικά μουσεία προς απόκτησιν των δύο σκελετών.Έχει γνώσιν των ευρημάτων τούτων η Αρχαιολογική Εταιρεία;Εάν δεν έχη, αρκεί μία ανάκρισις εν Καλάμαις ή δια να είπωμεν μάλλον συγκεκριμένως εν Πυλία, και θα μάθη τις ο κάτοχος των δύο γιγαντιαίων σκελετών.»

Ερωτήσεις: Που βρίσκονται σήμερα οι σκελετοί των γιγάντων; Είναι θαμμένοι και ξεχασμένοι (επίτηδες) σε κάποια αποθήκη μουσείου ή πουλήθηκαν στο εξωτερικό όπως αναφέρει ο τίτλος του δημοσιεύματος; Γιατί εδώ και 111 χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε κανείς υπεύθυνος για την ύπαρξη τους; Και τέλος γιατί δεν εκτέθηκαν σε καμία αίθουσα μουσείου όπως όφειλε να πράξει η αρχαιολογική υπηρεσία για ένα τόσο σπουδαίο εύρημα;

Ερωτήσεις που δεν θα απαντηθούν ποτέ γιατί δεν συμφέρει κανέναν τους να απαντήσει. Όπως λέω συνέχεια: Είναι προτιμότερο το να αγνοήσεις ένα εύρημα, παρά να προσπαθήσεις να εξηγήσεις τον λόγο της ύπαρξης του. 

Ενα σούπερ-ζιζάνιο καρφώνει τη Monsanto


Πριν από δύο δεκαετίες, η Monsanto, η μεγαλύτερη πολυεθνική γεωργικής βιοτεχνολογίας στον κόσμο, κατασκεύασε γενετικά τροποποιημένους (γ.τ.) σπόρους που μπορούσαν να αντιστέκονται στο ισχυρό ζιζανιοκτόνο Ράουνταπ, που επίσης ήταν δικό της παρασκεύασμα με σχεδόν καθολική χρήση για τις ανάγκες καθαρισμού των ανά την υφήλιο γεωργικών καλλιεργειών.
Γεωργοί σε απόγνωση ψεκάζουν με glyphosate για να σώσουν τη σοδειά τους. Ακόμα και με τα δυνατά ζιζανιοκτόνα δεν είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα. Εκτάσεις εκατομμυρίων στρεμμάτων κυρίως με καλλιέργειες καλαμποκιού, σόγιας, βαμβακιού, ρυζιού και δημητριακών σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούσαν το ζιζανιοκτόνο και τους γ.τ. σπόρους που του αντιστέκονταν, αγοράζοντάς τα από τα ράφια της Monsanto.
Το κίνητρο ήταν ισχυρότατο: ο αγρότης δεν θα ανησυχούσε πλέον για τα ζιζάνια που του κατέτρωγαν τις σοδειές. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να καταβρέχει με Ράουνταπ τα φυτά του, και κάθε παράσιτο θα εξαφανιζόταν πλην του ίδιου του ψεκασμένου φυτού, που ήταν γ.τ. να αντιστέκεται στο δηλητήριο. Για τους αγρότες ήταν μια εκπληκτική λύση. Ετσι, τα γ.τ. φυτά και το ισχυρό τοξικό ζιζανιοκτόνο που πήγαινε πακέτο μαζί τους έφερναν ετήσια κέρδη πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στη Monsanto, μεγιστοποιούσαν τη γεωργική παραγωγή, και κάλυπταν μεγάλες εκτάσεις καλλιεργειών, που -για παράδειγμα- στις ΗΠΑ μόνο, άθροιζαν το 94% της συνολικής παραγωγής σόγιας και το 70% της παραγωγής καλαμποκιού και βαμβακιού. Τα λεγόμενα «φυτά Ράουνταπ-έτοιμα» κάλυψαν σαν κουβέρτα την αμερικάνικη αγροτική γη, σκεπάζοντας πάνω από 500.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα καλλιεργειών.
Σήμερα, τα πράγματα άλλαξαν. Λέγεται ότι άλλαξαν τόσο ώστε συνιστούν τη μεγαλύτερη αλλαγή στη ιστορία της γεωργίας. Και, δυστυχώς, άλλαξαν προς το χειρότερο (για όλους). Τα «φυτά Ράουνταπ-έτοιμα» συναντούν πλέον στους αγρούς και «ζιζάνια Ράουνταπ-έτοιμα». Περισσότερα από 20 είδη ζιζανίων σε συνολική έκταση 60 εκατομμυρίων στρεμμάτων σε ΗΠΑ και Λ. Αμερική, μετά από είκοσι χρόνια συνεχούς ραντίσματος με το ίδιο φάρμακο, έχουν αναπτύξει δικούς τους μηχανισμούς άμυνας, και είναι άτρωτα. Το χειρότερο, η γύρη τους μεταφέρει το γονίδιο αντίστασης, μεταδίδοντάς το και στα φυτά που δεν έχουν ψεκαστεί. Επίσης, τα νέα μεταλλαγμένα ζιζάνια είναι ισχυρότερα από τα προηγούμενα, μεγαλύτερα και καταστροφικότερα.
Φυσικά, το πρόβλημα είχε προβλεφθεί, διότι και οι πρωτοετείς της γεωπονίας ξέρουν ότι τα οικοσυστήματα προσαρμόζονται στις μεταβολές. Το ήξερε και η Monsanto. Οι αγρότες, όχι. Ή απλά τούς παραπλανούσαν. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τον κινεζικό ανταγωνισμό, η Monsanto δαπάνησε 150 εκατομμύρια δολάρια το 2010 για να προωθήσει τις πωλήσεις του Ράουνταπ και το κατάφερε, αυξάνοντάς τες κατά 57% στο πρώτο τρίμηνο του 2011. Γνωρίζοντας φυσικά το πρόβλημα της προσαρμογής των ζιζανίων, αλλά πετυχαίνοντας κέρδη 700 εκατομμυρίων δολαρίων.
Πίσω στα χωράφια, οι γεωργοί συνεχίζουν τα σφάλματα. Παρασκευάζουν κοκτέιλ ζιζανιοκτόνων με υψηλή τοξικότητα, που όμως δεν φαίνεται να εμποδίζουν την εξάπλωση των υπερ-ζιζανίων. «Το πρόβλημα καλπάζει», γράφτηκε σε εφημερίδα του Σεντ Λιούις, καθώς «η προσαρμογή των νέων ειδών ζιζανίων γίνεται ταχύτερα και δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει η επιμόλυνση μέσω της μεταφοράς γύρης». Για τη Monsanto όλα αυτά δεν είναι παρά το άνοιγμα νέων πεδίων έρευνας και εμπορικής εκμετάλλευσης -αυτή τη φορά θα είναι νέοι γ.τ. σπόροι που θα ανθίστανται στα superweeds, «προκαλώντας νέο γύρο επιχειρηματικής κερδοφορίας και περιβαλλοντικής καταστροφής».
Οι γεωπόνοι έχουν σκύψει στα μικροσκόπιά τους αναζητώντας εναλλακτικές στρατηγικές προστασίας των καλλιεργειών. Διότι, στο μεταξύ, οι γ.τ. σπόροι και τα συνοδευτικά ζιζανιοκτόνα τους αποδεικνύονται, εκτός από ανίσχυρα, και επικίνδυνα για την δημόσια υγεία: η ακαδημαϊκή έρευνα έχει από χρόνια διαπιστώσει την επικινδυνότητα των ευρέως χρησιμοποιούμενων ζιζανιοκτόνων (του Ράουνταπ και του ενεργού συστατικού του glyphosate), γεγονός που υποτιμήθηκε. Σήμερα, υπό τη βαριά σκιά των superweeds, η επιστημονική κοινότητα υποχρεώνεται να ξανακουβεντιάσει για τη χρησιμότητα της βιοτεχνολογίας και των γ.τ. οργανισμών. Αυτή την φορά, σοβαρά.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΚΑΤΣΕΛΗΣ
EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Επερώτηση Βόμβα Αυστριακού ευρωβουλευτή Andreas Mölzer:"Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του"


σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , ο Αυστριακός ευρωβουλευτής Andreas Mölzer, έκανε την εξής γραπτή ερώτηση :Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις


27 Ιουνίου 2011
E-006139/2011
Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης
προς την Επιτροπή
Άρθρο 117 του Κανονισμού
Andreas Mölzer (NI)


Θέμα: Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του
Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου κατηγορήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι απέκτησε μια περιουσία εκμεταλλευόμενος εμπιστευτικές πληροφορίες για την ελληνική δυσχερή θέση. Κατά το έτος 2009, η συντηρητική κυβέρνηση αγόρασε τις συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης (Credit Default Swaps) στην αξία του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, οι οποίες πωλήθηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στον Παπανδρέου με κέρδος σχεδόν 30 εκατομμυρίων ευρώ, επομένως σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία το πρόβλημα στη χρηματοπιστωτική αγορά δεν ήταν γνωστό, ενώ στα παρασκήνια ήδη γίνονταν διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για πακέτο ενίσχυσης. Η πώληση των συμβάσεων ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης, μέσω της οποίας η ελληνική χρεοκοπία μπορεί να μετατραπεί σε κερδοφόρα επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε στην καλύτερη στιγμή για τον αγοραστή και στη χειρότερη για τον πωλητή. Λόγω των πακέτων στήριξης, αυτές οι συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης θα αποκτούσαν στο μεταξύ αξία 22 δισεκατομμυρίων ευρώ. Επομένως, ο Παπανδρέου επωφελείται όσο η Ελλάδα δεν εξυγιαίνεται.
1. Γνωρίζει η Επιτροπή της ΕΕ τις εν λόγω κατηγορίες;
2. Πώς αντέδρασε ή θα αντιδράσει η Επιτροπή απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες;
3. Εάν δεν έχει αντιδράσει, ποιες αντιδράσεις προβλέπονται;
4. Πώς θα αποτραπούν μιμητές σε άλλες χώρες, οι οποίοι από τη θέση ισχύος τους επηρεάζουν σημαντικά τη διαχείριση των χρεών;
Πρωτότυπη γλώσσα της ερώτησης: DE


Υ.Γ
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει απάντηση ο ερωτών ευρωβουλευτής, γεγονός ασυνήθιστο για το Ευρωκοινοβούλιο...