Γκόμενες και χώρες πρεζόνια!


Πως μια χώρα έγινε πρεζόνι και αυτοκαταστράφηκε!!!
Τα παραμύθια πάντα ξεκινάνε έτσι. Μια φορά κι ένα καιρό, ήταν η Δανάη, μια νοστιμούλακοπέλα, ελαφρός υπέρβαρη, καλοζωισμένη, από τζάκι με ιστορία, με μεγάλο κεφάλι, και χοντρά κοντά ποδαράκια. Το σώμα της όμως δεν την εμπόδιζε η �?υχή της να έχει  πάρα πολλά όνειρα. Η Δανάη λοιπόν, επειδή η μητέρα της ήταν πρώην Σταρ Ελλάς, και ένιωθε την υποχρέωση , αποφάσισε να πάει στα καλλιστεία. Μόνο που ήθελε πάση θυσία να βγει πρώτη, όπως φυσικά θέλουν όλα τα κοριτσάκια… Τίποτε δεν είναι αδύνατον, αρκεί να έχεις της κατάλληλεςγνωριμίες εκεί που πρέπει, και τα υπόλοιπα είναι φρου φρου και αρώματα..
Εδώ η Ελλάδα έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο πριν μερικά χρόνια, και κάποιοι βγάλανε τρελά λεφτά από τα στοιχήματα… Οπότε γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος.
�?τσι της είπανε στην Δανάη. Όμως χρειάζονται χρήματα, και λίγο σεξ.
-Πόσα, ρώτησε αφελώς το κορίτσι? και με ποιον πρέπει να κάνω σεξ?
- Πολλά!!, επειδή όμως έχουμε καλές γνωριμίες για σένα θα κάνουνε έκπτωση και θα πάρεις καλή τιμή. Όσο για το σεξ, θα κάνεις 2-3 κρεβάτια και αυτό είναι όλο. Εμείς θα σου πούμε με ποιους!!
Αφού λοιπόν ξόδε�?ε όλα της τα χρήματα και δανείστηκε απο κανα δυοφιλενάδες, κατάφερε, με τον “ελληνικό” τρόπο, να σαρώσει στα καλλιστεία, και να φανεί αντάξια της μητέρας της.
Η επόμενη μέρα την βρήκε με πολύ γκλάμουρο, πολλές κορδέλες, και καθόλου λεφτά.. Όσο την τραβούσε φωτογραφίες το Hello και τις έπαιρναν συνεντεύξεις καλά ήταν. Σιγά σιγά όμως το γκλάμουρο έφευγε, και τότε αποφάσισε να βρει ένα γκόμενο.
Ο Κωστάκης λοιπόν, όπως έλεγε και η ίδια στις φιλενάδες της, ήταν μια λύση ανάγκης, για να την “νοικοκυρέ�?ει”. Αυτό το στρουμπουλό αγόρι, με την φάτσα επαρχιώτη σουβλατζή, την τεράστια μπυροκοιλιά, και τα γουρλωμένα μάτια, την παραμύθιαζε , λέγοντάς της πως όλα πάνε καλά, την ίδια ώρα που έπαιρνε δάνεια στο όνομα της, κι έβαζε υποθήκες στην περιουσία των γονιών της. Η Δανάη, βλέποντας μόνο τα λεφτά, νόμιζε πως πήγαινε καλά. Κάποια στιγμή όμως αντιλήφθηκε οτι ο Κωστάκης και η παρέα του, τριγυρνούσαν με μια Aston Martin, φοράγανε Rolex και Armani, ενώ πριν την σχέση τους , ήταν μικρομεσαίοι.
Ο Κωστάκης το καυχιώτανε στην παρέα του ότι θα της πετάξει τα μάτια έξω στο κρεβάτι, ως γνήσιος Greek lover, και έπιανε το πληκτρολόγια του playstation για να ξεσκάσειΚάποιοι κακόβουλοι λέγανε για τον Κωστάκη ότι οδηγούσε στην αριστερή λωρίδα, μόνο, αλλά αυτά μείνανε φήμες αφού ποτέ δεν αποδείχτηκαν. Εξάλλου η αριστερή λωρίδα είναι για τους γρήγορους, και από εκεί πας γρήγορα �?ηλά, και εξίσου γρήγορα κατεβαίνεις ;-) 

Ενα καλοκαιρινό βράδυ ο Κωστάκης με τους φίλους τους, έκαναν ένα πάρτι με ούζα στο σπίτι της Δανάης, και από ένα τσιγάρο πήρε φωτιά.. Και αυτοί το μόνο που έκαναν ήταν να συνεχίσουν το πάρτι στην αυλή. Όταν η Δανάη άρχισε να φωνάζει “ΦΩΤΙΑ, ΦΩΤΙΑ” τα κοπρόσκυλα που πίνανε τα ούζα της είπανε με χαμηλή φωνή “Γιατί πληρώνουμε την Πυροσβεστική? Είναι δική της δουλειά να σβήνει της φωτιές, όπως δική μας είναι να της ανάβουμε το καλοκαίρι στα δάση”. Η Δανάη πήρε έναν κουβά νερό και άρχισε να σβήνει την φωτιά.
Δεν τον συγχώρεσε ποτέ τον Κωστάκη για το συμβάν, όμως το ξέχασε γρήγορα και αποφάσισε να του δώσει και άλλη μια ευκαιρία, αλλά μόλις είδε και κραγιόν στο γιακά του, τον έστειλε απο ΄κει που ρθε. Ο Κωστάκης τότε της απολογήθηκε ότι τοκραγιόν ήταν της μαμάς του που τον φίλησε τρυφερά μόλις πέτυχε ένα γκολ στο φιλικό μεταξύ της Άνω Καρακατσιλιάς και του Ταλαιπωριακού στο πιο σημαντικό ντέρμπι της Δ Εθνικής. Στον αγώνα που θα έκρινε το πρωτάθλημα!!!
Τότε η Δανάη πήγε στην τράπεζα και είδε το χάος με το οποίο ο “υπεύθυνος” Κωστάκης τη φόρτωσε. Απελπισμένη απ’ τα χρέη, πήγε σ’ ένα μπαρ να τα πιει, και εκεί γνώρισε το Γιώργο.
Ο Γιώργος ήταν �?ηλός, λεπτός, με τρόπους και ένα λεβέντικο μουστάκι από αυτά που ρίχνουν της γκόμενες, στην πρώτη ματιά. Ήταν από αρχαίο τζάκι, κοσμοπολίτης, με πατέρα που άλλαξε την ιστορία του τόπου και που αν δεν έκανε μ@λ@κίες στο τέλος θα γινότανε Εθνάρχης. Όχι σαν τον χοντρο-Κωστάκη που την πήγαινε βόλτα μέχρι την Λούτσα και χλαπάκιαζε ένα τάπερ με κεφτέδες στο δρόμο.
Άρχισε να του διηγείται την ιστορία της, και τότε αυτός για να την παρηγορήσει της είπε: Λεφτά υπάρχουν. Η Δανάη έπεσε στην αγκαλιά του πονηρού Γιωργάκη σαν ώριμο σύκοΉθελε να του δοθεί με όλη την καρδιά και �?υχή της. Τόσο μεγάλο ήτανε το σοκ που της προκάλεσε ο χλεμπονιάρης που γνωρίζοντας τον Γιώργο ήτανε σαν αν γνώριζε το πάπα Ιωάννη Παύλο, στα καλά του. Μετά λοιπόν αφού της άρεσε η παρέα του, τα “φτιάξανε”… Αυτό που αγνοούσε η Δανάη ήταν ότι ο Γιώργος ήταν βαποράκι.

Ο Γιώργος μιλούσε με τον “έμπορο” τον Ντομινίκ, ο οποίος μόλις έμαθε για τη Δανάη καταχάρηκε, γιατί ήθελε να τις φάει τα πανάκριβα διατηρητέα σπίτια της, με το αλισβερίσι των ναρκωτικών. Στην αρχή ο Γιώργος το έπαιζε καλός, και προσπαθούσε να φαίνεται ότι �?άχνει λύση, ενώ στην πραγματικότητα τα είχε κάνει πλακάκια με τον Ντομινίκ. Τελικά την έριξε στην πρέζα, και η Δανάη με κλειστά μάτια, έλεγε στον Γιώργο να κάνει οτιδήποτε για τη δόση της. �?τσι ξεκίνησε να ξεπουλάει, ότι δεν είχε ξεπουλήσει ο Κωστάκης στις Τράπεζες.
Καμιά φορά όταν η Δανάη ήταν νηφάλια, διαμαρτυρόταν για τη χαμένη της περιουσία. Τότε ο κολλητός του Γιώργου, ο Τεό, είτε την έλεγε “κοπρίτισσα” ή της έλεγε “μαζί τα φάγαμε”. Ο Ακης ο Σαλονικιός την έπαιρνε τότε και την πήγαινε βόλτα να της δείξει ανά την επικράτεια, πόσο εύκολο είναι να κάνεις δισεκατομμύρια ευρώ, παίζοντας με τους φόβους και τα πάθη ενός ολόκληρου λαού!!! Κι έτσι η Δανάη συνέχιζε τις δόσεις και συνέχισε να ξεπουλιέται…
�?α περίμενε κανείς απ’ την παρέα της Δανάης να δράσει, αλλά η παρέα της τρώγεται μεταξύ της καθώς επίσης οι περισσότεροι από αυτούς είναι μουγκοί και ΌΛΟΙ τους ΚΟΥΦΟΊ.

Εκτός από κουφοί, μουγκοί και ηλίθιοι στην παρέα της Δανάης υπήρχαν και λοβοτομημένοι.

�?τσι ακόμη και να τα βρουν μεταξύ τους, πράγμα αδύνατον, ακόμη και να θέλουν να μιλήσουν, δε θα μπορούν, αφού είναι μουγκοί, αλλά και να μπορούσαν, αυτά που θα έλεγαν θα ήταν ανερμάτιστα, καθώς ποτέ δεν μπόρεσαν να αφουγκραστούν τον καιρό τους και να ακούσουν το συνομιλητή τους.
Η Δανάη μπορεί και να αλλάξει γκόμενο… �?μπορο όμως ποτέ.
Και ζήσανε αυτοί καλά, κι η Δανάη χειρότερα….παρακαλώντας για τη δόση της, και περιμένοντας τον ιππότη καβάλα στο άσπρο ελικόπτερο το παραμύθι συνεχίζεται….
του Σπύρου Παπαδά

Ευκαιριακές ερωτικές σχέσεις


Γιατί σε ένα ζευγάρι μερικές φορές προκύπτει η ανάγκη ο ένας να δημιουργήσει παράλληλη ερωτική σχέση. Γιατί νιώθει την ανάγκη να βρει διαφορετικό άνθρωπο για να εξυπηρετήσει διαφορετικές ανάγκες τις οποίες κανονικά θα έπρεπε να της καλύπτει η ερωτική σχέση του? Δηλαδή, η σύζυγος εξυπηρετεί την ανάγκη να μαγειρεύει και να φροντίζει το σπίτι, η γκόμενα εξυπηρετεί την ανάγκη για σεξ, μια φίλη την ανάγκη για επικοινωνία, για παρέα στην καφετέρια, και πάει λέγοντας. Είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να καλύ�?ει όλες αυτές τις ανάγκες? Και αυτός ο άνθρωπος να είναι η σύζυγος?

Ας προσπαθήσουμε να δούμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων αυτών, των οποίων οι ανάγκες αδυνατούν να καλυφθούν από έναν μόνο άνθρωπο, μέσα σε μια ερωτική σχέση! Συνήθως, είναι άνθρωποι που στοχεύουν �?ηλά, είναι πολυάσχολοι, κυνηγούν την καριέρα τους, δεν θέλουν να  συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από αυτό που έχουν ορίσει ως το ιδανικό. Είναι άνθρωποι που έχουν συνηθίσει να διαχωρίζουν τα πράγματα, όπως: το σεξ από το συναίσθημα, την παρέα στην καφετέρια από την πραγματική επικοινωνία, με τους δικούς τους ανθρώπους, την επιπόλαιη επικοινωνία από το πραγματικό συναίσθημα. Εδώ δεν μιλάμε μόνο για συνήθειες, ανατροφή και χαρακτήρες αλλά θα προσπαθήσουμε να διεισδύσουμε και στην νοοτροπία των σύγχρονων νέων.
Οι νέοι σήμερα είναι συγχυσμένοι, είναι μπερδεμένοι, είναι άνεργοι, αν και με πτυχία, και δεν αναζητούν μόνιμες ερωτικές σχέσεις άλλα ξεπέτες. Τα πτυχία αυτά όμως δεν τους έχουν δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να βρουν κατάλληλη εργασία, με αποτέλεσμα είτε να δουλεύουν ότι να΄ναι είτε να οδηγούνται στην ανεργία. Η έλλει�?η σταθερών χρηματικών ροών (cash flow) τούς αποτρέπει από το να αναζητήσουν σταθερή ερωτική σχέση και τους οδηγεί στο one night stand.
Συνήθως είναι αυστηροί με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό τους. Στης σχέσεις που κάνουν αναζητούν την προσωπική ικανοποίηση πρώτα από όλα χωρίς να τους ενδιαφέρει η ικανοποίηση του συντρόφου τους.
Τους είναι πολύ δύσκολο να δεχτούν τον ερωτικό σύντροφο σαν διαφορετική προσωπικότητα, με τα προτερήματα και τα ελαττώματά του, καθώς έχουν συνηθίσει στα υποκατάστατα. Μαζί με την ανοχή της κοινωνίας στης ελεύθερες ερωτικές σχέσεις, καθώς και την έλλει�?η χρόνου λόγω εργασίας, γρήγορα παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, χωρίς να σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους πρώτα.
Ποιος καλύπτει τα συναισθηματικά κενά ενός ανθρώπου που κανονικά θα έπρεπε να καλύπτονται μέσα σε μια ερωτική σχέση, στην οποία υπάρχει η αγάπη? Ποιον αναζητά και γιατί θέλει να κάνει τα πράγματα εκείνα που θα έκανε με τον σύντροφό του? �?χει παρέες, μοιράζεται τα προβλήματα και τα όνειρά του με τους φίλους και την οικογένειά του, συνοδεύεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις από φίλους του αντίθετου φύλου, έχει σεξουαλικές επαφές με ευκαιριακές σχέσεις ή με πόρνες επί πληρωμή? Αναπάντητα ερωτήματα!!!
Η κοινωνική ανοχή
Όταν δεν υπάρχει ερωτική σχέση, συμβιβαζόμαστε με ευκαιριακές σχέσεις του στιλ, “βρίσκω γκόμενα για σεξ το βράδυ”. Η κοινωνία στης μεγάλες πόλεις δεν ενδιαφέρετε και δεν κατακρίνει την γυναίκα που έχει διαφορετικούς ερωτικούς παρτενέρ. Ίσα ίσα που την επιδοκιμάζει, αφού το θεωρεί σαν κάτι φυσιολογικό. Ζούμε στην κοινωνία του φαστ φουντ. Τρως γρήγορα, σκουπίζεσαι και το πετάς, κάνεις στιγμιαίεςερωτικές σχέσεις όπως πίνεις ένα φραπέ. Στις σχέσεις γίνονται συνεννοήσεις που διευκολύνουν και τους δυο. Το κόστος είναι πολύ χαμηλό, κανείς δεν έχει απαιτήσεις από τον άλλο, ούτε και ζητάει ευθύνες. Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και πώς θα περάσει καλά. Αν κάποιος προσπαθήσει να χαλάσει την συμφωνία, απλά χωρίζουν.
Η έλλει�?η χρόνου, λόγου δουλειάς
Αν προτεραιότητα στη ζωή σου έχει η καριέρα, τότε μπήκες σε λάθος δρόμο. Η δουλειά δεν έχει ούτε αρχή, ούτε τέλος. Υπήρχε πριν από σένα,θα υπάρχει και μετά. Άλλωστε στην Ελληνική γλώσσα ένας τόνος χωρίζει την δουλειά, από την δουλεία. Σιγά σιγά χωρίς να το καταλάβουμε γινόμαστε σκλάβοι της εργασίας που κάνουμε για να έχουμε χρήματα για να ζούμε. Λέμε ότι δεν έχουμε τον χρόνο να αναζητήσουμε σύντροφο, να δημιουργήσουμε σχέση, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αναζητούμε γρήγορες ξεπέτες σε ιστοσελίδες για γνωριμίες, όπου το 70% είναι συναισθηματικά λοβοτομημένοι, από το συνεχές chat.
Καθημερινά, ζευγάρια χωρίζουν γιατί βλέπονται μόνο το πρωί όταν βγαίνουν από το σπίτι για να πάνε στην δουλειά, και το βράδυ που επιστρέφουν κατάκοποι και το μόνο που θέλουν είναι να κοιμηθούν. Το σώμα δεν αποζητά το σεξ, γιατί είναι κουρασμένο. Για να μπορούμε να πετύχουμε στους επαγγελματικούς μας στόχους πρέπει να καταλάβουμε ότι ο σύντροφος μας είναι πολύτιμος σύμμαχος και αν δεν του αφιερώσουμε τον χρόνο που του χρειάζεται η σχέση μας θα διαλυθεί. �?α εισέλθουμε σε ένα τέλμα και σιγά σιγά μια μέρα θα ξυπνήσουμε δίπλα σε έναν άγνωστο.
Υπάρχει λύση στο πρόβλημα? Φυσικά και υπάρχει.
Αμοιβαίοι συμβιβασμοί, υπομονή, προσπάθεια καταπολέμησης τον αντίξοων συνθηκών, άπλετη αγάπη και σεβασμός στο άλλο εγώ.�?ετική σκέ�?η, έμπρακτες προσπάθειες για γεφύρωση της απόστασης μεταξύ τους, και άφθονο σεξ. Το σεξ με την σύζυγο δεν πρέπει να γίνετε από υποχρέωση, αλλά να προσφέρει ευχαρίστηση και ξεκούραση, ηδονή και πάθος όπως ήταν στην αρχή της σχέσης.
Είναι πολύ βασικό να κάνουμε σεξ με την γυναίκα μας και να είναι ποιοτικό και όχι αγχώδες και 3 λεπτών.

Αρκούδα κατασπάραξε 19χρονη στην Ρωσία!


«Mαμά, οι αρκούδες με τρώνε ζωντανή!!» η αλλόφρων μητέρα άκουσε την έφηβη κόρη της να της λέει από το κινητό. καθώς η μικρή κατασπαραζόταν από μια αρκούδα και τα τρία μικρά της. Η Olga Moskalyova. 19 χρόνων, αποτύπωσε την περιγραφή του θανάτου της σε τρεις διαφορετικές κλήσεις προς τη μητέρα της.

«Μαμά, η αρκούδα με τρώει! Μαμά είναι τόση η αγωνία. Μαμά βοήθεια!!!» ούρλιαξε!! Η μητέρα της, Τατιάνα, αρχικά νόμιζε πως ήταν αστείο μέχρι που άκουσε τον αληθινό τρόμο και τον πόνο στη φωνή της Όλγας, μια αρκούδα να βρυχάται και ήχους από το μάσημα!! «Θα μπορούσα να πεθάνω εκείνη τη στιγμή απ’ το σοκ!!!» προσέθεσε.

«Mαμά, οι αρκούδες με τρώνε ζωντανή!!», η αλλόφρων μητέρα άκουσε την έφηβη κόρη της να της λέει από το κινητό καθώς η μικρή κατασπαραζόταν από μια αρκούδα και τα τρία μικρά της.

Η Τατιάνα καλούσε το σύζυγό της μα δεν έπαιρνε καμιά απάντηση. Ειδοποίησε την αστυνομία και τους συγγενείς στο χωριό Termalniy, κοντά στο Πετροπαβλόφσκ Καμτσάτσκι,στα ανατολικά άκρα της Σιβηρίας και τους παρακάλεσε να σπεύσουν στο ποτάμι που τα θύματα είχαν πάει να μαζέψουν ένα καλάμι που είχαν αφήσει.

Σε μια δεύτερη κλήση η Όλγα αδύναμη πια ψέλλισε: «Μαμά οι αρκούδες γύρισαν. Γύρισε και έφερε μαζί και τα τρία μικρά της. Με.....τρώνε...»!! Τέλος, στην τελευταία της κλήση, μια ώρα μετά την πρώτη,η Όλγα αισθάνθηκε πως ήταν στα πρόθυρα του θανάτου. Με τις αρκούδες να την έχουν αφήσει προφανώς να πεθάνει, είπε «Μαμά, δεν πονάω πια. Δεν αισθάνομαι τον πόνο. Συγχώρεσε με για όλα. Σε αγαπώ τόσο πολύ!!».

«Κακές αρκούδες τρώνε τον κόσμο», θα έλεγαν μερικοί.

Δεν είναι έτσι όμως...

Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι η φύση... εκδικείται.

Το ίδιο έγινε και στην Ρωσία. Στο συγκεκριμένο μέρος έχουν καταγραφεί και άλλες επιθέσεις. Ο λόγος; Τα καταφύγια που βρίσκονται εκεί, βρίσκονται σε περιοχή που κυνηγάνε οι αρκούδες. Με την παρέμβαση του ανθρώπου τα θηράματα λιγοστεύουν και ως εκ τούτου τα συμπαθή θηλαστικά μένουν νηστικά και πεινασμένα.

Ποιους κυνηγούν να φάνε μετά; Τους ανθρώπους...

Σημειωτέον ότι στο τέλος της τραγικής αυτής ιστορίας είχαμε και άλλες απώλειες. Οι αρχές σκότωσαν όλη την.. οικογένεια των αρκούδων

απο το φιλικο blog πηγη
.