Τα παιδία παίζει!


Συναντιούνται 2 παιδάκια 4-5 ετών στην παραλία και το αγοράκι λέει στο κοριτσάκι
- Ζήλεια! Κοίτα τι έχω εγώ! Εσύ δεν έχεις!
Η μικρή απαντά με το πιο φυσικό ύφος του κόσμου.
- Η μαμά μου όμως μου είπε ότι σε μερικά χρόνια θα έχω πάρα πολλά σαν το δικό σου, γιατί έχω αυτό. Κοίτα!!!
Ο μπόμπιρας σίγουρα γέλασε αμήχανα και πήγε να συνεχίσει το πλατσούρισμα στο νερό, μη καταλαβαίνοντας στην ηλικία των 5 ετών, τι είναι αυτό που έχει η μικρή στο βρακί της. Και γιατί το δικό του είναι διαφορετικό, και δεν έχει και αυτός το ίδιο με την μικρή.
Δύσκολα πράγματα, ακαταλαβίστικα για αυτήν την ηλικία. Και αν ρωτήσει την μαμά? �?α του πει? η θα του πει “είναι νωρίς για να σου εξηγήσω?”
Οπότε, άστο καλύτερα. Απόλαυσε την ηλικία σου μικρέ και μην σκοτίζεσαι για τέτοια πράγματα. Όταν μεγαλώσεις, αυτό που έχεις στο σώβρακο σου θα σε βοηθήσει στο να ικανοποιήσεις πολλές γυναίκες, και αυτά τα μαγικά χαρτάκια που θα έχεις στην τσέπη του παντελονιού σου θα σου φέρουν περισσότερες, που τα αναζητούν με μανία.
Όσο για εσένα μικρή μου κουκλίτσα, μην παίρνεις τα λόγια της μαμάς σου τοις μετρητοίς. Ναι μεν αυτό που δείχνεις στον μικρό, θα είναι ο μαγνήτης που θα προσελκύσει το αντρικό κοινό προς εσένα, όμως για να φτάσουν εκεί, πρώτα θα περάσουν από την εξωτερική εμφάνιση, το βάρος, και το μυαλό που κουβαλάς. Οι προικοθήρες θα ζητήσουν και φορολογικές δηλώσεις για το πόθεν έσχες χαχα.
Η μικρή μεγαλώνοντας έγινε έτσι…. και είχε πάρα πολλές ερωτικές επιτυχίες. Ε πως να μην έχει με αυτήν την εμφάνιση??
Άραγε η εμφάνιση είναι το πρώτο κριτήριο για να προσελκύσεις μια γυναίκα?
Πρέπει να είναι όμορφη και τσαχπίνα?


Το αγοράκι μεγαλώνοντας έγινε έτσι…
και δεν είχε επιτυχίες με της γυναίκες. Όσες όμως το τόλμησαν, είχαν να λένε χρόνια μετά για το ατσάλι που έκρυβε στο παντελόνι του.
Η φύση τον στέρησε από την ομορφιά, του έδωσε όμως ερωτική δύναμη, μήκος και αντοχή που προκαλούν θαυμασμό και πολλά άααχχχχ στην εμφάνιση του ….
Μάλλον όμως θα ήταν καλύτερα να υπήρχε ο έρωτας μεταξύ τους και να κάνανε ρομαντικές βόλτες με το ποδήλατο στην γειτονία τους.
Γαμήλια πολυέξοδα πάρτι, σε πισίνες και τζακούζι, με ταξίδια του μέλιτος σε εξωτικούς παραδείσους, με κάμπριο BMW, και Bentley ξέρουν και άλλοι να κάνουν, βόλτα όμως με ποδήλατο, ποιος πήγε την καλή του?
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλοοοοοος ΄-)

Φιλάκια

Έκθεση παραπονεμένου Κύπριου συζύγου

Παράπονα ενός Κύπριου προς την γυναίκα του γιατί αρνείται και συνέχεια αναβάλλει την σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ τους.
Προς γεναίκαν!
Τον χρόνον που επέρασεν, επάσκησα να κάμω μιτά σου την δουλειάν 365 φορές. Εκατάφερα 18! Δηλαδή πάνω-κάτω μιάν κάθε είκοσι μέρες!
Τες 347 εν τα εκατάφερα επειδή:

45 φορές ήσουν ποσταμένη. (παντές τζι είπα σου να τσαππίσεις) . 39 φορές δεν είσιες διάθεση.
37 φορές ήσουν «πιασμένη».
35 φορές είσιες στενοχώρια.
24 φορές επόνες την τζιεφαλήν σου.

23 φορές επύρωνες. (εβάλαμεν σου τζιαι έαρκοντίσιον!)
19 φορές είπες ότι ενύσταζες.
18 φορές έπρεπεν να σηκωστείς πρωϊν.

10 φορές τα σεντόνια ήταν καθαρά τζι έν έθελες να ξιμαρίσουν.
9 φορές εφοάσουν ότι εν να μας ακούσει η μάνα σου.(ζιεί τρία φλάτ που κάτω μας)
8 φορές εφοάσουν αμπα τζι ακούση μας ο γείτονας.
5 φορές εφοάσουν αμπα τζιαι ξυπνήσουμεν το μωρό.

5 φορές ήσουν αναστατωμένη γιατί ο Γιάγκος απάτησεν την Βίρνα! . 5 φορές έκαμες πως εν άκουσες.
5 φορές εν έθελες να χαλάσεις το μαλλί σου που ήτουν του κομμωτηρίου.
5 φορές έκρουσες που τον ήλιον τζι επόνες την ράσσιην σου.
4 φορές εδκιάβαζες “Αρλεκιν” τζι έβαλες τα κλάματα.

16 φορές είπες μου “Μα σήμερα;
14 φορές είπες μου “Μα τωρά;
12 φορές είπες μου “Μα πάλαι;
Τες 18 φορές που εδέχτηκες, η δουλειά εν ήτουν “σόϊν”, γιατί:

1 φοράν εφοήθηκα πως εχτύπησα σε γιατί άκουσά σε τζιαι εκούγκας.
2 φορές εδιάκοψες για να λιμάρεις το νύσιην του ποδκιού σου που εκοράκαν πάς το σεντόνιν.
3 φορές εσκέφτηκα να σε ξυπνήσω να σου πώ.. ετέλειωσα!!
3 φορές είδες ραϊσματα πάνω στο ταβάνιν τζι αθυμήθηκες πως θέλει βάψιμον.

4 φορές εκόλλησες πας την καρκόλαν τζι εν ετάρασσες.
5 φορές είπες μου “Χάτε τέλειωνε” τζιε είσες παράπονον που μετά εν είχα όρεξην να συνεχίσω.

Τωρά ρωτώ σε.. ΕΝΝΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΙΩ ΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΕΣ;;;;;

Πόσο κοστίζει το σ αγαπώ? η εξομολόγηση μιας γυναικάς


Πόσο αστείος φαίνεται ένας άντρας στα μάτια της γυναίκας στην οποία λέει στο δεύτερο ραντεβού ότι την αγαπάει? Πότε με γνώρισες, πότε πρόλαβες να καταλάβεις τον χαρακτήρα μου, πότε είδες της άσχημες πλευρές μου και πότε πρόλαβες να με αγαπήσεις. Τόσο, ώστε να μου το λες. Σ αγαπώ!!! Χαχαχα.
Το γεγονός ότι έχω πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση σε έκανε να χάσεις το μυαλό σου και να μου πεις ότι με αγαπάς τόσο γρήγορα? Τι σημαίνει η λέξη αγάπη για σένα, αν την λες τόσο συχνά. Την λες σε όλες της κοπέλες που γνωρίζεις αμέσως? Χωρίς να με ξέρεις, χωρίς να σου λείπω, με αγαπάς? Ας ξαναγελάσω…
Οι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν την λέξη σ αγαπώ, τόσο συχνά, που έγινε τετριμμένη. Σαν να σου λένε “γεια σου”, έτσι χάνετε η σημασία της, χάνετε το νόημα και η βαρύτητα της. �?τσι όταν ακούω από κάποιον να μου λέει σ αγαπώ χωρίς να με γνωρίζει δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω και να τον πληγώσω η να το δεχτώ και να πληγωθώ εγώ.
Τι μου γίνετε πρωί – πρωί? Πού είναι ο καφές μου …
Παρόμοιες φράσεις στο αρχικό στάδιο μιας σχέσης δημιουργεί στρες και στα δυο φύλα και ενίοτε χρησιμεύει και σαν ασφάλεια σε μια άσχημη εξέλιξη των πραγμάτων. Χωρισμός σε μια σχέση που δημιουργήθηκε με καθαρό σκοπό το σεξ, χωρίς να υπάρχουν αισθήματα.Στην σημερινή εποχή πολύ δύσκολα μπορείς να βρεις αγνή αγάπη, η λέξη σ αγαπώ έχει χάσει την σημασία της, και γίνετε ένα �?έμα που αργότερα πληγώνει. Γνώμη μου είναι ότι η λέξη χρησιμοποιείτε για να “κρατήσει” κάποιον. Τα κορίτσια την χρησιμοποιούν για να κρατήσουν των “μεγάλο τους έρωτα”, και στην επόμενη στιγμή να κουτσομπολέ�?ουν με της χαζοφίλες τους πώς ο άντρας αυτός τους αγόρασε δωράκια, που στην πραγματικότητα κρατούν την σχέση τους. Τα αγόρια το χρησιμοποιούν για να λαμβάνουν σεξ, ή ότι άλλο θέλουν, γνωρίζοντας την ευκολοπιστία των γυναικών από την φύση τους.Ο κόσμος από δημιουργίας γυρίζει γύρο από το σεξ και το ίδιον όφελος του καθενός, όμως στη τελική, γιαυτό ο καθένας κουβαλά κεφάλι, με το οποίο πρέπει να σκέφτεται.
Πόσο κοστίζει το σ αγαπώ?
Ανάλογα την ηλικία και το φύλο μεταξύ 500 και 100000 ευρώ…

οταν μια γυναικά δεν κρύβεται πισω απο το δάκτυλο της


Μου αρέσει να βρίσκομαι περιτριγυρισμένη από άντρες, να μαγνητίζω, να προκαλώ τα βλέμματα  τους, να τους ανάβω. Μου αρέσει να παίζω με τους άντρες. Το κακό είναι ότι βαριέμαι εύκολα. Και όπως με όλα τα παιχνίδια, βαριέμαι εύκολα και το παιχνίδι με τους άντρες. Τώρα μπορεί να μου πείτε ότι είμαι κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, που διασκεδάζει με το να τραβά από την μύτη τους άντρες. Θα σας απογοητεύσω – δεν είμαι.
Ξέρω πολύ καλά τι θέλω, και τι θα με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Το κακό είναι ότι δεν το βρίσκω. Και γιαυτό συνεχίζω να το αναζητώ. Είτε στα μπαράκια, είτε σειστοσελίδες για γνωριμίες. Συχνά αλλάζω τους άντρες είτε γιατί μου γίνονται βαρετοί, είτε γιατί επικοινωνούμε σε διαφορετικά κύματα. Καλά παιδιά, με λεφτά, με αμάξια, με καλές δουλειές, δικές τους δουλειές, όχι κομπλεξικοί δημόσιοι υπαλληλίσκοι η μεροκαματιάρηδες, αλλά πολύ flat βρε συ.
Δεν έχουν αυτό το “κάτι”, αυτήν την στόφα που χαρακτηρίζει τους ώριμους και φτασμένους, αυτό το “κάτι” που θα με λιώσει, και θα με κάνει να λιώσω σαν βούτυρο στο ψωμί τους.
Με το που βλέπω έναν άντρα, καταλαβαίνω μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Αν θα είναι η πόρτα σε ένα εστιατόριο, αν θα είναι η ροζ κρεβατοκάμαρα μου, αν θα είναι ο ήχος του Μέντελσον, η η γλυκιά φωνούλα ενός μωρού. Η αλήθεια είναι αγαπητοί άντρες, ότι κάθε γυναίκα αναζητά το τελευταίο. Σχεδόν κάθε γυναίκα. Ακούγετε μπανάλ, είναι όμως πραγματικότητα. Εμείς οι γυναίκες αναζητούμε στήριγμα, αγκαλιά, προσοχή, εμπιστοσύνη, μπλα, μπλά.
Εσείς οι άντρες νομίζετε ότι οι γυναίκες είναι εξωγήινα όντα, χωρίς ερωτικές ορμές και επιθυμίες. Φροντίζει για αυτήν την διαπαιδαγώγηση σας φυσικά η κοινωνία, το σχολείο,  ο στρατός, η μαμά σας κτλ.
Σκεφτήκατε ποτέ ότι και εμείς οι γυναίκες σας εκμεταλλευόμαστε ?
Σας εκμεταλλευόμαστε για σεξ, για χρήματα, για ενδιαφέρων, για παραγωγή σπέρματος χα χα. Σας χρησιμοποιούμε για να διασκεδάσουμε, για να έχουμε της ευκολίες μας, για να κάνουμε πλάκα. Πιο συχνά όμως σας εκμεταλλευόμαστε για να ικανοποιήσουμε της επιθυμίες μας, για να αισθανθούμε ερωτευμένες, αρραβωνιασμένες και ότι βρήκαμε την κολόνα του σπιτιού στην οποία θα στηριχτούμε. Έχουμε αυτήν την ανάγκη να το νιώσουμε κάτι τέτοιο, απλά γιατί είμαστε γυναίκες.
Προσωπικά βαρέθηκα να το παίζω ειδική και απρόσιτη. Δεν είμαι η διαφορετική γκόμενα. Είμαι ένα απλό κορίτσι 20 ετών που ψάχνει τον πρίγκιπα του. Είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, και ψάχνω εσένα….
Βαρέθηκα να παίζω το ίδιο παιχνίδι, χρόνια τώρα. Γιαυτό και δεν μου καίγεται καρφί για την γνώμη που θα σχηματίσετε για μένα, διαβάζοντας αυτό το κείμενο. Εγώ θέλω να σας πω ότι σε κάθε γυναίκα κρύβετε μια πόρνη, όπως και κάθε πόρνη με τον κατάλληλο άντρα μπορεί να μεταμορφωθεί σε καταπληκτική νοικοκυρά και αφοσιωμένη σύζυγος.