Τζούλια Αλεξανδράτου: Κι οι τσόντες ωραίες είναι!

δεν φταίει αυτη ο πατέρας της φταίει που δεν την βούτα απ το μαλλί να την κλειδωσει κανα τρίμηνο σε καμιά υπόγειο να βγει απο κει μεσα άνθρωπος εγω αν ειχα κόρη και μου εβγενε τετοια τσουλαρα θα την ειχα κρέμαση αναποδα θα την αρχιζα και στης φαπες μεχρι να στρώσει χαραχτήρα (σχολιο αναγνώστη youdupe πολυ σωστο)πρώτη φορά βλέπω σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου ένα κανάλι να καλεί στις ειδήσεις του πορνοστάρ για να απαντάει σε κακά σχόλια που της έκανε κάποιος.

σχολια  ,,Εγω σαν παρουσιαστης δεν μπορω να παρω θεση σε αυτο το ΚΡΙΣΙΜΟ θεμα'' λεει ο μαλακας.Πως καταντησε ετσι η ελληνικη τηλεοραση ρε παιδια?Να ειναι οι τσοντες τησ julias κρισιμα θεματα σε δελτια ειδισεων.Ντοπη για τα ελληνικα καναλια και κυριως το star.Με αυτα προσβαλλουν την νοιμοσυνη μας.Εγω πατησα για πλακα να δω κανενα αστειο video απο ραδιο αρβυλα καικατεληξα στο καιριο αυτο θεμα.Και παλι ντροπη στα ελληνικα καναλια.Πλακα εχουυν και αυτα τα θεματα αλλα ωσ ενα οριο!επειδη η Τζουλια ανηκει σε ενα σαπιο συστημα που βγαζουν εκκατομυρια εις βαρος πολλου κοσμακι. Αχ και να ξερες ποσες πηδιουνται στην tv με 15 χιλιαρικα βιζιτα την βραδια..
Η tv ειναι απλα η βιτρινα , που δειχνει το ΠΡΟΙΟΝ για αυτους τους επιχειρηματιες να το αγορασουν, νοικιασουν. Και οι τηλεθεατες και οι υποστηρικτες της show biz ειναι ολοι αυτοι που καθαριζουν/γυαλιζουν την βιτρινα με azax τακτικα...και ενα δικο μου σχολιο  κρυφες 100% παρα πολλες και εχουν και παιδιά τωρα δεν λεω ονοματα μην φαμε καμια μήνυση η μια ειδικα εχει μεγάλη πέραση στα πρωινά και κυριες παντα ετσι..και εξαλου αυτο θέλουν ολοι ετσι θέλουν τον κόσμο  


Αδίστακτοι εγκληματίες νεα ταξη ντοκιμαντερ


Είναι πολύ αποκαλυπτική η πρόσφατη συντριβή αεροσκάφους σε αμερικανική ναυτική βάση των ΗΠΑ, στο Point Mugu της Santa Monica, που αναμφισβήτητα μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς.

Για μια ακόμα φορά επανερχόμαστε στο θέμα των αεροψεκασμών (chemtrails) από αεροπλάνα αγνώστων(;) στοιχείων και προέλευσης! Για μια ακόμα φορά επανερχόμαστε σε ένα θέμα που φαίνεται να μην έχει αρχή και τέλος. Ένα «θέμα» που «βλέπουμε» όλοι οι Έλληνες, εκτός των κυβερνώντων και άλλων «ειδικών»… Ένα θέμα για το οποίο μας δίνεται το δικαίωμα να σκεπτόμαστε πως «η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός αλλά ενοχή»…
Επιμέλεια: Φάνης Κυριόπουλος – Μιχάλης Πίσσας
«Όλοι μας έχουμε παρατηρήσει, με ηλιοφάνεια, αεροπλάνα να πετούν και να αφήνουν ένα λευκό «χνάρι» που απλώνεται και καλύπτει τον ουρανό αλλά κανείς «υπεύθυνος» δεν φαίνεται να γνωρίζει το… παραμικρό… Μέχρι σήμερα καμία κυβέρνηση δεν έχει επίσημα παραδεχτεί την ύπαρξη των αεροπλάνων αυτών που εκπέμπουν τις χημικές ουρές και όλοι δηλώνουν άγνοια για αυτά τα αεροπλάνα που πετούν χωρίς διακριτικά, έχουν λευκό χρώμα, και κανείς δεν γνωρίζει από πού απογειώνονται και πού προσγειώνονται!», είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο μας… (Βλέπε παραπομπή άρθρου)
Για μια ακόμα φορά, ένας διακεκριμένος ειδικός επιστήμονας, ο Δρ. Νίκος Κατσαρός, συνεργάτης στο «Δημόκριτο» τέσσερις φορές πρόεδρος της Ενωσης Ελλή­νων Χημικών, π. Γραμματέας Ερευνας και Τεχνολογί­ας και π. Πρόεδρος του ΕΦΕΤ μιλώντας για το αεροπλάνο με ψεκαστικά που κατέπεσε στις ΗΠΑ τόνισε τα ακόλουθα:
Συνεχιζονται οι πολύ σημαντικές, κυριολεκτικά συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται από αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προέλευσης αεροπλάνα. Χημικούς αεροψεκασμούς που ανησυχούν όχι μόνο τους Ελληνες αλλά και άλλους λαούς που τους υφίστα­νται.
Και είναι πολύ αποκαλυπτική η πρόσφατη συντρι­βή αεροσκάφους σε αμερικανική ναυτική βάση των Η­ΠΑ, στο Point Mugu της Santa Monica, που αναμφισβή­τητα μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, τα οποία εί­ναι άγνωστης σύνθεσης και πιστεύεται ότι στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζονται, με σκοπό να επηρεάσουν το νευρικό τους σύστημα, την ψυχολογία τους και γενικά την υγεία τους.
Το ότι δίπλα στο καταστραφέν αεροσκάφος, που κατά την απογείωσή του γλίστρησε εκτός του αεροδιαδρό­μου και πήρε φωτιά, σχηματίστηκε μια «λίμνη» που έ­μοιαζε ασημένια και δεν κάηκε (άρα δεν περιείχε καύ­σιμα του φλεγόμενου αεροπλάνου), επιβεβαιώνει, ότι αυτό μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, όπως ήδη ισχυρίζονται πολλοί ειδικοί.
Αλλά ποιοι κρύβονται πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται τόσο συχνά και στην χώρα μας; Ασφαλώς κάποιοι αδίστακτοι εγκληματίες που πρέπει να στιγματισθούν. Και αυτό α­κριβώς κάνει η θαρραλέα και μαχητική εφημερίδα σας, που φωτίζει το σκοτάδι της άγνοιας των πολλών, απο­καλύπτοντας την επικίνδυνη εναέρια δράση όσων έ­χουν σαν στόχο τους τον ελληνικό λαό και όχι μόνο…
Βεβαίως, το αεροσκάφος που συνετρίβη ήταν αμερικα­νικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία που να θεμελιώνουν απόλυτα ότι πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς κρύβονται οι Αμερικα­νοί. Θα αναφέρω, όμως, ότι οι ΗΠΑ έχουν συμπεριλά­βει στον προϋπολογισμό τους για την κλιματική αλλαγή 14,7 δισεκατομμύρια δολάρια και δεν αποκλείεται ένα ποσό από αυτά να διατίθεται για τους συγκεκριμένους αεροψεκασμούς με αεροπλάνα τους.
Και θέλω με την ευκαιρία αυτή να τονίσω, ότι καθήκον όλων μας είναι να αντιδράσουμε, ενημερώνοντας τους πάντες για την απειλή των χημικών αεροψεκασμών από αεροπλάνα άγνωστης ταυτότητας και προέ­λευσης και να ζητήσουμε από την ελληνική κυβέρνη­ση και τους διεθνείς οργανισμούς, πρωταρχικά δε α­πό την Ευρωπαϊκή Ενωση να ερευνήσουν το όλο θέ­μα, αποκαλύπτοντας υπεύθυνα ποιοι είναι αυτοί που μας ψεκάζουν με χημικά και γιατί.
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 31-5-2011 Σελ. 4

Βίντεο