O Mike Adams μιλά για το E-coli και το "σχέδιο"

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι τεχνητά κατασκευασμένο το e-coli, όπως υποστηρίζουν οι κύριοι στο παρακάτω video, ωστόσο ομολογώ πως πρώτη φορά το συνάντησα σε σχέση με τις ασθένειες που προκαλούνται κατά την κατανάλωση κρεάτων από βοοειδή που έχουν τραφεί -ενάντια στη φύση τους!!!- με καλαμπόκι.
Ίσως να πρόκειται και για μετάλλαξη του βακτηριδίου λόγω ακριβώς της αφύσικης επέμβασης του ανθρώπου στη διατροφική αλυσίδα... Ωστόσο τα διεστραμμένα μυαλά έχουν δημιουργήσει τόσα "τέρατα" που δεν αποκλείεται τίποτε...ολα κατασκευασμένα προς οφελος σου και καλα!!! μην περνεται απο οπου και οπου μονο απο σουπερ μαρκετ και στα 40 να εχουν δουλεια τα φαρμάκια και πολυ χρήμα!!
Έχουν στην κατοχή τους Α.Τ.Ι.Α. οι Ρωσικές στρατιωτικές υπηρεσίες;
Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στις αρχές Ιουνίου του 2011 στο YouΤube, δείχνει ένα ufo να μεταφέρεται από ένα ελικόπτερο και υποτίθεται ότι είχε καταγραφεί πριν λίγες μέρες στη Ρωσία. Υπάρχουν ήδη κάποιες εικασίες ότι αυτό το αντικείμενο είναι ο ιπτάμενος δίσκος που εμφανίστηκε στο χωριό Lesopilniy, στα τέλη Μαΐου που τελικά καταρρίφθηκε από τον Ρωσικό στρατό. ότε, δεκάδες άνθρωποι πάγωσαν στην κυριολεξία όταν είδαν λίγο πιο πάνω από τις στέγες των σπιτιών τους να ίπταται ένα τεράστιο άγνωστο λαμπερό αντικείμενο με 2 φώτα επάνω του. Το περιστατικό κράτησε 2 ώρες, με τις στρατιωτικές δυνάμεις να φτάνουν στη περιοχή και να στέλνουν αρχικά φωτοβολίδες και μετά πυρά προς το μέρος του! Όπως ήταν φυσικό, το ιπτάμενο αντικείμενο τα απέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα προς τον ουρανό!
Οποιαδήποτε προσπάθεια καταγραφής του περιστατικού, είτε από κάμερες είτε από κινητά τηλέφωνα απέτυχε παταγωδώς, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι ο λόγος ήταν κάποιο είδος παρεμβολής που εξέπεμπε το άγνωστο αντικείμενο.
Το περιστατικό πήρε έντονες διαστάσεις στην Ρωσία και αμέσως πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έσπευσαν για ρεπορτάζ στο μικρό ρωσικό χωριό.
Η "μυστική βάση Dulce"

Η Βάση, Dulse Underground Genetics Facility, είναι το πρώτο βιογενετικό εργαστήριο στη γη, της αμερικανικής κυβέρνησης και πολλοί υποστηρίζουν, ότι συνεργάζεται με εξωγήινα όντα. Πρόκειται για μια υπόγεια εγκατάσταση κοντά στο New Mexico, της οποίας η ύπαρξη είναι άγνωστη στον περισσότερο κόσμο. Το σύμβολο της βάσης, ήταν ένα τρίγωνο που κοιτάει προς τα κάτω και μέσα του ένα "Τ" (σαν το ελληνικό κεφαλαίο ταυ).
Οι πρώτες μαρτυρίες για τη συγκεκριμένη βάση, προήλθαν από ανθρώπους, που εργάστηκαν για την κατασκευή της και δούλεψαν στα εργαστήρια, από άτομα σε μυστικές υπηρεσίες (FBI, CIA, NSA) και από διάφορους διαπιστευμένους ερευνητές. Αργότερα, εφόσον το θέμα πήρε δημοσιότητα, ασχολήθηκαν περισσότεροι, έως ότου επιβεβαιώθηκε ότι η Dulse, τελικά υπάρχει και δεν είναι αποκύημα φαντασίας κάποιων συνομωσιολόγων.

Έκτοτε, αν και πολλοί προσπάθησαν να αποκαλύψουν, την αλήθεια για το τι γίνεται εκεί μέσα, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, με την αμερικανική κυβέρνηση να δείχνει τρομερό ζήλο, ως προς τη διατήρηση άκρας μυστικότητας, γύρω από τη βάση Dulse. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται, ότι όποιος έφθασε κοντά στη λύση του μυστηρίου, ή όποιος γνώριζε και μίλησε δημόσια, ξαφνικά έχασε τη ζωή του, με τρανταχτό παράδειγμα τον Phil Schneider, όπου βρέθηκε δολοφονημένος τον Ιανουάριο του 1996, μέσα στο διαμέρισμά, του εφτά μήνες αφότου έδωσε μια δημόσια διάλεξη για την βάση Dulse και για την ύπαρξη εξωγήινων όντων, τους "Grey" (Γκρίζους).
Ο Phil Schneider ή ταν ήδη γνωστός, καθώς είχε 17 χρόνια εργασιακής εμπειρίας ως γεωλόγος μηχανικός και εργάστηκε για την αμερικανική κυβέρνηση, στα "black projects" (μαύρα σχέδια), σε υπόγειες βάσεις όπως Area 51, S-4 και Los Alamos. Ο ίδιος είχε πει, ότι ήταν ένας εκ των τριών ανθρώπων, που επιβίωσε από τη μάχη του 1979, μεταξύ των Γκρίζων και του αμερικανικού στρατού, που έλαβε χώρα μέσα στις υπόγειες εγκαταστάσεις της Dulse και πως είχε κιόλας σκοτώσει δύο από αυτά τα εξωγήινα όντα.
Αργότερα, δημιουργήθηκαν και άλλα βιογενετικά εργαστήρια, σαν αυτό της βάσης Dulse, στο Colorado, στη Nevada και στην Αριζόνα.
Ας δούμε τώρα τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής από αυτά που έχουν κατά καιρούς ειπωθεί για τη μυστική βάση Dulse.


Η βάση Dulse βρίσκεται 1 χλμ κάτω απ' τη γη, και απαρτίζεται από πολλά πατώματα, εκ των οποίων τα 7, είναι μέχρι στιγμής γνωστά. Τα συστήματα ασφαλείας είναι δρακόντια, λειτουργούν με κάρτες ξεχωριστά για κάθε πάτωμα και όσο κατεβαίνει το επίπεδο, τόσο ανεβαίνει και το επίπεδο ασφαλείας. Αυτό σημαίνει πως το αντικείμενο αλλάζει από πάτωμα σε πάτωμα και ότι στα κατώτερα επίπεδα, έχουν όλο και λιγότερα άτομα εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, μέσω των καρτών ασφαλείας. Υπάρχουν πάνω από 3000 κάμερες ζωντανής λήψης και πάνω από 100 έξοδοι που καταλήγουν κοντά στην περιοχή. Η λίμνη "Navalo Dam" ήταν η κύρια εναλλακτική πηγή για την τροφοδοσία με ηλεκτρική ενέργεια, με δεύτερη την πηγή "El Vado" που χρησίμευε και ως είσοδος.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι περισσότεροι από τους εξωγήινους που βρίσκονταν στη Dulse, ήταν στα πατώματα 5,6,7 και κυρίως στο 5. Το είδος το οποίο και εξουσίαζε το μεγαλύτερο μέρος της βάσης, είναι οι "Γκρίζοι". Μάλιστα λέγεται, πως στη δεκαετία του 50, οι Γκρίζοι απήγαγαν έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων και ζώων που χρησιμοποίησαν για πειράματα. Στην δεκαετία του 60, αυτό το ποσοστό αυξήθηκε, ώσπου την δεκαετία του 80 πλέον η κυβέρνηση των ΗΠΑ, εφόσον κατάλαβε πως δεν υπήρχε τρόπος άμυνας ενάντια στους Γκρίζους, δημιούργησε προγράμματα, για την ενημέρωση του κοινού και για επικοινωνία μεταξύ εξωγήινων και γης.

Ένας πράκτορας του FBI, κατά την εποχή του 60-70 με το όνομα Thomas Costello, έκλεψε τα περίφημα "Dulce Papers" τα οποία περιείχαν 15 ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με τα πειράματα που υπήρχαν στο εργαστήριο, ένα 6λεπτο βίντεο χωρίς ήχο και διάφορα άλλα έγγραφα και τα έδωσε σε 5-7 άτομα. Αυτός, αναφέρει πως υπάρχουν πάνω από 15000 Γκρίζοι στην βάση.
Ένα άλλο εξωγήινο είδος, είναι τα Reptoids, που πολλοί από αυτούς που γνωρίζουν, ισχυρίζονται πως είναι σύμμαχος του ανθρώπινου είδους και αντίπαλα είδη με τους Γκρίζους. Τα Reptoids, είναι ένα αρχαίο είδος, που ζουν υπογείως.
Ο πρωταρχικός λόγος που -πρώτα η αμερικανική κυβέρνηση και έπειτα ακολούθησαν κι άλλες κυβερνήσεις κυρίως ανεπτυγμένων χωρών- συνεργάστηκαν, με τους εξωγήινους, ήταν μια συμφωνία ανταλλαγής. Οι Αμερικανοί, συμφώνησαν να αφήσουν τους εξωγήινους να χρησιμοποιήσουν γήινα όντα (δηλ. ανθρώπους και ζώα), στα πειράματά τους και οι εξωγήινοι θα έδιναν τη τεχνολογία και την τεχνογνωσία τους στους ανθρώπους.

Η αμερικανική κυβέρνηση κλωνοποίησε τον άνθρωπο, με σκοπό να φτιαχτεί ένα νέο είδος το οποίο θα είναι υποδουλωμένο στον άνθρωπο. Σε αυτό το εργαστήριο, στο επίπεδο 6, που αποκαλείται και "Nightmare Hall" (Εφιαλτική Αίθουσα), γινόταν έρευνα για την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου DΝΑ, με στόχο την επίτευξη της μετατροπής ενός απλού κυττάρου, σε έναν οργανισμό. Εκεί, βρίσκονταν αποτελέσματα γενετικών πειραμάτων πάνω σε ανθρώπους, ζώα και εξωγήινα είδη. Μαρτυρίες ανθρώπων που δούλευαν εκεί, λένε πως είδαν ανθρώπους που έμοιαζαν με μισό άνθρωπο και μισό χταπόδι, Reptelians-άνθρωποι και ζώα που είχαν ανθρώπινα χέρια, έκλαιγαν σαν μωρά και μιμούνταν την ανθρώπινη φωνή. Ακόμα υπήρχαν ερπετοειδή με μορφή ανθρώπου σε κλουβιά, ανθρωποειδή με φτερά νυχτερίδας και Draco-Reptoids. Η επιστημονική τεχνογνωσία που υπήρχε μέσα σε αυτά τα εργαστήρια της Dulde, υπολογίζεται ότι βρισκόταν (τουλάχιστον όταν οι μαρτυρίες είδαν τη δημοσιότητα), περίπου 40-50 χρόνια μπροστά, σε σχέση με αυτή που ήταν ευρέως γνωστή και διαδεδομένη. Κι αυτό υπήρχε από την αρχή της λειτουργίας της. Έτσι λοιπόν, κατά την διάρκεια των πειραμάτων όταν προέκυπταν θεραπείες για κάποιες ασθένειες και ήθελαν να τις δημοσιεύσουν στο ευρύ κοινό, τότε το κάνανε υποστηρίζοντας πως εφευρέθηκε σε κάποιο από τα γνωστά επιστημονικά εργαστήρια, μετά από μακροχρόνια έρευνα.
Το επίπεδο 7 είναι χειρότερο, καθώς υπήρχαν χιλιάδες ανθρωποειδή και άνθρωποι μέσα σε κλειστούς κρυογενής θαλάμους. Επίσης, υπήρχαν έμβρυα, σε διάφορες μορφές και επίπεδα ανάπτυξης. Πολλές φορές, κάποιοι υπάλληλοι, είδαν ανθρώπους σε κλουβιά, παρακαλώντας για βοήθεια και μερικοί επαναστάτησαν, ως αποτέλεσμα όσοι δεν "συνετίστηκαν", να σκοτωθούν κάτω από περίεργες συνθήκες... Μια ανάλογη περίσταση, ήταν και αυτή όπου ο Thomas Costello, υπέκλεψε τα "Dulce Papers".
Αυτές οι συνθήκες που επικρατούσαν και οι άνθρωποι που ήταν φυλακισμένοι και ζητούσαν βοήθεια, ήταν αποτελέσματα απαγωγών γυναικών, από τις οποίες έπαιρναν ωάρια και έκαναν πειράματα, στα ανθρώπινα αυτά έμβρυα, μέσω γενετικής. Μιλάμε δηλαδή, για μια προσπάθεια νέου/ασυνταύτιστου τύπου "ευγονικής διαδικασίας" προς παραγωγή, ενός καινοφανούς είδους.
Η απαγωγή ανθρώπων και ζώων, μειώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 80, καθώς ειδικό εργαστήριο πλέον δημιουργούσε τεχνητό αίμα, μέσω μεταλλαγμένων κυττάρων, αλλά και ανθρώπινους ιστούς, τους οποίους είχαν στο εργαστήριο και κλωνοποιούσαν.
Εκτός από τα... γενετικά πειράματα στην βάση, έκαναν και πειράματα με σκοπό τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου. Δημιούργησαν διάφορα chip, τα οποία διοχετεύονταν στον ανθρώπινο εγκέφαλο και μπορούσαν να ελέγχουν τον ανθρώπινο οργανισμό, από τους ρυθμούς της καρδιάς έως ακόμα και την διάθεση που έχει.
Φανταστείτε λοιπόν, να ισχύει κάτι τέτοιο και τόσα χρόνια οι περισσότεροι που δε γνωρίζουν τίποτα -γιατί τους το κρύβουν επιμελώς- να ξυπνήσουν μια ωραία πρωία σε έναν εντελώς καινό κόσμο, που ούτε καν έχουν φανταστεί ότι υπάρχει...
Επίσης, κάποιοι που έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο, γενικότερα με θέματα εξωγήινων όντων και πιστεύουν ότι υπάρχουν, ισχυρίζονται ότι όχι απλώς υφίστανται εξωγήινοι, αλλά και πως περπατούν ανάμεσά μας και πως κατέχουν και τα μεγαλύτερα αξιώματα, χρησιμοποιούμενοι από διάφορες μυστικές λέσχες (Illuminatti, Skull & Bones, Bilderberg κτλ.), αποτελώντας μέρος του σχεδίου επιβολής, της Νέας Τάξης Πραγμάτων..

Εξαπατώντας το φόβοΜια βαθιά ανάσα
κι η νύχτα σου φωνάζει
πως δάκρυα ξόδεψες ανώφελα
ότι σε πόνεσε
ότι σε λύγησε
ότι σ’ αγάπησε
ότι αγάπησες
θηλιά και σ έπνιξε
Θες να πάρεις
πίσω τις κραυγές
τα φιλιά, τους όρκους
τις στιγμές.
Στο τέλος οι ωκεανοί
πνίγονται ακόμα στη θλίψη
κι εσύ προσπαθείς
μάταια να εξαπατήσεις το φόβο
καρφώνοντας κάθε τόσο
μικρά κομμάτια γυαλιού
στα μάτια σου.

Μίνι οδηγός επιβίωσης σε περίπτωση χρεοκοπίας.


(Η γνώση είναι δύναμη). Απλά και κατανοητά για το τι πρόκειται να γίνει.


Εδώ και μόνο εδώ θα διαβάσετε για την «επόμενη» μέρα που μακάρι να μην έρθει.

Η χρεοκοπία της Ελλάδας, αν συμβεί, θα είναι κάτι το πρωτοφανές στα παγκόσμια πολιτικά οικονομικά και νομικά πρακτικά. Πριν προχωρήσουμε στο τι πρόκειται να γίνει ας υπενθυμίσουμε πως :
Επιτρέπεται η κατάσχεση της μέχρι σήμερα (οιονεί) ακατάσχετης δημόσιας περιουσίας συμπεριλαμβανομένων των πολεμικών εξοπλισμών και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας που είναι αποφασιστικής σημασίας και όρος για την ίδια την ύπαρξη και υπόσταση του ελληνικού κράτους ! Αυτό είναι πρωτοφανές και δεν έχει ξανασυμβεί παρά μόνο σε πόλεμο όταν ένα κράτος ηττάται προσοχή : ΟΧΙ σε δανειακή σύμβαση αλλά σε πόλεμο !


Ιδιαίτερα το άρθρο 14 § 5 της ΣΔΔ


«ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος».

Σαφώς οι δανειστές μας χρειάζονται χρόνο για να προετοιμάσουν το ύψος και το βάθος της αναδιάρθρωσης του χρέους (αυτό ισχύει και στην αναδιάρθρωση αλλά και στη χρεοκοπία). Πριν από αυτό όμως, πρέπει να πουληθεί ό,τι μπορεί να ενδιαφέρει τους δανειστές, ώστε να γίνει ο συμψηφισμός. Δεν θα αποφασίσουμε εμείς τι θα πουλήσουμε και σε ποιον θα το δώσουμε. Αυτά είναι τα γνωστά παραμύθια του κ. πρωθυπουργού…

Πώς και πόσο είναι εγγυημένες οι τραπεζίκές καταθέσεις ;

Στην Ελλάδα το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (ΤΕΚΕ) έχει αναλάβει τον ρόλο του εγγυητή των καταθέσεων, καθώς σε περίπτωση που «σκάσει» κάποια τράπεζα αποζημιώνει τον καταθέτη με μέγιστο ποσό τις 100.000 ευρώ [σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 2(α) του ν. 3746/2009 - ΦΕΚ 27 Α΄ 16/02/2009]

Σε περίπτωση χρεοκοπίας σθεναρή άποψη μας είναι να ξεχάσετε τον παραπάνω νόμο, γιατί θα υπάρξουν ουκ ολίγοι λόγοι «ανωτέρας βίας» που θα αίρουν τον νόμο αυτό.

Στην πραγματικότητα θα χρεοκοπήσουν αμέσως όλες οι ελληνικές τράπεζες. Αποτέλεσμα, δέσμευση καταθέσεων με αβέβαιο μέλλον.

Η Θετικότερη (τραγική πάντα) εξέλιξη εδώ θα είναι Η Ελλάδα να μετατρέψει όλα τα χρέη της σε «Νέες Δραχμές», ή όπως αλλιώς θα θέλει να ονομάσει το νέο εθνικό μας νόμισμα, ο Πρωθυπουργός που αρέσκεται σε αισιόδοξες νεολογίες και κενολογίες, αφού αυτό τον δρόμο ακολουθούν όλες οι χώρες που χρεοκοπούν κατά πάγιο κανόνα. Το νέο αυτό νόμισμα θα υποτιμηθεί κατά προσέγγιση περίπου 50%, αφενός μειώνοντας αυτομάτως κατά το αντίστοιχο ποσοστό και όλα τα χρέη σε ευρώ* αλλά αφετέρου θα έχει τραγικές επιπτώσεις και μάλιστα στην καλύτερη των περιπτώσεων σε μισθούς αλλά και στις παραπάνω αναφερθείσες καταθέσεις εάν και εφόσον σωθούν κατά το ήμισυ έστω και έτσι !

Γιατί ταυτόχρονα η ελληνική κυβέρνηση θα κρατικοποιήσει όλες τις τράπεζες.

Επιπρόσθετα τα δανεικά παραμένουν και εκτιμώνται προφανώς και πιθανότατα όχι με δραχμές στην Ελλάδα από την στιγμή που τα Ελληνικά δικαστήρια δεν έχουν εδώ καμιά δικαιοδοσία σε σχέση με τις απαιτήσεις των δανειστών που θα εκδικάζονται στα Βρετανικά Δικαστήρια ! Και εδώ έχει νόημα ο αστερίσκος παραπάνω (*), όπου θα γίνει αλλαλούμ με απρόβλεπτα αποτελέσματα για το πόσο ποιοι που και τι θα πληρώνουν τα χρέη…

Έτσι νομικά ακραίο μάλιστα φαντάζει αλλά όχι και εκ πρώτης όψεως ανυπόστατο και διεκδίκηση ιδιωτικής περιουσίας με διασταλτική ερμηνεία της σύμβασης ! Από τη στιγμή που μπορεί να πλειστηριαστεί ,τρόπον τινά, ακόμα και η Ακρόπολη θα μπορούσε ο δανειστής να εγείρει την διαδικασία της αναγκαστικής εκτελέσεως (πλειστιριασμός) και σε ένα ωραίο π.χ. Ιδιωτικό ξενοδοχείο. Υποθετικά θα αποτελέσει θέμα δικαστικής διαμάχης η τελεσφόρηση ή μη του αιτήματος τούτου.

Για να αποφευχθούν οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, όπως έγινε το 2002 στην Αργεντινή, με τον πρόεδρο της χώρας να εγκαταλείπει το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο από τη ταράτσα παρακαλώ (ελπίζουμε να μην έχουν αρχίσει εργασίες ανάπλασης των ταρατσών στα κυβερνητικά κτήρια) θα έχουμε ίσως μέχρι και τανκς στους δρόμους της Αθήνας (Στρατιωτικός νόμος).

Η χρεοκοπία της Ελλάδας θα ήταν μεγάλος αποσταθεροποιητικός παράγοντας και θα είχε επιπτώσεις στην πιστοληπτική ικανότητα και άλλων χωρών στην Ευρώπη» δήλωσε ο Αλάστερ Γουίλσον. Πρόσθεσε ότι μετά από μια πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας, στο στόχαστρο των αγορών θα έμπαινε η Πορτογαλία και η Ιρλανδία, που συμμετέχουν και αυτές σε προγράμματα διάσωσης της ΕΕ και του ΔΝΤ. Αυτό είναι ένα επιχείρημα οτι μπορεί πρόσκαιρα και να μην πτωχεύουμε...

Ελπίδα ακόμη υπάρχει αλλά τα περιθώρια πλέον είναι οριακά.

Αλλά πως ; Η όποια κυβερνητική σύνθεση να λειτουργήσει επιστημονικά παλικαρίσια αναλογιζόμενη το βάρος της τεράστιας Ιστορικής ευθύνης και επουδενί ψηφοθηρικής.

Να κάνει επιστημονικό λογιστικό έλεγχο στο Δημόσιο και να απολύσει αξιοκρατικά τους άχρηστους. Να κόψει εξοργιστικούς μισθούς και επιδόματα 17ους και 18ους μισθούς πάραυτα ! Να ισοπεδώσει σε ένα τίμιο πλαίσιο αξιοκρατίας όλους έτσι τους μισθούς. Λύσεις εδώ έτοιμες στα συρτάρια υπάρχουν ! Να έρθει σε ολομέτωπη σύγκρουση με συνδικάτα τα οποία έχουν παρανοϊκά και εκβιαστικά αιτήματα. Τα αιτήματα ως παράδειγμα του κ. Φωτόπουλου και της Γενοπ Δεη είναι ήσσονος σημασίας από τη στιγμή που διακυβεύεται η ίδια μας η εθνική κυριαρχία. Να μη κάνουμε και λόγο και κατά το πόσο τίμια είναι…

Εάν δεν γίνουν αυτά μην νομίζετε πως έχουμε ελπίδα σωτηρίας…