Σενάρια πολέμου μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας


Το μέλλον του πλανήτη εξαρτάται από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.
PRAVDA: Planet’s future depends on US combat aviation
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ρωσική Pravda αναφέρεται στην ανησυχία των ΗΠΑ όσον αφορά την αυξανόμενη
στρατιωτική ισχύ, πόσο μάλλον οικονομική της Κίνας. Η λογική

Φρικιαστικά προγράμματα των ΗΠΑ για όσους αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση


Αποκαλύψεις από την κ. ΑΛΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
imageF.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84. Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ? Δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί άραγε?


Τι είναι η F.E.M.A? F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο
Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA…Επίσημη αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ… Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.

Επί πλέον, ιδρύθηκαν είκοσι συμπληρωματικά στρατόπεδα. Υπάρχουν επομένως τώρα 43 στρατόπεδα κράτησης που είναι έτοιμα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ. Η Επιχείρηση αυτή ονομάστηκε REX-84 και υποτίθεται οτι δημιουργήθηκε με το σκεπτικό οτι, σε περίπτωση μαζικής εξόδου αλλοδαπών μεταναστών από τα σύνορα Μεξικού Αμερικής, αυτοί θα πρέπει γρήγορα να μαζευτούν και να οδηγηθούν σε κέντρα κράτησης της F.E.M.A. Το πρόγραμμα αυτό, επιτρέπει πολλά στρατόπρδα συγκέντρωσης να μετατραπούν σε φυλακές. Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα REX84, αποτελεί ένα τεράστιο Γκουλάγκ στο οποίο σκοπεύουν να φυλακίσουν όλους τους πολίτες που θα θεωρηθούν “εν δυνάμει ανατρεπτικοί” ( όσοι δηλαδή αντιστέκονται στη Νέα Παγκόσμια Τάξη ). Από την στιγμή που θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και επιβληθεί Στρατιωτικός Νόμος σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, κάθε αντιφρονών θα μετονομασθεί απλούστατα σε “εγκληματία”, “ύποπτο τρομοκράτη” και επικίνδυνο πρόσωπο για την δημόσια “τάξη και ασφάλεια”. Η κυβέρνηση, έχοντας στα χέρια της έκτακτες εξουσίες θα προσπαθήσει να επιβάλλει το νόμο χρησιμοποιώντας τις πολυάριθμες Ομοσπονδιακές αστυνομικές υπηρεσίες.
To REX84 έχει δύο υπο-προγράμματα: Το Garden Plot, που είναι το υπο-πρόγραμμα για τον έλεγχο του πληθυσμού και, Το Cable Splicer , που είναι το υπο-πρόγραμμα κατά το οποίο, τη διακυβέρνηση των Πολιτειακών και Τοπικών κυβερνήσεων θα αναλάβει η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση.
Τα Στρατόπεδα-Φυλακές Το “American’s Bulletin” το Νοέμβριο του 1992, έγραψε:
«Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε μια Ντιρεκτίβα για την Εθνική Ασφάλεια, Υψηλής Διαβάθμισης (NSDD – National Security Decision Directive). Αυτή η Ντιρεκτίβα έδινε επείγουσες Οδηγίες για την ενεργοποίηση δέκα τεράστιων στρατοπέδων-φυλακών σε καίριες στρατηγικές Θέσεις σε ολόκληρη τη έκταση των ΗΠΑ. Τέσσερις από αυτές τις εγκαταστάσεις κράτησης έχουν σχεδιασθεί για την κράτηση τουλάχιστον 25.000 πολιτικών κρατουμένων. Βρίσκονται στα εξής σημεία: Fort Chaffee, Αλάσκα Fort Drum, Στρατιωτική Περιοχή Νέας Υόρκης Indiantown, Στρατιωτική Περιοχή Πενσυλβάνιας Camp Hill, Πενσυλβάνια. Οι επιπλέον έξη εγκαταστάσεις κράτησης έκτακτης ανάγκης, όπως ονομάζονται κατ’ ευφημισμό, συγκροτήθηκαν σιωπηλά σε υπάρχουσες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ. Αυτές είναι οι εξής: Fort Benning, Γεωργία Fort Huachua, Αριζόνα Αεροπορική Βάση Elgin, Φλόριδα Oakdale, Καλιφόρνια Fort McCoy, Ουαϊόμινγκ Αεροπορική Βάση Vandenberg, Καλιφόρνια. Όλα τα στρατόπεδα έχουν σιδηροδρομικές γραμμές και αρκετα από αυτά έχουν κοντά τους και αεροδρόμιο. Πλαστικά Φέρετρα! Η F.E.M.A από ότι φαίνεται, έχει φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες για την επίτευξη του σχεδίου της Αμερικανικής Κυβέρνησης όποιο κι αν είναι αυτό. Σε ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στη Georgia, υπάρχουν αποθηκευμένα εκατοντάδες χιλιάδες πλαστικά φέρετρα! Κατασκευάστηκαν από την εταιρία PolyGuard Vaults η οποία περιγράφει το «προϊόν» της ως εξής: Η νεκρική κρύπτη, είναι ένα κιβώτιο, μέσα στο οποίο τοποθετούνται το φέρετρο και τα λείψανα την ώρα της ταφής.Αυτό, βοηθάει στη διατήρηση της αισθητικής του εδάφους στην τοποθεσία που βρίσκεται ο τάφος. Κατασκευάζεται με τη διαδικασία έκχυσης του καλουπιού από νερό, πολυμερή ανθεκτικά σε χημικά και είναι ΜΗ-βιοδιασπώμενο.. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 500.00 τέτοια φέρετρα! Η ερώτηση είναι εύλογη: Γιατί? Ακόμη κι αν σχεδιάζεται μαζική εξόντωση πληθυσμού, ακόμη κι αν προετοιμάζονται για κάποιο είδος φυσικής καταστροφής, γιατί η F.E.M.A έπρεπε να παραγγείλει τα αξίας εκατομυρίων δολλαρίων φέρετρα? Υπάρχουν πληροφορίες οτι η κατασκευή τους στοίχισε περίπου 110.000.000 δολλάρια. Δεν δίνει κάποιος τόσα χρήματα μόνο και μόνο για περίπτωση που «κάτι συμβεί», τα δίνει όμως όταν ξέρει οτι πρόκειται να συμβεί… Θα ακουστεί κυνικό αλλά, το πιο απλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν μαζικούς τάφους ή πλαστικές σακούλες. Ποιος ο λόγος λοιπόν για τέτοια προληπτική μέριμνα με τόση ‘φροντίδα’ και ‘στοργή’ από την F.E.M.A, τη στιγμή μάλιστα που εκατομύρια αμερικανών είναι άστεγοι και πεινασμένοι? Εκτός αν, παίζει ρόλο το ότι, τα αεροστεγή αυτά φέρετρα είναι ιδανικά για να μεταφέρουν θύματα πανούκλας ή βιολογικού πολέμου. Η Οργάνωση Συνεχίζεται….
Εκτός των παραπάνω, η F.E.M.A φαίνεται πως προχωράει και σε άλλου είδους λεπτομέρειες, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα οτι, ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που πρόκειται να συμβεί. Μόλις στις 24/1/11, δημοσιοποίησε στο σάιτ της διαγωνισμό ανάθεσης παραγγελίας για 140.000.000 συσκευασμένα γεύματα με διάρκεια ζωής 36 μηνών! Πριν από αυτό, προμηθεύτηκε 14.000.000 κουβέρτες. Ας δούμε τώρα και μία ακόμη ανακοίνωση της F.E.M.A: Η F.E.M.A, θα προσομοιώσει τη φύση ενός μεγάλου σεισμού στην κεντρική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στην σεισμική ζώνη της Νέας Μαδρίτης τον Μάϊο του 2011. Το σκηνικό θυμίζει μάλλον false flag operation που προφανώς θα γίνει για να δικαιολογήσει όλα τα παραπάνω, όμως τα ερωτήματα παραμένουν και είναι πολλά: Οι τεράστιες φυλακές τι ρόλο παίζουν? Γιατί σχεδιάστηκαν για ένα τόσο μεγάλο αριθμό κρατουμένων? Γιατί παραμένουν σε αχρηστία? Τι περιμένουν η μάλλον, ποιους περιμένουν? Τα χιλιάδες πλαστικά φέρετρα για ποιους είναι? Τι ετοιμάζουν? Τυφώνα? καταστροφικό σεισμό? ακραίες κλιματολογικές αλλαγές? τρομοκρατική επίθεση με χημικά? Πανδημία? εξέγερση λόγω “οικονομικού κραχ ή μήπως την “τελική λύση” για τους “μη συμμορφούμενους” στην Νέα Παγκόσμια Τάξη και στον επερχόμενο Παγκόσμιο Ηγέτη?

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ! Ο ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ!


Το έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε......
μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:✓Στα μέσα διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά θέματα και αιχμαλωτίστε το με θέματα που δεν έχουν καμιά πραγματική αξία.
✓ Στα σχολεία κρατήστε το νεαρό κοινό σε άγνοια όσον αφορά τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά θέματα, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.

✓Στη διασκέδαση διατηρήστε την διασκέδαση του κοινού κάτω από το πνευματικό επίπεδο της Στ' δημοτικού.
✓Στην εργασία διατηρήστε το κοινό απασχολημένο ... απασχολημένο ... απασχολημένο ... για να μην έχει χρόνο να σκεφτεί φέρτε το πίσω στο αγρόκτημα με τα άλλα ζώα.
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ.
«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές των βασικών συστημάτων αφ’ ενός, ενώ αφ' ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.
Αυτό επιτυγχάνεται με: ........... .
1. Τον χωρισμό των εγκεφάλων τους, την υπονόμευση των πνευματικών τους δραστηριοτήτων την παροχή ενός προγράμματος χαμηλής ποιότητας στην δημόσια εκπαίδευση, τα μαθηματικά, τον σχεδιασμό συστημάτων και τα οικονομικά αλλά και την αποθάρρυνση τους στον τομέα της τεχνικής δημιουργικότητας.
2. Την εξάρτηση των αισθημάτων τους και την αύξηση της αυτοϊκανοποίησής τους αλλά και της ικανοποίησης τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες με:
α) Άσχετες συναισθηματικές προσβολές και επιθέσεις (πνευματικός και συναισθηματικός βιασμός) μέσω μιας μόνιμης επίθεσης σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης -κυρίως την τηλεόραση και τις εφημερίδες.
β) Την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας τους -σε υπερβολή- «σκουπιδοτροφές για τη σκέψη» και με την αποστέρηση όλων αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη.
γ) Την επανεγγραφή της ιστορίας και του νόμου και την υποταγή του κοινού σε μία παρεκκλίνουσα δημιουργία, έτσι ώστε να μπορεί να ανορθώνει τη σκέψη του από τις προσωπικές ανάγκες σε ιδιαίτερα κατασκευασμένες εξωτερικές προτεραιότητες.
Τα σιωπηλά όπλα της τεχνολογίας κοινωνικού αυτοματισμού θα παρεμποδίζουν τα ενδιαφέροντα του και τις ανακαλύψεις του.
Όσο περισσότερη σύγχυση, τόσο περισσότερο όφελος. Άρα η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργούμε προβλήματα και μετά να προτείνουμε λύσεις.»
Περιληπτικά:


Γράφει για τον αθόρυβο πόλεμο:
«Πυροβολεί καταστάσεις αντί για σφαίρες. Προωθείται με επεξεργασία δεδομένων αντί με την πυρίτιδα με έναν υπολογιστή αντί για ένα όπλο- την χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών αντί ένας σκοπευτής- ενεργεί κάτω από τις διαταγές ενός τραπεζικού μεγιστάνα αντί ενός στρατηγού του στρατού.
Δεν δημιουργεί προφανείς θορύβους, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές βλάβες και δεν αναμιγνύεται φανερά στην καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.
Προκαλεί όμως αλάνθαστους «θορύβους», προκαλεί αλάνθαστες σωματικές και πνευματικές βλάβες και εμπλέκεται με αλάνθαστο τρόπο στην καθημερινή κοινωνική ζωή, δηλαδή αλάνθαστα στον εκπαιδευμένο παρατηρητή, αυτόν που γνωρίζει που να κοιτάζει. Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει το όπλο κι έτσι δεν μπορεί να πιστέψει πως δέχεται την επίθεση και υποτάσσεται από ένα όπλο.
Το κοινό μπορεί ενστικτωδώς να αισθανθεί πως κάτι πάει στραβά, εξ' αιτίας όμως της τεχνολογικής φύσης του σιωπηλού όπλου, δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με λογικό τρόπο, ή να χειριστεί το πρόβλημα με έξυπνο τρόπο. Έτσι δεν γνωρίζει πως να ζητήσει βοήθεια και δεν ξέρει πως να συνεργαστεί με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.
Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, τότε το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την επέμβαση του στη ζωή του, μέχρι που η πίεση (ψυχολογική ή οικονομική) να γίνει πάρα πολύ μεγάλη και να καταρρεύσει. Άρα το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Επιτίθεται στη ζωτικότητα, την κινητικότητα και τις επιλογές των ατόμων μιας κοινωνίας, γνωρίζοντας, κατανοώντας, χειριζόμενο και επιτιθέμενο στις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας και στις σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες».
Με άλλα λόγια διαίρει και βασίλευε. Όταν κάποιοι εισαγάγουν την παγκόσμια δικτατορία τους με σταδιακή προσέγγιση τότε πολλοί λίγοι θα συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά γίνεται μέχρι να είναι πολύ αργά. Στην πραγματικότητα οι πολλοί θα καταδικάσουν και θα γελάσουν αυτούς που θα προσπαθήσουν να τους καταδείξουν τι ακριβώς συμβαίνει. Κλείνοντας το θα αναφέρω τρία μόνον αποσπάσματα από κάποιες εκατοντάδες αναφορές που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά για την σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με κρατικούς υπολογιστές μέσω ραδιοεπικοινωνιών:
«Είναι μέσα στην εξουσία μας να παρατηρούμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και τι σκέπτεται ένα άτομο, να εξετάζουμε εξονυχιστικά τη συμπεριφορά και να ανιχνεύουμε ακόμη την περίπτωση του τυχαίου στις συνειδητές του αποφάσεις, αλλά και στην ψυχολογική και ασυνείδητη κατάσταση του».(Telemetry is coming of age)
«Μπορούμε να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξανόμενη γνώση μας για να σκλαβώσουμε τους ανθρώπους με τρόπους που δεν φανταστήκαμε ποτέ, αφαιρώντας τους την προσωπικότητα και ελέγχοντας τους με μέσα τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που δεν θα γνωρίσουν ίσως ποτέ την απώλεια της προσωπικότητας τους» (Καθηγητής Καρλ Ρότζερς - Science).
«Έχουν αναπτυχθεί τεχνικές για την έρευνα και τον χειρισμό του ανθρώπου. Οι διπλής ροής επικοινωνίες με τα βάθη του εγκεφάλου κάνουν δυνατή την αποστολή και την λήψη πληροφο¬ριών από και προς τον εγκέφαλο ... Μπορούμε να ξεκινήσουμε, να σταματήσουμε ή να τροποποιήσουμε μία ποικιλία αυτόνομων σωματικών συμπεριφορών και πνευματικών εκφράσεων. Μπορούμε να πειραματιστούμε με τους εγκεφαλικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό και την διατήρηση .... συγκεκριμένων συμπεριφορών και πνευματικών λειτουργιών ... Καθώς δεν χρησιμοποιούνται μπαταρίες, η ζωή του μεταδότη είναι απεριόριστη. Ενέργεια και πληροφορίες παρέχονται από ραδιοφωνικές συχνότητες» (Αναφορά ψυχιατρικών ερευνών: «Η επέμβαση του Ανθρώπου στις διεγκεφαλικές Λειτουργίες» από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Γέηλ των ΗΠΑ).

Ξεσφράγισαν το δωμάτιο του Χριστόδουλου (και βρήκαν μια περιουσία...)Ξεσφράγησαν πρόσφατα το ιδιαίτερο δωμάτιο του πρώην αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Παρόντες, για του λόγου το αληθές, ήταν ο διευθυντής της αστυνομίας, ένας εκπρόσωπος της εφορίας, συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος
Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός

Britney Spears...ήπιε τόσο που δεν κατάλαβε ότι το στήθος της ήταν όλο έξω!


Κι'όμως φαίνεται ναι είναι ψηλολιώμα, αφού βγήκε κανονικότατα τη φωτογραφία και δεν σκέφτηκε καν να καλύψει το στήθος της....


Βέβαια, αυτό μπορεί να μην είναι πολύ παλιό, αλλά σίγουρα θα είναι ένα από τα μεγάλα highlight της καριέρας της, καθώς οι φωνητικές της ικανότητες δεν είναι και τόσο πολύ καλες αυτα ειναι τα ατομα που κανετε είδωλα λιωμα ειναι!!
Οι 4 τύποι φιλενάδων που σε εκνευρίζουν!


Οι φίλες μας! Οι κολλητές μας. Εκείνες που μοιραζόμαστε τα πάντα. Εκείνες που αγαπάμε. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες…
Που μας δυσκολεύουν, που μας προβληματίζουν, που μας υπονομεύουν.Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη μας βοηθάει να αναλύσουμε 4 “επικίνδυνους” τύπους φιλενάδων και μας δείχνει το σωστό τρόπο να τις αντιμετωπίσουμε…

1. Η ΦΙΛΗ-ΚΑΡΜΠΟΝ

Κάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδες. Την επόμενη μέρα εμφανίζεται με κοτσίδες. Κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες. Την επόμενη εμφανίζεται με μπούκλες. Καμία κουβέντα, κανένα σχόλιο. Το σκέφτηκε μόνη της, διαφημίζει στους γύρω. Επαναλαμβάνει ατάκες σου, απόψεις που έχεις σε διάφορα θέματα…
Σε αντιγράφει. Δεν είναι η ιδέα σου. Κάνει ό, τι κάνεις. Στο ντύσιμο, στο μακιγιάζ, στη συμπεριφορά. Επαναλαμβάνει τις ατάκες σου. Τόσο που μερικές φορές τρομάζεις…

Για ποιο λόγο το κάνει;
“Είναι άτομο ανασφαλές, που δεν έχει φτιάξει τη δική της προσωπικότητα. Μην έχοντας το δικό της εαυτό προσπαθεί να αντιγράψει κάποιον που είναι κοντά της, δηλαδή τη φίλη της, για να νιώθει κι εκείνη ότι κάτι είναι. Μη μπορώντας να φτιάξει τα δικά της χαρακτηριστικά, τον δικό της τύπο, αντιγράφει τον δικό σου. Δεν έχει καταφέρει να έχει δικό της τρόπο σκέψης, συμπεριφοράς, εμφάνισης, δεν εμπιστεύεται ότι είναι ικανή να κάνει κάτι από μόνη της”.

Πώς να την αντιμετωπίσεις

“Καταρχήν, εφόσον είναι φίλη σου θα πρέπει να της μιλήσεις με ειλικρίνεια, χωρίς όμως κακεντρέχεια και να της υποδείξεις ότι είναι λάθος να κάνει ό, τι κάνεις κι εσύ.
Ανεβάζουμε την αυτοεκτίμησή της και εξηγούμε ότι και εκείνη έχει θετικά στοιχεία, ο καθένας έχει πράγματα δικά του και δεν χρειάζεται να παίρνει από τους άλλους.
Μπορεί να το κάνει και χωρίς να το καταλαβαίνει. Έτσι, πρέπει να της δείξεις ότι δεν πρέπει να το κάνει γιατί έχει πολύ καλά στοιχεία η ίδια και πρέπει να αναπτύξει την δική της προσωπικότητα.

Αυτό πρέπει να της το επισημαίνεις με χιούμορ και συχνά ώστε να γίνονται διορθώσεις. Δεν πρέπει να περιμένεις να μαζεύονται πράγματα, αλλά κάθε φορά που την βλέπεις να σε αντιγράφει, με αγάπη και καλή διάθεση να της υποδεικνύεις ότι πάλι σε αντέγραψε”.

2. Η ΦΙΛΗ-ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ
Θέλει πάντα να την προσέχουν όλοι, να είναι το κέντρο του κόσμου και κάνει τα πάντα για αυτό. Μιλάει σε όλους, χορεύει με όλους και αρκετές φορές προκαλεί…

Για ποιο λόγο το κάνει;
“Γιατί δεν αισθάνεται καλά με τον εαυτό της. Δεν έχει αυτοπεποίθηση, δεν έχει καλή αυτοεικόνα. Νιώθει ανασφάλεια και με το να τραβάει με κάθε τρόπο την προσοχή πάνω της την κάνει να νιώθει ότι είναι σημαντική, γιατί πιστεύει ότι δεν είναι. Έτσι, λοιπόν, μιλάει σε όλους, κουνιέται, κοπανιέται για να τραβήξει την προσοχή επάνω της επειδή πιστεύει ότι δεν την έχει”

Πως να την αντιμετωπίσεις
“Πρέπει να της μιλήσεις με γλυκύτητα, με αγάπη, με καλοσύνη. Διακριτικά αλλά με ειλικρίνεια. Εξήγησέ της ότι αυτά που κάνει δεν βοηθούν την εικόνα της, αντίθετα την υπονομεύουν. Είναι εμφανές ότι προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον και το καταλαβαίνουν όλοι και δεν είναι υπέρ της.

Πρέπει να την ενθαρρύνεις και να της δώσεις επιβεβαίωση ότι είναι πάρα πολύ καλή, ότι αξίζει και ότι το ενδιαφέρον το τραβάει χωρίς να προσπαθήσει. Διότι έχει διάφορα στοιχεία που πρέπει να της τα δείξεις και μέσα από τα δυνατά της σημεία θα μπορέσει όλοι να την προσέξουν χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγει σε τέτοιου είδους τεχνάσματα τα οποία την αδικούν”

3. Η ΦΙΛΗ-ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ

Απόλυτα διεκδικητική. Συμπεριφέρεται σαν να είστε ζευγάρι. Εκνευρίζεται όταν αργείς να της τηλεφωνήσεις, κάνει σκηνές ζηλοτυπίας αν τολμήσεις να βγεις με άλλους φίλους χωρίς να της πεις, σε θέλει μόνο για τον εαυτό της. Έχει άποψη για τα πάντα στη ζωή σου, επεμβαίνει παντού.

Για ποιο λόγο το κάνει;
“Εδώ έχεις να κάνεις με χαρακτήρα κτητικό και διεκδικητικό, που είναι μέσα στην προσωπικότητα του ατόμου. Είναι ένα άτομο το οποίο νιώθει προσωπική ανασφάλεια. Φοβάται μην μείνει μόνη ή πιστεύει ότι δεν θα την ξαναέχει κανένας φίλη. Έτσι κολλάει στη φιλία σας και προσπαθεί να σε μονοπωλήσει”.

Πως να την αντιμετωπίσεις
“Για να την αντιμετωπίσεις θα πρέπει να την οριοθετήσεις: από τη μία δείχνοντάς της μέχρι που μπορεί να φτάνει σαν φίλη, από την άλλη να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου για την ανεξαρτησία σου και την αυτάρκειά σου.

Όταν το παρακάνει θα της λες: “Ώπα! Φίλη… φίλη… αλλά αυτό είναι δική μου υπόθεση” ή “Σε ευχαριστώ που νοιάζεσαι, αλλά είμαι αρκετά μεγάλη να το αντιμετωπίσω μόνη μου”. Κανένας δεν μπορεί να σε κάνει ό, τι θέλει”.

4. Η ΦΙΛΗ-ΦΙΔΙ
Μιλάει πίσω από την πλάτη σου. Μαθαίνεις διάφορα που λέει, ενώ η συμπεριφορά της μπροστά σου είναι πολύ φιλική. Σε κουτσομπολεύει και φυσικά τα μυστικά σου δεν παραμένουν μυστικά…

Γιατί ποιο λόγο το κάνει;
“Είναι ένα άτομο το οποίο δεν έχει καλοσύνη μέσα του και το να μην έχει καλοσύνη σημαίνει ότι δεν τα έχει βρει με τον εαυτό του.
Ένας άνθρωπος που είναι ισορροπημένος δεν θα έκανε ποτέ πίσω από την πλάτη σου πράγματα αλλά θα ερχόταν με αγάπη, καλοσύνη και διακριτικότητα και θα σου έλεγε τι δεν κάνεις καλά. Θα σου έλεγε ότι κάτι άσχημο βγάζεις.
Ένας άνθρωπος που σου σκάβει το λάκκο πίσω από την πλάτη σου σημαίνει ότι δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του, ότι είναι γεμάτος κακία λόγω των προσωπικών του ελλειμμάτων”.

Πως να την αντιμετωπίσεις
“Πρέπει πρώτα να της εξηγήσεις πως έχεις καταλάβει το ρόλο που παίζει, να της υποδείξεις ότι δεν έχει κανένα λόγο να φέρεται έτσι και να προσπαθήσει να βρει την ισορροπία και την ευτυχία μέσα της.
Όχι να προσπαθεί τα δικά της ελλείμματα να τα καλύπτει με το να παρακολουθεί, να κατασκοπεύει, να υπονομεύει, να κουτσομπολεύει και να καταστρέφει τις ζωές των άλλων. Να την οριοθετήσεις, να θυμώσεις μαζί της και να της το δείχνεις κάθε φορά που ανακαλύπτεις ότι προσπαθεί να σου κάνει ζημιά.

Στο τέλος, αν δεν το καταλάβει και το συνεχίσει να την απομακρύνεις από την ζωή σου και να μην την έχεις πια φίλη”.

Osama όπως Obama.

Γράφει ο Κλεισθένης.Ο «τρομοκράτης» Osama Bin-Laden και ο «δημοκρατικός» Barack Obama...


Ο πρώτος γέννημα των μυστικών υπηρεσιών (χρησιμοποιήθηκε παλιότερα στο Αφγανιστάν) και ο δεύτερος εκλεγμένος πρόεδρος των «δημοκρατικών» ΗΠΑ.

Φημολογήθηκε (ακόμη δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις) ότι ο Bin Laden δολοφονήθηκε στο Πακιστάν, τα μέχρι τώρα στοιχεία και ειδικότερα η παραποιημένη παλιότερη φωτογραφία του Οσάμα καθώς και η δήλωση ότι έγινε το τελετουργικό που προβλέπουν οι μουσουλμανικοί
κανόνες και το σώμα του ρίχτηκε στη θάλασσα δημιουργούν σειρά ερωτημάτων και δίνουν το δικαίωμα για καχύποπτες σκέψεις.

Ας υποθέσουμε ότι αληθεύει η είδηση και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι νεκρός. Αυτό σημαίνει το τέλος της «τρομοκρατίας»;;;

Η «τρομοκρατία» είναι σαν την Λερναία Ύδρα, ένα κεφάλι κόβεις πολλά φυτρώνουν. Η εξάλειψη της «τρομοκρατίας» θα γίνει μόνο όταν εξαλειφθούν οι γεννεσιουργές αιτίες. Η εκμετάλλευση, η φτώχεια, η πείνα, η αγραμματοσύνη, η καταπίεση και πάει λέγοντας.

Ο Οσάμα για πολλούς είναι ήρωας και θα ΄διναν και την ζωή τους για να τον προστατέψουν. Η προπαγάνδα μετέτρεψε ένα πάμπλουτο Σαουδάραβα πρίγκηπα σε λαϊκό αγωνιστή. Η οργάνωση Αλ-Κάιντα (αν φυσικά υπάρχει) δεν μπορεί να διοικείται από ένα άνθρωπο και πολύ περισσότερο απ’ τον Οσάμα. Μιλάμε για μία οργάνωση με πάρα πολλά πλοκάμια σε όλο τον κόσμο που κάθε πλοκάμι έχει δική του ιδεολογία, στρατηγική και τακτική. Κάθε πλοκάμι έχει δικούς του κανόνες και αρχηγούς. Τα μόνα ίσως κοινά που ενώνουν όλες τις ομάδες μεταξύ τους είναι ο Μουσουλμανισμός και το μίσος για τη δύση. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία αλλά δεν έχουν κεντρική καθοδήγηση. Πιστεύει κανένας ότι ένα μόνο άνθρωπος και άρρωστος έχει τη δυνατότητα να διευθύνει το σύνολο των «τρομοκρατικών» ομάδων όπου γης;;;

Ο Οσάμα κατηγορήθηκε κυρίως απ’ τους δυτικούς ότι οργάνωσε «τρομοκρατικές» ενέργειες που είχαν πολλά και αθώα θύματα με αποκορύφωμα την καταστροφή των δίδυμων πύργων. Μας λένε οι δυτικοί υπερδημοκράτες ότι δεν νομιμοποιείται κάποιος να προβαίνει σε «τρομοκρατικές» πράξεις έστω και αν ισχυρίζεται ότι δρα σύμφωνα με τις ιδεολογικές του αρχές. Σίγουρα ο θάνατος αθώων δεν αρέσει σε κανένα αλλά ποιος μπορεί να καταδικάσει τους υπεύθυνους;;;

Ο Μπαράκ Ομπάμα;;;;; Οι ΗΠΑ;;;;;;; Οι δυτικοευρωπαίοι;;;;;

Αυτοί είναι υπεύθυνοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για το αιματοκύλισμα εθνών και κρατών, πιστεύουν ότι μπορούν να είναι κριτές του Οσάμα και των ομοίων του;;;;

Η βία σε όλες της τις μορφές γεννιέται και φουντώνει κάτω από τις συνθήκες που προανέφερα. Οι δυτικοί λοιπόν αν και έχουν την δυνατότητα να λύσουν πολλά απ’ τα προβλήματα των χωρών όπου φυτρώνει η «τρομοκρατία» όχι μόνο δεν κάνουν τίποτε αλλά επιδεινώνουν τα προβλήματα με την ληστρική τους πολιτική.

Δεν συμπάθησα ποτέ το δημιούργημα της προπαγάνδας που λέγεται Οσάμα Μπιν-Λάντεν ούτε δικαιολόγησα ποτέ τις πράξεις της Αλ-Κάιντα όμως καταδικάζω απερίφραστα την πολιτική των δυτικών στα Αραβικά και Μουσουλμανικά κράτη, στην Αφρική, στην άπω Ανατολή, την Λατινική Αμερική και όπου αλλού έχουν επέμβει.

Οι μέχρι χτες φίλοι και σύμμαχοι του Μπεν-Άλι, του Μουμπάραγκ, του Καντάφι και των άλλων δικτατόρων δεν δικαιούνται να κρίνουν. Είναι υπαίτιοι των δεινών που περνούν πολλοί λαοί σ’ όλο τον πλανήτη και «ένοχος, ένοχο ου ποιεί».

Η δράση φέρνει αντίδραση και όσο πιο στυγνή και αδίστακτη είναι η δράση τόσο ανεξέλεγκτη και βίαιη η αντίδραση.

Η πολιτική των δυτικών σπρώχνει τους καταπιεσμένους, φτωχούς και αγράμματους ανθρώπους στα δίχτυα την Αλ-Κάιντα (αν φυσικά υπάρχει) ή άλλων παρεμφερών οργανώσεων. Υπάρχουν πολλοί «καλοθελητές» που εκμεταλλευόμενοι την δυστυχία των ανθρώπων φροντίζουν για την εξυπηρέτηση αλλότριων σκοπών με πρόσχημα την θρησκεία και το αντιδυτικό μένος για να εγκαθιδρύσουν «δημοκρατίες» εξυπηρετικές των δυτικών συμφερόντων. Περιμένουμε τις εξελίξεις στα Αραβικά κράτη όπου έχουμε εξεγέρσεις και πολύ πιθανό τα νέα καθεστώτα που θα εγκατασταθούν σ’ αυτά τα κράτη με την «βοήθεια» των δυτικών να είναι χειρότερα απ’ τα δικτατορικά που θα αντικαταστήσουν.

Ας έχουμε την υγειά μας και υπομονή, ο χρόνος θα δείξει.

http://ideopigi.blogspot.com/2011/05/osama-obama.html 

Ποια celebrity κρύβεται πίσω από αυτό το αποκρουστικό θέαμα?


Είναι αλήθεια ότι το σώμα της έχει αποκτήσει τώρα τελευταία αρκετές καμπύλες!
Η μυστηριώδης υπόγεια λίμνη στην Ανταρκτική!


Η λίμνη του μυστηρίου κράτησε και πάλι τα μυστικά της, από τους Ρώσους και όλο τον κόσμο. Είναι μια υπόγεια λίμνη της Ανταρκτικής, έχει μήκος 250 χιλιόμετρα, πλάτος 50 χιλιόμετρα και φτάνει σε βάθος 800 μέτρων.


Λέγεται λίμνη Βοστόκ, βρίσκεται 4 χιλιόμετρα κάτω από τους πάγους και κανείς δεν την έχει εξερευνήσει για εκατομμύρια χρόνια. Το ενδιαφέρον είναι προφανές καθώς η εξερεύνηση της είναι πιθανόν να δώσει πληροφορίες στους επιστήμονες για ανακάλυψη μικροβίων και αρχέγονες μορφές ζωής.

Η ομοιότητα της λίμνης με υπόγειους ωκεανούς του Δία, της Ευρώπης και άλλων πλανητών και δορυφόρων, μπορεί να οδηγήσει σε ανακαλύψεις σχετικά με πιθανές εξωγήινες μορφές ζωής.

Η Βάλερι Λούκιν του Ρωσικού Ινστιτούτου Αρκτικής και Ανταρκτικής Εξερεύνησης (AARI) δήλωσε: «Είναι σα να εξερευνούμε ένα ξένο πλανήτη, όπου κανείς δεν έχει ξαναπάει. Δε γνωρίζουμε τι θα συναντήσουμε».

Κι όμως η προσπάθεια των Ρώσων σταμάτησε κυριολεκτικά στο παρά πέντε. Η γεώτρηση έφτασε μόλις πέντε μέτρα πάνω από την επιφάνεια της λίμνης αλλά μετά έπρεπε να φύγουν γιατί ήρθε ο χειμώνας στην Ανταρκτική.

Γέμισαν το φρεάτιο της γεώτρησης με κηροζίνη και αντιψυκτικό υγρό και θα περιμένουν τον Δεκέμβριο για να επανέλθουν και να ερευνήσουν επιτέλους τη λίμνη με ένα αποστειρωμένο ρομποτικό σκάφος αγνοώντας τις αντιδράσεις άλλων επιστημόνων για τον κίνδυνο μόλυνσης ενός πραγματικά παρθένου περιβάλλοντος.

Η λίμνη εντοπίστηκε από βρετανικό ραντάρ το 1970 και το 1993 επιβεβαιώθηκε η ύπαρξή της. Υπάρχουν 140 τέτοιες λίμνες στην Ανταρκτική και η μελέτη τους σίγουρα θα προσφέρει πολλές γνώσεις. Προς το παρόν ο Ρωσικός σταθμός Βοστόκ έχει καταγράψει την χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί στη Γη – 89,2 βαθμούς Κελσίου.

Οι μικροί Λαζόπουλοι...


Όταν κάτι γεννάει ελπίδες (όπως οι Αγανακτισμένοι), δεν το ξεσκίζεις στην κριτική. Στις πρώτες ρωγμές, κάνεις ότι κοιτάς αλλού. Στις δευτέρες, αισθάνεσαι μεγάλη αμηχανία. Στο τέλος, νοιώθεις σαν το Λαζόπουλο στο Τσαντίρι: λες μόνο αυτό που θέλει να ακούσει το μέγα πανελλήνιο –δηλαδή λες ψέματα.
Πήγα πάλι χθες το βράδυ στην πλατεία, να ακούσω αυτά που λένε. Και έπηξα στην γενικολογία και τους δεκάρικους. Έμεινα μια ώρα και δεν άκουσα μια κουβέντα της προκοπής, αλλά μια καφκική αυτοαναφορικότητα περί της διαδικασίας. Λοιπόν, μου κάνει εντύπωση, που κανείς δεν το λέει – είτε γιατί φοβάται το bullying των ενθουσιασμένων, είτε γιατί μονίμως θέλει να τσουλάει στο μεγάλο κύμα, γλύφοντας υποκριτικά τις λαϊκές προσδοκίες.

Δεν με ενοχλούν οι σαλταρισμένοι που άκουσαν τα όργανα και ήρθαν να χορέψουν (μέχρι κι ο Ψινάκης, η Λουκά και η Νανά Παλαιτσάκη!).  Με ενοχλεί το Σύνδρομο Λαζόπουλου, που απλώνεται πια σαν νόσος στο χώρο της αριστερής «διαρκούς ευαισθησίας» -ιδίως της πάμπλουτης. Ο κανόνας είναι ένας: «Πελάτης μου είναι ο λαός –και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Βάζω λίγα μπουζούκια να παίζουν και δακρύζω στη κάμερα. Όπως η Λιάνη μπροστά στα εικονίσματά της. Ανατριχιαστικό.

Νομίζω λοιπόν ότι όλοι λαϊκίζουν ασύστολα στο θέμα των αγανακτισμένων. Από το Μega, μέχρι τη LifO και τους οργισμένους μπλογκερς. Όλοι θέλουν λίγη από τη λάμψη τους, αποδίδοντάς τους χαρίσματα που δεν έχουν (τουλάχιστον τις τέσσερις  φόρες που τους άκουσα). Όχι ότι δεν μπορεί αυτό το πράγμα να διαμορφωθεί σε κάτι ώριμο. Μακάρι. Προς το παρόν είναι μια παρήγορη γιορτή. Που όπως είπα από την πρώτη στιγμή: πολιτικά είναι αδιαμόρφωτη, κοινωνικά είναι σημαντική, διότι επανασυνδέει τον ξηλωμένο ιστό της πόλης.

Γι αυτό θα πάω και την Κυριακή. Κρατώντας τις μεγάλες προσδοκίες για τον εαυτό μου, και όχι για τα πελατάκια μου.

του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου
 lifo.gr

Queen Olga...


Η Όλγα Τρέμη, το πρόσωπο που λάτρεψαν τα μεσημεριανάδικα όταν έκανε την άκρως επιτυχημένη πλαστική της, φέρεται ως η απόλυτη ντομινατρίς φιγούρα της ελληνικής δημοσιογραφίας. Όχι