απιστια γυναικας

Ένα ενδιαφέρον άρθρο της της Daily Mail  , από μια γυναίκα δημοσιογράφο, επιβεβαιώνοντας μερικά από τα θέματα που έχει απασχολήσει  πολλους στις μέρες μας: οι γυναίκες έχουν σχεδόν όσες σχεσεις, όπως οι άνδρες, αλλά είναι πολύ καλύτερες σε ψέματα γι 'αυτό και είναι πολύ λιγότερο
πιθανό να πιάστουν και δεν λενε την αλήθεια.σήμερα  τείνει να 'εχουν οδηγήθει στη γενική πεποίθηση ότι οι γυναίκες εχουν πολλες σχεσεις εχει υποστηριχθεί η γενική ιδέα ότι οι γυναίκες είναι η πιο ηθικές στο σεξ. και έχουν χαλάσει οι γυναίκες και ολο αυτο το πέρασαν  σε βάναυσα ειλικρινής μόδας βλεπε sex in the city  γυναικια περιοδικα..κτλΣύμφωνα με τον Δρ Ντέιβιντ Χολμς, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan, οι γυναίκες έχουν περισσότερες υποθέσεις από κάθε άλλη φορά - οι πρόσφατες μελέτες λένε το αντίστοιχο ποσοστό είναι περίπου 20 τοις εκατό των ανδρών και λίγο πάνω από 15 τοις εκατό για τις γυναίκες - αλλά συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά από τους άνδρες όταν λενε ψέματα

«Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι οι γυναίκες είναι πολύ καλύτερες στο να κρατήσουν μυστικές τις υποθέσεις τους», λέει. «Αν δει κανείς τις μελέτες σε πατρότητας, ακόμη και συντηρητικές στοιχεία δείχνουν ότι μεταξύ οκτώ και 15 τοις εκατό των παιδιών που δεν έχουν πατέρα από τον άνθρωπο που νομίζει ότι είναι ο βιολογικός γονέας».

Αυτό είναι πολλές γυναίκες διατηρώντας πολλά μυστικά. Μια γυναίκα που ξέρω - ας το ονομάσουμε Ελένη - έχει παντρευτεί με Νικο για δέκα χρόνια, και έχοντας μια σχέση με τον Γιάννη αργότερα μέσα στον γάμο.Οι γυναίκες είχαν πάντα  σχέσεις με δυο ατομα η έφευγαν και πήγεναν στον  επόμενο με απίστευτη ευκολία,η έβρισκαν κάποιον άλλον πρώτα πρίν φύγουν απο μία σχέση, αλλά κατά τα τελευταία 20 χρόνια ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί δραματικά.

...

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε  πει ψέματα για την σεξουαλική ζωή μας.  άνδρες με συνέπεια να ισχυριστεί ότι έχει περισσότερους εταίρους από τις γυναίκες - ο σημερινός μέσος όρος είναι 13, ενώ οι γυναίκες έχουν ισχυριστεί ότι έχει μόνο εννέα.

Είναι προφανές ότι κάποιος λέει ψέματα εδώ. Ενώ οι άνδρες ίσως υπερβάλλουν για της σεξουαλικές κατακτήσεις τους, οι μεγαλύτεροι ψεύτες είναι γυναίκες.

Όταν οι μελέτες σχετικά με ερωτικούς συντρόφους τους ή τη χρήση πιστότητα  πρόσωπο με πρόσωπο συνεντεύξεις και ανώνυμα ερωτηματολόγια υπολογιστών, οι άνδρες θα δώσουν την ίδια απάντηση και στις δύο, αλλά οι γυναίκες θα υποβάλει έκθεση πολύ μεγαλύτερους αριθμούς, όταν οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

...

Μια πρόσφατη έρευνα  διαπίστωσε επίσης ότι οι γυναίκες έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες από τους άνδρες να έχουν υπόψη ένα «μυστικό» με τους σύντροφό τους να μην γνωρίζει τίποτα σχετικόΗ δική μου άποψη είναι ότι φαίνεται πιθανό σήμερα ότι οι γυναίκες είναι στο ίδιο επίπεδο ή καλύτερα όταν πρόκειται για απιστία,  οι γυναίκες είναι καλύτερες στο να κρύβουν υποθέσεις, και ότι αυτό μπορεί να προκύψει ακριβώς λόγω του κινδύνου της ανακαληψης στο πλαίσιο της απιστίας ήταν, αρκετά υψηλό για τις γυναίκες - πολύ υψηλότερη από ό, τι για τους άνδρες, . Θα ήταν λογικό, υπό το πρίσμα του ότι, για τις γυναίκες δεν παραδεχονται την απιστια σαν απιστια  έχουν αναπτύξει μια ενισχυμένη ικανότητα να κρύβουν την απιστια και αυτήν τη συμπεριφορά, μέσω ενός συνδυασμού υπεκφυγής και ενεργή διαχείριση των σχέσεων με το άντρα ετσι ποτε δέν μπορείς να ξέρες την αλήθεια απο μια γυναικα  ποσο να έχεις τυφλή εμπιστοσυνη...sorry γυναικες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: