Αχαριστία…2


  υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ποτέ και με τίποτα δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις.
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ακόμα και την ψυχή σου να τους χαρίσεις δεν θα ικανοποιηθούν, ούτε και θα εκτιμήσουν την χειρονομία.
Είναι οι αχάριστοι άνθρωποι, οι αγνώμονες.
Οι άνθρωποι που περισσότερο από οτιδήποτε βάζουν τον εαυτό τους, το εγώ τους, και φοβούνται να δώσουν το παραμικρό από φόβο μην χάσουν κάτι από εκείνους.

Είναι τόσο ανασφαλείς, τόσο λίγοι, τόσο μίζεροι, τόσο αγέλαστοι. Δεν χαίρονται με την χαρά σου, δεν σε επιβραβεύουν, δεν σε επαινούν, δεν σε εκτιμούν.
Η ψυχή τους ολότελα δηλητηριασμένη από το μίσος που τρέφουν για τους άλλους.
Τι κι αν εσύ προσπαθείς, τι κι αν δίνεις, τι κι αν ελπίζεις.
Άδικος κόπος, χαμένος χρόνος να επενδύει κανείς σε αγάλματα…
Αφιερωμένο σε αυτούς που κάνουν το λάθος να πιστεύουν πως “όταν δίνεις bonus στους άλλους, χάνεις από τον εαυτό σου”. Δεν είναι έτσι οι ανθρώπινες σχέσεις…Η αχαριστία είναι παραλογισμός. Είναι διαστροφή. Είναι χειρότερη και από τη λέρα.” Οποιος δεν ξερει να εκτιμα δεν ξερει και να αγαπα…γιατι αγαπη ειναι να τα δινεις ολα κι ας ξερεις πως δεν θα μεινει τιποτα…αγαπη ειναι να σεβεσαι!ο αχαριστος δε σεβεται κανεναν και τιποτα!γινειται απληστος κ σκορπαει θλιψη και πονο στους γυρω του..ειναι ανθρωπος εγωιστης…χωρισ αισθηματα..Στην αχαριστία ένα είναι σίγουρο.Ότι αυτός που την δίνει, κάποια στιγμή θα την πάρει πίσω 1000 φορές σε πιο σκληρή, πιο απάνθρωπη μορφή..Όλα είναι ρόδα και γυρίζουν και όλα εδώ πληρώνονται…. Ειδικά η αχαριστία είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να βγάλει κάποιος από μέσα το και μεγάλη πληγή και πόνος για τον αποδέκτη της, ειδικά όταν έχει δώσει τα πάντα απο αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: